Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 05, 2023, 23:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Успеха принадлежи на смелите  (Прочетена 21371 пъти)
fostar
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« -: Март 15, 2012, 14:33 »

По молба на моя инструктор ще опиша част моите наблюдения и моята успешна свалка след семинара малко по надолу.

Първо ще ви разкажа, че след семинара излизах с fancooler и още един приятел по главната. Беше ми  доста непрегнато в началото, но моя приятел ми каза: да направим 10 фала и ще  спре да ти пука. Така и направихме, почнахме толкова брутално да влизаме, направо ми ставеше смешно. Най-брутално отрязване беше когато налетяхме на 7-8 момичета с следната отварачка: ?търсим някой да ни рецитира рап песен, можете ли?.
След това вече просто нищо не може да ме притесни, спирах си ги от всякъде без значение дали са в гръб отпред и така: ?няма притеснения, няма проблем с гласа и стойката и винаги знаеш какво да каже?. Един много забавен сет направихме с  fancooler и две близначки.. не си спомням как точно ги отворихме вече не помня и какво говорихме. Играта я водеше fancooler. Помня, че влезна с много енергия и момичетата веднага се отвориха. До телефон не стигнахме този ден, но беше много забавно и много се разчупихме.

След този ден малко поразсъждавах над предишния си опит, общуването и поведението като цяло на хората:
Първо човек може да е алфа в една област, но в друга ?да кажем бета? или значително по неуверен поради липса на опит и знания. Това го казвам от моята опит. Аз съм програмист и работя по проекти, които се задават от външни поръчители. Често ми се налага да говоря с хората.... /там съм си алфа плувам си в мои води и познавам детайлите до най-малкото. Имам богат опит и трудно дори невъзможно е някой да ми влезне в фрейма и да води играта или да ме подведе.... аз водя играта/
Преди с жените трудно постигах успех поради липса на всякаква увереност и опит. Благодарение на това, че: се записах на танци, че гледах дисковете на пикъп-проджект, и карах семинара на Илиян (за улични свалки) нещата започват да си идват на мястото и в тази област да кажем, че минавам към алфата все повече..
Отделно преди имах ниско самочуствие, записах се да тренирам Вин Чун, а в момента Бокс, много активно тренирам фитнес, горе долу от  2 години и тази област малко по-малко оправих... и т. н.
Това го казвам защото един човек може да има успех с жените, но други области да му куцат. Може да няма квалификация за да печели добре, да няма добро здраве и ... т. н. въпреки това да прави секс с хубави момичета защото знае как да го прави и там да е ?голяма алфа?.
Но въпреки всичко нещата са взаимно свързани и израстването в една област подпомага другите неимоверно. Илиян няколко пъти ми го каза, че ефективното общуване с жените ще стимулира и другите ми области и това е на 101% вярно.

На танците наблюдавайки другите как общуват и знаейки какво да гледам забелязах, че масово мъжете се подмазват на хубавите жени и не действат от страх, за съжаление и аз бях в тази категория. Тук Илиян забеляза този мой недостатък на семинара и веднага ме сряза няколко пъти: ?Какво се подмазваш, толкова мазно говориш когато срещу теб има хубава жена... Не се прави така?. Това го коригирах в поведението си и се надявам да не го правя в бъдеще.

И така да мина на същественото как протече моята свалка от началото до края.
Съжалявам, че я слагам в скрития раздел, но не искам гугъл да я индиксира и не обичам голяма публичност по форумите
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=3295.0
Активен

Успехът принадлежи на смелите.
Razputin
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил WWW
« Отговор #1 -: Март 15, 2012, 16:13 »

Здравейте, аз падам от Марс току що  Усмивчица и не мога да разбера (или не съм прочел) какъв е тоя скрит форум в които не ме пуска. Може ли някои да ми разясни кротко. Усмивчица Иначе браво на събрата че е преминал през школата на пик ъп мастърите.

Успех брат занапред  в свалките и докладвай Намигване
Активен

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот Ухилен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 998

Профил WWW
« Отговор #2 -: Март 15, 2012, 16:58 »

Здравейте, аз падам от Марс току що  Усмивчица и не мога да разбера (или не съм прочел) какъв е тоя скрит форум в които не ме пуска. Може ли някои да ми разясни кротко. Усмивчица Иначе браво на събрата че е преминал през школата на пик ъп мастърите.

Успех брат занапред  в свалките и докладвай Намигване

Скритият форум е раздел, достъпен само за потребители, преминали уоркшопа на pickup-project. В него има доста материали, ползвани в уоркшопите, пълно описание на тънкостите на играта, амога, играта с унг, срещи и т.н. Има и доста ценни фийлд репорти  Намигване
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
fancooler
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 141

Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Профил
« Отговор #3 -: Март 16, 2012, 00:32 »

С fostar се запознахме на уоркшопа през месец февруари, проведен от Илиян и Слейър. Още в София ми направи впечатление играта му - влизаше в сетовете с невероятна енергия и глас. Към края на деня взе телефона даже на една мулатка...  Смотан

Няколко дена след това с него решихме да отворим някой и друг сет и тъй като беше през седмицата, и работехме през деня, се насочихме към един мол. Трудна е играта в мола братлета. Пълно е с хора, които вървят едва ли не на групи едни зад други по сравнително тесните коридори. За да загреем започнахме да заговаряме първо продавачките по магазините. Останалите мацки са по-дръпнати и трудно задържахме разговорите. Само с една доста симпатична брюнетка ми се получиха нещата. Спрях я пред входа на един от магазините. Мацката се кефеше на макс, но й звънна телефона и не успях да задържа сета.  Доста шитки изядохме тази вечер... По едно време се сдухахме доста и така приключи първото ни съвместно пикапене. С нас беше още едно момче, което ни надъхваше постоянно да не се отказваме. Е, не се получи...

Уикенда се пуснахме по центъра отново тримата, по едно време към нас се присъедини още едно приятелче и така по двойки започнахме да апроучваме мацките. Нямах никакъв успех през този ден. Заговарях без проблем момичетата, но все не успявах да предизвикам атракшън и не взех нито един телефон. Помагахме си взаимно като всеки откриваше слабости в играта на другия и заедно се опитвахме да отстраним проблемите доколкото ни е възможно. Близо 6 часа игра и над 20 сета без никаква успеваемост, макар че повечето от мацките се кефеха. Усещах, че нещо не е както трябва и се опитвах да вкарвам повече енергия при заговарянето. Имаше няколко забавни момента, но нищо запомнящо се. Fostar вече описа сета с близначките, беше наистина забавно преживяване, ние излязохме от него, което после оценихме като грешка.

Направих и няколко самостоятелни излизания, с които увеличих броя на сетовете, но положителен резултат отново нямаше. Единственото което открих като промяна в самия мен беше, че вече не изпитвах никакво притеснение от заговарянето на непознати момичета.

На втория ден от обучението ми с Илиян и Слейър разбрах откъде идват проблемите ми - ще ги опиша по-подробно в отзива ми за уоркшопа на 11.03.2012 г.

Лека вечер на всички! Усмивчица
Активен

Странно нещо е животът - ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш...
fostar
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #4 -: Март 23, 2012, 10:08 »

Веднъж, един мъж минавал покрай слон, когато той изведнъж се спрял, объркан от факта, че това огромно животно се държи само от едно малко въже, вързано към предния си крак. Без вериги, без клетка. Беше очевидно, че слонът може, по всяко време, да се откъсне от тази връзка, но по някаква причина, не го прави.

Наблизо човекаът видял треньора и го попитал защо животното стои там и не направи опит да се измъкне. "Ами," Треньора казъл:, "Когато са много млади малки и слаби, ние използваме същото въже, за да ги връзваме. На тази възраст, това е достатъчно за да ги задържи. Когато те пораснат, вярват, че не могат да се откъснат. Те вярват, че въжето може все още да ги държи, така че те никога не се опитават да се освободят. "

Мъжът бил изумен. Тези животни могат по всяко време да се освободят от оковите си, но защото смятат, че не биха могли остават точно там, където са.

Подобно на слоновете, колко от нас минават през живота, вярвайки,  че не можем да направим нещо, просто, защото ние не сме можели преди?

Реализирайте потенциала си, разчупете се, излезте от старите вярвания, схващания и от страха за провал. Само защото не сме можели да направим нещо преди, не означава, че няма да можете да го направите сега.

Освободете се.... и преоткрийте себе си.
Активен

Успехът принадлежи на смелите.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: