evolution-I
|
 |
« Отговор #440 -: Април 14, 2012, 16:48 » |
|
Шит:Ти сигурно мене няма да можеш да ме задоволиш,пък с две се силиш.  [/quote] Отг-Ти ми дай 5 минути,пък ще видим  Най-вероятно тук ще те шитне с нещо от сорта на-Толкова ли си бърз? Отг-Не аз,ти в мой ръце! 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
StAyN
|
 |
« Отговор #441 -: Април 14, 2012, 17:32 » |
|
Шит:Ти сигурно мене няма да можеш да ме задоволиш,пък с две се силиш.  Аман от нимфоманки.. Ще те еба колкото издържиш !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #442 -: Април 14, 2012, 22:31 » |
|
Шит-И как ще ме убедиш да ти дам номера ми? Аз отговорих-Няма да те убеждавам,ако искаш да ходим заедно на църква си го дай,ако не иска недей. Знам,че не е добро  Предложения за по-яки отговори? 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
Flesho0
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 69
|
 |
« Отговор #443 -: Април 15, 2012, 01:12 » |
|
Шит:К'во си си разплул като царска особа На скоро в едно заведение се бях разплул на почти цялото сепаре едва ли не се едно си бях полегнал в нас та една мацка ме запита почти същото ,само че добави ,че съм заел място за двама .. Та аз отговорих Отг : Светът е прекалено голям за да стоя малък Шит : Кво си се втренчил в мен
|
|
|
Активен
|
The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees the opportunity in every difficulty. - Winston Churchill
|
|
|
Flesho0
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #444 -: Април 15, 2012, 01:16 » |
|
Шит:Ти сигурно мене няма да можеш да ме задоволиш,пък с две се силиш Отг : Моме внимавай ,че чуждата жена кокали няма  (с леко намигване върши супер работа)
|
|
|
Активен
|
The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees the opportunity in every difficulty. - Winston Churchill
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 101
|
 |
« Отговор #445 -: Април 15, 2012, 18:07 » |
|
Шит:К'во си си разплул като царска особа На скоро в едно заведение се бях разплул на почти цялото сепаре едва ли не се едно си бях полегнал в нас та една мацка ме запита почти същото ,само че добави ,че съм заел място за двама .. Та аз отговорих Отг : Светът е прекалено голям за да стоя малък Шит : Кво си се втренчил в мен
Отг:Кефят ме гурелите ти 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #446 -: Април 15, 2012, 18:41 » |
|
Шит:Ако продължаваш да ми се дърлиш няма да ти пусна  ! (отвърнах и с една истерична доза смях )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ennoeitai
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #447 -: Април 15, 2012, 21:23 » |
|
Отг:Добре и почваш игнор.
ШИТ:Коя ще те вземе пък тебе ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #448 -: Април 15, 2012, 21:31 » |
|
Шит:Ако продължаваш да ми се дърлиш няма да ти пусна  ! (отвърнах и с една истерична доза смях ) Отг: По моите разбирания, секса се прави от 2-ма души, какво ще кажеш аз да не ти пусна и да се чудиш дали не съм бил най-добрия любовник? Отг 2: Боли ме... мислиш че само с теб ли мога да правя секс хахаха колко си наивна!
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #449 -: Април 15, 2012, 23:27 » |
|
Отг:Добре и почваш игнор.
ШИТ:Коя ще те вземе пък тебе ?
Отг:Тази,на която ще отдам тази чест  Шит:Имам чувството,че тебе всичко те дразни (обясних и че еди-кое си ме дразни)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Flesho0
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #450 -: Април 16, 2012, 10:12 » |
|
Шит:Имам чувството,че тебе всичко те дразни (обясних и че еди-кое си ме дразни) Отг : С една голяма присмешка "Bitch PLEAAASEE"
Шит : (срещате се с някой някъде неочаквано) Ти пък кво прайш тук? (с повдигнат тон)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bojidar93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #451 -: Април 16, 2012, 19:05 » |
|
Шит : (срещате се с някой някъде неочаквано) Ти пък кво прайш тук? (с повдигнат тон) Отг: Чукам любопитни.
Шит:Казваш ми че ме обичаш но не си искрен с мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #452 -: Април 16, 2012, 20:07 » |
|
Гледаш я сериозно в очите:Нямам причина да те лъжа и я целуваш Шит-И кво,коя е "драганка",в мола ли се запознахте?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #453 -: Април 16, 2012, 20:33 » |
|
Гледаш я сериозно в очите:Нямам причина да те лъжа и я целуваш Шит-И кво,коя е "драганка",в мола ли се запознахте? Отг:Не е твоя работа :police: (напълно сериозно казано) Шит: Хаха,за какво ти е тоя презерватив 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Отговор #454 -: Април 16, 2012, 20:51 » |
|
Отг: Ше го пълня с вода и ще го хвърлям по разни непослушни девойки.
Шит : Подстрижи се (със специфична шит-интонация)
Шит2 : вратът ти е по-голям отпреди (?!?!?)
|
|
|
Активен
|
"Напред, задници! Да не искате да сте AFC вечно?" неизвестен pickup artist от началото на 21-ви век.
|
|
|
u`F`o
|
 |
« Отговор #455 -: Април 16, 2012, 20:52 » |
|
Гледаш я сериозно в очите:Нямам причина да те лъжа и я целуваш Шит-И кво,коя е "драганка",в мола ли се запознахте? Отг:Не е твоя работа :police: (напълно сериозно казано) Шит: Хаха,за какво ти е тоя презерватив  Отг: За да те пазя скъпа  ( и й правиш целувка с устата) Шит: Недей много да мислиш, не ти се отдава
|
|
|
Активен
|
Ако изглежда като курва, мисли като курва и действа като курва - еми курва си е! A ти какво си помисли 
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #456 -: Април 16, 2012, 21:39 » |
|
Шит: Недей много да мислиш, не ти се отдава Отг: И ми го казваш точно ти?! (с учудена физиономия) Шит: говориш с таргета и нейната приятелка и по едно време приятелката ѝ казва: знам, че я харесваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #457 -: Април 16, 2012, 22:03 » |
|
Отг: Ше го пълня с вода и ще го хвърлям по разни непослушни девойки.
Шит : Подстрижи се (със специфична шит-интонация)
Отг2 : вратът ти е по-голям отпреди (?!?!?)
Отг:Кажи къде ти се подстригваш,че да не отида там Отг2:Няма па  (тва ако ти избива на лигня  ) Отг3:Няма да ме спечелиш с тея забележки  Шит2 Отг:Тая па,през панталони ли прозираш  Шит: Недей много да мислиш, не ти се отдава Отг: И ми го казваш точно ти?! (с учудена физиономия) Шит: говориш с таргета и нейната приятелка и по едно време приятелката ѝ казва: знам, че я харесваш. Отг:И аз го знам  Шит:Сташно си арогантен и това не ми харесва 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bojidar93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #458 -: Април 17, 2012, 11:24 » |
|
Шит:Сташно си арогантен и това не ми харесва Отг:Ох миличкото момиченце е чувствително. Няма повече! (И я галиш по косата се едно ти е куче)
Шит:Ти вече не се сещаш за мене. (след като не сте се виждали и не си и звънял дълго време)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #459 -: Април 17, 2012, 16:27 » |
|
Шит: говориш с таргета и нейната приятелка и по едно време приятелката ѝ казва: знам, че я харесваш.
Отг:И аз го знам  Не че се правя на голям разбирач, но тук не ѝ ли влизаш във фрейма? [/quote]
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|