slayer
|
 |
« -: Юли 18, 2010, 21:28 » |
|
Обикновено когато търсим човек, за да попълним екипа си обявата започва с нещо от сорта: Ако си готин, забавен, със силен глас, приятна външност, забавен лайфстайл, голяма пишка и т.н.
В случая обаче е: Ако си грозен, дебел, без социален живот, а за гласа ти не ни дреме /но пък следва да си плащаш Интернета редовно/, наличието на пишка също не е от значение, ? ние търсим точно теб.
Шегата настрана: Трябва ни модератор да кеси у форума ? да влиза поне два, три пъти дневно и да следи за дисциплината тук.
Основни задачи: - Да променя заглавията на темите ? аз ще му кажа как като го изберем /щото е върховна тайна и си има специална формула/. - Да трие ?ептен спамерските коментари. - Да мести темите по местата им. - Да следи за всякакви глупости, реклами, ?ептен простотии, да оправя филмчетата ? като ги ?ембедва? във форума и т.н.
Какъв е келепира за горкия човечец... Никакъв... няма да получи безплатен семинар, обучение или каквото и да е. Е някой път като се събираме тайфата можем да го викнем и да го черпим бира... стига да си смени чорапите за излизането и да си измие зъбите.
За номинации ? пишете отговор в същата тема. Ще изберем човека по голите му снимки.
|
|
|
Активен
|
I'm a very special kind of monster
|
|
|
Genesis
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 18, 2010, 23:02 » |
|
Аз влизам доста често във форума, и ако не е голяма философия, бих могъл да ти свърша някаква работа.
|
|
|
Активен
|
Let life unfold, stop stressing, and enjoy the ride.
|
|
|
harrybrager
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 62
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 19, 2010, 01:28 » |
|
И аз бих могъл да помогна. Имам някакъв опит вече 
|
|
|
Активен
|
Една жена докато не я видиш чисто гола не може да се даде мнение! Може да е перфектна, а да има циреи по задника и да вони! ...къде е остроумието и позитивизма, които знаем какво силно въздействие имат в "Шит: Абе, я млъквай, бе! (закачливо). Отговор: Аз млъквам ти се нагъзваш и всички сме доволни "
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 2261
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 19, 2010, 06:03 » |
|
Трябва да е наистина някой, който има желание и възможност. Да е достатъчно непукист, че да размахва голямата брадва, но и да не се вземе прекалено насериозно да не стане "Народът срещу Лари Флинт"  Аз лично съм непостоянен с времето, защото има дни, в които почти не се прибирам. Събирайте номинации и ще пуснем една анкета!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hitman321
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 19, 2010, 10:10 » |
|
Ако си грозен, дебел, без социален живот, а за гласа ти не ни дреме /но пък следва да си плащаш Интернета редовно/, наличието на пишка също не е от значение, ? ние търсим точно теб.
Бахму дискриминацията-само заради голямата ми пишка да не съм подходящ-ей сега отивам да се оплача в Хюмън раитс и амнести интернешънъл. Искам официално да издигна кандидатурата на Phoenix . От официална гледна точка Пича притежава нужната еродиция и дисциплина,самоконтрол и чувство за хумор.Особено неговите големи познания по големия адронен колайдер и внедряването на нанотехнологиите е адски полезен за форума-(Неофициално Phoenix ме подкупи,като ми обеща десетки години да ме черпи с цаца,бира,картофки и сладолед (леле колко евтино се продадах) и обеща пълно съдействие за успешна комуникация с мис Януари и мис Февруари,съдействие за намаление на тубичките с бебешко олио и показване на Джи точката(междувремено къде беше този остров,че 2 дена го търся на картата и не мога да го намеря) Phoenix прези.........опс обърках кампаниите-Phoenix Модератор-хип хип ура(обаче без банков превод по сметката ми няма да стане-после ще ти пратя сметката ми),хип хип ура.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Genesis
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 19, 2010, 10:41 » |
|
Даа, и аз съм на мнение, че Феникс заслужава най-много. Ако има анкета, имаш моя глас 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
harrybrager
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 62
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 19, 2010, 15:43 » |
|
И аз бих могъл да помогна. Имам някакъв опит вече 
|
|
|
Активен
|
Една жена докато не я видиш чисто гола не може да се даде мнение! Може да е перфектна, а да има циреи по задника и да вони! ...къде е остроумието и позитивизма, които знаем какво силно въздействие имат в "Шит: Абе, я млъквай, бе! (закачливо). Отговор: Аз млъквам ти се нагъзваш и всички сме доволни "
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 19, 2010, 20:47 » |
|
Всъщност така и така кисна редовно във форума, модераторският пост поне ще осмисля донякъде прекараното време тук  Ама я обяснете какво трябва да се прави точно, освен козметичните процедури по промяна на заглавия, сортиране на темите и цензурата (то не че има нужда при нас). Едва ли ще е сложно, а времето ще го наваксаме...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AnarchyinTheUK
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 20, 2010, 18:35 » |
|
Искам да съм модератор !  ПП: Честит ми първи пост във форума ... 
|
|
|
Активен
|
rock`n`roll baby
|
|
|
vakaken
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 20, 2010, 19:12 » |
|
Стига да не ме репресира и аз подкрепям Phoenix. Ама и да си сложи аватар, че така ми бледнее! :police:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 21, 2010, 00:14 » |
|
Стига да не ме репресира и аз подкрепям Phoenix. Ама и да си сложи аватар, че така ми бледнее! :police:
Какво против имаш моето Алфа-мече, което със завиден фрейм и с директен подход преодолява ЛМР на женското мече? А за наказанията и количеството бира, след което очите ми се "затварят" ще се разберем 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 4336
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 21, 2010, 22:07 » |
|
Колко бира трябва да купя, за да бъда наказана?!  Феникс, няма ги вече мечоците...отишли са някъде да правят късо съединение според мене...
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 22, 2010, 15:57 » |
|
На теб няма да ти се размине... даже си донеси коженият камшик!  Бирата е по желание! Как да ги няма? Аз си ги виждам... ако не ги виждате ще се върнат след 9 месеца с 3-4 малки мечета  ... колко спам сътворих само... отивам да пия една бира да се самоомилостивя, че иначе трябва да се самонакажа 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 22, 2010, 19:02 » |
|
Ееее, Феникс, какъв модератор си ти - без собствен кожен камшик даже?! Не отговаряш изобщо на длъжностната характеристика...
Но аз пак ще те подкрепя с две ръце...защото подозирам, че веднъж вземем ли властта, за Здрачи ще настъпят безоблачни спамърски времена...
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1544
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 22, 2010, 19:09 » |
|
Подозирам някакъв заговор тука между вас двамата. :police: @ Слейър - къде ми отидоха голите снимки - http://piperlivo.com/files/u5/volen2.jpg?  Шегувам се, естествено...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: Юли 22, 2010, 20:00 » |
|
Всъщност ще се наложи да разкрием дълбоко пазената тайна: ПриЗдрачна е бременна от мен и се очертава да си стоим дълго време вкъщи. Мисля, че в следващите 2-3 години няма да е проблем да си запълваме свободното време с модераторстване. Единият винаги ще е на линия, докато другият сменя памперси  Скъпа, мисля че сме идеалните кандидати 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BEVOD
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 52
|
 |
« Отговор #16 -: Юли 22, 2010, 20:13 » |
|
Да, сигурно... и когато плодът порастне ще навлезе в семейния бизнес , а вие ще си живеете спокойно в Симитли и ше учите петлите как да бъдат по-алфа , за да имат която си кокошка пожелаят...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #17 -: Юли 22, 2010, 20:32 » |
|
Феникс, ти изби рибата... особено след като вчера обяснявах на Монолит, че за мен бг-мама е най-добрият форум..  ситуацията стана Ходи обяснявай, че нямаш близнаци... Мисля да кандидатстваме по проект към европейските фондове и да развием семеен бизнес тясно профилиран в селскостопанския пик ъп...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: Юли 22, 2010, 21:12 » |
|
Ако Слеъра ще дава субсидии за развитието на пик-ъп обществото, то веднага сядам да спретна един кратък (180 страници) план за интегриране на новородените пик-ъп отрочета във виртуалното форумно пространство. Дори ми се върти идея да публикувам статия в Cosmopolitan със работно заглавие "Как да запазим фрейма си - 28 секси начина да минеш ШИТ-ТЕСТ във Фейсбук, без това да се отрази на производителността на кокошките във фермата ти" Май се отплеснахме. Някой да поразчисти темата  Какче, сериозно, къде ти е окото? А моите мечовци наистина ли не се виждат?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Genesis
|
 |
« Отговор #19 -: Юли 22, 2010, 21:49 » |
|
В какво превърнахте темата....? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|