Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 101
|
 |
« Отговор #460 -: Април 17, 2012, 19:52 » |
|
Шит: говориш с таргета и нейната приятелка и по едно време приятелката ѝ казва: знам, че я харесваш.
Отг:И аз го знам  Не че се правя на голям разбирач, но тук не ѝ ли влизаш във фрейма? Ами,ако след това изречение си продължиш с това за което говориш-тогава няма проблем.Освен това става дума за приятелката и,така че не виждам пречка  .Ако съм в грешка,поправете ме 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #461 -: Април 17, 2012, 20:02 » |
|
Шит:Сташно си арогантен и това не ми харесва Отг:Ох миличкото момиченце е чувствително. Няма повече! (И я галиш по косата се едно ти е куче)
Шит:Ти вече не се сещаш за мене. (след като не сте се виждали и не си и звънял дълго време)
Отг:Сещам се,ама малко  Отг2:Мокрите сънища броят ли се?  Отг3:А ти колко пъти се сети за мен? (може и да добавиш едно "Предизвиквам те да ми кажеш"  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #462 -: Април 17, 2012, 22:48 » |
|
Шит:Виж го този.Много е сладък 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #463 -: Април 18, 2012, 16:05 » |
|
Шит:Виж го този.Много е сладък  Отг1-Е как да се видя,нямам огледало  Отг2-Хаха,предпочитам жени (ако има някоя яка до вас я сочиш и казваш:я виж тази,по-хубава е от теб-НЕГ + отг на шит) Шит-"име" много си секси!
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
Come_on
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #464 -: Април 18, 2012, 16:57 » |
|
ШИТ - ти толкова пари не си виждал
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bojidar93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #465 -: Април 18, 2012, 19:20 » |
|
Шит-"име" много си секси! Отг: (правиш се на недочул) Какво? Искаш да ме сексиш? Ах ти палавница. Отг2: Сваляш ли ме ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #466 -: Април 18, 2012, 19:31 » |
|
Шит-"име" много си секси! Отг: (правиш се на недочул) Какво? Искаш да ме сексиш? Ах ти палавница. Отг2: Сваляш ли ме ?
Шит:"име" много си секси Отг1:АА,без тия,има достатъчно желаещи вече  Отг2:Писна ми бе,няма ли други готини пичове на които да налитате  Шит:ти толкова пари не си виждал Отг:Не ми и трябват  Шит:То и ти си рус (изкарва ме тъп "блондин"  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SKS
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 115
|
 |
« Отговор #467 -: Април 18, 2012, 20:04 » |
|
Отг:..с голям топус  Шит:Стига си се фукал,самохвалко...
|
|
|
Активен
|
Не търсете смисъла-развържете го!
I DON'T NEED TO "GET A LIFE" I'M A GAMER. I HAVE LOTS OF LIVES!!!
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #468 -: Април 18, 2012, 20:24 » |
|
Шит:То и ти си рус (изкарва ме тъп "блондин"  ) Ако не си рус Отг-А ти май си делтонистка Ако си-Да,но при мен това състояние е само външно,докато при теб май е обратното 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
Ennoeitai
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #469 -: Април 18, 2012, 20:32 » |
|
Шит:Виж го този.Много е сладък  Отг1-Е как да се видя,нямам огледало  Отг2-Хаха,предпочитам жени (ако има някоя яка до вас я сочиш и казваш:я виж тази,по-хубава е от теб-НЕГ + отг на шит) Шит-"име" много си секси! Отг: "Като теб" с лека усмивка.Въпреки че това не ми изглежда много на шит... А относно твоите отговори, 2рия е много опасен, защото има вероятност да те отреже с думите "Ходи си при нея тогава".За една жена е кръвна обида да й кажеш че някоя друга е по-красива от нея .. Иначе първия отговор е добър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #470 -: Април 18, 2012, 20:40 » |
|
Шит:То и ти си рус (изкарва ме тъп "блондин"  ) Отг.: Единствените, които оценяват книгата по кориците са книжните червеи. Още едно листо? П.П. Много зависи от момичето. В английския има много популярна поговорка "Don't judge a book by its cover", на български като, че ли не е особено популярна.
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #471 -: Април 18, 2012, 21:12 » |
|
Отг:..с голям топус  Шит:Стига си се фукал,самохвалко... Отг:Прекалено много ме анализираш  Шит:До никъде няма да стигнеш с това държание 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Come_on
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #472 -: Април 19, 2012, 12:30 » |
|
един приятел казва на момичета в даскалото - Път на дамите ШИТ - еми айде върви тогава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #473 -: Април 19, 2012, 13:20 » |
|
един приятел казва на момичета в даскалото - Път на дамите ШИТ - еми айде върви тогава
Отг: явно тук дами няма *и влиза демонстративно през вратата*
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #474 -: Април 19, 2012, 17:42 » |
|
Шит1-Кво се правиш на готин? Шит2-хаха,подстригал си се...преди ти отиваше повече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ennoeitai
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #475 -: Април 19, 2012, 17:59 » |
|
Шит1-Кво се правиш на готин? Шит2-хаха,подстригал си се...преди ти отиваше повече.
Отг1: Поне един от нас двамата трябва да е такъв  Отг2:Това ми изглежда по-скоро като критика, ако наистина не ти отива прическата.А ако ли не, някой да даде смислен отговор, не мога да се сетя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sugar baby
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 28
Бори се до край !
|
 |
« Отговор #476 -: Април 19, 2012, 20:51 » |
|
Аз съм Борислав на 18 години имам известен опит от 6 месеца доста успешни но и много отхвърляния . Но първите са повече . Най добър съм във емоционалната връзка . Има доста работа из към да усъвършенствам всичко . Човек цял живот се учи . 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #477 -: Април 20, 2012, 09:22 » |
|
Аз съм Борислав на 18 години имам известен опит от 6 месеца доста успешни но и много отхвърляния . Но първите са повече . Най добър съм във емоционалната връзка . Има доста работа из към да усъвършенствам всичко . Човек цял живот се учи .  Борчо, ти четеш ли изобщо темите или решаваш някъде нещо си да публикуваш?! Загнездват се сериозни подозрения, че си бот програма - изкуствен интелект. Ето ти един Амог, над който да мислиш. Не знаеш какво е АМОГ? Виж речника на пикъп артистите.
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
Sugar baby
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 28
Бори се до край !
|
 |
« Отговор #478 -: Април 20, 2012, 09:34 » |
|
Аз съм Борислав на 18 години имам известен опит от 6 месеца доста успешни но и много отхвърляния . Но първите са повече . Най добър съм във емоционалната връзка . Има доста работа из към да усъвършенствам всичко . Човек цял живот се учи .  Борчо, ти четеш ли изобщо темите или решаваш някъде нещо си да публикуваш?! Загнездват се сериозни подозрения, че си бот програма - изкуствен интелект. Ето ти един Амог, над който да мислиш. Не знаеш какво е АМОГ? Виж речника на пикъп артистите. Няма такова нещо бях отворил във един прозорец и двете теми и ги обърках и ся не знам от къде се трие затова . 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Griffon
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 2