Привет на всички!-)) От няколко дни чета форума, забелязах много свежи мнения, даже и видях няколко жени да участват активно, и дори свикнах с пикап термините, че и разбрах значението на повечето, което е учудващо за мен, прдвид напредналата ми вече тридесетгодишна възраст

-))
Както и да е, ако на някой му се слуша - да чете, а на който му се чете - да пиши после-). Моята история съвсем нетолкова на кратко.
Преди година близо се запознах с девойката, която е и с една година по-голяма от мен. В началото яко виртуално общуване, бъзици по скайп, докато накрая тя не инициира първите три-четири срещи, където всичко мина Ок. Казах си - както обикновено, и тук ще е лесно. Отварям една скоба да кажа, че без да съм се занимавал с пикъп, някои неща (но само някои) не са ми чужди-винагио съм се стремял да не се държа като човек, който непрекъснато прави комплименти и пр., поне докато не се стигне до секса. Имал съм и няколко хубави връзки, където всичко се градеше на взаимното. Връзката с тази мацка си почна доста тегаво, и дълго време аз проявявах всички не-алфа качества, тъй като ми дойде катоп удар с мокър парцал. Нещата се случваха, но трудно, целувките,секса, близсотта, срещите ни бяха много разредени. Самата мацка е много красива, умна, работи здраво. Освен това се оказа, че има бивш приятел, връзка година и половина с пет рзадели за това време. В крайна сметка моите грешки бяха следните: от една страна се държах страхотно с нея, изненади, нестандартни изкарвания, бях мил (както тя призна впоследствие-в нито една връзка не е получавала такова отношение (викат му-пази Боже, сляпо да прогледне), а от друга страна: все й натякхвах и припомнях за бившия.Тя се държеше доста по-хладно, в по-интимните моменти беше гореща, но после ставаше необяснимо студена. Все работеше и нямаше време да се виждаме, а същевременно във фейсбука прекарваше немалко време. И така до момента, когато преди няколко месеца си дадохме двуседмична почивка, която премина в три седмици с обещание после да започнем на чисто, защото тя била почнала да се влюбва в мен, но имала да изчисти нещо около бившия си. Всичко завърши с това, че тя се събра за шести път с него, а аз бях леко шокиран, но й пожелах искрен успех, тъй като много държах на нея. Изобщо не си губех времето да я убеждавам да остава с мен, да не прави поредна грешка и пр., тъй като очевидно безумно обичаше онзи човек. Прекратих всякакви виртуални контакти с нея, изтрих я от фейсбука и продължих напред. След около месец, съвземайки се и възвръщайки си интереса към флората, фауната и по-красивата половина на човечеството (жените) тя ми се обади да излезем. Викам си-че що пък не. Взехме, че излизахме за една седмица пет поредни дни. Нещо, което за шестте ни месеца връзка не се беше случвало нито, ама нито веднъж в рамките на седмица да се видим повече от два пъти. Накрая разбрах, че са се разделилия с бившия си, написа ми голям мейл, в който ми обясняваше за грешките си,че осъзнала, че с него нямат общи интереси и пр., все неща, повечето от които бях чувал и преди. Започнахме наново връзка, като нещата вървят определено по-добре. Само че от километри личи, остави -ами и на нея й е пределно ясно, Кой е по-влюбения, въобще кой обича, на кой повече му пука, респ. и кой е по-зависимия. Аз. Не си спомням досега да съм имал приятелка, която никога да не е ме питала, къде съм, с кого съм, кс кой заминавам или нещо от сорта. Тук наистина получавам жената=мечта, изобщо не пита къде си, няма проблем, ако й кажа-излизам с приятели тая нощ, да се видим утре или други ден. Респ.-такова поведение изисква същото и от моя страна-).
Това обаче не ме устройва. Давам си сметка, че на една жена й е скучно, когато мъжът до нея й е прекалено сигурен, от друга страна аз обаче съм свикнал и възпитан да се държа наистина добре и мило с дадена жена, след като вече сме и интимно близки, и да разчитам на взаимност.
Не съм се спекъл, най-много да ми се случи това, което вече ми се случи-нищо ново няма да е, но бутон Next не ми се натиска. Едно на 23 друго е когато си седем години по-голям. Натисна ли nExt имам чувството, че ще го натискам мнооооого години наред.
Искам да обърна палачинката, дотолкова, че да е Взаимно, не искам да наранявам никого или да си връщам нещо. От известно време насам спрях да се държа добре, да предлагам и Питам иска ли да се ходи еди-къде си, ако искам да е видя и тя много работи, й казвам-пред вас съм, ако не слезещ звъня ти, ако не отвориш качвам се и звъня на входната врата..., т.е.-вече не минават номерата изморена съм, и пр., дори за малко-но се виждаме. И ред други подобни истории, които не знам колко плюс ми трупат (никога не е имало скандали обаче), но и не знам докога е редно да е така? Пак казвам, връзката ни няма нищо общо със скуката, поне не за нея-екстремни работи, бънджита, масажи, кракти морета и пр. Миналият месец изпуснах уникален шанс да бъда с нея едно едноседмично море (тя замина-беше предплатено), но баба ми и дядо ми са в критично състояние и ибрах да ги гледам, тъй като... все пак изборът беше мой и не съжалявам. Но ако се налага да чакам още една година, за да отидем някъде за "цяла" седмица - дългичко ми се струва. Много мила, много добра и много чист човек е, но ако завинаги ще обича най-много бившия си...пъкап-а кво казва по този въпрос, има ли шанс да обръщане на нещата? Да продължа да вървя срещу себе си, което не е чак толкова трудно, за да създам така исканата тръпка между нас ли? Тръпката от нейна страна, от моя я има, тя е казвала, че много я радва как чистосърдечно и искрено й се радвам. Докато беше на море пуснах един чисто сексулаен смс "липсва ми главата ми да е заровена между циците ти", на което тя ми върна "ее, споко, тамън ще си починеш от мен малко, че много те ядосвах напоследък. шегувам се разбира се, и ти ми липсваш". В смс-а имаше чисто сексуален момент, къде реши, че й казвам, че тя ми липсва....явно е убедена в това. Самата ят призна, чее егоист и тази черта е наследила от предишните си връзки. Т.е.-става моето и твоето не става, щото имам работа, и не може да стане, но аз (тя) като планувам нещо - заповядай, ако искаш, ти ако плануваш-не съм сигурна-))
Това е дългата версия-І-))))