По молба на моя инструктор ще опиша част моите наблюдения и моята успешна свалка след семинара малко по надолу.
Първо ще ви разкажа, че след семинара излизах с fancooler и още един приятел по главната. Беше ми доста непрегнато в началото, но моя приятел ми каза: да направим 10 фала и ще спре да ти пука. Така и направихме, почнахме толкова брутално да влизаме, направо ми ставеше смешно. Най-брутално отрязване беше когато налетяхме на 7-8 момичета с следната отварачка: ?търсим някой да ни рецитира рап песен, можете ли?.
След това вече просто нищо не може да ме притесни, спирах си ги от всякъде без значение дали са в гръб отпред и така: ?няма притеснения, няма проблем с гласа и стойката и винаги знаеш какво да каже?. Един много забавен сет направихме с fancooler и две близначки.. не си спомням как точно ги отворихме вече не помня и какво говорихме. Играта я водеше fancooler. Помня, че влезна с много енергия и момичетата веднага се отвориха. До телефон не стигнахме този ден, но беше много забавно и много се разчупихме.
След този ден малко поразсъждавах над предишния си опит, общуването и поведението като цяло на хората:
Първо човек може да е алфа в една област, но в друга ?да кажем бета? или значително по неуверен поради липса на опит и знания. Това го казвам от моята опит. Аз съм програмист и работя по проекти, които се задават от външни поръчители. Често ми се налага да говоря с хората.... /там съм си алфа плувам си в мои води и познавам детайлите до най-малкото. Имам богат опит и трудно дори невъзможно е някой да ми влезне в фрейма и да води играта или да ме подведе.... аз водя играта/
Преди с жените трудно постигах успех поради липса на всякаква увереност и опит. Благодарение на това, че: се записах на танци, че гледах дисковете на пикъп-проджект, и карах семинара на Илиян (за улични свалки) нещата започват да си идват на мястото и в тази област да кажем, че минавам към алфата все повече..
Отделно преди имах ниско самочуствие, записах се да тренирам Вин Чун, а в момента Бокс, много активно тренирам фитнес, горе долу от 2 години и тази област малко по-малко оправих... и т. н.
Това го казвам защото един човек може да има успех с жените, но други области да му куцат. Може да няма квалификация за да печели добре, да няма добро здраве и ... т. н. въпреки това да прави секс с хубави момичета защото знае как да го прави и там да е ?голяма алфа?.
Но въпреки всичко нещата са взаимно свързани и израстването в една област подпомага другите неимоверно. Илиян няколко пъти ми го каза, че ефективното общуване с жените ще стимулира и другите ми области и това е на 101% вярно.
На танците наблюдавайки другите как общуват и знаейки какво да гледам забелязах, че масово мъжете се подмазват на хубавите жени и не действат от страх, за съжаление и аз бях в тази категория. Тук Илиян забеляза този мой недостатък на семинара и веднага ме сряза няколко пъти: ?Какво се подмазваш, толкова мазно говориш когато срещу теб има хубава жена... Не се прави така?. Това го коригирах в поведението си и се надявам да не го правя в бъдеще.
И така да мина на същественото как протече моята свалка от началото до края.
Съжалявам, че я слагам в скрития раздел, но не искам гугъл да я индиксира и не обичам голяма публичност по форумите
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=3295.0