Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 03:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Странен проблем при колд ап.  (Прочетена 274 пъти)
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« -: Октомври 22, 2023, 17:02 »

Забелязах една тенденция, че при почти всички по-успешни мой сетове от колд апроуч, то е било след като съм развил някакъв социален моментум. Последните 4 заговаряния, които бях направил до преди вчера бяха потресаващо зле и под една или друга форма стрясках момичетата, които заговарях.

Вчера бях навън с един приятел (който не се вълнува от пикъп и не можеш да го навиеш да заговаря) и се забавлявахме. По едно време реших да си пробвам късмета с едно момиче и сета мина супер, тя имаше интерес, взех ѝ номера.

Просто от самото начало се усетих, че влизам с готина енергия, отпуснат и уверен. А в другите сетове, за които споменах, че минаха зле, съм бил явно твърде скован и не съм излъчвал доверие (?) П.С: Когато отварям, обикновено е по 1 сет за деня. Чувал съм, че някои хора в сферата казват, че първият сет е само за загрявка. Може и в това да има нещо.

На някого случвало ли му се е нещо подобно и имате ли съвети как да го поправя, за да може дори като излизам сам да ми се получават нещата, без да съм "заплаха" за тях? Сега като се замислям, се сещам за 2 решения - повече усмихване и да загрявам социално с разни хора преди да ходя да заговарям. Макар че това ще отнема допълнително време, а и не съм от най-социалните хора по принцип.

Интересно ми е какво мислите вие, особено ако сте минали през нещо подобно.
Активен

Действай.
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1000

Профил WWW
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2023, 18:18 »

Не само първия, при начинаещите първите 5 сета са за загрявка, за да могат да превключат на емоционално ниво. Идея си нямам, как е възможно някой да бие път до центъра само за един сет. Че ти от този сет какво ще научиш като все още си логичен, какви елементи на играта можеш да вкараш?

Естествено, ако загрееш преди това с приятели, има по-голяма вероятност да си по-емоционален, те затова толкова мъже предпочитат да пикапят с уинг. Трябва обаче, да не си зависим от това.

Скоро ще излезе третата ми книга, в която описвам стъпка по стъпка целия процес, при който един напълно начинаещ може да навлезе в пикапа. Като се замисля, ние имаме много статии и материали на сайта, но нямаме подробно описан план за действие на един тепърва започващ.
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: