Много добро! Дано има някоя случка и от дневна.

Thanks, bro!

Ето една история от daygame...
(История) MILF свали МЕН през деня (2018)Една забавна история, която е микс между успех и провал, но важното е, че илюстрира как понякога не се иска да правиш кой знае какво, за да се получат нещата.

Тогава бях студент в Русе и още от ученическите ми години имах като хоби калистениката (още наричано "стрийт фитнес", "street workout"... абе, общо взето правиш всякакви сложни упражнения със собствено тегло, например лицеви опори в стойка на ръце). Най-често тренирах на площадки с лостове и успоредки, но също така обичах да го правя и на публични места, защото ми беше нещо като тръпка хората да ме зяпат и да ми се кефят, докато правя някое готино движение. Подобно е на хората, които в София по Витошка показват разни интересни таланти (музиканти, танцьори, художници и така нататък), само че аз не го правех за пари, а за усещането, което получавах от преодоляването на страха породен от социалното напрежение да ме гледат хората наоколо (а и в същото време си правех готини клипове, които после качвах в социалните мрежи).
Ситуацията беше, че в този ден си бях направил една безуспешна daygame сесия по центъра на Русе и бях готов да си тръгвам, но си казах "Айде поне да направя някой готин клип!". Тогава се опитвах да направя успешно стойка на ръце върху пейка и имаше подходяща пейка точно до "Цигуларчето" (известна скулптура в Русе), а пък отсреща имаше кафене. Почнах да си правя аз моите неща, без да отразявам кой ме гледа и какво се случва (но, разбира се, все пак знаех, че малко или много правя шоу за хората седнали в кафенето).
Привърших си снимането и вече бях готов да тръгвам, но изведнъж усетих как една жена (на над 30 със сигурност, но на колко точно нямах идея) стои близо до мен и се оглежда (и ми се стори, че сякаш тук-таме поглежда в моята посока). В главата ми стрелна мисъл "Дали пък да не направя още едно заговаряне? Айде, нали човек трябва да се бори до последно..." и реших да я заговоря индиректно (понеже нямах топките за директно заговаряне

).
Заговорих я с "Извинявай, да знаеш къде има хранителен магазин наблизо?" (нищо, че знаех къде има такъв

) и тя ми отговори нещо като "Ами... май имаше един нагоре, но не съм сигурна.". Спомням си, че докато казваше това, ме гледаше с голям интерес (все едно съм Исус, която се е явил пред нея от небесата

). Аз бях готов да си тръгна след едно "Аха, благодаря!" от моя страна (имах кофти навика да се изнизвам рано от сетовете), но тя изведнъж продължи с "Между другото... може да се запознаем?".
Аз вътрешно малко се изненадах, но за щастие не се паникьосах и бях готов да се възползвам от възможността. Доста е кофти, но понякога се случва така, че си толкова сдухан, че чак не можеш да се възползваш дори и от лесни възможност (често се случва, когато си емоционално завладян от страха ти от заговаряне). Например някое момиче отдалече те гледа в очите с видим интерес, "случайно" застава близо до теб или просто е сама и й е скучно (само чака някой да я заговори), а ти отвътре се чувстваш като мега нещастник и затова не правиш нищо по въпроса. Аз, за щастие, тогава се чувствах добре от приключилата ми daygame сесия (дори и да нямах никакъв успех, поне се бях престрашил да заговоря няколко пъти), а и от тренирането/снимането пред хората в кафенето, та затова и бях готов да проведа разговор с жената, чрез който да комуникирам, че съм готин.
Запознахме се и тя ми спомена, че ме е гледала отстрани как тренирам и й е харесало, а след това се е зачудила как да ме заговори и дали въобще да го прави, но в крайна сметка аз съм я изпреварил и де факто съм й свършил "мръсната работа".

Тръгнахме заедно към магазина, за който я питах (нищо, че всъщност не ми трябваше нищо от там

) и преминахме към нормален разговор.
По едно време я питах на колко години е. Това като цяло е дреболийка, но все пак може да е интересно: макар и социалните норми да диктуват, че не е учтиво да питаш жена, особено по-възрастна, на колко години е, ако го направиш уверено, всъщност комуникираш, че не те ебе и си караш по твоите правила, а така всъщност може да увеличиш привличането й към теб. Тя не ми каза директно, а искаше да позная (жените много често обичат да играят играта да познаваш разни неща за тях

). Аз стрелнах едно "Не знам... на 40?", а тя отвърна "Какво!? Как на 40, бе!?" (оказа се, че е на трийсет и нещо).

Забавното е, че казах това число, просто защото бях много зле в познаването на възрастта на жените, които заговарям, но ефектът от казаното беше все едно съзнателно съм й хвърлил PUA neg или съм ползвал някаква форма на push-pull в разговора (на някакво ниво след това тя искаше да ми се докаже: тоест не само е по-млада отколкото я изкарах, ами даже е и доста по-готина от другите жени на нейната възраст, защото спортува, развива се, мъжете й правят комплименти на външността и така нататък).

Продължихме да си бъбрим и следващата част ми е малко мъглива в главата (не помня дали стигнахме до магазина в крайна сметка и как точно стигнахме до следващата част от историята), но май тя ми предложи да седнем някъде (да пийнем/хапнем нещо) и след това се озовахме заедно в едно заведение. Тя си поръча храна и алкохол, а аз само нещо за хапване (не пия, но пък не бях вечерял

). Продължихме да си говорим и тя започна да ми разказва за себе си. Спомена ми, че доскоро е живяла в чужбина с детето си и съпруга си, но той я изгонил, заради някаква драма между нея и някакъв друг мъж. В крайна сметка затова тя сега се върнала в България, но й липсвал живота в чужбина, а сега се чувствала доста нещастна и самотна.
Цялата тази ситуация ми беше доста странна, първо защото се чувствах все едно тя ме е извела на среща (дори ми плати сметката накрая

), а и второ защото виждах, че жената се бори с някакви емоционални проблеми и аз в момента съм й като някакво обезболително (т.е. ролята ми е просто да я изслушам и потенциално да я изчукам за успокоение

). Не че ме бъркаше да изпълня тази роля (

), просто отвътре не бях напълно сигурен дали не правя нещо лошо от морална гледна точка. Все пак реших да третирам ситуацията като просто обикновена среща и да видя как ще се развият нещата...
В заведението бях седнал до нея (винаги е добра идея по възможност да си ДО момичето, а не срещу нея, защото така е по-лесно да вкарваш докосване). Бяхме на едно канапе, а затова беше лесно просто да протегна ръка и да я гушна. Тя беше възприемчива към това (вероятно и алкохолът е помогнал

), което ми даде знак, че нещата вървят добре. Аз започнах да си мисля къде потенциално мога да правя секс с нея, но тук възникна проблем, защото логистиката ми беше преебана (живеех в общежитие с 2 други момчета, а и така или иначе не допускаха външни хора там след определен час вечерта). Единствената ми опция беше да пробвам да отида у тях. Каква е нейната логистика? Разбрах от нея, че в момента живее с баща си... което не беше особено добре.

Да, тя си имаше отделна стая, но пак ми се виждаше мега странно да отида у тях като напълно непознат, а баща й да ме види и да си помисли "Кой по дяволите е тоя?". Не знаех как ще се развият нещата и как точно да процедирам, но реших да го карам стъпка по стъпка и просто да видя какво ще се случи (дори и да не спя с нея, поне ще е интересна история).
Стана време да си тръгваме, а затова излязохме от заведението и аз просто тръгнах с нея с идеята "да я изпратя като джентълмен", хващайки я за ръка (на което тя отвърна положително). В един момент ТЯ започна да усилва флиртуването и дори се натискаше в мен. Отново най-вероятно трябва да благодаря на алкохола, но при всички случаи ми беше очевидно, че ме иска (а и самият факт, че доброволно е прекарала толкова време с мен, та дори ме е черпила и вечеря, трябваше да е достатъчно показателен). Мисля, че също се целувахме малко и просто беше напълно видимо, че е емоционално готова за секс.
ОК, сега какво? Моята логистика е преебана, нейната също общо взето... кво прайм? Е, имаше едно хубаво нещо в този момент: беше тъмно (и общо взето празно по улиците)!

Тогава ми дойде идеята да се пробвам да я заведа в някоя тъмна уличка и там да пробвам да задвижа нещата напред. Никога не го бях правил и честно казано до този момент не можех да повярвам, че някое момиче би се навило за такова нещо (особено на първа среща), но все пак не виждах друга опция, така че си казах "Fuck it" и реших да пробвам (и като странична бележка: ще се изненадаш на какви неща ще се навият момичетата, ако ги възбудиш достатъчно

). Подхвърлих й уж на майтап "Ха-ха, трябва да се скрием някъде тук...", а тя изненадващо отговори с нещо като "Мда, ама къде..." (тоест не отхвърли предложението, а сериозно се замисли за него и го прие като реалистична опция). Тогава ми стана ясно, че може и планът ми да се получи, ако действително намеря подходящо място ...
Не бях особено подготвен, защото първо никога не бях правил такова нещо, а и второ не знаех къде по дяволите има подходяща тъмна уличка (

), но след малко лутане и несигурност от моя страна (водя я ту-насам, ту-натам, а тя просто ме следва), намерих местенце, което ми се стори достатъчно добро. Обикновено е доста лошо, ако излъчваш несигурност, когато водиш момичето (така можеш лесно да я отблъснеш и да прецакаш нещата, а затова трябва да я водиш сякаш всяка стъпка е част от плана ти), но за щастие този път нямаше проблеми (може би отново трябва да благодаря на алкохола; не беше мъртво пияна, но беше пийнала

).
Аз я опрях до една стена и почнахме да се натискаме и целуваме, а ръката ми постепенно отиде между краката й, а след това направо влезе в гащите й. Бъркам си аз с пръсти, тя се кефи и пъшка... и изведнъж, oh shit, чуваме как някакъв човек се задава. Спираме на секундата, чакаме го да мине и си продължаваме.

Не беше много удобно и сменихме мястото. Продължих си аз по същия начин да си играя с нея и тъкмо бях готов тя също да си поиграе с мен (между другото, добър начин да постигнеш това е просто да й хванеш ръката и да я сложиш на хуя си, а ако искаш свирка просто наведи главата й леко надолу и тя ще схване намека)... обаче тя изведнъж каза "Ох, тук не е удобно, хайде да отидем у нас."
Тук бях малко пред дилема. От една страна, да, съгласен съм, че не е удобно (и ще е много по-приятно и гладко в нормално легло), но от друга страна знам, че ако отидем у тях, има вероятност цялото нещо да се преебе заради баща й. Чудех се, чудех се... тя почна да ми обяснява, че баща й няма да е проблем, просто ще отидем тихичко в нейната стая, блаблабла... и аз се съгласих да отидем у тях. От тук започва провалът ми в историята.

Тръгнахме към тях, стигаме до входа, качваме се горе, а на мен сърцето ми тупти, защото нямам идея какво да очаквам и как бих се справил с баща й. Нямах притеснение, че той ще ме пречука (все пак това беше доста възрастен човек

), но все пак ми беше много странно усещане отвътре. Та ето ни у тях и тя светкавично бързо ме вмъкна в нейната стая и каза да изчакам. Аз изчаках послушно и тя след малко се появи. Почваме си ние да се натискаме на леглото й и тъкмо почвам да я събличам, когато на вратата се чува чук-чук-чук... oh fuck.

Тя стана от леглото, каза ми да изчакам пак и после дочух как нещо си говорят с баща й... обаче ми се стори сякаш той не й даваше знак на одобрение (

), а по-скоро се чудеше какво по дяволите прави дъщеря му.

Вътрешно усещах, че нещата ще приключат до тук, но все пак си чаках търпеливо, за да видя какво ще стане. Тя се появи по едно време и (както очаквах) ми каза, че е по-добре да си вървя. Аз вече се бях примирил с това и затова не тръгнах да споря. Колкото бързо ме вкара в стаята й, толкова бързо и аз хукнах към вратата да си ходя, защото не исках да срещам погледа на баща й.

На вратата по навик за довиждане понечих да я прегърна, но тя не отвърна (хвърли ми поглед, който казваше "Пич, не, баща ми буквално е в съседната стая и гледа дали си тръгваш...") и аз моментално след това осъзнах тъпата си грешка.

Все пак тя ми даде номера си и ми каза, че иска да се види пак с мен, но по някое друго време...
Докато си вървях към нас се замислих за цялото изживяване. От една страна ме беше малко яд, че не се получиха нещата (и си мислех "Мамка му, трябваше просто да дам газ докрай, когато бяхме сами в тъмната уличка...", но пък от друга страна се кефех на факта, че минах през всичко това ("Уау... по-рано бях на косъм да си замина след записването на клипа, а гледай каква вълнуваща история стана от едно последно заговаряне.").

Минаха няколко дни и всъщност тя звънна на мен. Обаче какво направих аз? Въобще не й вдигнах... и така и не се видяхме повече. Защо? Ами, мисля, че причините са основно две. Едната е, че изпитвах страх (все още правех секса на голяма работа в главата си) и имах разни "бариери на успеха" (страх ме беше да успея и да стигна за секс, колкото и странно да звучи). Втората причина може да прозвучи още по-шантава, но истината е, че дори като незрял и загорял двайсет и няколко годишен, усещах, че нещо не е наред. Както споменах по-рано, жената се бореше с разни емоционални проблеми и аз чувствах, че ако правя секс с нея, най-вероятно ще влоша тези проблеми (чувствах се все едно съм някой, който би дал наркотици на пристрастен). Може и истината да е просто, че бях путка (

), но все пак решението ми беше да не се занимавам повече и толкова.
И това е. Просто една история, която ще помня като забавно и вълнуващо изживяване от пътя ми в pickup. Интересното тук е, че не полагах много усилия да се случат нещата. Да, заговорих, вкарах докосване и водих момичето, но през останалото време просто трябваше да стоя до нея и не се налагаше да правя нищо друго кой знае какво от гледна точка на pickup техники (макар и да допуснах грешки при воденето

). И като цяло готиното е, че дори и да не чукаш, пак си придобил ценен опит и поне ти остава готина история, която ще разказваш с усмивка на лице. Това е красотата на pickup.