Онзи свн получих доста странна оферта от една приятелка. Ето текста на писмото (всеки ден си пишем мейли с нея)
"става дума за една моя приятелка, която ти хареса веднъж като ми разглежда телефона и както ти се изрази, че от всички тя най-много "ставала". Веднъж когато бяхме с нея пък аз като й разказвах за вас и тя е разглеждала снимки и тя също прояви някакъв интерес - е не че вече е готова да ти се хвърли в обятията, но просто ми каза, че ще е хубаво да се чуете първо по телефона и ако искаш да ти дам нейния номер. Та ако искаш може да ти дам нейния номер и да й се обадиш някой ден. Но имай в предвид, че тя е в Силистра. Ако се харесате от разговорите по телефона, може и да дойде до София. Но не очаквай тя да бие целия този път без дори да сте се чули по телефона и без да й направиш някакво впечатление. Може да се чувате известно време, докато тя добие представа за теб и ти се довери - аз знам, че не си лош човек, но тя няма как да го знае това, дори и аз да й го казвам, тя ако не се увери - незнам. Има два номера, а те са: ххх ххх ххх. Това е! Желая ти успех и на двамата

п.с. Ще ти покажа нейна снимка, но като се видим, тъй като нямам в електронен вариант."
WTF!?
Моят отговор:
"това е малко странно. Мерси за телефоните и за офертата, но не мога да обещая, че ще са навия да се обаждам."
Какво мислите за това? Всичко започна отпреди 2-3 месеца, когато взех да разглеждам снимките в телефона на въпросната приоятелка и да коментирам качествата на приятелките и.
Иначе мацката, която ми направи впечатление е накъде 7ца.
По принцип не мога да си представя как ще взема да звъня на някаква от края на света, вместо да изляза в София, където всички са си на крака. И все пак...