Jenkinson
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #420 -: Април 11, 2012, 23:16 » |
|
ШИТ : Ей момчета защо се излагате така ?
Съжалявам те че не ни разбираш чувството за хумор 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
u`F`o
|
 |
« Отговор #421 -: Април 12, 2012, 01:00 » |
|
Отг: Що ти обикновено как се излагаш? Отг2: Дай по-добра идея да го направим  Отг3: Ама ти на кое казваш излагане, на това, че свалям твоята приятелка и тя ми връзва ли? Отг4: Айде да те водя у нас, тъкмо няма никой, да видим дали ти няма да се изложиш 
|
|
|
Активен
|
Ако изглежда като курва, мисли като курва и действа като курва - еми курва си е! A ти какво си помисли 
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #422 -: Април 12, 2012, 11:52 » |
|
Отг4: Айде да те водя у нас, тъкмо няма никой, да видим дали ти няма да се изложиш  Много ме изкефи тоя отговор, май е най-добрия. Шит: Айде ще се чуем друг път, че ме търсят на другата линия
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #423 -: Април 12, 2012, 13:52 » |
|
Много ме изкефи тоя отговор, май е най-добрия. Шит: Айде ще се чуем друг път, че ме търсят на другата линия
Отг.: Марче, секс-телефоните излязоха от мода преди 10 години!
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
Gushtera
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 78
|
 |
« Отговор #424 -: Април 12, 2012, 18:26 » |
|
Шит: много си гаден!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Trick
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 57
|
 |
« Отговор #425 -: Април 12, 2012, 22:25 » |
|
Шит: много си гаден!!!!!!!!!!!!
Аз по принцип отговарям с: В това ми е чара...(с усмивка и й смигам след като го кажа)
|
|
|
Активен
|
Играта, това е силата да правиш нещата както никой не може и да получаваш това, което никой не може.
|
|
|
Ennoeitai
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #426 -: Април 12, 2012, 23:12 » |
|
Давайте шитки.
След даденo отказване за подчинение,
ШИТ: "Ти пък как ме отряза", казано със ирония, ама пак според мен е ШИТ тест.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jenkinson
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #427 -: Април 12, 2012, 23:37 » |
|
Давайте шитки.
Обичам да режа хартиики и да си правя оригами След поискан от мен съвет за някво съчетание на облекло : "Не мога сега в момента се занимавам с мой по-важен проблем." Шит : "Е ти пък си много гаден !"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Marvin
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 96
|
 |
« Отговор #428 -: Април 12, 2012, 23:43 » |
|
Давайте шитки.
Обичам да режа хартиики и да си правя оригами След поискан от мен съвет за някво съчетание на облекло : "Не мога сега в момента се занимавам с мой по-важен проблем." Шит : "Е ти пък си много гаден !" Колега, чети малко Шит: много си гаден!!!!!!!!!!!!
Аз по принцип отговарям с: В това ми е чара...(с усмивка и й смигам след като го кажа)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HolyGhost
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 40
|
 |
« Отговор #429 -: Април 12, 2012, 23:58 » |
|
шит: Мама и тате са ме учили да не разговарям с непознати
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #430 -: Април 13, 2012, 10:03 » |
|
шит: Мама и тате са ме учили да не разговарям с непознати
Отг.: Първото впечатление не ме е излъгало. Имаш още много да учиш. (сочиш към себе си) - Готин пич. Не непознат.
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 101
|
 |
« Отговор #431 -: Април 13, 2012, 10:40 » |
|
Шит:Самочувствие без покритие!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #432 -: Април 13, 2012, 13:26 » |
|
Шит:Самочувствие без покритие!
Отг: Напротив покрито е, с гащи
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #433 -: Април 14, 2012, 12:59 » |
|
Шит-Няма какво да говорим,аз съм номер 1 (смеейки се)
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #434 -: Април 14, 2012, 13:48 » |
|
Шит-Няма какво да говорим,аз съм номер 1 (смеейки се)
Отг:Права си,няма какво да говорим,директно те водя у нас Шит:В World of warcraft така ли сваляте момичета? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #435 -: Април 14, 2012, 14:19 » |
|
Шит:В World of warcraft така ли сваляте момичета?  Не разбрах  Шитнала те е,докато играеш ЛОЛ  Отг-Попринцип не сваляме момичета по интернет,за това ти предлагам да си оставиш номера и ще ти покажа как сваляме момичета  Малко офтопик-Братле как така сваляш в ЛОЛ  Гоблинки ли са ти основните таргети  ФБ шитки от преди малко Аз-Виждам,че статуса ти е необвързана,дай да направим нещо по въпроса ;д Тя-Това,че не съм обвързана във Фейсбук не значи,че не съм обвързана по принцин. Аз-Това,че си обвързана не пречи на мен,пречи на теб  Някой друг да даде 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #436 -: Април 14, 2012, 14:37 » |
|
Седнал съм си на кафето и съм се разплул---> шит: Ти какво си се разплул като царска особа (всъщност ми казаха като мангал, но нека да е по- културно)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #437 -: Април 14, 2012, 15:54 » |
|
Шит:В World of warcraft така ли сваляте момичета?  Не разбрах  Шитнала те е,докато играеш ЛОЛ  Отг-Попринцип не сваляме момичета по интернет,за това ти предлагам да си оставиш номера и ще ти покажа как сваляме момичета  Малко офтопик-Братле как така сваляш в ЛОЛ  Гоблинки ли са ти основните таргети  ФБ шитки от преди малко Аз-Виждам,че статуса ти е необвързана,дай да направим нещо по въпроса ;д Тя-Това,че не съм обвързана във Фейсбук не значи,че не съм обвързана по принцин. Аз-Това,че си обвързана не пречи на мен,пречи на теб  Някой друг да даде  Хаха  Не,не свалям в Уоу  ....Играех директно и тя ми изтърси тая глупост.Не бях сигурен дали е шит. Обаче да играеш докато играеш уоу. Шит:К'во си си разплул като царска особа Отг:Я ми покажи на вашата планета как седите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #438 -: Април 14, 2012, 16:11 » |
|
Шит:К'во си си разплул като царска особа Отг:Я ми покажи на вашата планета как седите. Вероятен шит след това: Ами ей така (и показва). Не съм много сигурен, че това е шит де.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #439 -: Април 14, 2012, 16:26 » |
|
Шит:К'во си си разплул като царска особа Отг:Я ми покажи на вашата планета как седите. Вероятен шит след това: Ами ей така (и показва). Не съм много сигурен, че това е шит де. Отг1:(Поглеждаш я странно) Няма да ти дам да си отгоре!  Отг2:Не знаех,че на вашата планета сте безгръбначни Но по принцип,това не е шит....даже и с игнор можеш да отвърнеш  Шит:Ти сигурно мене няма да можеш да ме задоволиш,пък с две се силиш. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|