Здравейте, преди няколко дни посетих за първи път уъркшоп с Илиян и Слеър. От няколко години гледам най-различни канали в YouTube по темата, като RSD, Todd Valentin, Rich Cooper и много други, но така и не вкарвах никаква практика, а всеки ден съм имал възможност да отварям сетова, но не го бях правил досега. Най-много от всичко ми хареса това, че директно влезнахме в екшъна започнахме да заговаряме момичета, които минаваха покрай нас, някой от момичетата реагираха позитивно, но определено подхода ми не беше правилен и имам доста неща, които трябва да подобря относно гласа си подхода и това как да създам емоция в момичето. Интересното е, че въпреки това още второто момиче, което заговорих ми даде номера си и на следващи ден като й писах се опита да ме провокари, като ме попита какво правихте там събрани групичка мъже

разбира се отбих въпроса и не съм се занимавал да й се обяснявам, не е нейна работа. Илиян и Слеъра имат различен стил, което ги допълва перфектно, Илиян е по-спокоен и ти дава увереност, докато Слеъра ти казва нещата без никакви филтри, което е много полезно и го оценявам, защото се усетих, че имам доста голямо его и съм много логичен в мислите са. Направи ми впечатление как говори каквото си иска и не му пука какво ще си помислят другите, което определено много помага в Pick UP. Имаше една много смешна ситуация, заговорих момиче, което не беше българка и беше с куфар, на момичето й хареса вниманието, лошото беше, че след това се появи майка й, която реагира с усмивка и след това баща й, който започна да ми чете конско и да ме пита на колко години съм, аз започнах да се извинявам, защото си мислех, сега какво ще стане, ще извика полиция, Слеъра веднага ми каза, че няма за какво да се обяснявам, това определено трябва да го спра този постоянен анализ на ситуациите и просто да му отпусна края, да разказвам интересни истории, мръсни вицове, да се бъзикам с момичето и да не ми пука. Благодаря за съветите и обратната връзка, със сигурност ще продължа да практикувам pick up.