Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 09:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Няколко сетчета  (Прочетена 5165 пъти)
Neglect
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« -: Февруари 19, 2007, 22:23 »

Няколко сета от последните дни.

В супермаркета на касата.5ца до мен и аверката и 6ца до нея.Аз виждам някаква вафла и шампоан които 5цата слага на касата.
Аз:Тоя шампоан ще го пиеш ли?
5:ами...(заби :smt100 )
6:Ще се къпем.
Аз Да...то ще добре да се изкъпете...и заваля навънка...идеално. :smt001
Те:...(смях...5цата си личеше че не е свикнала)
Аз:Я къв е шампоана...(вземам го)'
6:Това е балсам.
Аз:Се едно я...я какъв е Нивея кюр...а не нивеа к#р.
Смях.

След като тръгнахме към училище забелязвам 6цата с авера си.Аз зад тях с един.Тоя няколко пъти се обърна. :smt003

На спирката съм с едно аверче.По едно време една 7-7,5 сяда до мен.Нарочно не се дърпам.Тя докосва рамото си до мен,но през целия ни разговор не го дръпна.Започвам рутина ми за Свети валентин...как кат съм бил малък...една забавна историйка.Разказвам я на крилото.Тя се усмихваше докато разказвах историята.Тъкмо щях да я питам какъв е този парфюм и....

Тя:От тук минава ли 18?
Аз:Ххахаха.18?Няма такъв.Има 118.
Тя:Кой стига до някакво си заведение...
Говорихме малко за заведението...смях,усмивки,зрителен контакт.Личеше си че се беше натокала за някъде.(По време на разговора ми леко я негвам:Ти от Варна ли си изобщо.Тя:Да.усмивка.
Доиде и автобуса и не можах да го продължа.

На площадка.5,6,7 на люлките.Ние с авера сядаме на други пейката срещу тях и хапваме картофки.
Аз:Еи момичета кога ще си ходите да можем да поиграем с аверчето защото мама ми каза да се прибирам по светло.
Смях.
7:Ела. :smt001 (Прави ми място на неината люлка)Има място и за теб.
Аз:Ххахахах.От теб няма да мога да се събера.
6,5:Смях.
6:Еми нии още няма да си ходим .
Аз игнор и започвам лаф с аверчето.След малко 6цата идва подава ми фотоапарат и ме пита:
Ще ни снимаш ли?
Аз:Да.(После се сетих че бях чел че това не трябва да го правя.Мисля че мистери го беше казал.)Както и да е снимах ги.
Малко говорихме.Около 2 минути.
Пак почвам разговор с аверчето като ги игнорирам тотално.
Те тръгват си най-демонстративно...шумно и бавно.Аз се правя че не забелязвам.
6цата дойде да се запознаем.Вкарах доста коки енд фъни говорихме още малко и си заминахме.

Забелязвам че не съм в състояние да говоря дълго време.Затова и потренирам постояно.

Очаквам коментари и критика :smt014  :smt003

Успехи!

:smt024
Активен
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1605

Профил WWW
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2007, 09:24 »

1. Поздрави за това, че Играеш.
2. Гледам разцъкваш отваряния с чупене на Рапорт и що годе ги правиш прилично - предизвикваш интерес, НО...
3!!! На нискорангови мадами - под 7-8 не е нужно толкова много ебавки в началото. (на 6-ца да и обясняваш, че трябва да се изкъпе и да и говориш веднага за курове Усмивчица - обикновено само ще излобее - прекалено много ти нараства Ранга спрямо нейния)...
4!!! Неумение да продължиш - Поставяй си цел във всеки Сет - нека да е нещо от типа - "да и взема телефона за да се срещнем по-късно с нея" или "да седнем ей там и да си приказваме поне 10 мин. и да се опознаем"... Нека да е нещо конкретно и измеримо, иначе просто правиш цирк...
5. Създай си структура - Чупене на Рапорт добре - но това е само началото - после забиваш и те си тръгват... Не ги оставяй да си тръгнат - приказвай си с тях,... целувай се с тях, чукай се с тях :smt003.
6. Ако бързат - пак прави бърз клоуз - дори и да се провали (както ще се случва в по-големия процент от случаите) ще свикнеш да играеш до максимално възможно ниво...

k33p 0n playin'
-Slayer

п.с. основния проблем ти е неумението да продължиш след "отварянето" на Сета - "поработи" в тази насока :smt002.
Активен

I'm a very special kind of monster
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: