Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 05, 2023, 23:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Правила на форума  (Прочетена 52234 пъти)
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« -: Юли 31, 2010, 02:26 »

Правила на форума

http://pickup-project.net/forum/ е форум към частен сайт и предлага много възможности и информация по темите за съблазняване, флирт, свалки с жени, ефективна комуникация, поведение, начин на живот, самоусъвършенстване и др. За съжаление понякога хората прекаляват, възползвайки се от анонимността, която им предоставя мрежата. Ето защо форумите на сайта се подчиняват на строги правила, които ще намерите по-долу. Моля, спазвайте ги!

Няколко съвета специално за тези, които идват за първи път: няма нищо лошо в това отначало предимно да четете форума и постепенно да се включите в общността, изграждана с години. Не се притеснявайте от липсата на знания - това е признак за младост и липса на опит. Като за начало разгледайте правилата и се научете да ползвате търсачката, за да си гарантирате приятен и полезен престой във форума на pickup-project.net


Общи положения и препоръки

1.1.   Всеки потребител на Интернет може да ползва този форум, като за целта е нужно да се регистрира от тук: http://pickup-project.net/forum/index.php?action=register
1.2.   В този форум се пише на български език и на кирилица. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани!
1.3.   Преди да напишете каквото и да било, задайте си въпроса заслужава ли си то да бъде прочетено. Старайте се мненията Ви да бъдат информативни и да не провокират останалите участници във форума.
1.4.   Pickup Project, както модераторите и администраторите на този форум не носят оговорност за личната информация представена от потребителите!
Сайтът и форумът са обекти на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права. Всички материали са предоставени безплатно от авторите на темите във форума и всички останали потребители могат да се възползват от тях за лична употреба. Публикувайки информация във форума, Вие преотстъпвате авторското право върху публикуваната информация на собствениците на форума, доколкото тя не представлява същото право на трети лица. Цитирането в рамките на този форум е позволено и неограничено. Цитирането, публикуването и всеки друг публичен начин на използване на мненията и материалите на потребител или части от тях извън форума, са допустими, само при изрично съгласие на собствениците на форума.
Ако в мненията си ползвате цитати, цели материали или статии от други източници, задължително посочете името и авторите им. Ако са от Интернет страница - напишете адреса й!
1.5.   Потребителските постове трябва да показват уважение и зачитане на другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да се толерират и ще се премахват. Вулгарни, непристойни, обидни, провокационни изказвания, намеци и др. ще се модерират. Спазвайте правилото: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
1.6.   Забранява се призоваването към противозаконни действия, пропаганда, както и мнения, подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност. Няма да бъдат толерирани и теми, съдържащи порнография и насилие.
1.7.   Постването (tag images) на порнографски снимки, текстове и др. е нежелателно! Въпреки специфичната си тематика форумът е достъпен за разнообразна възрастова аудитория. При необходимост ползвайте линкове, а не тагове.
Потребителите трябва да имат предвид, че има и такива с по-бавна връзка. Използването на таговете трябва да бъде съобразено и да не се прекалява с тази опция, за да не се затрудняват юзърите с по-бавна връзка. Големите картинки налагат скролването на прозореца, а това прави прочита на темата неудобен! За по-големи изображения ползвайте линкове или thumbnails.
1.8.   Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка" и да си правят каквито и да било забележки свързани с компетентност, добро владеене на българския език и др., защото това дразни останалите. Потребители, които се изживяват като модератори, ще бъдат предупреждавани. (Изключения са допустими ако са наложени от спецификата на дискутираната тема.)
Ако някой потребител забележи нещо нередно, може да се свърже с Модератора или Администратора.
1.9.   С регистрирането в/или ползването на форума, потребителите / читателите се съгласяват, че приемат форумът, информацията, потребителите - такива, каквито са и нямат и не могат да имат никакви претенции (вкл. и регламентирани извън форума), нито към форума, нито към поддържащият екип, нито към другите потребители, нито пък могат да използват предоставената информацията, за да предявяват каквито и да е претенции / искове.

!!! При несъгласие, с която и да е от точките в тази тема потребителят / четящият се задължава веднага да напусне / затвори Форумът / Страниците на PuP / и да спре да ползва (и унищожи) продуктите и услугите на Pick-Up Project (които е придобил и ползва).

Правила за писане във форума

2.1.   Постовете трябва да се пускат в съответния форум. Постове и теми, пуснати не на място, се преместват от Модератора.
2.2.   Не се разрешава пускането на една и съща тема в повече подфоруми. Ако се налага нещо да бъде съобщено на всички се обърнете за съдействие към Модератора или Администратора. Не е желателно и дублиране на темите. Преди да започнете нова тема или да зададете въпрос ползвайте търсачката!
2.3.   Заглавието на нова тема трябва да е подходящо, конкретно и описателно.
Примери за лоши заглавия са:
"Помогнете ми", "Вижте това!", "Какво да правя сега?", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩ!!!!!!", "Моля ви, кажете...", "Някой знае ли?" и т.н.
Пример за добри заглавия са:
"Проблем със заговарянето на непозната жена", "Как да привлека вниманието на съученичка?", "Как да се развие свалката от тук нататък", "Какво следва след като я съблазня" и т.н.
2.4.   За улеснение на четенето, препоръчително е в постовете да не се използват прекален брой емотикони, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), цветен текст и др. , нито много пунктуационни знаци (!!!,  ?? и .....) в заглавието или в самия пост.
2.5.   Спамът няма да се толерира (спам - едносрични и повтарящи се постове, офтопици). Потребители, които спамват, ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани!
Не се чувствайте длъжни да пишете във всяка тема. Това ще бъде прието като опит за спам. Пишете само там, където има какво да кажете. Големият брой мнения няма да Ви донесе ранг и уважение, а по-скоро обратното.
2.6.   Реклами и обяви за покупки, продажби, търсене и предлагане на услуги са разрешени единствено след одобрение от Администратора. Рекламата и спамът на лични съобщения също са забранени!
2.7.   Текстът в подписа трябва да отговаря на същите условия, както и този в самите постове (без емотикони, заплахи, обиди, реклама и др.). Размерът на картинките трябва да е съобразен с читаемостта на форума и да не е прекалено голям.
2.8.   Линкове са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения, изложени по-горе. Линкове към дразнещи страници могат да бъдат премахвани.
2.9.   За аватарите важат същите условия както при постовете и подписите. Не се допуска използването на аватар, който вече принадлежи на друг потребител.
2.10.  Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения.

Правила за модериране във форума

3.1.   Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време.
3.2.   Основания за преместване, модериране и/ или изтриване на съобщения:
-   тема, забранена за обсъждане;
-   пост не по темата;
-   спам, флуд, провокации;
-   дублиране на съобщението в един или в няколко подфорума;
-   нецензурна лексика или изказвания, оскърбителни за другите участници;
-   националистически или шовинистични съобщения;
-   публикуване на частна информация за друг участник без неговото съгласие и знание, както и на частна кореспонденция без съгласието на участниците в нея;
-   съзнателно оскърбление на Модератора и/ или Администратора;
-   коментар на действията на Модератора.
-   несъвместимост с политиката на форума.
3.3.   При преместване, модериране и/ или изтриване на съобщение авторът се предупреждава с ЛС от модератора, само в изключителни случаи.
3.4.   Кореспонденция с Модераторa и Администратора се води с ЛС или по мейл.
3.5.   Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по преценка на Модератора, а не по преценка на потребителите.
3.6.   Тъй като форумът е частен, в редица случаи Модератора и Администратора си запазват правото да не обосновават, разясняват, обясняват действията си - и не носят отговорност пред никого, освен собственика на сайта/форума!!!
3.7    Авторът на всяка тема има задължението да си следи темата и правото да поиска (с ЛС до модератор) нейното "почистване", ако не се развива в желаната насока или се затрупва от спам, флуд, тролене и други безмислени коментари. Модераторите имат правото на преценка, дали да уважат, или да откажат желанието му.

Политика на форума

4.1.   Потребителите получават Забележки, а при натрупване или сериозно нарушение могат/биват предупреждавани максимум 2 пъти. Ако се наложи 3-то предупреждение, то ще последва и бан. Банът може да бъде временен (за 7, 30 дни) или постоянен.
4.2.  Изключение на правилото за 2-те предупреждения има, ако потребител целенасочено тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан.
Споренето, коментирането и/или обиждането на Модератора или Администратора по повод предупреждение е недопустимо.
4.3.   Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени от Модератор, трябва да се свържат с Администратора. Ако потребителят е бил предупреден неуместно (от модератор), то модераторското предупреждение ще бъде премахнато. Последното мнение има Администраторът и той не трябва да бъде търсен, освен ако проблемът не е изключително важен.
4.4.   Всеки опит да се заобиколи временния бан (повторно регистриране или влизане с другo име, смяна на IP , влизане във форума като гост и др.) ще бъде последван от окончателен бан.

Зачитайте чуждите мнения и избор, забавлявайте се и не създавайте излишна работа на административния екип на форума. Уважавайте нашия труд да поддържаме това място приятно и полезно за Вас. Спазването на гореописаните правила гарантира приятното Ви прекарване във форумите на http://pickup-project.net/
Активен
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« Отговор #1 -: Юли 31, 2010, 02:45 »

Допълвам с лично мнение:
Като новоназначен модератор нямам намерение да налагам цензура или да "осакатявам" форума откъм мнения, теми и свободен език. Все пак тук обсъждаме запознанства, свалки, съблазняване и секс със жени (или кой с каквото го влече). Самият аз съм един от "най-непристойните" потребители.
Но все пак Правилата са за да се спазват и важат за всички!

Ще използвам този цвят за служебни съобщения, за да се разграничават от личните ми мнения

 Иска ми се присъствието на модератор във форума да е незабележимо. Нека всички се постараем да бъде такова!
Активен
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« Отговор #2 -: Август 30, 2010, 00:57 »

Общо взето е скучно да си модератор на форум, в който "Как да я изчукам?" е най-естествения въпрос  Усмивчица
Но искам да обърна внимание на няколко дребни на пръв поглед неща, за които няма смисъл да ви предупреждавам лично. Просто ми отваряте работа:


Предвид естеството на разискваната тематика, възрастта на потребителите понякога играе голяма роля за гледната точка и е определяща за правилното разбиране на проблема. По този повод е силно препоръчително в темите, отнасящи се до въпрос, съвет или анализ на дадена ситуация да посочвате и възрастта си (поне ориентировъчно) за да бъдат адекватни отговорите, които очаквате да получите.

Наблюдавам сериозен проблем от ваша страна да формулирате заглавията на темите си. За да не се чудите после защо са променени, то опитвайте се като пускате нова тема да опишете проблема с няколко думи.
Как очаквате сериозно отношение към тема, която се казва "Помогнете, в дупка съм" ; "Ето ме отново" или "Имам голям проблем"?

Разбирам, че някои се опитват да демонстрират собствен стил на писане, но това не винаги е приятно за четене. Препълването на постовете с цитати, емотикони и удебелен  шрифт или главни букви няма да придадат допълнителна стойност на мнението. Най-много да си помислим, че ви е скучно и си правите шаренко, че да радва окото.
Също и ползването на бутона "Ентер" -  някои разделят с два реда всяко трето изречение и се получава безмислено обемен пост, който съдържа повече празно пространство, отколкото информация. При други пък въпросният бутон явно липсва на клавиатурата и четем километрични постове "на един дъх", като още преди средата умът на четящия е зает да търси правилния ред, а съдъжанието се размива.

Най-лесно е преди да пуснете мнение да цъкнете на бутончето "Предварителен преглед" и да видите дали не дразни окото.
Между другото, онова дето пише "Непрочетени публикации" също е доста удобно Намигване
Активен
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« Отговор #3 -: Август 31, 2010, 14:02 »

Редакцията на постовете е разрешена до 1 час след публикуване. Това е достатъчно време, в което всеки може да прегледа написаното и да нанесе съответните граматически и пунктуационни корекции.

Всички тук сме или готини мъже или се опитваме да бъдем. Един алфа готин мъж няма как да се върне и променя мнението след като е казал/написал нещо. Думите му са закон и той трябва да стои зад тях.Репутацията
във форума няма никаква конкретна цел и от нея не произтичат никакви последствия (благоприятни или не). Служи единствено като оценка за доверие, уважение и признание към потребителя и неговите публикации.
Всеки потребител е възможно да дава Репутация, за което е нужно да има 30 публикации във форума. Преди това опцията е неналична.
След поставяне на точка (положителна или отрицателна) е нужно да минат известно време, за да е възможно потребителят да дава Репутация отново.

Повече информация за титлите във форума: http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=1319.0
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines