h2x0r
|
 |
« Отговор #600 -: Юни 19, 2012, 14:39 » |
|
Товa не е шит тест.
Хм, а сещаш ли се колко ти сваля ранга? Я ми обясни, що не е шит тест?
|
|
|
Активен
|
Мъж вървял по улицата и ръсел пясък. Спрял го полицай: - К?во праиш ти, бе? - Пясък ръсим! - Това виждам, ами защо? - Против крокодили! - Ами тука няма крокодили!? - Щото ръсим...
(Е на това му се вика силен фрейм ;-))
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #601 -: Юни 19, 2012, 16:44 » |
|
2-те си говорят и аз изказвам свое мнение. ШИТ: Пита ли те някой?
ОТГ-Не ми трябва да ме питат  и продължаваш с каквото си искал да кажеш 
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
Ennoeitai
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #602 -: Юни 20, 2012, 11:06 » |
|
Товa не е шит тест.
Хм, а сещаш ли се колко ти сваля ранга? Я ми обясни, що не е шит тест? Еми брат, защото е по-скоро отрязване, не си създал достатъчно атракшън т.е ти НЯМАШ висок ранг в този момент, за това го правят и всеки опит да се правиш на интересен ти сваля ранга повече.Но подобен вид рязане го правят само малките курвета с цел да се направят на вървежни.Предполагам е било сред по-голяма компания ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
h2x0r
|
 |
« Отговор #603 -: Юни 20, 2012, 11:10 » |
|
Доста голяма компания като цяло :-) Хората ги познавам от повече от полвин година - и определено са ми просто приятели, т.е. не ги свалям.
|
|
|
Активен
|
Мъж вървял по улицата и ръсел пясък. Спрял го полицай: - К?во праиш ти, бе? - Пясък ръсим! - Това виждам, ами защо? - Против крокодили! - Ами тука няма крокодили!? - Щото ръсим...
|
|
|
azazaz
|
 |
« Отговор #604 -: Юни 20, 2012, 11:15 » |
|
Доста голяма компания като цяло :-) Хората ги познавам от повече от полвин година - и определено са ми просто приятели, т.е. не ги свалям.Тогава що питаш ШИТ ТЕСТ (ебахти смешното название) ли е? По същата логика аз и приятелите ми трябва да се претрепим буквално, заради определенията и обръщенията помежду ни. Голяма разлика има... и общо взето включването ти е неуместно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
h2x0r
|
 |
« Отговор #605 -: Юни 20, 2012, 11:30 » |
|
Доста голяма компания като цяло :-) Хората ги познавам от повече от полвин година - и определено са ми просто приятели, т.е. не ги свалям.Тогава що питаш ШИТ ТЕСТ (ебахти смешното название) ли е? По същата логика аз и приятелите ми трябва да се претрепим буквално, заради определенията и обръщенията помежду ни. Голяма разлика има... и общо взето включването ти е неуместно. Голяма разлика има :-))) Не виждам къде толкова е разликата, като пак в единия случай единия се прави на велик и се опитва да показва High Value пред другия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
azazaz
|
 |
« Отговор #606 -: Юни 20, 2012, 12:47 » |
|
Странни ПРИЯТЕЛИ имаш, в такъв случай.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #607 -: Юни 21, 2012, 16:02 » |
|
Нещо спорим,аз печеля и тя ми изръси: Шит:Тих те искам.
|
|
|
Активен
|
"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls" Roadtrip.
|
|
|
the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 402
DONT BE SCARED, HOMIE
|
 |
« Отговор #608 -: Юни 21, 2012, 21:09 » |
|
отг : а аз теб гола...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bacardi
|
 |
« Отговор #609 -: Юни 21, 2012, 21:14 » |
|
отг : а аз теб гола...
И след това може да те шитне пак "Пфф точно ти няма да ме видиш никога" или "Мечти - всеки има право да ги има"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZeroTolerance
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 24
|
 |
« Отговор #610 -: Юни 21, 2012, 23:55 » |
|
Нещо спорим,аз печеля и тя ми изръси: Шит:Тих те искам.
казваш и с леко тежък тон и я гледаш право в очите "Единствено ШУМЕН, мога да бъда."
|
|
|
Активен
|
I would rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 101
|
 |
« Отговор #611 -: Юни 22, 2012, 01:40 » |
|
Деба мама майка му!Ще пускате ли шитове след отговор или ще подхранваме анархията която цари тук? Амог:Нещо много як го раздаваш!Искаш ли да пробваш колко як съм аз? (отказвам да напиша оригинала ,просто защото не мога толкова селски да го изпиша,колкото "мъжкара" го каза  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bojidar93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #612 -: Юни 22, 2012, 14:23 » |
|
Амог:Нещо много як го раздаваш!Искаш ли да пробваш колко як съм аз?
отг: Горкия толкова ли си отчаян от жените ,че налиташ на мен. (лека пауза и го гледаш така се едно го съжаляваш) Сигурен съм ,че ще си намериш момиче , някога.
Негвам мацката ,че са и малки ръчирките и тя ми вика: Шит:То нали знаеш в малките ръце всичко изглежда голямо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Trick
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 57
|
 |
« Отговор #613 -: Юни 22, 2012, 22:30 » |
|
Шит:То нали знаеш в малките ръце всичко изглежда голямо. Отг: Тогава моето би изглеждало огромно(поглеждаш замислено към чатала си)
Шит: Ти губиш/пропускаш.
|
|
|
Активен
|
Играта, това е силата да правиш нещата както никой не може и да получаваш това, което никой не може.
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #614 -: Юни 22, 2012, 22:43 » |
|
Шит:То нали знаеш в малките ръце всичко изглежда голямо. Отг: Тогава моето би изглеждало огромно(поглеждаш замислено към чатала си)
Шит: Ти губиш/пропускаш.
Отг:Не играя хазарт-следователно няма какво да губя  (по-груб отговор)Отг:Опитай се да познаеш колко ми пука!  Шит:Престани с тея глупости!Говори нещо по-смислено 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен
DONT BE SCARED, HOMIE
|
 |
« Отговор #615 -: Юни 24, 2012, 20:47 » |
|
аз : да не се опитваш да ме възбудиш ? тя: толкова лесно ли се възбуждаш ? вие : не искам само отговора да ви е НЕ  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evolution-I
|
 |
« Отговор #616 -: Юни 25, 2012, 19:19 » |
|
тя: толкова лесно ли се възбуждаш ? ОТГ : Не,но и да се възбуждах лесно с такива опити ти нямаше да го постигнеш,постарай се повече  Моля отговорете бързо,че са излизам а тоя всеки път така ми вика АМОГ-ооо старомодния.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Stealth_Hosting
PuP Форум Ученик

Неактивен
|
 |
« Отговор #617 -: Юни 25, 2012, 20:25 » |
|
тя: толкова лесно ли се възбуждаш ? ОТГ : Не,но и да се възбуждах лесно с такива опити ти нямаше да го постигнеш,постарай се повече  Моля отговорете бързо,че са излизам а тоя всеки път така ми вика АМОГ-ооо старомодния. Отг:Ехх...никой не уважава класиката,а тя е най-готината! Ето как шитнаха един адаш Той:Ще вали Тя:Спокойно няма да се разтопиш! Той:Ще се разтопя-яз съм направен от захар  Тя:Е,сега не си толкова сладък! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lecter
PuP Contributor
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 723
|
 |
« Отговор #618 -: Юни 26, 2012, 18:12 » |
|
Шит: Тя:Е,сега не си толкова сладък!  - Права си, в момента съм готин/печен/пич... Отпреди малко - виждам мацка пред мен(с готино дупе) и вкарвам опънър, първото което ми хрумна: Аз: - Неска съм в много готино настроение и няма как да не се запозная с такава симпатична мацка като теб! Тя: - Ти как разбра че съм симпатична в гръб?Аз: - Излъчваш позитивна аура! Та, да си изпълня целта - Ханибал, приятно ми е... Други варианти?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен
DONT BE SCARED, HOMIE
|
 |
« Отговор #619 -: Юни 27, 2012, 19:52 » |
|
отг : те цветята нямат гръб бе  )))))))))))))))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|