Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Готина Свалка  (Прочетена 35571 пъти)
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1606

Профил WWW
« -: Май 12, 2008, 08:53 »

И така, къде сериозно, къде на майтап и шега, Готина Свалка ? семинарът + workshop приключи.

Ние, като организатори на обучението, бяхме приятно изненадани от силната мотивация и от постигнатите резултати от участниците.

Тук всеки от тях ще сподели своите впечатления от обучението, а за всички, които не можаха да се включат сме приготвили изненада, в най-скоро време.

Активен

I'm a very special kind of monster
positive
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #1 -: Май 12, 2008, 11:00 »

Готина Свалка беше нещо разтърсващо, извън всякакви очаквания. Днес в понеделник се чувствам друг, по-добър, по-позитивен, по-усмихнат човек.

Ден 1: Семинар

Съботата бе ден в който бяха обяснени основите на пикапа. Лекциите бяха много увлекателни, с много истории и примери.
Дадоха ни практични съвети за облекло, начин на говорене, стойка, структуриране на свалката. За един ден ми казаха това, което би ми е отнело една година да прочета, асимилирам и разбера. Останах изключително доволен.

Ден 2: Игра на улицата
Това беше един от разбиващ всички представи ден. Трябва да кажа че никога преди не съм имал смелостта да заговоря момиче.
Вече се поотърсих от това. Спирам и заговарям момичета, макар че не мога да ги задържа за повече от минута.

Слеяр, Сбой и Илиян наистина искаха да ни научат на нещо. Разбира се всеки твърдеше че не е негов ред и че е някой друг. След час на попа, някой се отчупиха хипер много. Имаше едно момче от Гоце Делчев, тоя пич след час игра успя да вземе телефонна на едно момиче (супер игра, аз ще стигна на това ниво след много подходи, а той успя за час), пича от Харманли успя да вземе е-маил (пич изглеждаш много добре, момичетата ти се кефят, трябва ти повече увереност). А аз се изкефих максимално на единствения сет който успях да задържа за около 3-4мин., а после и Илиан ми помогна и показа страхотна игра. Супер е идва човек с теб наблюдава сета и при грешка идва и започва да ти обяснява направо пред девойката. Бях единствения който прави лицеви опори заради изтърван сет. Задава се ХБ7-8 и аз се опитах да я спра по най-непикапьорски начин. Тя само ми се изсмя.
По едно време изпростях и влизах в сет просто за да затвърдя че пред мен има момиченца а не богини. Без идеята да ги задържам и мисля че това ми беше грешка. Докато другите напредваха аз тъпчех на място, повтаряйки еднакви грешки.
Заради това и няколко отсвирвания позволих настроението ми да падне, като се преместихме на НДК, влизах в сет с енергия за 2-3 секудни и после вътрешната ми игра рухваше. Слеяр заговори сет който не успях да спра, "подгря го" и ми го остави, аз осрах нещата заради ниска енергия. Това ми беше и последния сет, дойде ми повече и реших да спра да апрочвам. Въпреки че се опитваха да ме изкарат на полето отново, аз само гледах. Останалите успяха да напреднат много повече от мен, но имаха и повече хъс от мен.

Като цяло втория ден беше невероятен, неописуем, разбиващ.

Показаха ми грешките, дадоха ми насоки. Дадоха ми пълен феедбек.

Заслужаваше ли си? ДА, ДА, ДА и пак ДА!!!

Определено ще се запиша за следващия семинар/уоркшоп/... До тогава смятам да работя по задържането на енергията си и изражението на лицето си.

Имам много положителни емоции който ако тръгна да опиша поста ми ще стане километричен, а и вече ме болят ръцете от писане Намигване

Момчета Благодаря за семинара, за всичко което ми показахте и за всичко което ме научихте.

За всички който още се чудите какво да правите, един ден на улицата може да ви даде повече информация от 1 година четене на материали. Аз лично като застанах първия път пред девойка, забравих какъв ми беше опънара, камoли какво съветва Мистери/БедБой/Стайл/Деанжело за няма значение какво.
Активен
gogsi
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #2 -: Май 12, 2008, 11:13 »

Така , ето го и моето впечатление  Завърти очи Първо , да не пропусна да БЛАГОДАРЯ на момчетата от проекта за изклиючително качественото обучение . Самия факт че тези момчета , които до голяма ( ако не напълно) степен са уредили живота си и за някаква смешна сума от 150 бг лева се стараят да те научат на колкото се може повече неща , говори що за пичове са !!! Винаги позитивни , винаги усмихнати , говорят с ясен глас така че от другия край на улицата можеш да ги чуеш ! Как протече всичко ... Срещнахме се първия ден всичките някакви сдухани , а Слеър някакъв веселяга  Ухилен И така започна да ни обяснява що е то вътрешна и външна , как си влияят двете , какво е фрейм , неща които ако някой от вас се е интересувал ще знае поне базово ! После ни накара всеки от нас да си измисли по-един опънър , директен и индиректен ,който щяхме да използваме на следващият ден на играта на улицата ! Леле голям сдух беше , всеки от нас ги мисли поне десет минути и не знае какво да измисли  Засрамен  Яка картинка бяхме , направо го развеселихме Слеър ! После Слеър ни разказа една една история ( тук е мястото да вмъкна, че  много добре разказва този човек ) по начина по който всеки трябвада може да разкаже  една история . Плавно , уверено с висок глас и най-важното с високо настроение така че да грабне  вниманието ! Ние също разказахме по една , но определено мога да кажа поне за себе си че има мнооооооого хляб да изям преди да стигна нивото на Слеър дори за такъв дребен елемент какъвто е разказването на една история ! Илиянски и Sboy Също взеха дейно участие в семинара като ни разказваха за играта на улицата и за играта по клубовете . Браво момчета много добре ги разказвахте нещата , страшно добре се представихте  Намигване Няма да се впускам в подробности за да им е интересно и на бъдещите ви клиенти Усмивчица
 На втория ден се срещнахме всички на телефоните на СУ в уречения час 11:00 и тръгнахме към The POPE ! По пътя Слеъра ни бъзика и пита дали сме си запомнили опънърите щото сега ще трябва да ги ползваме ! Ние се опитваме да се направим на тарикати  Завърти очи и да се измъкнем че сме си забравили опънърите , но Слеър НЕПОКОЛЕБИМ ни дсава максимум десет минути да си измислим нови , иначе ще правим лицеви Усмивчица На попа започнахме да отваряме девойките с опънърите , като се редувахме всеки по определен ред и трябваше да ги задържим поне 30 до 60 секунди ! Мнооого зле бяхме , само едно момче имаше страшно висок дух успяваше да ги задържи ( поздравявам го за което , НЕПУКИСТ МОМЧЕТО ) ние другите с голееееееми клизми да можехме да задържим максимум по 12-20 секунди вниманието на мацките преди да ни подминат като ферари табелка с надпис "СТОП" . Отначало заговорихме едни промотърки на NESCAFE ! Едната беше страшно симпатична говори си с мене усмихвами се ,а аз идиота си излезнах от сета като бързия София - Варна ........ Илиански веднага ме скастри ! И от там се почна едно заговаряне на млади , стари 'Убави , не много 'Убави , стари всякакви .... Момчетата се стараят да ни намират сетове ние влизаме в тях и сед макс минута излизаме .... поне аз така бях ! Отначало като че ли се задържах малко повечко но 2 часа по - късно много ми се уби енергията и ако спираха въобще пак беше добре  Тъжен  Към два часа се преместихме към НДК , настанихме се до Фонтаните и започнахме на ново да отваряме , като този път както каза Слеър : " Трябва да си разкажете вчерашната история на момичето имало неблагоразумието да се спре при вас " Усмивчица  С гоолееееми мъки успях на джа три пъти пред едни 16 годишни момичета дошли да представят даскалото си на някакво изложение и пред две симпатични момичета .. Тук видях доста добри демонстрации от Слеър HIMSELF който без абсолютно никакви грижи влизаше в сетовете ми и печелеше вниманието на мацките . По - късно се сдрачи и влязохме в НДК да ни направят разбор ...

За мен : Много ама мноооого ми е нисък духа все едно не на 22 годишен младеж а на 72 годишен старец  дето си пише некролога или завещтанието ! Даже и той ще спре момиче с ранг 8-10 по-успешно от мен , а както каза Sboy ако не ми е висок духа как ще предам положителна емоция на абсолютно непозната МАЦКА на улицата ако съм некав мрачен Ъ?? Много ниско и неотчетливо говоря , все едно ми липсват дори 20 грама самочувстжие да го *** , думите се преплитат , летят една през друга ! А за фрейма ми да не говорим.... УЖАС , не знам как ще се оправи но въпреки всичко няма да се дам много лесно !!! Ще излизам да играя , ще говоря по-високо на улицата , вкъщи и на WORK , ще се усмихвам ей така без причина , вкъщи и пред прители ще разказвам истории докато речта ми стане плавна и отчетлива .... Борбата продължава !!!

Едно обръщение и към бъдещите пикапиори !
-Уважавате труда и усилията на момчетата , защото ви учат на нещо полезно за скромни пари ! Не знаете на запад как е ....

Slyer , Sboy , Илиянски , надявам се да се видим скоро време на един тридневен WORKSHOP  , за да ви видя в пълния ви блясък и да попия колкото мога повече от вас Усмивчица Надявам се удоволствието от запознанството ни да е било както МОЕ така и донякъде ваше .

-Поздрав , Гошко момче лошко ( което ма май май за сега е вакло агне Тъжен   )  Усмивчица))))))))))))
Активен
moonwatcher
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 213

Профил
« Отговор #3 -: Май 12, 2008, 16:09 »

Аз макар че не бях на семинара, неделята (съвсем случайно  Завърти очи)  срещнах пичовете на ндк и прекарах обедната почивка със тях. После гоних сетовете който пропускаха. Фън беше.
Slayer-а е страшен пич, да не говориме с какво готино черно якенце беше  Готин
Активен
TheDarkSide
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 10

Профил
« Отговор #4 -: Май 12, 2008, 17:49 »

Моето приключение "Готина свалка" започна още петък вечер 22.05 ч. - с влака за София. 7.36 бях вече на гара София.
Пих чайче, хапнах и се засилих към мястото на срещата. Бях там половин час преди уреченото време - голямо нетърпение ме беше обзело. Бях седнал на една пейка и виждам Илиян да се приближава. Веднага го познах, че е от pickup project-а, по позитивното му излъчване. Поговорихме си - пристигнаха Sboy и Slayer. Лека полека се събрахме всички и семинарът започна. Вътрешна, външна, улична игра, игра по заведенията и всичките им подробности Усмивчица Имаше доста полезни съвети, но теорията си е теория - скучна и приспива. Добре че на 1 час имахме по 15 минутки почивка малко да се размърдаме.

Втория ден дойде, алелуя - играта на улицата. Срещата - 11 отново, Slayer и Sboy позакъсняха, ама на тях им е простено Намигване

И така всичко, което сме приказвали, трябваше да приложим - спееек. Почнахме с две мацки, дето раздаваха флаерчета на нес кафе... всички ги отвориха със собствените си опънъри, някой и по два пъти Усмивчица Накрая се събрахме всички заедно с едното момиче и Slayer направи разбор кое как е пред нея Усмивчица

2-3 часа бяхме на попа и си 'ръсихме' опънърите наляво надясно Усмивчица Повечето момичета нещо се попритесниха от камерата. Отидохме до НДК, нямаше сетове, решихме да направим обедна почивка. Продължихме с отварянето. Заговорих една мацка, която си седеше със слушалките и се разприказвахме - задържах се цели 5 минути ( май ). Тя ме засипа с шит-тестове и се дъних на всеки от тях ( Тук благодаря на Sboy за подробната обратна връзка ). Както и да е - въпреки достата грешки, които направих ми даде телефона си, ИСТИНСКИЯ Усмивчица

По - едно време Slayer-a нещо се ядоса и реши да ни покаже как става номерът. Страаашна енергия. Мацките само седят с отворена уста и си'урно си викат 'ебати пича е то'а'. Разликата между нашата енергия и неговата беше доста, доста забележима.

Уоркшопа ми беше много полезен - знам в каква посока да работя и ще работя. Аз искрено се забавлявах, та дори някои останаха с впечатлението, че се лигавя и не се отнасям сериозно към мероприятието. Но от всичко най - доволен останах от факта, че успях да преодолея страха си!

Приятно изненадан останах от бруталната искреност на Slayer, Sboy и Илиян. Нищо не ни спестиха.

Благодаря ви, момчета! Надявам се скоро да се видим отново я в София, я из наш'то Черноморие.

Поздрави,
Владко, ДОБРИЧ Усмивчица
Активен
MMWW
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #5 -: Май 13, 2008, 00:24 »

Пристигам в 10:30 в София, слизам от автобуса и след 2 минути се сещам че съм си забравил очилата, връщам се но автобуса го няма, мамка му денят не започва добре. След половин часово лутане из дебрите на софийския градски транспорт решавам че така няма да стане. Хващам първото такси и след десетина минути съм на посочения адрес, една голяма сграда която по нищо не прилича на колеж. Тука пак ще има да се мотая, са първите ми мисли. В следващия момент виждам как някакъв усмихнат субект върви към мен и ми маха,мисля си толкова ли ми личи че идвам за семинара, запознавам се с Илиян. Влизам в стаята, където са Slayer и SBoy, всички само мен чакат. Нормално, като се има предвид че закъснявам навсякъде за всичко(няма да ми е трудно да изпълня съвета на Slayer, да закъснявам с няколко минути за срещи с девойките).
  Лекциите ми се сториха малко скучни, въпреки високата енергия с която разказваха и тримата.
SBoy разказа много интересни неща за играта в заведение.
Нашата задача за деня беше да си измислим два оупънъра, директен и индиректен, както и да разкажем история. Също така трябваше да измислим и нег за човека до нас, всеки каза своя нег, но аз някак си успях да мина между капките, не можах да измисля нег за Гошко (сега като се замисля това също доказва че съм ?едно много добро момче? както се изрази Slayer).
   Втория ден започва, а на мен още не ми е ясно как е възможно да спра момиче на улицата и да го заговоря. Преговаряме набързо оупънърите пред Slayer и е време за екшън. Първия ми сет е с момичето на Нескафе(някъде към шестица), което беше отворено два пъти преди това. Естествено справям се според очакванията ? зле, при което Slayer идва и почва да ми обяснява пред момичето кое как става. Следват няколко жалки опита за сет от рода на: Здравей, много ми харесваш, искаш ли да се запозна? и таргета вече се е изпарил. Решавам да продължа с индиректни оупънъри при което времето за което задържам сет леко се повишава. Отварям следващия таргет(най-много четворка да беше) и започвам да я замаявам с някви глупости, как да стигна до еди къде си, момичето си ми обяснява, ама на мен това не ми е достатъчно и продължавам  да си и задавам някви глупави въпроси, Илиян ме сръгва  в гърба, но аз съм упорит и продължавам да уточнявам  евентуалния маршрут, при което той не издържа и се включва, като и казва че съм я спрял щото я харесвам, и иска телефона вместо мен, в крайна сметка взех имейл. Следват няколко бързи като светлината сета.
SBoy ми посочва 3-ен сет, някви 14-годишни момиченца, и ми казва тези искам да ги изплашиш. Няма да кажа какво им казах, но мисля че успях да ги поизплаша  Засрамен . Продължаваме с играта пред НДК където нещата се усложняват, вече не само трябва да отворим сет но и трябва да му разкажем историята която разказвахме предния ден. S-boy отново ми посочва 3-ен сет, казвам си оупънъра, разказвам криво ляво историята си и най-грозната от трите ме изхвърля от сета. Ядосан
   Към края на деня Slayer за пореден път показа нагледно кое как става, след което влязохме в сградата на НДК и последва един дълъг разбор за всеки от нас: кой, какво, къде и как трябва да подобри.
   Въпреки добрите оценки които получихме от Slayer, аз от себе си няма как да съм доволен, справих се най-зле от цялата група. Но погледнато от друг ъгъл всичко беше голям Фън, направих неща които преди дори не съм си и помислял че мога да направя.  Сега съм мотивиран в най скоро време да подобря резултатите си, вече знам какво точно трябва да променя, а и страха от подход драстично намаля. Вече се чувствам по уверен.

Дали съм доволен от обучението? Няма как да не съм, Slayer, SBoy и Илиянски се постараха максимално. Сега всичко зависи от нас, те ни показаха пътя ние сами трябва да го извървим. Благодаря ви момчета вие предлагате нещо което струва много повече. Това са най-добре похарчените 150лв. в живота ми. И все пак аз нямам намерение да се записвам на следващия уъркшоп, не за друго, а защото до тогава мисля да съм напреднал достатъчно за да получавам задоволителни резултати.  Усмивчица Ноу мор мистър наис гай, знам че аз съм човека който ще чука най-готините мацки.  Готин

Мишо, Харманли
Активен
positive
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Май 13, 2008, 17:30 »

Мишо, как ще си най-зле от групата. Ти поне успя да си разкажеш историята, а аз само началото. Сега по цял ден разказвам истории в офиса.
Активен
vanio
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Май 18, 2008, 20:39 »

Готина Свалка беше един невероятен уикенд. (Незнам защо, но в неделя вечерта след приключването се чувствах малко като ветеран).

В събота беше семинара. Лекциите бяха много интересни и разчупиха представите ми за пикап, които бях придобил от четенето на западна литература. Slayer, Sboy и Ilian разказаха страшно полезни неща и добре че си водех записки, защото информацията, която те ни предадоха беше огромна. Темите се отнасяха до всички етапи на свалката: от вътрешна игра до външен вид и стайлинг, от игра на улицата и първа среща до игра в заведенията. Хареса ми че лекциите бяха изцяло практически насочени - с много съвети, примери и упражнения.

Уъкшопът бе на следващия ден. Излишно е да казвам че беше просто ... невероятно. Какво научих там? - Научих основата , но като си помисля колко много всъщност видях и научих, започвам да се съмнявам, че тя се учи толкова бързо.
Както казаха момчетата, събрахме се малко по-късно от 11:00 пред телефоните на СУ, откъдето се отправихме към Попа. И там започнахме подходите... В началото беше малко страшничко и често се спичах(често казано - спичах се през целия ден - но по по-малко), но после престана да ми пука(Както каза Slayer: "Това са просто пънчета. Виждаш ги за първи и последен път.") и дори започнах да се забавлявам(където мога). В 80-90% от случаите момичетата, които отварях, или бързо ме отрязваха или просто ме подминаваха. Странно е, че сега не мога да си спомня нито един такъв случай в задоволителни подробности, но пък отлично помня страхотните обратни връзки(всички брутално искрени), които Ilian, Slayer и Sboy ми даваха след всеки един такъв(момчета- БЛАГОДАРЯ). Няколко пъти трябваше да заговарям повторно момичета, които преди малко просто ме бяха подминали, а имаше и едни девойки, при който се връщах още два или три пъти(вече не помя точно), докато(след намесата на Ilian) едната не ми даде телефона си.
След Попа последва НДК - там също се случиха много неща - апроучи(и страхотни обратни връзки след това), имаше дори някои, на които успях да се позадържа малко повече. Беше страхотно когато Slayer влезе в действие и ни демонстрира няколко апроуча - признавам си - човека е велик!. Чак тогава осъзнах напълно, колко е важно да имаш енергия не само когато пикапиш ами изобщо - в всичките си взаимоотношения. Ilian същно направи демонстрации, от които имаше една, в която освен че взе skype на момичето, взе и нейния чипс, който тя ядеше.
На края на обучението Ilian, Sboy и Slayer направиха разбори за всеки един от нас, които няма да забравя дълго време.

Накрая - след оскъдната информация относно обучението(съжалявам - болен съм в момента) : Струваше ли си Готина Свалка?
- Излишен въпрос.
От тогава до днес не е изминал и ден, в който да не си спомня за Готина Свалка, за съветите, за критиките(бяха перманентни Усмивчица ), за научените и прозряни неща, който сега се стремя да прилагам постоянно. Не е изминал и ден, в който да не се запитам какво би направил Sboy, Slayer или Ilian в дадена ситуация.   Не е изминал и ден, в който да не си спомня за тях и да не си представя какъв човек искам да бъда след една година - с какъв фрейм, с какъв глас, с каква енергия ... Истината е, че от едно обучение с вас може само да се спечели. 
Така че,...

БЛАГОДАРЯ ви Sboy, Ilian, Slayer за невероятния уикенд и научените неща! Ще бъде страхотно в бъдеще да се срещнем пак.

Поздрави
      Иван
Активен
Constantine
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Профил
« Отговор #8 -: Юни 04, 2008, 17:50 »

Тук всеки от тях ще сподели своите впечатления от обучението, а за всички, които не можаха да се включат сме приготвили изненада, в най-скоро време.

Кажи нещо повече за изненадата ! Имам желание да се запиша Усмивчица
Активен
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #9 -: Юни 06, 2008, 11:56 »

Изненадата е, че "Готина Свалка" беше записан - и 2та дена /семинара + практиката/ и съвсем скоро ще излезе като DVD продукт. Самият продукт е уникален като качество и количество - ще включва теми като:
- Вътрешна & Външна Игра
- Структура на свалките
- Компоненти върху ранга и как да ги подобриш
- Играта на улицата
- Играта в заведенията
- Провеждане на срещи
и др.

Материалът от втория ден, пък показва на практика как се случва пикапът и не знам дали някъде другаде по-света изобщо е издавано нещо толкова комплексно като продукт и от страна на теорията, и от страна на практиката...

Поздрав!
-Slayer

п.с. Да се запишеш за workshop можеш по всяко време.
Активен

slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2008, 17:44 »

Пуснато е промо-видео от дългоочакваното и дълго-подготвяното Видео Обучение - Готина Свалка.

Видеото може да гледате във видео плейър-а на http://pickup-project.net
Най-вероятно ще трябва да изчистите кеша си преди да посетите страницата, за да не гледате старото видео.

Имаме амбицията и желанието пълният продукт "Готина Свалка" да излезе до края на ноември 2008 г. Продуктът е много обемен - включва седем семинарни части /теми/ купища Сетове на улицата, обединени в три различни видео части - и обработката му отнема доста повече време от предвиденото. Въпреки това, ние - екипът на Pick-Up Project - ще направим всичко възможно крайният продукт да не бъде сериозно "орязан" и да съдържа максималното количество информация, която беше презентирана на Семинара - Готина Свалка, както и повечето от реалната Игра от втория ден на същото обучение.

Поздрав!
- PuP Team
Активен

gogsi
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #11 -: Октомври 30, 2008, 08:13 »

Хаха ами ето че свърши и моя WORKSHOP и каква изненада за мен  Готин далеч съм от отва дърво, което бях преди 5 месеца. А когато на човек не му пука и е забавен и отпуснат всичко се получава по-лесно. Абе изобщо не знам Slayer, Sboy и Илиан kak ще ме стигнат.  Завърти очи Шегувам се! Благодаря момчета, че ме накарахте да се отпусна малко поне, зачитам труда ви и го уважавам, но и съзнавам, че имам още доста работа до целта да съм много по-отпуснат и забавен с момичетата от 8 нагоре и всичко си зависи от мен  Готин А вие продължавайте да давате убочения и да играете, защото ако един ден пак ви поискам еднодневен, за да си сравним силите не се знае кой ще е ученика и учителя Усмивчица) В добавка трябва да кажа, че този път се забавлявах много повече отколкото когато ме изкарахте за първи път Усмивчица

P.S. Съжалявам че Report-a e толкова кратък , но като имам време обещавам да разкажа повече.

P.P.S. Slayer, `owe`e ako ne bqh si trygnal rezultata nqma[e da e 2:2 Намигване
Активен
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #12 -: Ноември 29, 2008, 13:41 »

Video DVD-то "Готина Свалка" е вече факт!

В него са включени темите:
- Вътрешна и външна игра
- Структура на свалките
- Свалки на улицата
- Срещи и разказване на истории
- Свалки в заведения
- Финален тест. Конкретни ситуации

Включени са и над един час демонстрации на улицата с коментари отделени в три категории:
- Готини сетове
- Важни сетове
- Бонус сетове

Цената на продукта е 69 лв., като в нея е включена доставка до всяка част на България с куриер.

Повече информация, видео семпли и начин на поръчка вижте на страницата на Готина Свалка:
http://pickup-project.net/gotinasvalka.htm
Активен

stan90
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #13 -: Октомври 28, 2013, 19:41 »

Преди няколко дни изгледах ДВД-то "Готина свалка" и мога да кажа, че това е едно от най-добрите записани видеота в областта на пикапа. Невероятно добре е обяснено всичко. Особено добре Слейър е обяснил какво се прави на първа среща, което доста ми куцаше.  Готин
   Но най-много ми хареса, че може да се види всичко на практика, на улицата, забавно е да гледаш момчетата, бъзиците, които ръси Слейър ... всичко е една весела, забавна и позитивна обстановка. Всичко е запомнящо се.  Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: