Разсъжденията ми са провокирани, както може да се предположи от неуспехите ми до момента. На 32 съм и сложих таргета около 50г. (във всички случаи над 40) с надеждата да си вдигна шансовете, но... греда

?
До момента съм писал на 10, които хващаха окото, като на повечето пиша "здравей, симпатична си, проявяваш ли интерес към по-млади мъже". До момента само една ми отговори едно "не".
Опитвам се да го анализирам и ми се струва , че ако потвърдят на практика е все едно да си признаят, че им се ебе, което никоя няма да го направи от първо съобщение. От мъж с 20-тина години по-млад освен да им го сложи и да си замине няма какво друго реалистично да очакват. В елмаза има възможност да посочиш параметри на партньора, прави ми впечатление, че повечето търсят мъж около тяхната възраст, най-много с 10-тина по-млад, някои даже търсеха даже по-стар от тях самите.
Май жени на тази възраст търсят само секс единствено когато си имат вече личен банкомат и им трябва любовник, но тогава няма да си изтипосат снимките в елмаза където искат да се вижда лицето.
В гепиме има разни, които си снимат цомбите и задниците, но в почти всички случаи са писали, че търсят спонсорство.
Тогава какво остава като възможност. Имахме тук един играч във в форума специалист по милфки, но доколкото разбрах от интервюто с него ги ловял на живо.
Някой успявал ли е да забие по-възрастна онлайн? Ако има такъв, ще се радвам да сподели опит.