Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 23, 2023, 10:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Търси се: Дъ биг/бед мъдератор ... или мъдерица  (Прочетена 43075 пъти)
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1605

Профил WWW
« -: Юли 18, 2010, 21:28 »

Обикновено когато търсим човек, за да попълним екипа си обявата започва с нещо от сорта:
Ако си готин, забавен, със силен глас, приятна външност, забавен лайфстайл, голяма пишка и т.н.

В случая обаче е:
Ако си грозен, дебел, без социален живот, а за гласа ти не ни дреме /но пък следва да си плащаш Интернета редовно/, наличието на пишка също не е от значение, ? ние търсим точно теб.

Шегата настрана:
Трябва ни модератор да кеси у форума ? да влиза поне два, три пъти дневно и да следи за дисциплината тук.

Основни задачи:
- Да променя заглавията на темите ? аз ще му кажа как като го изберем /щото е върховна тайна и си има специална формула/.
- Да трие ?ептен спамерските коментари.
- Да мести темите по местата им.
- Да следи за всякакви глупости, реклами, ?ептен простотии, да оправя филмчетата ? като ги ?ембедва? във форума и т.н.

Какъв е келепира за горкия човечец... Никакъв... няма да получи безплатен семинар, обучение или каквото и да е. Е някой път като се събираме тайфата можем да го викнем и да го черпим бира... стига да си смени чорапите за излизането и да си измие зъбите.

За номинации ? пишете отговор в същата тема. Ще изберем човека по голите му снимки.
Активен

I'm a very special kind of monster
Genesis
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #1 -: Юли 18, 2010, 23:02 »

Аз влизам доста често във форума, и ако не е голяма философия, бих могъл да ти свърша някаква работа.
Активен

Let life unfold, stop stressing, and enjoy the ride.
harrybrager
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 62

Newbie

Профил
« Отговор #2 -: Юли 19, 2010, 01:28 »

И аз бих могъл да помогна. Имам някакъв опит вече Смотан
Активен

Една жена докато не я видиш чисто гола не може да се даде мнение! Може да е перфектна, а да има циреи по задника и да вони!
Цитат на: priZdrachna
...къде е остроумието и позитивизма, които знаем какво силно въздействие имат в "Шит: Абе, я млъквай, бе! (закачливо).
Отговор: Аз млъквам ти се нагъзваш и всички сме доволни "
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2261

Профил
« Отговор #3 -: Юли 19, 2010, 06:03 »

Трябва да е наистина някой, който има желание и възможност. Да е достатъчно непукист, че да размахва голямата брадва, но и да не се вземе прекалено насериозно да не стане "Народът срещу Лари Флинт"  Намигване
Аз лично съм непостоянен с времето, защото има дни, в които почти не се прибирам. Събирайте номинации и ще пуснем една анкета!
Активен
hitman321
PuP Player
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 501

Профил
« Отговор #4 -: Юли 19, 2010, 10:10 »

Цитат
Ако си грозен, дебел, без социален живот, а за гласа ти не ни дреме /но пък следва да си плащаш Интернета редовно/, наличието на пишка също не е от значение, ? ние търсим точно теб.

Бахму дискриминацията-само заради голямата ми пишка да не съм подходящ-ей сега отивам да се оплача в Хюмън раитс и амнести интернешънъл.

Искам официално да издигна кандидатурата на Phoenix . От официална гледна точка Пича притежава нужната еродиция и дисциплина,самоконтрол и чувство за хумор.Особено неговите големи познания по големия адронен колайдер и внедряването на нанотехнологиите е адски полезен за форума-(Неофициално Phoenix  ме подкупи,като ми обеща десетки години да ме черпи с цаца,бира,картофки и сладолед (леле колко евтино се продадах) и обеща пълно съдействие за успешна комуникация  с мис Януари и мис Февруари,съдействие за намаление на тубичките с бебешко олио и показване на Джи точката(междувремено къде беше този остров,че 2 дена го търся на картата и не мога да го намеря)

Phoenix прези.........опс обърках кампаниите-Phoenix Модератор-хип хип ура(обаче без банков превод по сметката ми няма да стане-после ще ти пратя сметката ми),хип хип ура.

Активен
Genesis
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #5 -: Юли 19, 2010, 10:41 »

Даа, и аз съм на мнение, че Феникс заслужава най-много. Ако има анкета, имаш моя глас  Намигване
Активен

harrybrager
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 62

Newbie

Профил
« Отговор #6 -: Юли 19, 2010, 15:43 »

И аз бих могъл да помогна. Имам някакъв опит вече Усмивчица
Активен

Една жена докато не я видиш чисто гола не може да се даде мнение! Може да е перфектна, а да има циреи по задника и да вони!
Цитат на: priZdrachna
...къде е остроумието и позитивизма, които знаем какво силно въздействие имат в "Шит: Абе, я млъквай, бе! (закачливо).
Отговор: Аз млъквам ти се нагъзваш и всички сме доволни "
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Юли 19, 2010, 20:47 »

Всъщност така и така кисна редовно във форума, модераторският пост поне ще осмисля донякъде прекараното време тук Усмивчица
Ама я обяснете какво трябва да се прави точно, освен козметичните процедури по промяна на заглавия, сортиране на темите и цензурата (то не че има нужда при нас). Едва ли ще е сложно, а времето ще го наваксаме...
Активен
AnarchyinTheUK
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #8 -: Юли 20, 2010, 18:35 »

Искам да съм модератор ! Завърти очи

ПП: Честит ми първи пост във форума ...  Усмивчица
Активен

rock`n`roll baby
vakaken
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 545

Профил
« Отговор #9 -: Юли 20, 2010, 19:12 »

Стига да не ме репресира и аз подкрепям Phoenix. Ама и да си сложи аватар, че така ми бледнее! :police:
Активен
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Юли 21, 2010, 00:14 »

Стига да не ме репресира и аз подкрепям Phoenix. Ама и да си сложи аватар, че така ми бледнее! :police:
Какво против имаш моето Алфа-мече, което със завиден фрейм и с директен подход преодолява ЛМР на женското мече?
А за наказанията и количеството бира, след което очите ми се "затварят" ще се разберем Намигване
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4336

Профил
« Отговор #11 -: Юли 21, 2010, 22:07 »

Колко бира трябва да купя, за да бъда наказана?!  Завърти очи

Феникс, няма ги вече мечоците...отишли са някъде да правят късо съединение според мене...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Юли 22, 2010, 15:57 »

На теб няма да ти се размине... даже си донеси коженият камшик!  Смотан Бирата е по желание!

Как да ги няма? Аз си ги виждам... ако не ги виждате ще се върнат след 9 месеца с 3-4 малки мечета Намигване

... колко спам сътворих само... отивам да пия една бира да се самоомилостивя, че иначе трябва да се самонакажа  Ухилен
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Юли 22, 2010, 19:02 »

Ееее, Феникс, какъв модератор си ти - без собствен кожен камшик даже?! Не отговаряш изобщо на длъжностната характеристика...

Но аз пак ще те подкрепя с две ръце...защото подозирам, че веднъж вземем ли властта, за Здрачи ще настъпят безоблачни спамърски времена...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1544

Профил
« Отговор #14 -: Юли 22, 2010, 19:09 »

Подозирам някакъв заговор тука между вас двамата.  :police:

@ Слейър - къде ми отидоха голите снимки - http://piperlivo.com/files/u5/volen2.jpg?  Ухилен  Шегувам се, естествено...
Активен

Бъди Слънце!
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #15 -: Юли 22, 2010, 20:00 »

Всъщност ще се наложи да разкрием дълбоко пазената тайна:
 ПриЗдрачна е бременна от мен и се очертава да си стоим дълго време вкъщи.  Мисля, че в следващите 2-3 години няма да е проблем да си запълваме свободното време с модераторстване. Единият винаги ще е на линия, докато другият сменя памперси  Ухилен
Скъпа, мисля че сме идеалните кандидати  Намигване
Активен
BEVOD
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #16 -: Юли 22, 2010, 20:13 »

Да, сигурно... и когато плодът порастне ще навлезе в семейния бизнес , а вие ще си живеете спокойно в Симитли и ше учите петлите как да бъдат по-алфа , за да имат която си кокошка пожелаят...
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Юли 22, 2010, 20:32 »

Феникс, ти изби рибата... особено след като вчера обяснявах на Монолит, че за мен бг-мама е най-добрият форум..  Усмивчица ситуацията стана Ходи обяснявай, че нямаш близнаци...

Мисля да кандидатстваме по проект към европейските фондове и да развием семеен бизнес тясно профилиран в селскостопанския пик ъп...
Активен

Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Юли 22, 2010, 21:12 »

Ако Слеъра ще дава субсидии за развитието на пик-ъп обществото, то веднага сядам да спретна един кратък (180 страници) план за интегриране на новородените пик-ъп отрочета във виртуалното форумно пространство. Дори ми се върти идея да публикувам статия в Cosmopolitan със работно заглавие "Как да запазим фрейма си - 28 секси начина да минеш ШИТ-ТЕСТ във Фейсбук, без това да се отрази на производителността на кокошките във фермата ти"

Май се отплеснахме. Някой да поразчисти темата  Тъжен

Какче, сериозно, къде ти е окото? А моите мечовци наистина ли не се виждат?
Активен
Genesis
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #19 -: Юли 22, 2010, 21:49 »

В какво превърнахте темата....?  Ъ?
Активен

Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  

Отиди на: