Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Първи WorkShop с Илиян и Слеър (20.08)  (Прочетена 282 пъти)
Gilzata
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Август 23, 2023, 09:10 »

Здравейте, преди няколко дни посетих за първи път уъркшоп с Илиян и Слеър. От няколко години гледам най-различни канали в YouTube по темата, като RSD, Todd Valentin, Rich Cooper и много други, но така и не вкарвах никаква практика, а всеки ден съм имал възможност да отварям сетова, но не го бях правил досега. Най-много от всичко ми хареса това, че директно влезнахме в екшъна започнахме да заговаряме момичета, които минаваха покрай нас, някой от момичетата реагираха позитивно, но определено подхода ми не беше правилен и имам доста неща, които трябва да подобря относно гласа си подхода и това как да създам емоция в момичето. Интересното е, че въпреки това още второто момиче, което заговорих ми даде номера си и на следващи ден като й писах се опита да ме провокари, като ме попита какво правихте там събрани групичка мъже  Ухилен разбира се отбих въпроса и не съм се занимавал да й се обяснявам, не е нейна работа. Илиян и Слеъра имат различен стил, което ги допълва перфектно, Илиян е по-спокоен и ти дава увереност, докато Слеъра ти казва нещата без никакви филтри, което е много полезно и го оценявам, защото се усетих, че имам доста голямо его и съм много логичен в мислите са. Направи ми впечатление как говори каквото си иска и не му пука какво ще си помислят другите, което определено много помага в Pick UP. Имаше една много смешна ситуация, заговорих момиче, което не беше българка и беше с куфар, на момичето й хареса вниманието, лошото беше, че след това се появи майка й, която реагира с усмивка и след това баща й, който започна да ми чете конско и да ме пита на колко години съм, аз започнах да се извинявам, защото си мислех, сега какво ще стане, ще извика полиция, Слеъра веднага ми каза, че няма за какво да се обяснявам, това определено трябва да го спра този постоянен анализ на ситуациите и просто да му отпусна края, да разказвам интересни истории, мръсни вицове, да се бъзикам с момичето и да не ми пука. Благодаря за съветите и обратната връзка, със сигурност ще продължа да практикувам pick up.
Активен
Skitnik
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #1 -: Август 27, 2023, 08:03 »

Това беше моят втори уъркшоп.
Странно беше за мен, но в действителност това да си чел доста по темата не помага, дори пречи. Единственото, което се случва е, че многократно се повишава егото, без да има реално покритие.
В рамките на няколко посещения при Слеър и Илиян, може да се напредне повече отколкото, ако прекара години в четене. Естествено, ако си дадеш зор. Колкото по-бързо се преодолее човек и започне да заговаря момичета и да слуша съветите на Слеър и Илиян, толкова по-бързо ще започне и да напредва. Няма никакъв смисъл да стои и да се притесняваме, сега го оценявам защото аз съм прекарал страшно много време именно в това, в страх и пропускане на възможности.
Тези уъркшопи наистина са единствени по рода си, след всяко посещение енергията, която изпитва човек е на съвсем друго ниво и това се усеща във всичко, което правим
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: