Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 01:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 70
  Изпечатай  
Автор Тема: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2  (Прочетена 463555 пъти)
evolution-I
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 286

Профил
« Отговор #720 -: Септември 19, 2012, 14:34 »

Тва според мен е ирония или сарказъм,но иначе
Шит-изглеждаш доста уморен
Отг-Май носиш очила,нали...ела да скачаме заедно  Смотан

Шит-Ех,колко си очтив и остроумен (казано с ирония)
Активен

"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls"
Roadtrip.
Ext
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 181

Профил
« Отговор #721 -: Септември 20, 2012, 21:01 »

Шит - Ех,колко си очтив и остроумен (казано с ирония)
Отг: Е как, уча се от най-добрите! (посочваш нея/него)

Шит: Не искам да съм ти от поредните.. не те разбирам първо ме искаш, а после не?
Активен

Ревността е страх от превъзходството на другия.

Преследваш дрехи, места, жени, мъже, идеали, идеи с много и различни цели, те също преследват и имат свои такива, а всичко това само размива ума и личността. Целта те води само и единствено до следващата такава.

Ти не живееш, а просто съществуваш. Най-дивата нощ в живота ти не може да се сравни дори само с начина, по който си разбърквам кафето. Защо ли? Защото знам "Защо?" и го правя с удоволствие. Разбери какво ти харесва и го прави.

Внимателно прецени какъв си, какво искаш и тогава избери по какъв път да вървиш, защото тръгнеш ли, по него ще срещаш само такива като теб, които вървят по него.
Johnny
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 272

Профил
« Отговор #722 -: Септември 23, 2012, 11:06 »

В подобни ситуации използвам съвета на Чарли Харпър - отговаряй на въпроса с въпрос:

Шит: Не искам да съм ти от поредните.. не те разбирам първо ме искаш, а после не?

Отг: Не ме искаш? (с изненадан и въпросителен тон)
Отг2: Защо мислиш така?
Отг3: Какво искаш да кажеш?

Ето еднa прясна канонада от шитове от мен, на които отговарях бързо, без много да му мисля, но не харесаx много отговорите cи (макар че свършиха работа), вие как бихте реагирали? Мацката познава другите хора, с които бях излезнал, по-дълго от мен, оттам сигурно зареди и самочувствие, запознахме се на рождения ден на общ приятел, който също беше тук:

Шит1: Tи винаги ли си толкова скучен? (и миналия път ме шитваше така)
Аз: Не, само събота и неделя (беше събота, при което тя се обръща и пита другото момче в кой ден беше рождения му ден, когато се бяхме видяли с нея за първи път - и тогава беше събота)

Шит2: Но какво ти е, защо си толкова притеснен/потиснат/сдухан/бла бла (нещо от сорта)
Аз: Щот съм комплексиран (облягам се удобно назад и поглеждам я в очите)

Шит3: (изненадва се) Aма наистина ли? От какво? (оглежда се към другите хора от компанията)
Аз: Съвкупност от неща. (и я поглеждам сериозен в очите и не отмествам поглед 10 секунди)

Тя: ?!?!? Не може да си комплексиран, комплексарите не си признават
Аз: Аз съм реалист (пак я поглеждам)

Тя: Ама ти сериозно ли, или ме ебаваш?
Аз: (усмихвам се) Нали знаеш, добре че е шегата, за да си кажем истината.

Шит4?: ?!? Събота и неделя шегуваш ли се по принцип?
Аз: Зависи, различно, но шегата не означава непременно лъжа.

Тя: бла бла (смени темата и започна да шитва колегата, който седеше до мен, с Шит5:'' защо си сдухан днec? Ти не си скучен, а сдухан"...)

Искам да ви уверя, че на първо четене безобидните въпроси си бяха изречени с доста специфичен за шитките тон. Докато вървеше този разговор, другите бяха млъкнали и наблюдаваха битката отстрани.
Активен

"Напред, задници! Да не искате да сте AFC вечно?"
неизвестен pickup artist от началото на 21-ви век.
auspider
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 157

Профил
« Отговор #723 -: Септември 27, 2012, 16:30 »

Вървя си по пътя и пред мен две готини 8ца и 7ца с черни клинчета, Аз минавам покрай тях и ощипавам 8-мицата за задника и тя:

-Шит-Познаваме ли се?
Активен

Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.

Защото светът е в ТЕБ!

Защото промяната, това си ТИ!
Ext
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 181

Профил
« Отговор #724 -: Септември 28, 2012, 19:43 »

Шит: Познаваме ли се?
- На мен ли говориш?

Шит: Не се и съмнявам, точно това очаквах да кажеш!
Активен

Ревността е страх от превъзходството на другия.

Преследваш дрехи, места, жени, мъже, идеали, идеи с много и различни цели, те също преследват и имат свои такива, а всичко това само размива ума и личността. Целта те води само и единствено до следващата такава.

Ти не живееш, а просто съществуваш. Най-дивата нощ в живота ти не може да се сравни дори само с начина, по който си разбърквам кафето. Защо ли? Защото знам "Защо?" и го правя с удоволствие. Разбери какво ти харесва и го прави.

Внимателно прецени какъв си, какво искаш и тогава избери по какъв път да вървиш, защото тръгнеш ли, по него ще срещаш само такива като теб, които вървят по него.
Fur1ous
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 167

Профил
« Отговор #725 -: Септември 29, 2012, 21:26 »

Шит: Познаваме ли се?
- На мен ли говориш?

Шит: Не се и съмнявам, точно това очаквах да кажеш!

1 ) правиш се , че има някой зад нея и казваш " ами.." с усмивка

2 ) знам , ти обаче си толкова тъпа , че си непридвидима ( с голяма усмивка пак )

аз : като се видим , внимавай да не ми се нахвърлиш от първата минута

шит :смятам , че мога да си сдържам емоциите. не се точи много за нашата среща
Активен

Be the guy you want to be around and start living that life.
I believe that you can do it, but only if you act? right now.
Gushtera
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 78

Профил
« Отговор #726 -: Септември 30, 2012, 14:58 »

При поискване на номер:
ШИТ: -се от някъде ще ми намериш номера ,а и виж аз не обичам така да си го раздавам

моя бърз отг:
на случайни момичета не го искам, несъм някое момченце дето ще ходи да търси номера  Ухилен ...аз съм мъжкар ,искам го давашго ..не го даваш не те търся

нейният отг:

Ухилен
Вие ,как бихте отговорили?
Активен
blacky
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 186

Профил
« Отговор #727 -: Септември 30, 2012, 19:24 »

При поискване на номер:
ШИТ: -се от някъде ще ми намериш номера ,а и виж аз не обичам така да си го раздавам

моя бърз отг:
на случайни момичета не го искам, несъм някое момченце дето ще ходи да търси номера  Ухилен ...аз съм мъжкар ,искам го давашго ..не го даваш не те търся

нейният отг:

Ухилен
Вие ,как бихте отговорили?

Щом си я разсмял, значи си на прав път. Явно си го казал по готин начин това "Искам го, даваш го!", така че аз просто бих си извадил телефона, за да почна да записвам... За допълнение на образа с искането и даването Смотан

ШИТ: Абе. ХХХ, сори, че те прекъсвам, ама усещаш ли, че само ти говориш?!
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #728 -: Септември 30, 2012, 20:29 »

ШИТ: Абе. ХХХ, сори, че те прекъсвам, ама усещаш ли, че само ти говориш?!

Отг1: Докато едни говорят- други действат! с двусмислена интонация и игрив поглед.
Отг2: Не съм усетил кога дойде момента в който действията говорят повече от думите. Ще ти покажа какво имам предвид.

Шит:  А ти от някаква секта ли си? Да не си дъновист?
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
breaker
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Just Artist... връзват ми на късмет :D

Профил
« Отговор #729 -: Октомври 02, 2012, 12:44 »

Цитат
Шит:  А ти от някаква секта ли си? Да не си дъновист?

Отг: Разбира се,сектата се казва "клуб на сериозните мъже" искаш ли да те вкарам?

шит: Ще те запозная с някоя моя приятелка
Активен
the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 402

DONT BE SCARED, HOMIE

Профил
« Отговор #730 -: Октомври 02, 2012, 22:31 »

аз : много си готина, ако не бях гей да съм те свалил веднага(и се смея)
тя : хах ама ти гей ли си ?  Шокиран
вие : ??
Активен
breaker
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Just Artist... връзват ми на късмет :D

Профил
« Отговор #731 -: Октомври 05, 2012, 20:08 »

Отг: Не ми се иска,но се налага! Момичетата се плашат от размера ми.

шит: "Води се,че имам връзка с един,ама нещо не вървят нещата. КАЗВАМ ТИ ГО ЧИСТО ПРИЯТЕЛСКИ" Аз се справих ок тука,но искам и вашето мнение.
Активен
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #732 -: Октомври 07, 2012, 19:39 »

Отг: Не ми се иска,но се налага! Момичетата се плашат от размера ми.

шит: "Води се,че имам връзка с един,ама нещо не вървят нещата. КАЗВАМ ТИ ГО ЧИСТО ПРИЯТЕЛСКИ" Аз се справих ок тука,но искам и вашето мнение.

Отг: Познаваме се само 20 минути (времето , от което се познавате), а вече ме товариш с най-сериозните си проблеми.

или направо:

Отг: Защо ме занимаваш с интимните си отношения?

или

Отг: Сигурно знаеш, колко негативно говори едно такова отношение към бивши и настощи близки хора?

Принципно първия отговор е най-лек и не агресивен, но имайки предвид такова просташко, нахакано и нахално изказване, долните са по подходящи.  Мацката ти казва перифразирано - "аз съм страшна тупалка (защото не е мацка а тупалка) и дори с интимния си приятел се тнасям зле".
Активен

Фантазиите ми днес са вашето Утре
evolution-I
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 286

Профил
« Отговор #733 -: Октомври 09, 2012, 18:16 »

ШИТ-Ейй смотаняк,какво правиш (каза го закачливо като се видяхме)
Активен

"You know what your problem boy?...You are too much brain and too little cock and balls"
Roadtrip.
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 647

Профил
« Отговор #734 -: Октомври 09, 2012, 20:55 »

ШИТ-Ейй смотаняк,какво правиш (каза го закачливо като се видяхме)

Бързо я хващаш за опашката (внимателно) и като я държиш казваш:
- Прощавай, каза ли нещо?  Засрамен

На подбна предизвикателна шитка съм го правил, странно повече не ги повтарят.
Активен

Фантазиите ми днес са вашето Утре
Johnny
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #735 -: Октомври 14, 2012, 00:30 »

Шит: Оф, ти пък с тия очила... Чантата ми струва 5 пъти повече (очилата са скъпи и хубави и си ги обичам).
Активен

Girls_make_me_horny
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 137

Истината е това, което на повечето не им понася.

Профил
« Отговор #736 -: Октомври 14, 2012, 10:27 »

Шит: Оф, ти пък с тия очила... Чантата ми струва 5 пъти повече (очилата са скъпи и хубави и си ги обичам).
Същата чанта я виждах във всичко по левче.  Ухилен
Активен

Cera flava.
WhatAFart
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 189

Профил
« Отговор #737 -: Октомври 17, 2012, 20:58 »

Разминаваме се с една позната и тя:
Шит: Оооо Пинокио! (имам големичък нос)

Тук аз ѝ отговорих "кажи бе Рапунцел" (като последва и леко шамарче от моя страна). *момичето има огромен обем на косата* Трябва ми нещо по- оригинално от това.
Активен
Johnny
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #738 -: Октомври 17, 2012, 21:54 »

"Ооо, Пинокио!"

Отг: "Ти да видиш долното ми дърво"   Намигване

Засрамен

ШИТ: Айде по-бързо, де, няма само тебе да чакам. (откровенен заядлив тон)
Активен

Йордан
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 210

Профил
« Отговор #739 -: Ноември 06, 2012, 07:29 »

Хаха върло яка тема! Пълна с хитри лафове, но и много бисерни глупости Усмивчица. Според мен,  да готино e да си остроумен, но при амог и шит най-важното е не какво отговаряш... а как реагираш!

Значи при шит теста, ключовата дума е тест. Жената те тества основно за да види емоционалната ти реакция и колко си стабилен. Като и се нахвърлиш само и само да я надцакаш и затапиш... сам се затапваш! Същото е и с прекалените напъни за оригинални отговори! Познавам ''свалячи'' които стоят непрекъснато на тръни в бойна готовност за отговор на всеки шит, пък даже и да не е шит. А по принцип справянето с какъвто и да е тест е много лесно, просто не се връзвайте на въдицата. Някой път като имам време ще напиша по-подробно как да шиткаме типични шитни. Сега само споменавам че добри форми на реакция според ситуцията са: безразличие ; усмивка и потупване по рамото на момичето; потупването може и да е леко закачливо като уж шамарчета по бузата (леки докосвания, не шамари!); искрен смях (ако си истински уверен, смеха ти е истински, не бутафорен); спокоен отговор ''а ти защо искаш да знаеш?'', ''а ти защо мислиш така''; преувеличаване (например тя ти казва ''май всички момичета от курса са луднали по теб'' ти отврьщаш ''а не само от курса, от целия университет''; реакция ''уао ти май нещо ме тестваш, ама аз пак си те харесвам/обичам'' и топла прегръдка и т.н.

При амог успешните реакциите са подобни, естествено като изключим докосванията по бузата и ''ама аз пак ти се харесвам, обичам'' . А на мен любимата ми реакция е когато някоя горила се опитва да ме амогва и аз се засмея искрено и го потупам приятелски по гърба... при това положение горилата е в шах и мат! Хем е разоръжен понеже си мисли че е победител, хем пък няма тъпи изцепки и конфронтации и ескалации на конфликти, хем всички почват да изпитват респект към теб.  Абе както викаше дядо ми Сун Дзу ''най-добре е да побеждаваш, без да се сражаваш''. Намигване
Активен
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 70
  Изпечатай  

Отиди на: