Здравейте,
Мина и първият workshop, в който участвах. Представите ми бяха надминати в пъти.
От няколко години гледам и чета материали в интернет (включително и този форум), но действие така и не съм предприемал, което беше крайно време да се промени.
След първоначалното запознанство и насоки от Илиян и Слеър вече ни избираха сетове, които да отваряме.
Повечето почти не успявах да задържа за повече от минута, като след всеки получавах конкретни критики и насоки кое е сгрешено, кое е било добре и т.н. Другите момчета също отваряха, като с единият даже отваряхме двойни сетове, което за мен е доста спичащо, но пък ставаше смях

.
Илиян и Слеър са изключително конкретни и директни в това какво бъркаме и върху какво трябва да работим.
На края на деня ни обясниха за всеки поотделно кои са му слабите страни, върху какво да се насочи фокусът и как всъщност да продължим от тук нататък.
Уъркшопът е нещо, от което всеки начинаещ би получил изключително много. Това да четеш и гледаш материали, да теоретизираш и да си мислиш "какво ако" е нищо в сравнение с това, което се случва в реалния свят. Слеър на няколко пъти ни демонстрира върху нас самите фрейм и сет, което просто беше показателно за опитът, с който говори.
Благодаря Ви момчета за готиния ден, нямам търпение за следващият

.
П.С. Ако някой изпитва колебания - недейте! Действайте!