Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 30, 2023, 23:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Чатих с момиче и то не ми отговори  (Прочетена 3981 пъти)
razdwa
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« -: Декември 11, 2010, 12:32 »

Случката се развива в интернет.Аз съм на 17 . Коментирах снимка на момиче на 19 години ... написах и  " приличаш ми на преслава " хаха тя наистина приличаше и след това получих отговор от нея : "---ei chak puk preslavaa hahah dano samo neshto ne me ironizirash xaxa " след това последва моя отговор : "Защо да те иронизирам , Преслава е сгодно девойче ... , а ти ако нямаш общо с този вид музика тогава съжалявам за сравнението , но наистина си приличате" и така последва следния диалог : "mm imam imam , slusham q chalgataa . emi togavaa mersi za komplimenta { }" ; "Хехе , значи говорим на един език ... сега остава и да пееш като Преслава ?" ; "daje po dobree dancing xaxaax  " ; "Не ти вярвам ... вярно , че на визия го докарваш , ма на глас се съмнявам" ; "ee dobre deee ahaha" ; "Нищо аз ще те науча. angel Аре на право да записваме песен , Преслава ?" -mm xaide az shte sam preslavaa a ti koi shte budesh hm " ; "Еми Коцето или Илиян , но мисля , че аз самия ще се справя добре с Преслава ..."az sam za ILIQN ahaha mmmmm " ; "хаха 4 тенор ... върви , върви , как ще се казва песента къв ще е сюжета ... дай идеи "  и така след последния ми коментар тя така и не ми отговори ... хаха та , къде греша ?
Активен
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1605

Профил WWW
« Отговор #1 -: Декември 11, 2010, 12:54 »

та , къде греша ?

- Усетила е, че ти е малка пишката. Те по принцип жените имат много развита интуиция и от няколко реплики ги усещат нещата, личи си по това, че те сравнява със слаботелесния Илиян.

Сериозно: има 100000 причини да спре да ти отговаря. Майка й влиза в стаята, баща й влиза, шефа й влиза? гаджето й влиза и я емва да правят секс, звънка й ?Мимето?, почва ?Перла?, отива да си боядисва косата и т.н.
Активен

I'm a very special kind of monster
StepUp
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 174

Профил
« Отговор #2 -: Декември 11, 2010, 13:48 »

От  начало всичко е на 6 обаче после става кофти....

Според мен си се прецакал с това:
"Не ти вярвам ... вярно , че на визия го докарваш , ма на глас се съмнявам"
Тук се съмняваш в нея и най вече в гласът и, а това е много лошо.

Другото е, че показваш несигурност в избора си:
"Еми Коцето или Илиян , но мисля , че аз самия ще се справя добре с Преслава ..."
Мислиш или си сигурен ?

След това тя залага на сигурното:
"az sam za ILIQN ahaha mmmmm "
И си пуска "Тупалка" или "йо-йо", като те зарязва.
Активен

... и тя доверчиво сложи крака на раменете му.
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2261

Профил
« Отговор #3 -: Декември 11, 2010, 14:47 »

От  начало всичко е на 6 обаче после става кофти....
Тук се съмняваш в нея и най вече в гласът и, а това е много лошо.
Прав си, никога не бих си легнал с мъж, който се притеснява за гласът ми... иначе как бих викал "Я, яяя, Вундабааа"
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: