Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 06, 2023, 00:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Нощна игра: Почти ф-клоуз на скандинавка  (Прочетена 24365 пъти)
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 727

Профил
« -: Септември 13, 2014, 11:24 »

Буенос диас момчета! Днес искам да ви разкажа приказка от един чуден град, в който когато и да ида, винаги се случат някви филми - има много игра, много мацки, много смях и винаги остават яки спомени... Усмивчица

Та приказката започва със събирането на тримата... хайде да не са глупаци Усмивчица) да ги наречем Тримата Братя и Златната Бутилка - щото и тримата са отявлени алкохолици и покрай тях винаги има минимум една бутилка алко'ол (ако беше и вълшебна да не свършваше... ама тва е тема за друг форум). Първо седнали тримата - запрегръщали се, разцелували се (но хомо), седнали на маса да хапнат и пийнат - все пак не се били виждали повече от година... И тъкмо когато руйното вино в таверната вече попривършвало, платили сметката и решили да си опитат късмета със самодивите бродейки навън...

Влизаме ние в първия бар, той беше някакъв супер луксозен - представете си клубовете, в които английските лордове си пият уискито и дискутират ще се отцепи ли Шотландия от ЮК- точно такава беше обстановката, само че вместо лордове имаше тълпи лешояди, точещи зъби да докопат свежа мръвка. Поръчахме по едно на бара и отворихме един двоен сет - приличаха на майка и дъщеря, пък то се оказа че са приятелки... Нищо, и двете бяха готини... Майтапи, наздравици, хихи-хаха... И както се смеехме, допиха си питиетата, събраха си чантичките - и се изнесоха от сета. Не им беше до нас, имаха си някви техни планове - айде кой откъде е, ние да си допием рома на спокойствие.

Оттам лека-полека, да се разбира - с лека крачка и отваряйки всяка прилична мацка по пътя - се запътихме към дискотеката. А тя е на чудесно място, щото е на 15 мин пеша с токчета от квартирата Усмивчица Влизаме ние, още е празничко - единият уинг се заприказва с барманката, аз влезнах на една мн яка мацка която се оказа от персонала и просто се махна... Продължаваме да пием и да си лафим, хвърляме едно око на района - почва да се пълни, ама пак много коч много нещо бе батко... Уингът го отвори една руса мацка, пита къде е тоалетната, той веднага почна да я омайва... момичето седи, гледа го захласнато и щеше да направи някоя беля, избяга почти тичайки...

Пускаме се в тълпата, моят приятел се хвърля с лежерно танцувално движение към една руса девойка... веднага преценявам, мацката е с приятелка, която остава сама - трябва да уингна за да няма кок-блокинг - а пък и другата мацка беше готина. Висока, към 1.80 с токчетата, мн слаба, мн сладка муцунка, както в последствие разбрах - норвежка, на 22 год. Давам й 6-7, не ме кефи че беше толкова слаба... Иначе натокана - прическа, токчета, прилепнала рокличка, умерено гримче... Влизам и аз с лека стъпка към нея - тип "я елате норвежчета при батко"... Усмихва се до ушите, почваме да денсим - охооо, гейм из он! На втората песен пускам киното, гушкам я, говоря някви неща... баси яката песен, ти откъде си, настроението как е... След има-няма десет минути кис-клоуз (първо заходих отдалече с целувка по врата), харесва й, кефи се, почваме да се поналазваме на дансинга... Викам си - сега е момента да я дръпна насаме. Оглеждам се, само единият от двамата приятели беше там - викам му кво става, къде е другия алкохолик - той ми вика, изчезна с една мацка.

Сега тука приказката има две паралелно развиващи се действия, които са взаимносвързани, но тогава още не го знаехме...

Та вторият юнак от тримата братя, да го наречем Густаво, този дето беше дръпнал първата мацка от двойния сет, тука поема щафетата:
"Дееба Лектъре, а млъкни малко ся аз да разкажа... Влизам аз на русото маце, приятелката на тая твойта дето награби на петата минута, оная се кефи обаче нещо ми се дърпа - пробвах да я целуна, дърпа се, но иначе се кефи като си денсим. Викам си - да бе, морето е пълно с риби, аз ще чакам точно тая да се реши кво иска! Направих едно кръгче из дансинга, и гледам кой мислите - оная мацка дето ме беше питала накъде е тоалетната! (б.а. малко ми се губи как изглеждаше освен че беше руса и на токчета, аз я видях само за някви минути преди това) Затанцувам я аз, някви шегички, майтапи... опит за кис-клоуз - бам! И тая се дърпа... Приятелите ми се смеят отстрани, кво се хилите бе пияници! Ще видят те... Хващам я за ръката и я дърпам отвън, изведох я пред дискотеката и този път директно я целунах - аа сега искаш, нали! Без никакви обяснения, тръгнах да я водя директно към апартамента - и тя не питаше много-много къде я водя... Стигнахме горе, налях чаша вино, малко лафче на терасата - имала си приятел (ахаа, ето що се дърпаше да се целува вътре пред приятелките си!), той даже утре пристигал от Норвегия на гости (да, и тая беше норвежка)... От терасата директно в спалнята, на леглото, дърпаше се малко на думи, ама езикът на тялото крещи - давай, чукай ме! Та направихме ние прекрасното, даже мене ако питате и прекрасното отзад направихме, макар моите приятели да викат че си измислям... И таман да се наканя да повторя, звъни звънеца!"

Лектър:
- Густаво, млъкни сега малко! Дръпнах аз моята мацка отвън, пак някви лафчета, конкретно си спомням че й казах, че не може да се целува и й трябват уроци, гушкахме се, целувахме се, разпитах я за логистиката - живее в нещо като общежитие, делят си стаята с нейна приятелка, и въобще... абе няма как да стане. На два пъти ми каза, че не спяла с "рандъм гайс" просто така, викам й - ооо, ама съжалявам ако съм ти дал грешно впечатление, аз също не съм такъв! Всъщност много ми харесваш, утре нали ще се видим на разходка и да се целуваме пак? В тоя момент излезна една нейна приятелка която беше по-пияна от руски пехотинец, и тя отиде при нея - а аз се върнах вътре да видя приятелите къде са (всички сме в апартамента на Густаво и само той има ключ за него, а логистиката ми е важна) - и кво мислите, вътре няма никой! Помотах се аз, излизам отвън - а тия двете мацки се опитват да влезнат, обаче охраната не пуска оная пияно-заляната... Обясних им на местния език - айде момчета не се правете, празнуваме РД вътре, аз поемам ангажимент че това момиче ще заспи тихо и кротко на някое сепаре и няма да оповръща дансинга... Разбрахме се, пуснаха ни вътре - пак танци-манци, целувки, пак обяснения че тя с рандъм гайс не си лягала... По едно време най-накрая разбрах от уацапа къде са момчетата - единият е отишъл да ебе, другият си е легнал... Викам си оо така ли, и Лектър ще ебе тая вечер, вие кво си мислите... Вкарвам филма на моята мацка - айде да те водя на афтър парти, ей тука на 5 минути пеша, ще пием по един шот и се прибираш. А тя - ох ами добре, ама аз така сама не мога да тръгна, айде да взема една приятелка - и дърпа една руса, по-ниска от нея ама пак поне 1.70, пак норвежка. Аз по инерция почвам да обяснявам - афтър-парти, еди-кво си, айляк, много ще е готино, тука на една крачка - тя ме прекъсва - да бе човек, знам, съгласна съм, няма кво да ме навиваш... Охоо идеално, тъкмо ще има мацка и за оня пън дето вече си бил легнал... Ще видим като я пусна в спалнята да го събуди, дали няма да скочи! На излизане си направихме хиляда снимки и селфита пред входа на дискотеката, от мен да знаете - снимките много сплотяват!

Излизаме ние от дискотеката, поздравявам охраната и им пожелавам лека смяна (ако пичовете са точни, винаги го правете - много помага!), оттам пеша - ъъмм... аз знам че е супер близко, ама дет се вика - не съм оттука и съм за малко, сега накъде... Питам двама - абе, накъде е улица "Таявечерклоузнахсамодастигнемдолеглото" А те супер ухилени, ми дават "лайкчета" с палци и ме тупат по рамото, браво че съм хванал две под ръка... По пътя разбира се не млъквам - градим рапорт тримата, кой откъде е, с какво се занимава, някви виждания за живота и дълбоки философски теми... Спомням си че даже вкарах и малко шотландски акцент и много се смяха Усмивчица) Помотахме се ама го намерихме, звъня на звънеца, отгоре Густаво ме мотае - кой си, с кого си, как беше вечерта, да не са мн пияни... Айде бе човек, кво ме държиш на вратата... После разбрах, че всички мацки са били от една компания, и ме е питал с кого съм заради оная мацка която е била горе - а тя се е изнизала от апартамента (нали помните че има приятел и пази поведение), качила се етаж-два нагоре, и ние тогава сме влезнали. Качваме се ние горе, а нашия уинг изгасил лампите, запалил свещи, налял вино в чашите, на всичкото отгоре - гол до кръста... Докато се завъртят мацките, ме пита коя е моята и коя е за него - и директно дръпна неговата на терасата да били видели гледката (а тя терасата е вътрешна и виждаш само едно малко дворче Засрамен ) а аз с моята оставам на дивана в хола. Почваме пак да се натискаме, вдигам й полата нагоре, пипам дупето на голо - камък братче, тая кво тренира Намигване Паралелно слушам как Густаво и оная мацка вече се целуват на терасата, след още 5 мин той я дърпа през хола към спалнята... Викам си чудесно, всички доволни - и леко отмествам прашките на мацката, масажирам и си играя с пръстите - всичко мокро... Разкопчавам си дънките, ама без да бързам - наслаждавам се на момента.

Няколко секунди преди прекрасното, другата девойка изскача от спалнята към тоалетната и остава там. Моята се притесни, дръпна си полата надолу, отиде да говори с нея в тоалетната. Върнаха се след 5 минути, на другата "й било лошо", и решили да си тръгват. Мене ми беше ясно кво е - светнал й е анти-слът-дефенса, ЛМР-то и всичко останали такива лампички, щото нямаше никакъв репорт с уинга... Правя се на луд - кво ти е, седни тука малко, сега ще ти налея малко вода и ще ти мине - ааа не, то вече е 6.30ч, ние ще си тръгваме, като се наспя ще ми мине. Както и да е, изпуснахме ги, а и той уингът не му се занимаваше много - нали беше ебал вече една...

Викам му - Абе, да те @!%($)%, дължиш ми поне свирка сега! И така се разхилихме, че събудихме онзи спящия... Направихме разбор на вечерта, кой къде е бил и кво е правил и кво се е случило, и легнахме да спим... С уговорката да не цапаме чаршафите с ръчни изпълнения, щото пак ще клоузнем друга вечер... Както и стана Намигване После тая мацка ми праща някви нейни голи снимки и искаше да се видим, ама то като съм изпуснал момента - ходи сега цяла вечер по вечери и коктейли, като ти е била готова Усмивчица

Между другото, по пътя за апартамента, двете мацки ми разказаха че били някаква голяма компания (всичките норвежки, и всичките мацки които моят уинг дръпна бяха все от тая компания), и че някакво момче от тази компания рекъл - искам тая вечер да почерпя, и платил 500 евро за бутилки във вип-сепаретата... Обаче на тях им било скучно и отишли на дансинга, където ги налазихме ние - Викам си то така е най-сладко, друг да е платил всичко че и отгоре, пък батко ви Лектър само да дърпа Намигване
Активен

sarrion
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 379

Профил
« Отговор #1 -: Септември 13, 2014, 19:11 »

Намигване Ставаш за писател на еротични романи,Лектър! Много добър репорт,разсмях се и се изкефих на лафовете ти и на приятелите ти,които са ти помагали и ти на тях.А не както обикновено се случва като се съберат загорели кочове-прецакват се един друг,къде нарочно,къде защото нямат опит!  Намигване Браво поздравления,много добра игра!
Активен

Болката от дисциплината е голяма, но наградата от нея е безценна.
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #2 -: Септември 14, 2014, 13:12 »

Браво младежи, добра игра! Все едно, че си ебал - брой си го това. Кок-блок в последния момент е много гадно, но ти не си виновен.
Аз малко изгубих нишката, нали уж веднага като влезнахте в дискотеката ги хванахте тези, пък кога стана 6:30 сутринта, ама явно е имало още доста игра помежду хайлайтите, които ти разказа.
Това норвежките били големи курветини, да знам за друг път.
А тоя пич дето е платил 500 евро какво се чудиш - то има хора плащат и по хиляди, с години излизат с някоя редовно по вечери и къде ли не и купуват подаръци, и накрая не ебат. Ако питаш някой мъж какво мисли за това, той със сигурност ще каже, че е много несправедливо. Но ако питаш жена (коя да е) тя ще каже - е какво, тя нищо не му е длъжна. Но иначе знаят да говорят за морал.
Поздрави!
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4336

Профил
« Отговор #3 -: Септември 14, 2014, 21:27 »

Лектър, готино репортче.
Аз бих искала да прочета повече за как е протекла свалката, тоест, какво сте си говорили, това е генерална забележка към всички репорти, не само към теб, мисля, че е интресно, макар че в такива моменти човек помни точно кой какво е казал и кой какво му е отговорил...
Ще ме извиниш за оффтопика...

А тоя пич дето е платил 500 евро какво се чудиш - то има хора плащат и по хиляди, с години излизат с някоя редовно по вечери и къде ли не и купуват подаръци, и накрая не ебат. Ако питаш някой мъж какво мисли за това, той със сигурност ще каже, че е много несправедливо. Но ако питаш жена (коя да е) тя ще каже - е какво, тя нищо не му е длъжна. Но иначе знаят да говорят за морал.

А длъжна ли му е? Все едно аз да ти кажа "този я чука, пък не се жени за нея", много неморално... Ако жените трябваше да пускат на всички, дето ги черпят, трябваше да са нон-стоп по гръб.
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
Dussander
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #4 -: Септември 14, 2014, 22:23 »

"Ако питаш някой мъж какво мисли за това, той със сигурност ще каже, че е много несправедливо. Но ако питаш жена (коя да е) тя ще каже - е какво, тя нищо не му е длъжна. Но иначе знаят да говорят за морал."

Наскоро си говорих с едно момиче, и тя започна да се оплаква как жените изкарвали по-малко пари от мъжете, за една и съща работа. Та се сетих точно за тази тема и горния коментар на момчето тук.

Въпросът е много прост, ама не е прост - морално ли е жена да изкарва по-малко пари от мъж? И морално ли е мъж да предлага нещо на жена, с пределно ясни намерения, а тя да взема това, което й се дава, осъзнавайки напълно ясно идеята му, но след това да не му дава нищо. Както пише по-горе - пичът ще каже, че е несправедливо да не му пускат, пък той да харчи средства, и жената ще каже, че е несправедливо, неетично и нефемнистичноравностойно да й се плащат по-малко пари, пък ако можеше и повече да й се плащат, понеже все пак тя като жена има и други проблеми и задължения, така че времето й е още по-ценно от това на мъж, още по-добре.

Винаги най-трудолюбивите, красивите и богатите ли ебат най-много? Не. Значи светът не е справедлив. Чакай малко бе? Ама защо? Напротииив, много си е справедлив, само че зависи кого питаш. Ако питаш хората, с необходимите качества ще ти кажат - еее как бе брат, супер са си мацките, някой път ти се кефят, друг път, не. Обаче ако питаш онзи девственият, дето ги разстреля момичетата (той май застреля повече пичове де), щото никоя не искала розовинката й да се допира до клечката му за зъби, той ще каже "светът не е справедлив! що? щото не върви по моите критерии".

Изводът от всичко това е още по-прост и от отговора на въпроса. Всичко зависи от коя страна си, така че гледай да си от правилната, това зависи от двете ти глави и от контрола, който имаш над тях. Онзи ден наливах пак на един приятел, дето се чуди защо не му върви с всичко що е вагинално. Викам му - ама ти не искаш нищо бе брат! Нищо! От живота искаш единствено да имаш какво да ядеш, къде да спиш, колата да е ок, и тва е. Ето! Искаше тези неща, и направи каквото трябва за да ги получиш, ама аз не виждам да правиш нищо в насока жени, така че те не идват. Ти не искаш да имаш жени, защото ако искаше, щеше да драпаш нон стоп натам, докато не ги получиш, а вместо това ти ще ходиш да риташ топка с там някакви други девствени, вместо да си осъзнаваш приоритетите. При-о-ри-те-ти! Еми ок, ти хубаво ходиш да риташ там, ама аз си отидох сам да си пия бира в един бар, и се заговорих с 3 мацки до мен. Ти къде беше? Нещо си прецакал ръката докато ритал, така и не разбрах как станало. Обърни се, и му кажи на живота - е онази там, с дългите крака, големите цици, потенциално красива вагина и лице за свирки я искам. Ако не искаш нищо, нищо и няма да получиш. Както и ако винаги поставяш другите на първо място, единствено ще свикнат, че ти винаги си на второ.
Активен
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Септември 15, 2014, 01:05 »

Дъсандър, штъ замоля да се придържаш към основната тема - в моя репорт няма нищо за моралните задължения на мъже-жени и вайсвърса.

Стоун, утре ще коментирам подробно че ся мн ми се спи...
Активен

Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Септември 17, 2014, 23:54 »

Лектър, готино репортче.
Аз бих искала да прочета повече за как е протекла свалката, тоест, какво сте си говорили, това е генерална забележка към всички репорти, не само към теб, мисля, че е интресно, макар че в такива моменти човек помни точно кой какво е казал и кой какво му е отговорил...
Ще ме извиниш за оффтопика...

Не си спомням в детайли за какво сме си говорили - вече стана повече от месец от оная вечер, пък алкохолът си казва тежката дума върху мозъчните клетки Усмивчица но в началото беше общи приказки, някакви майтапи и някакви песни на испански й обяснявах какво се пее в тях... После като усетих че налапва плувката, няколко рутинни лафа - "Знаеш ли, много ми харесва как се усмихваш - защото можеш да се усмихваш с очите и всъщност цялото ти лице грее..." После отвън градихме рапорт докато я разпитвах за логистиките и с кого е - спомням си че е дете на разведени родители, беше живяла една година в Сингапур и още една в някаква друга страна, говорихме си за това колко е малко градчето й... и съответно от моя страна, къде съм живял, някакви интересни истории...

Браво младежи, добра игра! Все едно, че си ебал - брой си го това. Кок-блок в последния момент е много гадно, но ти не си виновен.
Аз малко изгубих нишката, нали уж веднага като влезнахте в дискотеката ги хванахте тези, пък кога стана 6:30 сутринта, ама явно е имало още доста игра помежду хайлайтите, които ти разказа.
Това норвежките били големи курветини, да знам за друг път.
Поздрави!

Абе броя си го, че беше мн силна нощ, изкарахме си мн яко с мацките и с приятелите - все пак последните не са просто уингове намерени от кой да е ПУА форум - а хора с които се знаем от години и се виждаме мн рядко... Та определено си я броя в списъка с готини преживявания Усмивчица

В дискотеката се помотахме доста, от влизането до дърпането на мацката мина поне час и половина, после още 2-3 часа с нея напред-назад - къде вътре танци и целуване, къде вън лаф-рапорт и пак натискане. В случая беше важно и аз като теб да остана до края - да се натанцуват, да се напият (приятелките й, моята не пиеше нищо!), да видят че фиестата в тоя клуб приключва и да дойде време за афтър партито...

А за логистиката, дето сме се търсили с уинга да даде ключа - първо, да не съм луд да плащам за хотел - апартаментът е на 15 мин пеша (с токчета и мотаейки се да го намерим), горе има две спални, хол и тераса... Второ, той уингът дръпна мацка да ебе преди мене - ако аз бях дръпнал първи, отивах аз Усмивчица

Иначе, след това бяхме на един от испанските острови на почивка за една седмица - там кво беше, превъртяхме играта... Само ще спомена, че си измисляхме челънджи - най-готиния от които беше, на плажа, когато сме във водата - да си свалим банските, да си ги метнем на рамото - и така да апроучнем мацките... А любим опънър беше "Здрасти, виждала ли си мама?"  Плезещ се
Активен

stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Септември 18, 2014, 08:41 »

@Лектър - за испанските острови мисля си струва да отвориш отделна тема. Едно че ще е полезна откъм логистика, защото и от България доста хора ходят там на почивка и някой може да иска да знае в кой район да си избере хотел, по кое време, къде да ходи там като иде, и т.н. А и просто така за фън, да съпреживяваме интересни истории покрай тебе.

А длъжна ли му е? Все едно аз да ти кажа "този я чука, пък не се жени за нея", много неморално... Ако жените трябваше да пускат на всички, дето ги черпят, трябваше да са нон-стоп по гръб.
За едно черпене много ясно, че нищо не му е длъжна. Но аз например моята щерка смятам да я науча ако някой предложи да похарчи 500 евро за нея и не я кефи да си ляга с него, просто да отвърне "не, благодаря, не ми е удобно, не искам да се чувствам задължена". Пък синковеца съответно да го науча, че ако мисли да харчи 500 евро да черпи пички без да има изгледи да ги ебе, по-добре да си ги изкара сам, защото от мене пари за такава глупост ще види кога цъфнат налъмите. Иначе ако си ги е изкарал, нека си ги харчи както иска - да учи житейски уроци. Има акъл, и сам ще види колко ще ебе по този начин.
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Септември 18, 2014, 13:39 »

Въпросът не беше в това, а в изказването ти, че е неморално жената да бъде черпена от мъже, с които не смята да си ляга. Аз не виждам какво общо има моралът в цялата ситуация.
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #9 -: Септември 18, 2014, 19:34 »

Въпросът не беше в това, а в изказването ти, че е неморално жената да бъде черпена от мъже, с които не смята да си ляга. Аз не виждам какво общо има моралът в цялата ситуация.

Сори за спама, ама след такова изказване просто стоиш с отворена уста и просто не знаеш какво да кажеш Ъ?
Горе-долу по същата логика може да не се грижиш и за майка си - няма закон, който да те принуждава. Вземаш каквото можеш и докато ти дава средства да си живееш сладко и после прекъсваш отношенията ако вземе да ти иска нещо или да има очаквания. Къде пише, че си и длъжен с нещо - посочете?
Какво общо има морала с цялата ситуация?
Активен

Fake it 'til you make it!
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Септември 18, 2014, 20:21 »

Разбирам разликата между неморално и незаконно, не се грижи...

@Лектър - за испанските острови мисля си струва да отвориш отделна тема. Едно че ще е полезна откъм логистика, защото и от България доста хора ходят там на почивка и някой може да иска да знае в кой район да си избере хотел, по кое време, къде да ходи там като иде, и т.н. А и просто така за фън, да съпреживяваме интересни истории покрай тебе.

За едно черпене много ясно, че нищо не му е длъжна. Но аз например моята щерка смятам да я науча ако някой предложи да похарчи 500 евро за нея и не я кефи да си ляга с него, просто да отвърне "не, благодаря, не ми е удобно, не искам да се чувствам задължена".

Аха, значи така трябвало да каже...тази теза можете да защитавате, когато дойде при вас мацка и каже "Тази вечер искам да се чукам" (както онзи е казал "Тази вечер искам да почерпя"), а вие й отвърнете..

Цитат
"не, благодаря, не ми е удобно, не искам да се чувствам задължен".

Значи вие можете да правите секс и после да не се чувствате задължени, но жената не може да пие уиски във вип сепаре и после да не се чувства задължена?

Като не знаеш какво да кажеш, просто нищо не казвай...

Лектър, сори, дай знак, ако искаш да преместя всичкия ни спам в чата...
Активен

stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Септември 19, 2014, 08:22 »

Ако ще да отиват в чат-темата последните няколко отговора, но се чувствам длъжен и аз да добавя един.

Да, точно това е морал и справедливост, колкото и чудно да ти се вижда: цялото общество се върти около принципа "почеши ми гърба и аз ще почеша твоя".
Когато мен някой пич ме почерпи едно, аз не му лапвам пишката, но добре запомням и след това се чувствам длъжен аз да му купя едно някой друг път. Когато някой ми помогне да си пренеса пералнята, аз му казвам "обади ми се когато пък ти си пренасяш гардероба, за да ти помогна аз". Тази реципрочност важи както за позитивни, така и за негативни "услуги" - знаеш още от библията принципа "око за око, зъб за зъб".
Когато един мъж почерпи едно питие някоя жена и тя приеме, морала и справедливостта изискват да го изслуша докато той, тъй да се каже, си изнесе презентацията 10-15 минути: какъв е и за кво се бори. Ако не желае да го слуша, нека по-добре да си купи сама пиенето.
Когато пък похарчи 500 евро да купува пиене на мацки, мисля е пределно ясно с какво те би следвало да реципрокират: или да легнат с него, или пък ако са просто приятели, да кажат следващата седмица "пич, ела да излезем пак и този път пиенето е от нас!". Но смятам на всички ни е ясно какъв е шансът кой да е от тези два варианта да се случи.

Един мъж не би могъл да издържи в каквото и да е общество ако не реципрокира. Ако не връща на доброто с добро, много скоро никой никъде няма да го кани и никой няма да дружи с него. Ако не връща на злото със зло, пък веднага ще го разберат какъв е безгръбначен и ще издевателстват над него как го хванат.
Жените обаче се научиха, че всичко им е позволено и че не са длъжни да спазват този принцип на справедливост. Това е защото твърде много зажаднели и недоебали мъже се навъдиха.
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Септември 19, 2014, 11:47 »

Да, точно това е морал и справедливост, колкото и чудно да ти се вижда

Не ми се вижда чудно, напротив, струва ми се справедливо. Просто не разбрах защо след като ти не се чувстваш длъжен към жените, с които спиш, смяташ, че те трябва да се чувстват длъжни да спят с теб, само защото ги черпиш?

Само за протокола, аз не приемам питиета от полупияни непознати по дискотеките, именно защото предпочитам да извадя 8 евро да си платя сама мохитото, отколкото да имам неприятности с някакви лепкави мъже, които смятат, че за едно питие си им длъжен. Просто ме учуди защо ти се възмущаваш на жените, като правиш същото от своята мъжка позиция.

Иначе ти благодаря за лекцията, но знам как се случват нещата според обществения договор. Именно понеже знам, имам много хора около себе си, на които мога да разчитам и които уважавам, както и те мен.

Активен

PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #13 -: Септември 19, 2014, 12:12 »

Просто не разбрах защо след като ти не се чувстваш длъжен към жените, с които спиш, смяташ, че те трябва да се чувстват длъжни да спят с теб, само защото ги черпиш?

Ами това че е "длъжна" идва оттам, че не спиш с тях просто така от въздуха с жени - черпиш ги 500 евро и после спиш. А не е да те гонят по улицата да ти дадат секс, та после ти да и бъдеш нещо длъжния. От поредността на действията следва тоя морал....
Но то да чакаш жена да разбере логика е умряла работа Нерешителен
Активен

Fake it 'til you make it!
kalata23
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #14 -: Април 26, 2015, 00:39 »

Рядко се съгласявам с жена, но в случая Приздрачната е права. Това, че черпиш мацка питие е твой проблем. Тя не е длъжна да ти се отплаща, камо ли със секс. За това и повечето жени в днешно време не приемат почерпки, щот едва ли не, се очаква, че са длъжни да направят нещо.
 По темата, много се изкефих на рапорта и на стила на писане на автора!
Активен
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #15 -: Септември 03, 2015, 19:04 »

От една страна ме домързя, от друга - кой ти ходи толкоз по испанските острови, всеки се натиска на СБ...

Иначе имам да пусна два репорта, единия от Меркеландия другия от Латинска Америка Усмивчица

Приздрачна, спри да всяваш морал сред темите ми...
Активен

Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #16 -: Януари 23, 2023, 13:25 »

Да влезеш във форума след 8 години, да си прочетеш репорт, коментарите от Стоун и от Здрач отдолу... Ееех, хвана ме носталгия Усмивчица
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: