z3rg
|
 |
« Отговор #700 -: Август 30, 2012, 19:56 » |
|
Шит: /Казал си нещо./ Охх колко итересно! /Със сърказъм./
ПУА: Ми то кат' за теб...  ШИТ: Така като ме гледаш бих ли разговаряла с теб?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 647
|
 |
« Отговор #701 -: Август 30, 2012, 21:47 » |
|
Шит: /Казал си нещо./ Охх колко итересно! /Със сърказъм./
ПУА: Ми то кат' за теб...  ШИТ: Така като ме гледаш бих ли разговаряла с теб? ПУА: Така както те гледам, ще говориш с компетентните органи...
|
|
|
Активен
|
Фантазиите ми днес са вашето Утре
|
|
|
sinner
|
 |
« Отговор #702 -: Септември 03, 2012, 14:24 » |
|
Шит: Кажи ми нещо незаучено. - пресен шит от преди няколко дни, много странно ми беше като ми го изтърси, защото не съм и прилагал рутини или някви такива подобни заучени работи.
|
|
|
Активен
|
Не бъди статист в собствения си филм! Напротив - изиграй главната роля.
|
|
|
Sunlight
PuP Lady
PuP Форум Майстор
Неактивен
Публикации: 260
|
 |
« Отговор #703 -: Септември 03, 2012, 21:15 » |
|
Шит: Кажи ми нещо незаучено. Хрумна ми : спри да ме гледаш така влюбено ( придружено с усмивка и намигване)..  100% ще се изненада на отговора според мен  ).
|
|
|
Активен
|
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead. Oscar Wilde
Believe in yourself! Have faith in your abilities! Without a humble but reasonable confidence in your own powers you cannot be successful or happy. Norman Vincent Peale
Мисля,следователно съществувам Рене Декарт
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
|
 |
« Отговор #704 -: Септември 06, 2012, 21:12 » |
|
Шит: Кажи ми нещо незаучено. Хрумна ми : спри да ме гледаш така влюбено ( придружено с усмивка и намигване)..  100% ще се изненада на отговора според мен  ). Не става и не бива да разчиташ на сексапил/флирт. Отг.: Хубаво ще ти налея с фуния, но как да налея варел в буркан?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SKS
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 115
|
 |
« Отговор #705 -: Септември 11, 2012, 19:29 » |
|
Ето ви един шит тест от кокблокърка  
|
|
|
Активен
|
Не търсете смисъла-развържете го!
I DON'T NEED TO "GET A LIFE" I'M A GAMER. I HAVE LOTS OF LIVES!!!
|
|
|
nikssa23
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #706 -: Септември 11, 2012, 23:01 » |
|
Ето ви един шит тест от кокблокърка   Тоя номер ми го спретнаха , а нямах кинта в мене ии стана доста тъпо но както и да е реванширах се ;].. отг:Ами дай 2 тогава  шит: Дразня те нали.. шит: Какво мислиш за секса преди 18..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kesten
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1838
|
 |
« Отговор #707 -: Септември 12, 2012, 13:08 » |
|
Ето ви един шит тест от кокблокърка   Не знам що за жена би се обидила, ако не и вземеш цвете от такава досадна лелка. Аз много им се дразня и смятам, че най-добрата реакция е просто да я игнорираш, а не да се поддаваш на долната манипулация.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StAyN
|
 |
« Отговор #708 -: Септември 12, 2012, 15:53 » |
|
отг. Не.. мерси, мисля, че тя заслужава повече от полуовяхнало цвете !
шит: Дразня те нали.. Не и докато мълчиш ! ; Не чак толкова.. ; Иска ти се ! (ако я заядливо) / Как ти хрумна ? + прегръдка и целувка по бузата ; Или просто сменяш темата - хммм... парфюмът ти е страхотен и подушваш шията и.. ( ако търси вниманието ти)
шит: Какво мислиш за секса преди 18.. По-добър е от този преди 16..
шит: Как се казвам ? /и не си запомнил името и/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BladeMast3r
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 5
|
 |
« Отговор #709 -: Септември 14, 2012, 13:00 » |
|
Здравейте на всички !!!
Работя като барманче и доста често мия ча6и на бара и си взех едно кремче да си мажа ръцете , че ми бяха станали мн гадни. 1 ден дойде 1 приятелка на сервитиорката и се запознахме с нея и си говорим и ми вика :
Мн нежни ръце има6 аз : 1 от 2-мата трябда да бъде с нежни ръце тя : Ти да не си гей ?!?!?!?!
И аз обърнах темата : ) Вие как бихте отговори ли на това ......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
Неактивен
|
 |
« Отговор #710 -: Септември 14, 2012, 13:52 » |
|
Отг: Довечера в 23.00 часа, Еди къде си. Бъдеи в къса , вечерна, черна рокля.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #711 -: Септември 14, 2012, 19:27 » |
|
Здравейте на всички !!! Работя като барманче и доста често мия ча6и на бара и си взех едно кремче да си мажа ръцете , че ми бяха станали мн гадни. 1 ден дойде 1 приятелка на сервитиорката и се запознахме с нея и си говорим и ми вика : Мн нежни ръце има6 аз : 1 от 2-мата трябда да бъде с нежни ръце тя : Ти да не си гей ?!?!?!?! И аз обърнах темата : ) Вие как бихте отговори ли на това ...... Амог- Какви са тия нежни ръце ? Отг: Цветар съм  (освен барман) 
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
BladeMast3r
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #712 -: Септември 14, 2012, 20:34 » |
|
Нежни ръце - смисъл от кремчето ми стават по-мекички нежни не са груби и липса на витамини и т.н :Д Още бих добавил : Неми седат сухи ръцете от миенето на ча6ите.По ръцете ми имам даже някой път едни бели петна от препарата в този смисъл са ми нежни :Д
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fur1ous
|
 |
« Отговор #713 -: Септември 15, 2012, 00:44 » |
|
аз : дай да си разменим номерата
тя : не го давам на непознати
аз : защо ? има ли ти нещо ?бавна ли си ?
шит : Бавна на някоя друга, да се разберем от сега. ;] Кво трябва да ми има, че да не си давам нормера на непознати бе
|
|
|
Активен
|
Be the guy you want to be around and start living that life. I believe that you can do it, but only if you act? right now.
|
|
|
Zane
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 47
|
 |
« Отговор #714 -: Септември 15, 2012, 19:15 » |
|
Това не е шит..
ШИТ: Защо си такъв гадняр ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BladeMast3r
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #715 -: Септември 15, 2012, 21:14 » |
|
6ит от току що : Пи6а си с 1 мадама в скайпа праща ми снимка аз : Още става6  :П тя : Аз винаги съм ставала ... Вие ? аз лично игнорирах този отговор ... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Halloween
|
 |
« Отговор #716 -: Септември 15, 2012, 23:35 » |
|
Наскоро говорих с една няколко години по-голяма от мен.Беше от голям град мислех че ще е нещо различно от повечето селски моми в провинцията като прикаэки и държание но не.След 10 мин заедно ми даде номера си.Кефи се че изглеждам по-голям едно друго.Бяхме се хванали на бас тя загуби и трябваше да направи нещо за мен, пита какво отговорих после ще ти кажа.имаше едно момиче до нас и се засмя намека беше виден.А мишената отговори : за да стане нещо трябва аз да го искам.или нещо от рода че тя решава  Ще се радвам да прочета НЯКОЛКО варианта.Също и когато някоя ти каже: не излизам с по малки, падам си по по-големи....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BladeMast3r
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #717 -: Септември 16, 2012, 13:42 » |
|
Наскоро говорих с една няколко години по-голяма от мен.Беше от голям град мислех че ще е нещо различно от повечето селски моми в провинцията като прикаэки и държание но не.След 10 мин заедно ми даде номера си.Кефи се че изглеждам по-голям едно друго.Бяхме се хванали на бас тя загуби и трябваше да направи нещо за мен, пита какво отговорих после ще ти кажа.имаше едно момиче до нас и се засмя намека беше виден.А мишената отговори : за да стане нещо трябва аз да го искам.или нещо от рода че тя решава  Ще се радвам да прочета НЯКОЛКО варианта.Също и когато някоя ти каже: не излизам с по малки, падам си по по-големи.... да бе6е прочел малко из отговорите специално по твоя случай прочетох за отговор : " Ти какво да не излиза6 само с дърдаци с пари и с-класси " Мн се смях на този отговор мн е брутален ,но все пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Badass
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 87
|
 |
« Отговор #718 -: Септември 16, 2012, 15:59 » |
|
аз : Още става6  :П тя : Аз винаги съм ставала ... Първо,това не го считам като шитка,но все пак.С "още ставаш" сам казваш,че е ставала,става и сега.Тоест почти същото което е казала и тя.Сам си се набутал. А мишената отговори : за да стане нещо трябва аз да го искам. Абе ти ще го поискаш ама аз дали ще съм с теб тогава? Също и когато някоя ти каже: не излизам с по малки, падам си по по-големи....
Интересно,при мене е обратното.Повече обичам хората с бъдеще от тези с минало.Но за тебе може и да направя изключение 
|
|
|
Активен
|
Миналото е друга страна,там правят нещата по друг начин.
|
|
|
Zane
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 47
|
 |
« Отговор #719 -: Септември 16, 2012, 22:53 » |
|
Защо не давате шитки? Имам една неотговорена, че и оценен коментар с - !Все едно..
ШИТ: Изглеждаш доста уморен..(при положение, че кипя от енергия)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|