crowolf
|
 |
« -: Октомври 22, 2023, 17:02 » |
|
Забелязах една тенденция, че при почти всички по-успешни мой сетове от колд апроуч, то е било след като съм развил някакъв социален моментум. Последните 4 заговаряния, които бях направил до преди вчера бяха потресаващо зле и под една или друга форма стрясках момичетата, които заговарях.
Вчера бях навън с един приятел (който не се вълнува от пикъп и не можеш да го навиеш да заговаря) и се забавлявахме. По едно време реших да си пробвам късмета с едно момиче и сета мина супер, тя имаше интерес, взех ѝ номера.
Просто от самото начало се усетих, че влизам с готина енергия, отпуснат и уверен. А в другите сетове, за които споменах, че минаха зле, съм бил явно твърде скован и не съм излъчвал доверие (?) П.С: Когато отварям, обикновено е по 1 сет за деня. Чувал съм, че някои хора в сферата казват, че първият сет е само за загрявка. Може и в това да има нещо.
На някого случвало ли му се е нещо подобно и имате ли съвети как да го поправя, за да може дори като излизам сам да ми се получават нещата, без да съм "заплаха" за тях? Сега като се замислям, се сещам за 2 решения - повече усмихване и да загрявам социално с разни хора преди да ходя да заговарям. Макар че това ще отнема допълнително време, а и не съм от най-социалните хора по принцип.
Интересно ми е какво мислите вие, особено ако сте минали през нещо подобно.
|