Ето два опънъра от мен - като първия нз дали не е бил измислен от някой вече:
Опънър1.Най-вече за дневна игра - виждаш таргет или няколко таргета (не мисля че е добре да се ползва ако има и момче с тях, но ако на някой му се занимава да го пробва и да ме опровергае)
Вариант1: Момичето, едно от момичетата в сета или целия сет е с големи цици: (измислих го след като гледах в интернет един как отваряше сетове с "Your tits are so distracting/Циците ти са толкова разсейващи")
ПУА: Как може да си толкова безотговорна/и и егоистична/и ?
Таргет/сет: wtf
ПУА: Не ви ли интересува живота на шофоьорите, колоездачите и останалите пешеходци? Защо ви/ти беше да ядете толкова мекици като малки/а?(Всичките тези пътни произшествия са по ваша/твоя вина - това може да се изпусне ако на сета вече му е ясно че говориш за циците им.)
Таргет/сет: смях или засрамване
ПУА: (освен ако не са казали нещо друго, за което да се говори) Вярвате/ш ли в любовта от пръв поглед?
Таргет/сет: Да/не
ПУА: Е аз не вярвам, но чувството което изпитах когато видях циците ви мисля че е най-близко до нея
Ако върви добре може да направите после каквото си поискате.
Ако върви зле може да кажете, че ще си тръгвате с разбито сърце
и искате да си вземете едно последно сбогом с циците им и да се приближите към тях(циците). Като се приближите забивате глава в циците и правите моторницата После eject
Вариант2: За един таргет с малки цици:
ПУА: Не те познавам, но вече знам че си грижовен човек, който мисли за другите
Таргет: Как разбра?
ПУА: Елементарна логика. Ако като малка беше алчна егоистка като останалите момичета и изяждаше цялата тава с мекици/изпиваше цялото шише с боза сега тука щяха вече да са станали поне 3 верижни катастрофи(трябва така да стане че момичето да е наясно че иде реч за малките и цици) Замисли се само колко живота си спасила.
Това не съм го ползвал като опънър. Някаде в началото на разговора с една колежка на приятел, която бях виждал един-два пъти и единия ми път беше казвала някаква неина теория, че била качвала в задника, а циците и се били смалили, го пуснах и реакцията и на нега ми беше опит да се ревалидира как предизвиквала катастрофи с други части на тялото си.(Като цяло аз бих предпочел да отворя плоската мацка с втория опенър който ще представя или с някой друг, но някой може да го пробва)
Опънър2(Боксьорката опинион оупънър): Ще ми помогнеш ли по един въпрос
Вариант1 :Преди да ми отговориш само искам да знам дали си компетентна. Имаш ли си гадже? Тя: Да Ти:Перфекто.(Казано все едно си уцелил щестица от тотото) Идеална си да ми помогнеш по тоя въпрос. Според теб ако набиеш на гаджето си няколко крошета, нормално ли е на следващия ден да не ти звъни? Тя: да
Ти: И аз мисля така, но имам една приятелка боксьорка, която не е на същотото мнение. Вчера са се скарали с гаджето и и сега не и звъни.(После в разговора ще и кажеш как ситуацията е малко по-нестандартна щото и гаджето и е боксьор и когато му е набила крушетата и двамата са били на ринга с ръкавици)
След това - хубаво си поговорихме за мойта приятелка, нека сега поговорим за твойто гадже - истински ли е или въображаем т.н. В стил Саша Дейгейм(
http://www.youtube.com/watch?v=ddjZf7Nqbo0)
Току що ми хрумна, че може след като тя каже,че е нормално приятелят и да не и звъни да го извъртиш на майтап и да кажеш : И аз мисля така, но приятелката ми боксьорката е на друго мнение.
Ако каже че няма приятел може да отидеш на някакъв др опенър или да кажеш "Жалко...(все едно си разочарован) Явно съветът ти няма да е особено полезен" и да продължиш с опънъра.
Вариант2: същотото като вариант 1 но без въпроса дали е компетентна и за гаджето в началото
Още не съм сигурен кой-вариант е по-добър - моля споделете мнение