Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 06, 2023, 00:33 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Интервю в Дарик Радио - 11.02.2011  (Прочетена 30616 пъти)
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1606

Профил WWW
« -: Февруари 11, 2011, 19:28 »

Това е необработеното интервю в Дарик от днес:

http://pickup-project.net/Multimedia/Darik-Radio--SL-Interview-11-02-2011.mp3

След като бъде обработено ще бъде пуснато в някой от сутрешните блокове тази или следващата седмица.
Активен

I'm a very special kind of monster
primal
PuP Player
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 756

Профил
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2011, 19:44 »

Много яко интервю. Доста хора ще запали.

Накрая частта за готините хора, които има какво да предложат може да се одреже  Намигване
Активен

The after party is at my body... meet me, you're invited...
UnnD
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 319

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2011, 20:00 »

Доста хора ще запали.

Тош86, според тебе АФЦ-тата слушат ли радио ... и то Дарик?  Ухилен
АФЦ-тата кибичат по сайтове за запознанства, свалят като луди от арената и замунда, висят във фейсбука ... Според мене, някой е поканил slayer за интервю. Едва ли е било с цел реклама  Ъ?
Активен

Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.
"Човек е най-малко себе си,когато говори от свое име. Дай му маска и ще ти каже истината." Оскар Уайлд
Нищо в този откачен свят не е вечно, дори проблемите ни.
primal
PuP Player
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 756

Профил
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2011, 23:07 »

Ясно е че някой го е поканил, но това не пречи да се направи реклама.
Активен

The after party is at my body... meet me, you're invited...
GreenHooliganXL
PuP Contributor
PuP Форум Майстор
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 262

Профил
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2011, 00:42 »

На пръв поглед е интервю, но забележете гласът на слей, забележете начина на произношение, във всяко малко или на пръв поглед не значително нещо се крие добър урок. Прослушайте, едно от най-важните неща при свалка е гласът, той е плътен и звучащ приятно и отпускащо. Ето пример за непринудена ситуация "как се говори".
Активен

?Never apologize for having high standards. People who really want to be in your life will rise up to meet them.?
?    Unknown
Valenc
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 852

Профил
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2011, 00:44 »

На пръв поглед е интервю, но забележете гласът на слей, забележете начина на произношение, във всяко малко или на пръв поглед не значително нещо се крие добър урок. Прослушайте, едно от най-важните неща при свалка е гласът, той е плътен и звучащ приятно и отпускащо. Ето пример за непринудена ситуация "как се говори".

Slayer определено знае как да говори Намигване Това не е първото му интервю, така че определено е натрупал опит...
Активен

Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време разни други хора постоянно му се пречкат...
GreenHooliganXL
PuP Contributor
PuP Форум Майстор
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 262

Профил
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2011, 00:49 »

Нека вземат опит хората, забележете амплитудата на гласът. Забелязва се начало и край, през остатакът от времето е спокоен и вдъхващ увереност, не става въпрос за опит на Слай, всички знаем че той го може, става въпрос за това хората да видят "тънката лайстна", защото са малко "гласовите уроци".
Активен

?Never apologize for having high standards. People who really want to be in your life will rise up to meet them.?
?    Unknown
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 799

Профил
« Отговор #7 -: Февруари 12, 2011, 17:38 »

...забележете "ъъъъъъъъъъъъъъ", "иииииииии" и "ааааааааааааа" в края.Такива мънкания не трябва да се правят и най-вероятно slayer се е притеснил от въпросите на интервюиращия.
Относно амплитудата на трептене и тн. има ли някакви уроци, курсове на който сте ходили, или пък видео материал който да помага в усъвършенстването на тази област
Активен
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2261

Профил
« Отговор #8 -: Февруари 12, 2011, 23:27 »

Правят впечатление и дългите паузи - нещо което вече съм коментирал в друга тема и явно е част от стилът на говорене на Слей. Досадни са и повторенията, които допуска. Най-силно впечатление правят "готин", "готина", "готино" и т.н. Има и паразитни думи като "в смисъл".
Няма ли практика предварително да се дават основните въпроси, за да може интервюираният да си подготви пълноценни отговори? А на изникналите в процес на разговора въпроси може да се импровизира.
Не разбрах и каква е основната цел на интервюто... Популяризация?
Активен
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2011, 14:16 »

Ето и статията към интервюто /било е излъчено вчера сутрин/:

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=673494

Основната /моя/ цел беше популярност да. Основната цел на интервюиращия е била с цел да имат материал за сутрешен блок.

п.с. Критикарите - я по-спокойно - реалният живот и разговор за това е реален - за да има малки "красоти" от време на време като "ъъъ, и ааа". А паузите и повторенията са нарочни Феникс.

п.с. 2. Можех да обработя материала и тогава да го пусна /примерно да махна края, в който се повтарям прекалено щото ме питат пак същото и т.н./ - но не това е идеята разбира се .

бтв. 3... на мен лично въпросите не ми харесаха, тъй като не са особено конкретни и се търси лесно/ефектно решение. Всеки здравомислещ човек ще разбере, че няма отговори на въпроси от типа "Как лесно да спечеля много пари?", "Как лесно да еба само супер модели?" и т.н, най-малкото защото ако имаше всеки щеше да го прави... логика.
Активен

AdolfHitler
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« Отговор #10 -: Март 04, 2011, 18:12 »

Правят впечатление и дългите паузи - нещо което вече съм коментирал в друга тема и явно е част от стилът на говорене на Слей. Досадни са и повторенията, които допуска. Най-силно впечатление правят "готин", "готина", "готино" и т.н. Има и паразитни думи като "в смисъл".
Няма ли практика предварително да се дават основните въпроси, за да може интервюираният да си подготви пълноценни отговори? А на изникналите в процес на разговора въпроси може да се импровизира.
Не разбрах и каква е основната цел на интервюто... Популяризация?
Тия "дълги паузи" заместват "ъъъъъ" и "ааааа", които дават време за размисъл. Според мен не са нарочни. Лошото е, че започва да казва нещо, което не е дообмислил и се опитва да го продължи в хода на говоренето, което довежда до комични ситуации като "трябва да помним, че ние сме готини и че наистина има какво да предложимЕ, защото ние сме..... ъъ, ние сме.. готини хора, ние сме....... хора, които имат какво да предложат."
Активен
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1009

Профил
« Отговор #11 -: Март 06, 2011, 21:03 »

Според мен си е съвсем нормално интервюто и Слеър си говори добре, макар "грешките" които виждате вие. Той ако е трябвало е щял да стане оратор или коментатор в някое ТВ предаване. Това е радио интервю имал е сигурно и леко напрежение а някои от въпросите бяха много сходни с предишните, не знам защо толкова се взирате наистина. Водещият е по-зле с гласа от Слеъра, мое мнение. Намигване
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1453

Let it be

Профил
« Отговор #12 -: Ноември 21, 2012, 22:47 »

Хаха, този водещ верно звучи много селски "и аз така си мислЪ".  Ухилен

Slayer се е представил добре, с удоволствие изслушах интервюто вместо приказка за лека нощ.
Активен

Leaders grow leaders.
sags
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 145

Профил
« Отговор #13 -: Януари 27, 2014, 02:31 »

Добро интервю. Все пак трябва да се отбележи, че slayer не дава интервюта всяка седмица. Със сигурност следващото, ще е по-добро.
Активен

Любопитството е погубило повече девици, отколкото любовта.
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #14 -: Юни 14, 2014, 14:40 »

Я... няколко години по-късно един френд ми го прати.. значи са го публикували наистина Усмивчица
/От тогава спрях медийните изяви - въпреки, че доста журналисти и от телевизии и от радия ни звъняха... просто в БГ няма смисъл от такъв тип реклама, а и е много по-яко и ефектвино да правиш бутикови продукти и услуги, отколкото масов слабо-работещ продукт/

Ето интервюто:

Направо да си кажем - повечето от нас не са добри свалячи. И докато в Дарик можем да чуем съветите на програмния директор Константин Вълков, то хората, които не работят в тази медия, не са чак толкова привилегировани. Аз например най-много обичам да вляза в някоя дискотека и да завържа следния разговор: ?Не ми казвай как се казваш - ангелите нямат имена" или пък: ?Баща ти е крадец! Откраднал е две звезди и ги е
сложил в очите ти!"

На тези мои шеги винаги получавам един и същи отговор, а още по-често - смехотворни подмятания.

Глупостите ми в комбинация с 6-7 големи водки стават причина умението ми да свалям мацки да става силно занижено. Ако и вие имате такъв проблем - вече можете да го решите. Slayer е основният лектор в сайта http://pickup-project.net/, изцяло посветен на изкуството на прелъстяването. Той обясни дали българите изобщо стават за свалячи и какво трябва да направят мъжете, за да могат да прелъстят момичетата.

?Интересното е, че в България, и изобщо на Балканския полуостров, сме винаги малко назад и имаме собствен стил. Българите повече наблягаме на материалното и парадираме с пари, с материални блага, например хубава кола, жилище. По този начин българските мъже се опитват да направят впечатление - добро, не толкова за себе си, а за това, което притежават", категоричен е Slayer.

Той смята, че остава на заден план какъв човек си, а на преден - изпъква това, което притежаваш.

Според него най-печелившата стратегия е ?да си хем красив, хем богат, хем готин", но допълва, че много малко хора притежават и трите. ?Учим хората как да засилят своите силни страни, да изпъкват с качествата, които имат, например с хубав глас или готино поведение, а не толкова с това, което притежават", казва още лекторът.

Slayer вярва, че има универсална тактика, която работи навсякъде, включително и в България, и тя е ?да си супер красив и супер богат": ?Трудно е за постигане, защото не всички го притежават. Другото, на което трябва да наблегнеш, ако не си много богат, е да си готин като човек - на жената да й бъде приятно с теб, да й е забавно".

На въпроса какви не трябва да бъдем той шеговито казва ?грозен и беден - това в никакъв случай. Ако си, отказваш се".

Надявам се да не попадам в категорията грозен и беден, защото и без това напоследък съм доста отчаян. Slayer ми каза, че не е удачно със себе си да взимате човек, който да играе ролята на крило или по английски - wingman, който да ви прави комплименти и да ви помага да забиете мадамата. За сметка на това трябвало да се акцентира на добрите качества, за да могат да скрият до известна степен лошите. Да бъдат прикрити.

?Аз давам генерален съвет на всички ученици, които обучавам. Той е много елементарен и същевременно много труден за изпълнение: бъдете активни, постоянно бъдете активни! Най-трудно и най-невъзможно да постигнете целите си е, когато оставяте нещата в ръцете на съдбата и се жалвате. Примерно някой иска да си хване гадже и вместо да излиза навън и да бъде социален, той си седи пред компютъра и виси по цял ден в сайтовете за запознанства и се оплаква, че там никой не му обръща внимание и само некрасиви жени го търсят и му отговарят. Вместо това, бъдете активни, постоянно бъдете социални, излизайте с ваши приятели, абсолютно навсякъде, където ви канят и където имате възможност да присъствате на някакво социално събитие, не го пропускайте. Най-важното, когато сте на социално събитие, не сядайте просто да се напиете, а се опитайте да се запознаете с повече хора, да си говорите с повече хора, да направите добро впечатление на повече хора", съветва Slayer.

--

Има ли някакви неща, които е добре да казваме първоначално, няколко изречения, които да бъдат ключови?

Това, което ще кажеш - не наблягаме на него, защото то няма много голямо значение. Дали ще кажеш ?здрасти, аз съм Павел, приятно ми е да се запозная" или ?Здрасти, какво правиш тук, дай да пием по нещо" не е много важно. Важното е как ще го направиш и какво е впечатлението, което ще оставиш от начина, по който се движиш, как си стигнал до девойката, до жената, как си го казал, какъв е езикът на тялото, какъв е погледът ти, това е много по-важно.

Какво не трябва да правим?

В никакъв случай нещо, което правят всички мъже или поне повечето от тях, това е да се превръщаме в лепки, когато харесаме жена, да я преследваме, да я отрупваме постоянно с подаръци, с внимание. Трябва да запазваме самоуважение и да не поставяме на пиедестал момичето, което харесваме. Вместо това, трябва да помним, че ние сме готини. В никакъв случай не се превръщайте в роби на жените, не се опитвайте да купите тяхното внимание.

Свалянето винаги си е било изкуство, в което увереността и мисленето на момента помагат най-много. Поне това го знам от личен опит.

Още тази вечер мисля да си поиграя на мачо и да видя дали ще ми провърви, да видя дали новите съвети ще ми помогнат да заживея в женските сърца. Дами, не забравяте, след всеки мой ход следва нов мой ход!

Източник:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=673494
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: