Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Опънъри за различни ситуации  (Прочетена 38267 пъти)
primal
PuP Player
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 756

Профил
« Отговор #20 -: Май 13, 2011, 22:09 »

Днеска в автобуса (Икарус, ама не е важно) седя (прав) до красива девойка и след 2-3 спирки мястото пред нас ( точно предо-между нас се пада, представи си) се осводоби.
Аз я гледам, тя ме гледа... соча мястото и викам "Камък, ножица, хартия за мястото!".  Ухилен
Ухилен Ухилен Ухилен

И кой победи  Ухилен
Активен

The after party is at my body... meet me, you're invited...
hipopotam
PuP H4ck3R
PuP Форум Сенсей
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 421

Профил
« Отговор #21 -: Май 14, 2011, 22:12 »

Днеска в автобуса (Икарус, ама не е важно) седя (прав) до красива девойка
Ще прощаваш MLUKNI, ама не се сдържах. Ако в описанието беше използвал глагола СТОЯХ, щеше да си спестиш пояснението в скоби (прав)  Ухилен
Иначе в твоята ситуация можеше да се постъпи и така: - Виждаш че се освобождава място, споглеждате се с девойката и й казваш - Ако седна аз, можеш да седнеш у мен, ако седнеш ти - и двамата ще сме нещастни Усмивчица
Активен

Странно нещо са жените. Слагат си изкуствени мигли, коси, гърди, нокти. Гримират се с часове!!! А накрая се оплакват, че няма Истински мъже Усмивчица
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 799

Профил
« Отговор #22 -: Май 15, 2011, 13:30 »

Подходи мааалко по рационално. Казах, че който изгуби ще седне в спечелилия.
Активен
BBQsosage
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #23 -: Юни 18, 2011, 23:01 »

Друг опанър за улицата:
Ходиш си,и тъкмо когато се разминавате се засилваш към нея с "Внимаваййй" и я буташ настрани;
-За малко да те блусне
-Кое
-Розовия еднорог,не го ли видя?

Преди малко ми дойде на акъла тая глупост,просто няма как да не я споделя xD
Активен
Mupo
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 232

Профил
« Отговор #24 -: Юни 18, 2011, 23:05 »

Друг опанър за улицата:
Ходиш си,и тъкмо когато се разминавате се засилваш към нея с "Внимаваййй" и я буташ настрани;
-За малко да те блусне
-Кое
-Розовия еднорог,не го ли видя?

Преди малко ми дойде на акъла тая глупост,просто няма как да не я споделя xD
и тя ти вика: хаха свържи ме с твоя дилър Смотан хаха
Активен
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 799

Профил
« Отговор #25 -: Юни 18, 2011, 23:08 »

Четвърък 13:48 в 3-то районно...
Разпитващ: Сержант Иван Димитров.
Разпитван: Станислав сваляча
Тъмна стаичка със една крушка, светеща в лицето на разпитвания.
Защо блъснахте жертвата към засилилия се трамвай?
За да я предпазя от розовия еднорог!
Активен
Smooth
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 39

Профил
« Отговор #26 -: Юни 30, 2011, 18:41 »

Аз ползвам предимно тоя :

Здрасти днес съм в страхотно настроение и реших да се запознавам с нови хора. Приятно ми е Християн и подаваш ръка.

За сега не е имало засечки.

Директно. Много яко, man! Усмивчица Не съм го използвал досега, но ще го направя!
Активен
Hard_to_kill
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #27 -: Август 31, 2011, 10:53 »

От скоро съм в сайта и искам да пиша за опънър който може да има ефект не само в дискотеката но и някаде по улицата . Хрумна ми в дискотека когато след бас със един мой трябваше да зарибя момиче , което беше със приятелката си и се мъчиха четерима да я заребят като танцуваха до нея .

Отидох при нея и заговорих с думите " Нямаш против да се снимаш със мен защото бившата ми ме ядоса и искам да я насера а ти си най подходящата за работата " и понеже телефона ми няма светкавица снимката не се получи и момичето направо ме заведе в женската тоалетна да се снимаме и там оспях да си говоря и да разчупя по лесно ледът. 15 минути по късно се натискахме в дискотеката .

Важното е че оспях да я отделя от компанията на приятелката която може да е най големия враг .
Активен
Anonimous
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил
« Отговор #28 -: Август 31, 2011, 15:44 »

От скоро съм в сайта и искам да пиша за опънър който може да има ефект не само в дискотеката но и някаде по улицата . Хрумна ми в дискотека когато след бас със един мой трябваше да зарибя момиче , което беше със приятелката си и се мъчиха четерима да я заребят като танцуваха до нея .

Отидох при нея и заговорих с думите " Нямаш против да се снимаш със мен защото бившата ми ме ядоса и искам да я насера а ти си най подходящата за работата " и понеже телефона ми няма светкавица снимката не се получи и момичето направо ме заведе в женската тоалетна да се снимаме и там оспях да си говоря и да разчупя по лесно ледът. 15 минути по късно се натискахме в дискотеката .

Важното е че оспях да я отделя от компанията на приятелката която може да е най големия враг .
Ако бях жена и някой дойде и ми каже бившата и насера в едно изречение ... сигурно щях да го "насера" стабилно.

Не знам, ама ми се струва страшно глупаво да караш отсрещния човек да се чувства едва ли не заместител или дразнител на бившата ти приятелка.
Активен

Full of ambition
Hard_to_kill
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Август 31, 2011, 18:19 »

Имаш право но пробвал ли си го . При мен се получи супер . Аз реших да комбенирам  едни от най любимите неща на една жена за да я отделя от всички които пречеха : Да се снимат и да правят гадно на други жени . Пък може от самото начало да си е паднала по мен и да е нямало значение какво да направя . Ако пробвам пак и не се получи ще побликувам резолтата . Усмивчица
Активен
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3830

Профил
« Отговор #30 -: Септември 01, 2011, 19:50 »

Сега остава и да оправиш граматиката и си 6...пОбликувам? резОлтата?! Оспях?! Ти за буквата У не си ли чОвал? Айде да не се караме, ама да беше 1 дума нямаше да го спомена, ама това си е...
Активен

The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
sinner
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 224

Профил
« Отговор #31 -: Септември 05, 2011, 17:08 »

Както си стоях на диванчето в нас ми хрумна следния оупънър:
 След като сте си разменили няколко погледа вече, ставаш, и с уверена крачка отиваш при нея и я питаш сериозно:
 "Ти докога ще ми крадеш погледа тая вечер,а?"
  Не съм го пробвал още, но в най-скоро време мисля да го пробвам.Вие какво мислите ;0
Активен

Не бъди статист в собствения си филм! Напротив - изиграй главната роля.
секс
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 105

Профил
« Отговор #32 -: Септември 06, 2011, 12:20 »

Може и да наруша авторските права на някой, но се впечатлих и ако е пич от тоя форум го поздравявам. Преди месец някъде стоя в скайп и гледам една мацка си е написала на профила на скайпа история във влака, как някъв пич я е свалил с опънър: "Здравей, аз съм ..., но ми викат Майкъл Джексън"  Ухилен
Щом мацката си го беше публикувала на скайпа явно е останала доста впечатлена.
Активен
Razputin
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил WWW
« Отговор #33 -: Октомври 13, 2011, 21:31 »

Ето една простотиика и от мен: ОPENER

Ти: Извинявайте къде е пристанището ? (Ползва се в ст. град)  Засрамен

Таргети: Ами то ни знем нии не сме от тук и дрън дрън...

И почваш да ги разпитваш от къде са и.т.н

Поздрави Усмивчица

Активен

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот Ухилен
AGM
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Профил
« Отговор #34 -: Декември 13, 2011, 21:43 »

Ами опънър за група от две момичета и едно момче?
Активен
_Spalding_
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Юни 12, 2014, 17:52 »

Ето два опънъра от мен - като първия нз дали не е бил измислен от някой вече:

Опънър1.Най-вече за дневна игра - виждаш таргет или няколко таргета (не мисля че е добре да се ползва ако има и момче с тях, но ако на някой му се занимава да го пробва и да ме опровергае)

Вариант1: Момичето, едно от момичетата в сета или целия сет е с големи цици:  (измислих го след като гледах в интернет един как отваряше сетове с "Your tits are so distracting/Циците ти са толкова разсейващи")
  ПУА:  Как може да си толкова безотговорна/и и егоистична/и ?
 Таргет/сет: wtf
  ПУА:  Не ви ли интересува живота на шофоьорите, колоездачите и останалите пешеходци? Защо ви/ти беше да ядете толкова мекици като малки/а?(Всичките тези пътни произшествия са по ваша/твоя вина   -  това може да се изпусне ако на сета вече му е ясно че говориш за циците им.)
 Таргет/сет: смях или засрамване

ПУА: (освен ако не са казали нещо друго, за което да се говори)  Вярвате/ш ли в любовта от пръв поглед?
 Таргет/сет: Да/не
 ПУА: Е аз не вярвам, но чувството което изпитах когато видях циците ви мисля че е най-близко до нея

Ако върви добре може да направите после каквото си поискате.
Ако върви зле може да кажете, че ще си тръгвате с разбито сърце
и искате да си вземете едно последно сбогом с циците им и да се приближите към тях(циците). Като се приближите забивате глава в циците и правите моторницата      После eject

Вариант2: За един таргет с малки цици:
  ПУА: Не те познавам, но вече знам че си грижовен човек, който мисли за другите
 Таргет: Как разбра?
 ПУА:  Елементарна логика. Ако като малка беше алчна егоистка като останалите момичета и изяждаше цялата тава с мекици/изпиваше цялото шише с боза сега тука щяха вече да са станали поне 3 верижни катастрофи(трябва така да стане че момичето да е наясно че иде реч за малките и цици)  Замисли се само колко живота си спасила.       
     Това не съм го ползвал като опънър. Някаде в началото на разговора с една колежка на приятел, която бях виждал един-два пъти и единия ми път беше казвала някаква неина теория, че била качвала в задника, а циците и се били смалили, го пуснах и реакцията и на нега ми беше опит да се ревалидира как предизвиквала катастрофи с други части на тялото си.(Като цяло аз бих предпочел да отворя плоската мацка с втория опенър който ще представя или с някой друг, но някой може да го пробва)

Опънър2(Боксьорката опинион оупънър): Ще ми помогнеш ли по един въпрос
Вариант1 :Преди да ми отговориш само искам да знам дали си компетентна. Имаш ли си гадже?  Тя: Да  Ти:Перфекто.(Казано все едно си уцелил щестица от тотото) Идеална си да ми помогнеш по тоя въпрос.      Според теб ако набиеш на гаджето си няколко крошета, нормално ли е на следващия ден да не ти звъни? Тя: да
Ти: И аз мисля така, но имам една приятелка боксьорка, която не е на същотото мнение. Вчера са се скарали с гаджето и и сега не и звъни.(После в разговора ще и кажеш как ситуацията е малко по-нестандартна щото и гаджето и е боксьор и когато му е набила крушетата и двамата са били на ринга с ръкавици)
 След това - хубаво си поговорихме за мойта приятелка, нека сега поговорим за твойто гадже - истински ли е или въображаем т.н. В стил Саша Дейгейм(http://www.youtube.com/watch?v=ddjZf7Nqbo0)
 Току що ми хрумна, че може след като тя каже,че е нормално приятелят и да не и звъни  да го извъртиш на майтап  и да кажеш : И аз мисля така, но приятелката ми боксьорката е на друго мнение.

Ако каже че няма приятел може да отидеш на някакъв др опенър или да кажеш "Жалко...(все едно си разочарован) Явно съветът ти няма да е особено полезен" и да продължиш с опънъра.

Вариант2: същотото като вариант 1 но без въпроса дали е компетентна и за гаджето в началото

Още не съм сигурен кой-вариант е по-добър - моля споделете мнение
Активен
molly69
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #36 -: Юни 19, 2014, 15:48 »

Това е доста интересно!
Активен

twentysix
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #37 -: Декември 04, 2014, 13:11 »

В дискотеката виждаш примерно мацка на съседната маса, която е задържала погледа си върху тебе и показва IOI но след като я погледнеш веднага го отмества, с какъв опънър бихте подходили като посетите тяхната маса.

Може да пробваш следното:

След като те погледне тя и погледите ви се срещнат за малко повече от обичайното (знаеш за какво говоря), да отидеш при нея, но не конфронтиращо, а под лек ъгъл така, че всеедно си се запътил на някъде и с лека усмивка да и кажеш:

-Не може да ме гледаш така, без да кажеш нищо.   Намигване

Тя ще направи лек коментар или просто да се усмихне. Много е важно в този момент пак леко да се усмихнеш и с подходящ BL да и кажеш:

-Хей, така и така се заговорихме, мога да остана само за малко, защото трябва да се връщам при приятелите ми, но ми е интересно мението ти по един въпрос...

От там вече има доста оупънъри с които може да продължиш. С времето това ще се получава все по - добре и по - добре и накрая ще се превърне в рутина.
Ако успееш да го съчетаеш с правилото за 3-те секунди и добър BL ще се изненадаш колко добра основа ще си изградиш, но имай предвид, че горното спада към директните оупънъри и е важно правилно да си разчел погледа на въпросното момиче.  Намигване
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: