Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #380 -: Април 03, 2012, 21:53 » |
|
Шит: Не ме кефи акцента ти (но не със злобен тон, шегуваше се)
Отг: С теб се разбираме най-добре на езика на любовта :sleepy: Шит: Нещо си го пуснал тоя корем
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #381 -: Април 03, 2012, 22:29 » |
|
Шит: Нещо си го пуснал тоя корем ОТГ-не си ли чувала,корема расте пропорцияонално на пениса 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #382 -: Април 03, 2012, 22:30 » |
|
Шит: Нещо си го пуснал тоя корем ОТГ-не си ли чувала,корема расте пропорцияонално на пениса Сорри за това,компа ми нещо го постна два пъти
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
aoen
|
 |
« Отговор #383 -: Април 03, 2012, 22:35 » |
|
Отг: Корема съм го пуснал, ама ако ми говориш така на тебе няма да ти пусна ! 
|
|
|
Активен
|
Всичко е относително.
|
|
|
bojidar93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #384 -: Април 04, 2012, 07:33 » |
|
Аз: Ще се омъжиш ли за мен ? ШИТ: В затвора ли ще влизаш?
Тя: Какво правиш ? Аз: Още съм лудо влюбен в теб. ШИТ:Старата любов ръжда не хваща.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Come_on
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #385 -: Април 04, 2012, 18:09 » |
|
Аз: Ще се омъжиш ли за мен ? ШИТ: В затвора ли ще влизаш? -Зависи какво имаш предвид под затвор (поглеждаш надолу) Да. Мисля да е довечера. Но се чудя дали ще има входна врата или ще се наложи да проникнем с взлом.  :police:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Come_on
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #386 -: Април 04, 2012, 18:20 » |
|
ШИТ - бил ли си чикии на нас  ( отговорих истината  -Да ) (момичетата са 8ци . постоянно ме разпитват някви мръсотии) по време на даскалото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #387 -: Април 04, 2012, 18:27 » |
|
ШИТ - бил ли си чикии на нас  ( отговорих истината  -Да ) (момичетата са 8ци . постоянно ме разпитват някви мръсотии) по време на даскалото Трябвало е да ги негнеш за да им свалиш бич шиелд-а отг-Не,маструбирам само на момичета,които ме привличат 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #388 -: Април 04, 2012, 18:46 » |
|
ШИТ - бил ли си чикии на нас  ( отговорих истината  -Да ) (момичетата са 8ци . постоянно ме разпитват някви мръсотии) по време на даскалото Отг: Да мастурбирам на теб?! Че аз ако си легна с теб, ще си представям друга бе, сладурче Защо такава реакция - защото явно е момиче, което много хора харесват и трябва много рязко да се измъкнаш от зоната "поредния", по-добре да те намрази, ако не те хареса, но да не си безразличен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #389 -: Април 04, 2012, 20:10 » |
|
phone game ШИТ smsАЗ-сега ще те изненадам (звъня) smsШИТ- ее аз не мога са да говоря, че съм в най-добрия ми приятел и се дразни като говоря по тела ;дд smsОТГ-предай му много поздрави и му кажи, че ще се върнеш след две мунути, иначе няма да си получиш изненадата smсТЯ-айде,той тъкмо отиде до магазина моя реакция-->
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Отговор #390 -: Април 04, 2012, 21:42 » |
|
ШИТ : И к'во, на непознати ли ще се правим вече!?
|
|
|
Активен
|
"Напред, задници! Да не искате да сте AFC вечно?" неизвестен pickup artist от началото на 21-ви век.
|
|
|
Jenkinson
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #391 -: Април 05, 2012, 01:44 » |
|
ШИТ : И к'во, на непознати ли ще се правим вече!?
Отг : А,че ние с теб кога се запознахме ? Припомни ми Шит : Изморена съм сега, не ми се говори. П.С. Приемам всякакви коментари и забележки.Мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #393 -: Април 05, 2012, 17:45 » |
|
Шит : Изморена съм сега, не ми се говори.
Използвай момента да си отдъхнеш 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jenkinson
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #394 -: Април 05, 2012, 19:11 » |
|
Elite,
това беше добро евала! Ето едно от фейса наскоро когато ми доскуча нещо и ме прихвана муза да адвам непознати ..
Аз : мм признавам грабна ме. С какво друго освен красотата ти ще ме впечатлиш ?
Шит: Защо мислиш, че искам да те привличам ?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #395 -: Април 05, 2012, 23:44 » |
|
Шит: Защо мислиш, че искам да те привличам ?!
Отг.: Знаех, че искаш да ме съблазниш, но че си го желаела, не съм и подозирал! Имаш ли по-млада/сладка сестра? (второто е брутална диверсия).
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #396 -: Април 06, 2012, 18:38 » |
|
АМОГ-така изглеждаш дебилно. аз-да съм ти искал мнение? АМОГ-не ми трябва да го поискаш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Trick
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 57
|
 |
« Отговор #397 -: Април 06, 2012, 19:53 » |
|
АМОГ-така изглеждаш дебилно. Отговор - уча се от най-добрия(потупваш го по рамото) АМОГ - бла бла бла В отговор - игнорираш АМОГ - бла бла бла Отговор - Някой пръдна ли или на мене така ми се стори( оглеждаш се леко в двете страни, като продължаваш да се държиш така, все едно че го няма...
|
|
|
Активен
|
Играта, това е силата да правиш нещата както никой не може и да получаваш това, което никой не може.
|
|
|
nepgax4o
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 123
|
 |
« Отговор #398 -: Април 06, 2012, 20:26 » |
|
ШИТ : Струва ми се ,че вие цял ден практикувате тази дейност да заговаряте непознати момичета от улицата и си мисля ,че съм права.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
|
 |
« Отговор #399 -: Април 06, 2012, 20:37 » |
|
ШИТ : Струва ми се ,че вие цял ден практикувате тази дейност да заговаряте непознати момичета от улицата и си мисля ,че съм права.
Отг: Познай какво..... Права си  Но пък за сметка на това имаш по-готина (пола, обувки, прическа) от тях. (Бих я квалифицирал малко, защото иначе ще каже - "Успех ти желая с тях", което е ШИТ номер 2). АМОГ: Абе пич, ти имаш ли представа за какво говориш? Нещо заблуден ми се виждаш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|