Буенос диас момчета! Днес искам да ви разкажа приказка от един чуден град, в който когато и да ида, винаги се случат някви филми - има много игра, много мацки, много смях и винаги остават яки спомени...

Та приказката започва със събирането на тримата... хайде да не са глупаци

) да ги наречем Тримата Братя и Златната Бутилка - щото и тримата са отявлени алкохолици и покрай тях винаги има минимум една бутилка алко'ол (ако беше и вълшебна да не свършваше... ама тва е тема за друг форум). Първо седнали тримата - запрегръщали се,
разцелували се (но хомо), седнали на маса да хапнат и пийнат - все пак не се били виждали повече от година... И тъкмо когато руйното вино в таверната вече попривършвало, платили сметката и решили да си опитат късмета със самодивите бродейки навън...
Влизаме ние в първия бар, той беше някакъв супер луксозен - представете си клубовете, в които английските лордове си пият уискито и дискутират ще се отцепи ли Шотландия от ЮК- точно такава беше обстановката, само че вместо лордове имаше тълпи лешояди, точещи зъби да докопат свежа мръвка. Поръчахме по едно на бара и отворихме един двоен сет - приличаха на майка и дъщеря, пък то се оказа че са приятелки... Нищо, и двете бяха готини... Майтапи, наздравици, хихи-хаха... И както се смеехме, допиха си питиетата, събраха си чантичките - и се изнесоха от сета. Не им беше до нас, имаха си някви техни планове - айде кой откъде е, ние да си допием рома на спокойствие.
Оттам лека-полека, да се разбира - с лека крачка и отваряйки всяка прилична мацка по пътя - се запътихме към дискотеката. А тя е на чудесно място, щото е на 15 мин пеша с токчета от квартирата

Влизаме ние, още е празничко - единият уинг се заприказва с барманката, аз влезнах на една мн яка мацка която се оказа от персонала и просто се махна... Продължаваме да пием и да си лафим, хвърляме едно око на района - почва да се пълни, ама пак много коч много нещо бе батко... Уингът го отвори една руса мацка, пита къде е тоалетната, той веднага почна да я омайва... момичето седи, гледа го захласнато и щеше да направи някоя беля, избяга почти тичайки...
Пускаме се в тълпата, моят приятел се хвърля с лежерно танцувално движение към една руса девойка... веднага преценявам, мацката е с приятелка, която остава сама - трябва да уингна за да няма кок-блокинг - а пък и другата мацка беше готина. Висока, към 1.80 с токчетата, мн слаба, мн сладка муцунка, както в последствие разбрах - норвежка, на 22 год. Давам й 6-7, не ме кефи че беше толкова слаба... Иначе натокана - прическа, токчета, прилепнала рокличка, умерено гримче... Влизам и аз с лека стъпка към нея - тип "я елате норвежчета при батко"... Усмихва се до ушите, почваме да денсим - охооо, гейм из он! На втората песен пускам киното, гушкам я, говоря някви неща... баси яката песен, ти откъде си, настроението как е... След има-няма десет минути кис-клоуз (първо заходих отдалече с целувка по врата), харесва й, кефи се, почваме да се поналазваме на дансинга... Викам си - сега е момента да я дръпна насаме. Оглеждам се, само единият от двамата приятели беше там - викам му кво става, къде е другия алкохолик - той ми вика, изчезна с една мацка.
Сега тука приказката има две паралелно развиващи се действия, които са взаимносвързани, но тогава още не го знаехме...
Та вторият юнак от тримата братя, да го наречем Густаво, този дето беше дръпнал първата мацка от двойния сет, тука поема щафетата:
"Дееба Лектъре, а млъкни малко ся аз да разкажа... Влизам аз на русото маце, приятелката на тая твойта дето награби на петата минута, оная се кефи обаче нещо ми се дърпа - пробвах да я целуна, дърпа се, но иначе се кефи като си денсим. Викам си - да бе, морето е пълно с риби, аз ще чакам точно тая да се реши кво иска! Направих едно кръгче из дансинга, и гледам кой мислите - оная мацка дето ме беше питала накъде е тоалетната! (б.а. малко ми се губи как изглеждаше освен че беше руса и на токчета, аз я видях само за някви минути преди това) Затанцувам я аз, някви шегички, майтапи... опит за кис-клоуз - бам! И тая се дърпа... Приятелите ми се смеят отстрани, кво се хилите бе пияници! Ще видят те... Хващам я за ръката и я дърпам отвън, изведох я пред дискотеката и този път директно я целунах - аа сега искаш, нали! Без никакви обяснения, тръгнах да я водя директно към апартамента - и тя не питаше много-много къде я водя... Стигнахме горе, налях чаша вино, малко лафче на терасата - имала си приятел (ахаа, ето що се дърпаше да се целува вътре пред приятелките си!), той даже утре пристигал от Норвегия на гости (да, и тая беше норвежка)... От терасата директно в спалнята, на леглото, дърпаше се малко на думи, ама езикът на тялото крещи - давай, чукай ме! Та направихме ние прекрасното, даже мене ако питате и прекрасното отзад направихме, макар моите приятели да викат че си измислям... И таман да се наканя да повторя, звъни звънеца!"
Лектър:
- Густаво, млъкни сега малко! Дръпнах аз моята мацка отвън, пак някви лафчета, конкретно си спомням че й казах, че не може да се целува и й трябват уроци, гушкахме се, целувахме се, разпитах я за логистиката - живее в нещо като общежитие, делят си стаята с нейна приятелка, и въобще... абе няма как да стане. На два пъти ми каза, че не спяла с "рандъм гайс" просто така, викам й - ооо, ама съжалявам ако съм ти дал грешно впечатление, аз също не съм такъв! Всъщност много ми харесваш, утре нали ще се видим на разходка и да се целуваме пак? В тоя момент излезна една нейна приятелка която беше по-пияна от руски пехотинец, и тя отиде при нея - а аз се върнах вътре да видя приятелите къде са (всички сме в апартамента на Густаво и само той има ключ за него, а логистиката ми е важна) - и кво мислите, вътре няма никой! Помотах се аз, излизам отвън - а тия двете мацки се опитват да влезнат, обаче охраната не пуска оная пияно-заляната... Обясних им на местния език - айде момчета не се правете, празнуваме РД вътре, аз поемам ангажимент че това момиче ще заспи тихо и кротко на някое сепаре и няма да оповръща дансинга... Разбрахме се, пуснаха ни вътре - пак танци-манци, целувки, пак обяснения че тя с рандъм гайс не си лягала... По едно време най-накрая разбрах от уацапа къде са момчетата - единият е отишъл да ебе, другият си е легнал... Викам си оо така ли, и Лектър ще ебе тая вечер, вие кво си мислите... Вкарвам филма на моята мацка - айде да те водя на афтър парти, ей тука на 5 минути пеша, ще пием по един шот и се прибираш. А тя - ох ами добре, ама аз така сама не мога да тръгна, айде да взема една приятелка - и дърпа една руса, по-ниска от нея ама пак поне 1.70, пак норвежка. Аз по инерция почвам да обяснявам - афтър-парти, еди-кво си, айляк, много ще е готино, тука на една крачка - тя ме прекъсва - да бе човек, знам, съгласна съм, няма кво да ме навиваш... Охоо идеално, тъкмо ще има мацка и за оня пън дето вече си бил легнал... Ще видим като я пусна в спалнята да го събуди, дали няма да скочи! На излизане си направихме хиляда снимки и селфита пред входа на дискотеката, от мен да знаете - снимките много сплотяват!
Излизаме ние от дискотеката, поздравявам охраната и им пожелавам лека смяна (ако пичовете са точни, винаги го правете - много помага!), оттам пеша - ъъмм... аз знам че е супер близко, ама дет се вика - не съм оттука и съм за малко, сега накъде... Питам двама - абе, накъде е улица "Таявечерклоузнахсамодастигнемдолеглото" А те супер ухилени, ми дават "лайкчета" с палци и ме тупат по рамото, браво че съм хванал две под ръка... По пътя разбира се не млъквам - градим рапорт тримата, кой откъде е, с какво се занимава, някви виждания за живота и дълбоки философски теми... Спомням си че даже вкарах и малко шотландски акцент и много се смяха

) Помотахме се ама го намерихме, звъня на звънеца, отгоре Густаво ме мотае - кой си, с кого си, как беше вечерта, да не са мн пияни... Айде бе човек, кво ме държиш на вратата... После разбрах, че всички мацки са били от една компания, и ме е питал с кого съм заради оная мацка която е била горе - а тя се е изнизала от апартамента (нали помните че има приятел и пази поведение), качила се етаж-два нагоре, и ние тогава сме влезнали. Качваме се ние горе, а нашия уинг изгасил лампите, запалил свещи, налял вино в чашите, на всичкото отгоре - гол до кръста... Докато се завъртят мацките, ме пита коя е моята и коя е за него - и директно дръпна неговата на терасата да били видели гледката (а тя терасата е вътрешна и виждаш само едно малко дворче

) а аз с моята оставам на дивана в хола. Почваме пак да се натискаме, вдигам й полата нагоре, пипам дупето на голо - камък братче, тая кво тренира

Паралелно слушам как Густаво и оная мацка вече се целуват на терасата, след още 5 мин той я дърпа през хола към спалнята... Викам си чудесно, всички доволни - и леко отмествам прашките на мацката, масажирам и си играя с пръстите - всичко мокро... Разкопчавам си дънките, ама без да бързам - наслаждавам се на момента.
Няколко секунди преди прекрасното, другата девойка изскача от спалнята към тоалетната и остава там. Моята се притесни, дръпна си полата надолу, отиде да говори с нея в тоалетната. Върнаха се след 5 минути, на другата "й било лошо", и решили да си тръгват. Мене ми беше ясно кво е - светнал й е анти-слът-дефенса, ЛМР-то и всичко останали такива лампички, щото нямаше никакъв репорт с уинга... Правя се на луд - кво ти е, седни тука малко, сега ще ти налея малко вода и ще ти мине - ааа не, то вече е 6.30ч, ние ще си тръгваме, като се наспя ще ми мине. Както и да е, изпуснахме ги, а и той уингът не му се занимаваше много - нали беше ебал вече една...
Викам му - Абе, да те @!%($)%, дължиш ми поне свирка сега! И така се разхилихме, че събудихме онзи спящия... Направихме разбор на вечерта, кой къде е бил и кво е правил и кво се е случило, и легнахме да спим... С уговорката да не цапаме чаршафите с ръчни изпълнения, щото пак ще клоузнем друга вечер... Както и стана

После тая мацка ми праща някви нейни голи снимки и искаше да се видим, ама то като съм изпуснал момента - ходи сега цяла вечер по вечери и коктейли, като ти е била готова

Между другото, по пътя за апартамента, двете мацки ми разказаха че били някаква голяма компания (всичките норвежки, и всичките мацки които моят уинг дръпна бяха все от тая компания), и че някакво момче от тази компания рекъл - искам тая вечер да почерпя, и платил 500 евро за бутилки във вип-сепаретата... Обаче на тях им било скучно и отишли на дансинга, където ги налазихме ние - Викам си то така е най-сладко, друг да е платил всичко че и отгоре, пък батко ви Лектър само да дърпа