Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 18, 2020, 10:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Хляб алкохол и Жени!  (Прочетена 7614 пъти)
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« -: Септември 11, 2011, 12:33 »

Ставам сутринта вътрешностите ми горят в устата си намирам някъв фас, спал съм с него, хммм а как се е узовал там а аз как се узовах в леглото пак са ме носили на раце! Паля цигара и се засилвам към хладилника дежуреното кисело мляко и изветряла бира хммм, става.  Паля цигара, кафе разбира се 2 кофи, гас на работа. На обят телефона ми звани, да.

Брата - Довечера ще има парти в тесен кръг, вземи си голямата п.....шка, ще ти трябва.
Аз - Хе хе хе, до довечера.

Прибирам се мръсен не се търпя.  Да се искъпя, я първо да угна 2 бързи ракии. Едно от момчетата утиде до магазина, телефона му звани. Вдигам, няква негова позната чакала го, викам ок него го няма аз ще дойда да те взема, утивам няма никой. Званя на същия телефон, тя била в нази, моя човек я видял като се връщал от магазина и я завел до нас. Прибирам се, изнервен, влизам в стаята.

Ти ли си маймуната която ми върза тенекия.
Тя - Да аз съм. Извинявай.
Няма кво да ми се извиняваш, тоя пор трябва му счупя феса.

Влизам в банята къпя се за 10 секунди излизам, наливам си ракия и сяцам куфтаци.

Тя- дай ми една цигара.
Аз -  Има хора които си купуват цигари и пушат има хора които муфтят другите и не пушат цигари! Ти от кои си.
Тя -  Аз имам но като твоите не съм пушила.
Аз - Купи си и пуши!
Тя - От къде ги взимаш.
Аз - Един моряк ми носи от време на време.
Тя - Ще вземеш ли и на мен.
Аз - ще разбрем по късно тая вечер, и и намигнах.
Тя - Усмивка!

Поприказвахме си общи работи още малко. Разказах няколко истории на момчетата. Тя много се радва.
Надуших я, че иска да ме дразни, приказва си с един от моите хора, он мръсника мръсен я бара за крака, викам тоя ше я буха, дяволи, тя си говори с него и гледа мен. Пак почнах да си приказвам с нея, говори ми някви работи, аз и говорих, пипнах я за раката, за рамото. Тя ми обръща бритона обратно и ми вика - че готин перчам имаш.
Аз - Няма пипаш перчама, ще те ухапя.
Тя - Защо и продължава.
Аз -  Мразя да ми пипат косата, освен(усмихвам се)
Тя - Хах, мръсник.

Лумбур уная взе да се зарибява с моя човек, ае ко и говориш ти, аз ги знам тес кюпави номера, оно аз съм ги измислил. Няма ми ги набутваш на мене, сега ше ти извадя душата. Уная му говори тоя див кон си ложил раката на крака и, аз ей ще се наебете ей!
Тя - придърпа ме към нея и ми каза на ухото, че ако иска един мъж го получава.
Аз - Ще проверим това!

Почнахме да си говорим някакви работи на охо.

Преводох и една или две песни на чужд език. Пуснах една песен  и викам, имах един приятел учи ме да свиря на клавир и почнах да барабаня по мосата все едно свиря на клавир, тя ми гледа раката наведена на пред и а аз и ударих един лек шамар, много лек после я щипнах по нуса после пак лек шамар тва в ритамна на песента!

Говорихме си и тя ме помоли да повторя нещо защото не го чула. Аз - искам да ти видя ушите, тя - защо аз - защото май не чуваш много добре.
Дръпна си косата на задвдгна я над врата и ми показа врата си, тотуировки, йероглифи. Питах я какво значи, тя ми обесни, че биле написани елементите на земята без единия защото тоя който не бил написан била тя. хах. Много ясно че пропуснатия елемент е огън. Пита ме дали аз имам татуировки показах и моята пита ме какво символизира казах и че символизира мен. (имам акула с три обеци, символизира мен)

Едно от момчетата с които бях разказа история която май малко ме изложи. Цитирам него.

Сабрахме се в една къща тоя(сочи мен) дивак влиза за 20 минути зарибява няква води я в мазата търка я като магаре излиза и и хвърля 2 лева на стотинки пали колата и заминава.

Тая ме пита - обичаш да унижаваш хората нали.
Аз - Няма такова нещо!
Тя - Цяла вечер правиш същото с мен.
Аз - Не те унижавам само малко те приземявам, що се надуваш много! Общо взето беше много нахакана и отворена, реших, е трябва да я сваля на земята, Иначе не може се говори с нея! Лошо се държах няма да лъжа.

Тя пак почна да се сваля с моя човек, викам Целувайти са и после бягайте в мойта спалня. Ае целувай го(казвам на нея).
Тя -  Как ще ти прозвучи ако аз ти заповядам да целунеш мен.
Аз - Смятам да пропусна! За сега и и намигнах.
Тя - Ами ако аз те целуна.
Аз - Нямаш топки за това. Хах.

Тя - Пак ще говорим и ме целуна по двете бузи. Хах.

Каза ми, че имала два счупени пръста и ми подаде раката си хванах я за рака и и казах да малко са криви. После почнах ме да си приказваме на охо отново и тя ми разправя, че не възприемала момчето с което се сваляше като сексуален обект. Аз  -  а мен ли възприемаш като такъв. Тя - да! Хмм, интересно, цяла вечер се държа кофти пък тя иска да ме обича, няма лошо. После решиха да си тръгват всички и си тръгнаха, казах и на ухото да остане на зад за да и кажа нещо, тя остана, взех и телефона и и казах, че ще и се обадя да пием кафе. Днес и се обадих

Отряза ме, че няма да можем да се видим, аз добре тогава довечера ако нямам работа ще излезем. Тя - не ти обещавам за да не кажеш, че съм те излагала, е се чуем пак.

Аз добре ще ти се обадя, чао.

Сигурно няма да се видим, да не кажа, че съм почти сигурен.

Коментирайте и даже ако някой или някои анализират това ще е много хубаво благодаря предварително, може даже да ми кажете къде са грешките ми!
Активен

Fortuna incepto signatur!
Unstoppable
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +21/-9
Неактивен Неактивен

Публикации: 94Профил
« Отговор #1 -: Септември 11, 2011, 13:59 »

Създал си сексуално привличане. Когато момичето е привлечено към теб, то ще изследва територията , за да не бъде наранено. Но привличането е чувство и точно както всяко друго чувство то изчезва с времето. Точно както болката и удоволствието, което можеш да усетиш в тялото си.
Ако имаш сексуално привличане, тя ще желае да те опознае по-добре и да се свърже с теб.
Много мъже, които са добри в изграждането на привличане забравят да се придвижат към рапорт и да създадат истинска емоционална връзка с жена.
Те стават бледи карикатури на закачливо забавляващи се типове от бара. След това те вземат телефонен номер, момичето отива да спи и на сутринта като се събуди , тя повече не чувства нищо към него. Усещането изчезва,както всички други. То изчезва с времето като всички други емоции и тя няма логическа оправдание (извинение), базирано на реална ментална връзка , за да го извика обратно. Той е бил само сянка на горещ мъж, който е бил прицелен в нея. За да запазиш привличането трябва да се създаде рапорт. Трябва да се свържеш с другия човек.

Докато привличането е физическо усещане почувствано в тялото, рапортът е записан на логическата страна на мозъкът и може да трае вечно. Той не е временна емоция като привличането. Той е перманентен. Погледни приятелствата си, които си създал през живота си посредством рапорт; те траят вечно освен ако нещо драматично не се случи и не ги развали.

Поредица от неща могат да доведът до създаването на рапорт, но основните елементи са : Комфорт, Вяра и Връзка.

...Връзката е последният и най-важен аспект на рапорта. Това е, което я кара сутрин да се събуди и да мисли, че съдбата ви е събрала заедно. Това е комбинация от комфорт, вяра, разбиране, близост и чувство, че нещата са просто ?синхронизирани?.
Връзката и позволява логически да разбере, защо тя има тези чувства.
Тя трябва да ПОЧУВСТВА, че вие двамата сте сродни души, Като че ли те е познавала винаги. Когато това се случи ще чуеш неща като:? Не знам защо ти казвам това. Аз дори не те познавам.? Защо? Тя УСЕЩА, че те познава като най-добър приятел, но нейният логически мозък я снабдява с информация: ? Не познаваш този тип!?  Тя може да блокира това колебание като погледне всички колебания акумулирани по време на разговора; комфортът, вярата, разбирането и други и логически да прецени чувството на привличане към теб.  Веднъж щом направиш това, работата ти е на половина свършена. Остава само да останете сами и в леглото.
Привличането е чудесно, нужно и забавно, но рапортът ти дава момичето.

За да развиеш истинска връзка трябва да водиш разговора през широки и дълбоки нива.
Широк означава да покриеш широк диапазаон от теми, докато дълбок означава да навлезеш дълбоко в топика зад повърхностт и да говориш на истинско емоционално ниво.

Истинските играчи отвеждат момичето на емоционално влакче на ужасите.

Колкото по-широк е диапазонът на емоциите, който споделяш и представяш на  нея, толкова повече тя ще инвестира в теб и толкова по-дълбок ще става рапортът. Жените се наслаждават на емоциите. Те обичат да ги изпитват. Специално с мъже, което е рядкост.


Това е от книгата на Badboy. Усмивчица


Активен

Неуспехът не е опция, всeки трябва да успее!
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +969/-48
Неактивен Неактивен

Публикации: 787


Профил
« Отговор #2 -: Септември 11, 2011, 14:31 »

Manowar, стила ти ми допада и изглежда наистина си създал силно привличане. Не се връзваш на шитките , не и влизаш във фрейма и нормално тя започва да се чувства привлечена към теб. Както колегата е обяснил, липсата на комфорт и рапорт ти е изиграла лоша шега. Обикновено начинаещите правят грешката да търсят комфорт, без да има привличане. След това пък, като надобреят търсят само привличането и забравят за изграждането на връзката. Аз също често падам в този капан. Още е пресен спомена от миналата седмица - натиснах здраво една мома в дискотеката - целувки, обарване, само дето не се наебахме на дансинга, обаче никакъв комфорт и рапорт. След това като и се обаждам се държи резервирано и до среща не се стигна... Та момента в който минаваш от привличане на комфорт е едно от тънките места в играта и трябва да се преценява внимателно. Общо взето ако играеш за f close същата вечер комфорт не ти трябва - натискаш колкото можеш, ескалираш и рискуваш. Ако стане - секс и после кой от къде е...  Но когато ще взимаш телефон и планираш следваща среща трябва да изградиш връзка с мацката (както е описано в предния пост). В противен случай като и звъннеш за нея ще си само непознат.
Активен
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #3 -: Септември 11, 2011, 15:23 »

Значи съм згазил лука. Преди малко ми се обади, приказва ми някви вафли. Колко лошо впечетление и направил пича от уная вечер и така на татък как после спрели до една пицария да плюскат и моя човек и казал ае плащай хаха. Направо ме скъса, тоя бурсук тъй ще си умре. 

Все си мисля, че няма как да не е изгърмя, въпреки, че същевременно ми се струва, че няма да ми върже, е ако се видим довечера няма да пия много и смятам, че няма се изложа. Хе хе хе.

Друга ми беше мсълта, почти не разбрах за какво говорите, рапорти дяволи, не ги разбирам тия работи, много съм бос в тая наука. След два часа и 50 минути ще разберем дали ше е прескоча.

Споменах ли, че тя е бая по-голяма от мен. Хммм нека помисля, да на 38-39 е, хах.

Май пропуснах да спомена, че и бръкнах в устата и тя ме ухапа и държи стиска(не много силно) бааа наложи се с другата рака да и отворя устата за да си извадя пръста. Мръсница!

Много пъти ме е проваляло тва пиене, дявол да ме вземе, ама като влиза мазно ракията как да не пия.

Какво е фрейм.

А кое в нейните думи и действия е шит(че гадна дума)?
Активен

Fortuna incepto signatur!
Unstoppable
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +21/-9
Неактивен Неактивен

Публикации: 94Профил
« Отговор #4 -: Септември 11, 2011, 16:11 »

Фрейм идва от frame. Буквално преведено - "рамка". Рамката ти е това как се чувстваш и как успяваш да опазиш това чувство. Ако се чувстваш готино и никой не може да ти развали настроението - имаш непоклатим фрейм. Всеки път когато си смениш фрейма, заради някой друг, то ти му влизаш във фрейма.

Пример - натокал си се, пийнал си, чувстваш се страхотно. Заиграваш някоя мадама и тя ти вкарва шит тест. Ако се притесниш, ако се обидиш, ако се ядосаш - влизаш в нейния фрейм. Трябва каквото и да става ти да приемаш всичко по ТВОЯ начин - готино, безгрижно, весело.

Това го е писал vakaken в една тема, стори ми се най - лесно за схващане, и кратко, за това го копирах.

А за шит, ето това според мен:
Тя -  Как ще ти прозвучи ако аз ти заповядам да целунеш мен.

Тая ме пита - обичаш да унижаваш хората нали.
Тя - Цяла вечер правиш същото с мен.

А за това, че се зарибява уж с другия пич, и ти казва - ''...че ако иска един мъж го получава''... пак те пробва как ще реагираш... нещо като шит тест.
Активен

Неуспехът не е опция, всeки трябва да успее!
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #5 -: Септември 11, 2011, 18:22 »

Взех да се изнервям, май ше я пратя по дяволите. Дявол да ме вземе и диви прасета да ме гонят, обаждам и се и почвам да и говоря, че едни мои приятели ни канят в едно готино село на селско парти, казвам и, че едни други мои приятели ни канят на кръчма в друг град и още едни ни канят на гости в тях, казвам и че може да излезем двамата само и тъкмо почвам да и казвам, че може и да идем в нас да гледаме филм да пием хубаво вино(аз ракия, много обичам ракия, 65 градуса от джанки, малииии как гори в джигара като я усукваш. Във казан се пекла по тръбичка текла ракийчице светая маченийчицееее) а после да я изчукам по най грозен и отвратител начин. И тя ми казва притеснено, не мога да говоря няма да можем да се видим. Имам гости!

Аз - Е имах си аз, остана и да си свободна.
Тя - Съжалявам, не мога(пак притеснено, сякаш мъжът и се е прибрал и се притеснява от него)
Аз - Знаеш ли кво ако не искаш да излизаш с мен, няма проблем, няма да пукна.
Тя - Не, ако не исках да изляза с теб нямаше да ти вдигам, първото което е.,
Аз - (прекъснах я) А ти искаш да излезеш с мен?
Тя - Да, искам.
Аз - Много ясно, че ще искаш!
Тя - Хаха.
Аз - Добре, едно от предложенията е за към 9 часа, няма да ти кажа кое, изенада е, тогава ще са си заминали ли тея във вас.
Тя - Не знам, ти като имаш гости знаеш ли кога ще си заминат?
Аз - Не, не знам, но когато ми бактиса ги изритвам на вън!
Тя - Е аз не съм като теб, ако стане до 9 чеса ще ти се обадя!
Аз - Не ми се обаждай(може да съм със жената, а аз не искам да ми къса гръцмула) Аз ще т се обадя към 8:30, гледай да си свободна!
Тя - Добре...
Аз - Ае махай се, че ми умръзна да ти слушам глупостите!

Тва е, сега ще видим какво ще стане. Пфффф, взех да се отечавам, май трябва да пийна една малка чашка, ама ако пък излезем не мога да карам пил, бааа как пък да не мога, само някой да ме закара до колата да се хвана за волана и я взривявам!!!
Активен

Fortuna incepto signatur!
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион
*******
*******

Репутация: +640/-60
Неактивен Неактивен

Публикации: 1595


Профил WWW
« Отговор #6 -: Септември 11, 2011, 18:36 »

Много се дървиш бе брато... То хубаво да се дзвериш - ама това се прави за първоначално привличане само. После трябва и да пускаш гювеч. Не става само с дървене и надуване през цялото време... калибровка му е майката.

Другото, което още повече не ми харесва е тоталното ти отношение към жената. Не ти знам контингента мацки - но отношение което лъха от поста ти - "ти си боклук и парцал и ставаш само да ти го сложа в гъза и да ти свърша в устата и през това време да те псувам" тотално не ме кефи. Жените, които ще ти вържат на това поведение и отношение са тези, които са били абюзвани и унижавани цял живот. Първо от бащите си, после гаджетата... Ако те кефи този контингент... 'сичко е точно.

- SL

p.s. Иначе, да не е само негативен feedback - поне си усвоил как да си вдигаш ранга (що годе) и да не се мазниш... което си е доста.
Активен

I'm a very special kind of monster
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #7 -: Септември 11, 2011, 19:03 »

slayer - Искрено се надавам да не мислиш тея работи които каза, що няма нищо общо! Не се дървя, всъщност дървя се но не в смисала който имаш предвид! Не се и зверя, обикновенно дори съм много спокоен и говоря спокойно представи си дори избягвам цинизмите!

Ще и пусна "гювеч" веднага след като тя го направи. Нека да и е ясно, че няма да толерирам кофти отношение! Ако тя се държи на високо аз ще я приземявам, няма право да лети по-високо от мен, ако иска да го прави да намери някойто който лети ниско!

Слушал съм много простотии и много са ме рязали със същите извинения като нейните(това беше преди скоро на са ме рязали). Ако само за една секунда засатанеш по-ниско от нея вече нямаш шанс по-добре се прибери и си поплачи за поредната провала! Аз седя високо ако може да седи там с мен добре дошла ако не съжалявам. Малко съм агресивен и раздразнителен, това е преходно към момента съм изнервен!

Не ме бърка много кое ти харесва и кое не, но нещата които съм слушал за теб ме карат да изпитвам известен респект за това ще се помъча да те опровергая!

Никоя жена не е боклук и парцал дори и тези които са такива! Жените заслужават уважение най-малкото защото дават живот на скапаняци като моя милост, мъжете заслужават уважение заради същото защото кво по-дяволите ще раждат жените ако не са мъжете! Изпитвам силно уважение към нежния пол, тва е вярно! Винаги съм почитал жените и съм се отнасял с тях добре, стига да не провокират друго отношение!

Да и го сложа отзат няма лошо да и свърша в устата също е добре, да я псувам, смятам не! Искаш ли да ти кажа нещо друго! Щом съм решил да се отнасям така с нея, значи така съм намерил за правилно дали е правилно или не мога да твърдя със сигурност за мен съм си прав. Разбираш ли ме, тва е моя начин, ако ми замирише, че при нея трябва твърд подход има го ако не няма го, винаги директен подход, много мразя да си губя и без това недостатачното време във фъс истории да се държим за рачичка или да си гукаме. Давам и да разбере, че ще има секс, не че не го знае, ако е съгласна супер, ако не да сме живи и здрави!

Готин тип си, не те познавам лично което се надявам да се промени, слушал съм доста за теб, някой хора те благотворят. Харесва ми, че не се опитваш да ми се харесаш, стабилен си!

Поздрави!!!
Активен

Fortuna incepto signatur!
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +694/-252
Неактивен Неактивен

Публикации: 4336Профил
« Отговор #8 -: Септември 12, 2011, 00:21 »

Влизаш й фронтално с "ти ли си маймуната, която ми върза тенекия"  Ъ?

Само оттук нататъка е ясно, че говорим за зле жена...защото никоя, която е добре, няма да говори с тебе след такава обида...щото тва не е амог, не е затапване, не е отговор на шит....това е обида в чист вид, по-чиста от сълзите ми или лимитед едишън от ракията на дядо ми...само някаква овца може да се впечатли от такова грозно отношение...още повече, че не ти се е молила да ходиш да я взимаш, ти си си предложил услугите, все едно си такси, а после тенекии, дамаджани..

Слеър да ме поправи, ако греша, но идеята на сайта не е как се свалят жени...идеята дори не е как груби мъже чукат нискорангови жени...идеята е как готини високорангови хора обшуват с и свалят също толкова готини високорангови хора от противоположния (добре де, може и същия) пол, защото точно това заслужават...а не как ти си й казал, че е куха лейка, а тя ти го е налапала от възторг...

Казваш, че уважаваш жените...не личи уважение поне в този твой пост..."стига да не провокират друго" - с какво тя провокира да си груб?

"Ае, махай се, че ми омръзна да ти слушам глупостите"...ако не говори глупости, значи просто ти си груб...а дори да са глупости, не е виновна тя, че ги говори - тя толкова си може и няма да надскочи себе си, вината е в тебе, че излизаш с жена, която говори глупости...и после как няма някой заблуден тийнейджър верно да реши, че жената колкото повече я храниш и я обиждаш, тя толкова повече се влюбва в тебе...

Жорка, Жоркааа...лош пример даваш ти на подрастващото поколение...що сега за разнообразие не намериш високорангова уважаваща себе си жена, пред която грубиянщини и простотии не минават, не пробваш да я свалиш с добро отношение, каквото тя заслужава и на каквото е свикнала, защото е жена с избор и която ще те отреже не в мига, в който й откажеш цигара, а в мига, в който не си се сетил да й предложиш такава, и после не дойдеш да ни разкажеш...вярвам, ще е по-полезно...

Без лоши чувства...

Здрач
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +446/-80
Неактивен Неактивен

Публикации: 1868


Профил
« Отговор #9 -: Септември 12, 2011, 04:33 »

Мановар напомняш ми на един бивш съученик, които впоследствие ми стана и съквартирант в ранните студентски години. Той имаше същия подход към жените. И в интерес на истината всички жени, с които беше бяха високо рангови нейни душички, супер умнички кукли, за които никога не можеш да си представиш, че ще тръгнат с див метал със много странен, но интересен вкус за lifestyle.

Та той точно като тебе им влизаше уж грубо, но така иронизиращо, че те чак се чувстваха поласкани от доминацията, която се той им налага и се самоиронизираха, сякаш удобряваха неговите груби забележки. Предполагам, че просто имаше нужната нужния глас и увереност, за да вкарва всички тия реплики, по такъв начин, че социалната интуйция на жените им говорише, че той е мега мъжкар и не ги излага пред другите, а просто им дава да си седнат на дупето - където им е мястото.

Хаха, sorry за сладкодумството, но все още помня как този човек все ме ласкаеше, когато си говорихме и как всяка сутрин обожавах да си пия кафето и да си ям баничката на пейката пред квартирата в неговата компания.

Не искам да упреквам Слаъер и Здрач, обаче според мене ти остана недоразбран от тях. Почти съм сигурен, че си същия пич като човека, които току що ти описах.
А грешката ти къде е била според мене - трябвало е да свършиш работата още първата вечер. Виж сега като показваш сексуалност и доминантност е много по-добре да приключиш нещата веднага, особено когато и тя се е почувствала възбудена (поне такива са ми впечатленията според разказа ти).

После повечето жени се плашат. Те са били в емоционално състояние, в което не са мислили много много, обаче след като преспат и се замислят. "Ах сега, тоя ще ме изчука, ако се видим пак". А стигне ли се до тоя момент, просто нейната женска логика дава 1001 причини да не иска да се срещне с тебе пак, защото ще се стигне до секс и социалната и интуаиция и подсказва, че това е лошо.

Напорствай и пак и покажи какво искаш и знаеш как да го земеш. Трябва да преодолееш пак социалната и програма. Да и покажеш, че ти си доминантния. Тоя път обаче покажи и че я цениш като жена също. Буди малко needy, ако трябва. Според мене така ще и покажеш, че си такъв какъвто си, но не и толкова страшен. Дай и шанс да поеме контрола и да реши, че да излезе с тебе, не е толкова лошо решение.
Активен
Unstoppable
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +21/-9
Неактивен Неактивен

Публикации: 94Профил
« Отговор #10 -: Септември 12, 2011, 08:06 »

Ако е някаква надута к*рва, освен да се държиш с нея твърдо, друг начин няма.
Активен

Неуспехът не е опция, всeки трябва да успее!
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +694/-252
Неактивен Неактивен

Публикации: 4336Профил
« Отговор #11 -: Септември 12, 2011, 09:55 »

Що тука битува мнението, че жените толкова ги е страх от секс, не мога да разбера...  Ъ? Особено пък 40-годишните...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #12 -: Септември 12, 2011, 17:40 »

Приздрачна - Аз знам какво е обида и да наречеш жена на която се усмихваш маймуна все си мисля, че не е чак толкова голяма обида. Надуших я още като я видях, че е надута, седеше изправена над всички, по нея всичко марково, сигурно чорапите и струваха колкото къщата ми. За да говориш с такава жена, първо я приземяваш, къде си мисли, че лети там горе, я бързо долу! Позказваш и, че за теб няма значение какво е облякла какви думи използва, няма значение как гледа на мен или на моите приятели, все ми е тая какво мисли за колата ми за къщата ми, за мръсните ми работни дънки или за миризмата на алкохол и бензин! След като ясно и покажа, че не ми пука какво си мисли какво има и как се държи, след като и покажа тогава вече може да се води нормален разговор.

А ако случайно се опита пак да се прави на отворена пак я приземявам!

После, всички и се мазнят, тя е красива има пари и добро образование, прилично поведение, всички и свалят шапка, кланят и се и са готови да и бършат обувките всеки ден, само за да им се усмихне. баа, няма такива вафли, мила! Аз се държа по вече споменатия начин(макар и малко изопачен и криво разбран от някой съфорумници), аз съм различен, съвсем различен от групата от булшинството от масата народ.

Не я занимавам с тежкото си детство или със финансовите си проблеми даже и със косопада си не я занимавам. Оставям я да говори, и слушам дали от историите си няма да си припомни че трябва да се надува, ако го направи, пак я завръщам...

Ей като се замисля, трябваше да я черпя цигара, май и цветя трябваше да и купя а защо не и кола, чакай чакай, можеби апартамент или вила, хммм, няма нужда. Аз съм тоя който трябва да печелят с нещо(тук някъде из сайта срещнах подобна философия!)

Здрач, скритете ти нападки не ми харесват, да не би да искаш да кажеш, че излизам с нискорангови(каквото и да значи това) жени??? Или мен наричаш ниско рангов??? Потресен съм и силно угорчен!!!

Всъщност казах - Ае махай се, че ми бактиса да ти слушам простотиите, но то май е едно и също.  Нека да помисля, преценил съм, че това е правилната реплика, дали това ме прави груб? Ни най малко, тя разбира, че се шегувам, но същевременно знае поговорката, "да се пошегуваме за да си кажем истината" Ако не иска повече да чува тая реплика, ще спре да ми говори глупости!

"не пробваш да я свалиш с добро отношение, каквото тя заслужава и на каквото е свикнала" - да ме разплачеш ли искаш. Да свалиш жена с нещо с което е свикнала, все едно ти всеки ден да ядеш неуграничени количества шоколад и аз да ти кажа "хммм, имам малко шоколад искаш ли да хапнем малко и после да си лягаме" хахаха, стига бе жена, успокой се!!!

Без Лоши Чувства

Жоро Бързия!!!

ins - Сладки думи, благодаря, въпреки че недоразбран, не е точната дума, по скоро криворазбран!


Unstoppable - Не е ку***ва. Много притна женица, разбрах в последствие, след като свали маската на такава!

В крайна сметка се видяхме...

Ходихме с в една кръчма с едни приятели, поприказвахме, поговорихме, раздумахме(хаха). Тръгнахме си тя сама предложи да идем в друго заведение, отказах и, не съм сигурен защо, май не можахме да стигнем до консенсос в кое да идем...

Като я изпращах си говорихме за това, че много ме харесала, отначало не но в последствие и как съм бил се държал на място и такива работи. Питах я защо не ме смята за задник, каза, че не знае, въпреки че би трябвало да ме смята за такъв.
Минахме покрай един бар, каза някой ден ще дойдем тук
Аз - А ние пак ли ще излизаме?
Тя - Да.
Аз - Ами ако не искам?!?
Тя - Няма такава вероятно миличък. (нищо не казах, кво да кажа, дявол да ме вземе, много ясно, че няма такава вероятност!)

 Питах я дали не я притеснява, че съм млад стрелец(хахах), обесни ми че малко я притеснява и трудноможе да си представи връзката ни.
Аз - Връзка ли?
Тя -  А разбирам, още един търсач на силни усещание.
Аз - Не иначе сега щях да скачам в бъчва от ниагарски водопад или да подсвирквам подир жената на някоя мутра.
Тя - Добре, поправям се, трудно ми е да си представя евентоалната ни връзка.
Аз - На мен, не ми е особенно трудно.
Тя - Имаш опит с какички.
Аз  -  Май да !


Общо взето тва е...

Аплодисменти дами и господа!
Активен

Fortuna incepto signatur!
NaHitlerVnuka
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +56/-67
Неактивен Неактивен

Публикации: 81


Профил
« Отговор #13 -: Септември 12, 2011, 18:32 »

Миризма на алкохол, бензин, мръсни дънки, косопад и още кво ли не, като включим и липсата на образование, също така и на интелект (щом не знаеш какво е нискорангов) (да не говорим, че все обясняваш колко много психология си чел, а от толкова четене така и не си се научил да пишеш малко от малко правилно), като гледам не си показал и завидно чувство за хумор... нещо не ми се връзва мацката да е толкова възвишена, а пък ти да си единственият, който може да я свали. Това, че голяма част от хората около теб са мухльовци и путьовци, не значи, че ти си единственият, който няма да ѝ се мазни. Има достатъчно интелигентни мъже, с достатъчно пари и самочувствие, които знаят как да се отнасят с жените. Не е нужно да споменавам, че щом са интелигентни имат и чувство за хумор, така че нещо в обясненията ти куца...  Ъ?
Активен
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #14 -: Септември 12, 2011, 19:17 »

Не, че нещо ама ти заяждаш ли се? Ти познаваш ли ме, за това ли ме мразиш или те е яд на мен, какво скъпи мой, провокира негативното ти отнушение към мен. Завиждаш ли ми? За какво ли?

Слушай ме сега, ти, как да те нарека не знам, за това ще те наричам. Хитлерчу. Не нямаш нищо общо с Хитлер! Хитлер е бил голям човек а ти си никой.

Някъв проблем с бенина ли имаш, а може ли мозъкът ти да роди, че най вероятно един човек който се занимава с двигатели като се прибереот работа ще понамирисва на бензин. А за алкохола, ами винаги ми е било безкрайно приятно да ми замирише на качествен алкохол! Отколкото на мъжки парфюм подозрително ухаещ на цветя! Косопад?!? Нямам косопад но най-вероятно и това ти е трудно да проумееш, искаш ли да ти кажа нещо, май нищо не прумяваш!

Липса на образование?!? Аз пък все си мислех, че съм сравнително образиван, е добре професоре, ти може да си малко по-образован от мен, но все пак си оставаш по-ниско! За интелект не ми се говори, че нищо няма да разбереш...

Знам какво е нискорангов, но във тоя форум някой думи и крадени от насрания английски език фрази имат по-друго значение. Стига бе гад и тва ли да ти обеснявам!!!

Не дей да ми се захапваш за провописа, ще пиша както си искам, ако на някой от собствениците на сайта не му харесва може да ме блокне, тва е! Иксаш ли да помислим заедно, така ще ти е по-лесно. Хората имат приорите ти в живота, а моят със сигурност не е правописа. С писане на запетаяйки и тиренца се занимавам 2-3 минути на ден. А представи си, запетайките не са ми искарали нито една стотинка и нито една жена не са свалили, твоите запетайки по-различни ли са от моите?

Аз палячо ли съм или клоун, аз преценявам кога да се шегувам и да показвам хумор! Междудругото, всички хора имат различено възприятие на хумора. Има една книга "Хумор, Сатира, Ирония и каламбури! Хумора в въпросата книга не се възприема от всички да не кажа, че се възприема само от единици, но кой беше българския писател с който те плашиха в училище, че трудно ще разбереш творбите му, ах как му беше името, а да сетих се, същия писател са попитали защо пише стихотворенията си в такъв неразбираем стил за обикновенния народ стил, а той казал, просто че неговите творби не са за овце и глупаци. Как се казваше тоя тип!

А ти си мислиш, че възвишените мацки се свалят с висша(правилно ли го написах, аз все пак съм неграмотник) философия и цитати от световно извесни творби?!? Сещаш ли се за оня който те тормози в училище той доста по-умен ли беше от теб, а защо тая тапанар излизаше с най-яките тучилки в цялия свят???

Слушай геврек, избягвай да обиждаш мои приятели или роднини, ИЗБЯГВАЙ! Мен как да е, мога да се защитя но не приказвай за хора които не са тук. Мамут, парцал, скапаняк, долен тип, кефи ли те, пацул, хах, кафи ли те овен, не ти харесва нали и на тях не им харесва... Супер долно от твоя страна да говориш за хора които не познаваш...

Верно ли, за момент да си помисля, че няма такива мъже. Смятай, как щях да се заблудя... Тва няма да го коментирам ти сам знаеш какво безумна простития си написал.

Много целувки...
Активен

Fortuna incepto signatur!
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +694/-252
Неактивен Неактивен

Публикации: 4336Профил
« Отговор #15 -: Септември 12, 2011, 21:42 »

Може би аз и ти имаме различна представа кои хора са високорангови и кои са нискорангови, но моля ти се, не ми наричай високорангова няква 40-годишна, която търпи непознато хлапе на възрастта на сина й да я нарича маймуна пред приятелите й...ако ще не с 24-каратова усмивка да дойдеш, а с бентли и диамантен пръстен в кадифена кутийка, няма да те погледна повече и ще ти кажа да се върнеш като се осъзнаеш къде се намираш и с кого разговаряш...на Околовръстното може да им викаш маймуни и да ги викаш да слизат от клона...

Позказваш и, че за теб няма значение какво е облякла какви думи използва, няма значение как гледа на мен или на моите приятели, все ми е тая какво мисли за колата ми за къщата ми, за мръсните ми работни дънки или за миризмата на алкохол и бензин! След като ясно и покажа, че не ми пука какво си мисли какво има и как се държи, след като и покажа тогава вече може да се води нормален разговор.

Еми, окей, пич...няма лошо...на това бих ти казала - като толкова не ти дреме за мене и грам не ти пука каква съм, коя съм, какво мисля, какво искам, какво имам, какво съм облякла, какви цигари пуша и с коя ръка си разбърквам кафето, след като толкова много ми демонстрираш, че за тебе нямам никакво значение...що изобщо още си тука?! Ходи си намери някоя, за която да ти пука...и аз ще си намеря някого, на когото му пука за мене и двамата ще сме си екстра, вместо да си вгорчаваме един на друг живота...дийл?!

"не пробваш да я свалиш с добро отношение, каквото тя заслужава и на каквото е свикнала" - да ме разплачеш ли искаш. Да свалиш жена с нещо с което е свикнала, все едно ти всеки ден да ядеш неуграничени количества шоколад и аз да ти кажа "хммм, имам малко шоколад искаш ли да хапнем малко и после да си лягаме" хахаха, стига бе жена, успокой се!!!

Като имам мъж/е, които да се отнасят с мен като принцеса, за чий ми е да търпя някъв, който ще ме третира като парцал?! Аз значи трябва тотално да не съм добре, за да предпочета едното пред другото и това говори лошо единствено и само за мене като жена и за моето самочувствие...

Разбирам, че Жоро Бързия иска да е Жоро Нестандартния и да се отличава от тълпата, която сваля звезди, но с добро и джентълменско отношение също можеш да се отличиш, минавало ли ти е през ума, особено колкото рядко се среща в днешно време...и щото доброто отношение от нискорангов мъж е нийди...доброто отношение от високорангов...ами то просто си е пичовско...щото готиният мъж няма нужда да сваля една жена ниско, за да изпъкне той...готиният мъж със самочувствие си е пич, както и да се държи и от това, че я е черпил с цигара или я е питал как е, неговото реноме не пада по-ниско... Ти, отказвайки да й дадеш добро отношение, за да не си като всички останали, всъщност приемаш, че СИ като всички останали и нищо друго не те отличава от масата, освен да й набиеш словесните шамари...е, кажи ми, кеф ли ти е да чукаш жена, която знаеш, че си я свалил с "маймуно, кучко, глупачке, писна ми от твойте простотии"...казваш, че не ти пука, че си с мръсни дънки и миришеш на бензин, обаче явно ти пука тя с какви токчета е и как изглежда...тебе едни чорапи ли те сдухват и усещаш, че падаш по-долу от нея и има нужда да я сваляш и нея долу - тя не хвърчи, Жоре, ти подхождаш така, все едно нейният ранг е вече по-голям...кви са тия чорапи? златни ли са? Гучи, Армани, Прада..?...бах тия специални чорапи, щом трябва толкова храна да отнесе заради тях...по-добре да беше излязла боса...

Специален поздрав с темата за всички критици на Стенли и всички теоретици и рицари на верността...обичам ви и вас и двойния ви стандарт..що си мълчите сега...

Всяко следващо обидно мнение в темата ще бъде изтривано...

П.П. Лошото (и под лошо имам предвид по-скоро непукистко, а не обидно) отношение върви пред някои жени, когато е редувано с много добро..това обърква жените и ги вкарва в емоционална буря да седят и да се чудят какво става...

Здрач
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
Kesten
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +373/-238
Неактивен Неактивен

Публикации: 1838


Профил
« Отговор #16 -: Септември 12, 2011, 23:03 »Специален поздрав с темата за всички критици на Стенли и всички теоретици и рицари на верността...обичам ви и вас и двойния ви стандарт..що си мълчите сега...


Еее, ти с генетиците от форума ли се заяждаш Завърти очи :angel:
Активен
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #17 -: Септември 13, 2011, 17:40 »

Дано да се самоубия заради това което ще кажа, но май си права. Това съвсем не значи, че си безупречно права, много от нещата които каза, не ги приемам. Всъщност повечето не ги приемам.

Така излиза, че съм згазил лука, защо ли тогава тоя начин ми се стори удачен, хммм. Това няма значение щом така съм решил, значи така е трябвало да бъде. Случайни решения не се взимат(поне при повечето хора), щом тогава съм взем решение да се държа по тоя начин, значи нещо ме е провокирало, нещо е навяло идеята, че така трябва да бъде, ако някой ден пак попадна в такава ситуация, сигурно пак така ще постъпя. Смея да твърфя, че аз най-добре знам как да постъпвам и с кого в собствения си живот, не съм сигурен дали се опитвате да ме обедите в нещо, но това така или иначе няма значение, защото каквото реша това е!

Като цяло, изглежда все пак решението ми е било правилно, щом още се виждаме... Жалания резултат го има, тогава съм си поставил цел, изпълнил съм я, доволен съм от себе си, глупаво изглежда сам да се потупам по рамото, но въпреки това, ще го направя!

Мисията изпълнена, поздравления Нащо момче!


Някой да ми обесни какво определя кой е високо рангов и кой ниско, нещо не ми е ясно. Чу ли бре, тоя който се заяждаше с бедната ми особа, аз казах ли вече, че се влага различен смисъл!!!

Не знам, Полтаргайстчето ми, какво разбираш да се държат с теб като с принцеса, но така или иначе в когато се надуваш трябва да те изпускат... Не може да си в къщата ми на масата ми, да пукаш от алкохолеца ми и да ме гледаш сякаш ми казваш, Къв пък си ти? Тишина, ТИШИНА, аз заслужавам почит, най малкото заради това, че си на масата ми!!! Решил съм, че тоя е начин да я приземя, КРАЙ!

А за възрастовата разлика, застани права, погледни ме в очите, слагай рака на сърцето и кажи, че историята не твърди, че винаги жените с пари и власт са предпочитали ПО-МЛАДИ мъже!

Един приятел излиза с една на 35 години той на работа аз утивам с едно такси(на друг приятел който беше дошъл в нас на партито) утивам да ги взимам аз тая и още 2 нейни приятелки, те най вероятно си мислят, че съм таксиджия(приятелката на моя човек сигурно не им е казала че не съм такъв) и почнаха да се базикат. Едната пита на колко години е гаджето, - ами на 22. Ауууууу(другите две в един глас) друго си е младичкото, хихихихи, хапваш си агнешко значи. Тя - не аз не обичам агнешко(говори за истинско агнешко) те пак - много добре си го хапваш ти, младо аганце, хиихих.

Бааааааа, хаха, че така де, младия винаги е по-предпочитан!!! Стига да не е дете...

Няма нужда да искам да съм нестандартен, така или иначе си ми идва от вътре да съм такъв, познай каква кола карам сред булшинството от голфове и евтини БМВ-та , познай, че предпочитам да се нафърлям с ракия отколкото с някво уйски. Няма смисъл да говоря за това...

Сама знаеш, че в още в самото начало на запознанството си хората избират поведение, това е моя избор, пак повтарям щом тогава съм решил, че е правилно значи така е било(поне за пред мен е било така, но това е повече от достатъчно, пред кого друг отговаря човек за постъпките си освен пред себе си). Ако искаш ме съди, за избора ми, това е твоя работа, така или иначе правилния избор!!!


Жоро Бързия(хах, тва забавно)
Активен

Fortuna incepto signatur!
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +694/-252
Неактивен Неактивен

Публикации: 4336Профил
« Отговор #18 -: Септември 13, 2011, 22:38 »

Прав си - ти най-добре знаеш как да постъпваш в собствения си живот. Прав си и че щом така си го почувствал, значи така е трябвало да направиш... Ти познаваш себе си, жените, с които се занимаваш и така, както ти идва отвътре, именно така трябва да постъпваш...аз не ти казвам какво да правиш, не бих и могла, нито е важно права ли съм или не и много ме грее тая мисъл - не излизам аз с твоите жени, аз ти давам писти за размисъл - ако са ти полезни, добре, ако не, здраве да е...

Всичко, което ти казвам, на тебе, а и на другите в тоя проклет форум, то важи само и единствено за мен и нямам представа как е за тях...за мен не е важно само какво постигаш и крайния резултат, а също така и как си го постигнал..

Просто за мен това не е правилно...това лошо отношение...не го одобрявам, не, че за теб трябва да има значение какво аз одобрявам или не...но това да седиш срещу мен и да ми обясняваш колко съм зле, като същевременно лигите ти текат да ме изчукаш..ами като съм зле, ходи си намери някоя, дето да е добре...казваш, че ще я приземиш и когато заслужи добро - тогава...но накрая резултатът какъв е - изтича ли й по гъза да й искаш телефона, изтича...е, тогава за какво да се хабиш толкова..тя с какво заслужи това отношение? Може би с това, че цяла вечер се сваля с приятеля ти...

Не бях права като казах, че жените (но какви жени, както попита и Слеър..) не се впечатляват от лошо отношение..болшинството може и да се впечатляват, да, може да им се стори странно, че някой не им сваля звезди, както са свикнали..че е груб, че е нестандартен, че ги обърква, че не знаят как да реагират...обаче истината е, че тези мъже не оставят следа в съзнанието на една жена...те са като лятна буря - идват и си заминават и после никой вече не ги помни, а който ги помни - му се иска да ги забрави...

...искаш да си по-лош от мъжете около нея...аз ти казам, бъди ПО-ДОБЪР от всички около нея..дай й, но и изисквай....дай й отношение, каквото не е сънувала и я накарай да си хапе г*** от яд, ако стъпи на криво и те загуби, защото осъзнава, че втори такъв мъж няма да й се случи в живота, ако ще да живее още сто години...всеки знае да бъде лош и груб, не е трудно...ти можеш ли да си добър...ти имаш ли нужда да си груб, за да се отличиш от масата, теб само това ли те отличава...

Ти от кои мъже искаш да бъдеш...
Аз вярвам в теб и знам, че можеш да бъдеш от мъжете, които оставят следа...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +738/-122
Неактивен Неактивен

Публикации: 1002Профил
« Отговор #19 -: Септември 14, 2011, 17:55 »

priZdrachna - Манипулаторка си! Не съм сигурен дали ме маниполираш съзнателно или не, и защо и защо ти е подяволите да ме манипулираш.
Хах, направо си по учебник, трябва да напишеш такъв относно психоатаките психовлияние върху други!

Мен не се напъвай да манипулираш, няма смисъл, най-много да ми паднеш в очите(а сега наистина си високо).

Хах, криворазбран съм, гениите оставан недоразбрани!(шегувам се). Ще се държа колкото си искам лошо и накрая пак ще те изчукам(не теб, не си мой тип) празно няма мила! Някой жени, изискват кофти отнушение, други нежност, някой романтика, други изискват да водите възвишени разговори, други искат само да слушат, други само да бърборят... Разбираш ли какво имам предвид, дестваш според жената. Отначало бях изнервен много(не, че нещо но всички имаме телефони, можеше да ми звънне и да ми каже, че вече са я взели, все пак знае, че утивам аз, или кво нека се разкара тоя, кой го знае къв е задръстен! Не става така.) За това избухнах с грубост, като видях как ме погледна и като се замислих за езика на тялото, мозъка ми проработи и реших, че трябва да се приземява!

Май не съм тичал, пък знам ли може да съм се хвърлил в лудо препускане за да и падна на колене и да и взема телефона, дяволи. Заслужавам го, номера и не само номера, щом ми го е дала, това значи, че и тя смята, че съм го заслужил, какъв е проблема не ми е ясно!
Нека се сваля с когото си иска, и приятеля ми е човек и той заслужава капчица любов(ще се разплача), хах, смисъл ако знае как да играе нека е с нея, евала момчето ми дай да ти хвърля една целувка от днес на татък ти си МЪЖ!
Трябва да призная, че беше забавно саревнование, само не мога да разбера кой спечели дали той или аз, май в крайна сметка той спечели!
Аз изпитвам силна лоялност спрямо мъжете(забележи казах мъжете, не педрухите), никога не може да ме ядоса това, че някой друг освен мен иска да спи със свободна жена. Кой тук може да го ядоса тва???


Тц тц тц тц, не ми трябва да оставям следи, аз не искам да ме помни цял живот(въпреки, че едва ли ще забрави, хулиганина с когото спа, хайванин, как ли му дадох тогава). Все ми е тая дали ще ме помни или не, все ми е тая дали някой ще ме помни, от тея работи аз файда нямам. Много ми дреме, дали юе ме поздрави утре на улицата или ще си обърне главата, ба, нищо не губа, най много да спечеля!

Активен

Fortuna incepto signatur!
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines