Аууу много шитки, малко отговори. Бравос! Айде отговарям подред

шит : много си вярваш / спри да се мислиш за най най
Ми кво на теб ли да вярвам? Само да се обърна за малко и вече ще мислиш тактики да ми се нахвърлиш, а кво остава да ти вярвам

Шит 1:
Тя :Ще ми дадеш ли ....
Аз: А ти какво ще ми дадеш ?
Тя : Добър въпрос ! Какво искаш ?
Всичко. Аз съм скромен.

Шит2
Тя : Много съм ти задължена на кино или на кръчма искаш да те водя ?
Аз: На среща ли ме каниш ?
Тя: Така ли излезе ? ццц
- ОК, на кино, но там ще се целуваме само малко, че да не пречим на останалите

ето няколко шитове от последната мацка. Оказа се костелив орех, това момиче

интересно ми е вие как ще отговорите.
ето ги:
- Ох, много си ми смешен. Но не оставай с погрешно впечатление! не забавен, а смешен (леко подхилкване)!
аз: - Да, работя в цирка, и трябва да събера 5 момичета за палячовци да ме подгряват преди представление, ти ще си първата

я покажи, кво можеш!?
...
- сега кво, трябваше да ми стане смешно ли?
аз: -( тука малко се оплетох с отговора и казах нещо от сорта: е не, да не разваляме романтиката, предпочитам да не се хилиш докато те целувам! и я целунах)
....
звъня й по телефона, изчаквам няколко сигнала и затварям, като знам че е в час когато звъннах, след 2 минути получавам смс:
- за разлика от тебе....аз имам задължения в даскалото хахаха

))))
аз:-(отговора ми беше много тъп) - отнеси се по- сериозно тогава! кажи ми, като приключат за днес?

...
общо взето, това са най-ярките примери, сигурен съм че ще понеса още много. НО интересното в случая, е че не се спря т'ва момиче с тия шитки..

ще се радвам да прочета, какво мислите

Мисля, че добре си се справил. Тва с целувката - определено!

тука отговарям направо в цитата:
Имам доста шитки пресни пресни дайте да видим какво бихте направили вие, че аз не се справих много убедително.
-ako ochakvash da ti razvivam socialno-politicheski temi v 1:30 prez noshtta... greshni ochakvaniq.
- Знам те аз какво искаш да правиш ти с мен в 1.30 през нощта
/ама и ти верно кви са тия политически теми с момиче... в 1.30???/
-da, ima i druga, ne mi se zanimava(Става въпрс, че не е единствената причина да не пише освен, че е 1:30)
- ОК, кат не ти се занимава да пишеш, ходи да ми направиш палачинки, аз идвам след малко 
-ot zabaven do smeshen ima razlika.
- е не си мисли, че само аз ще те забавлявам, кажи нещо и ти забавно, вложи и ти малко в разговора!-za kakvo mi govorish?(Казано с тон в който ми показва, че не следи изобщо чата и няма интерес.)
тука моя отговор ще е за някаква политическа тема, нямаща си нищо общо с разговора преди това, но при положение, че преди си и говорил за политика въобще не върви... айде нещо друго:
- говорех ти за теб... как те давали по телевизията-da, tova za chasa e pyrvoto smisleno neshto, koeto kazvash za tazi vecher i poslednoto shtoto si lqgam aide leka (Признавам си обаче с това последното ме закова)

Става на въпрос за момиче към което нямам никакви очаквания всичко беше с цел да отговоря на всичките шитки.
Е ти като не си минал предните, то е ясно, че ще си легне. Айде следващия път по-добър успех и забрави за политиката 
ШИТ: Без повод те пита Какво? (гледа те, и чака да кажеш нещо, за да се издъниш)
Ако кажеш "Нищо" губиш играта
Ако използваш клише е банално
Ако отговориш с въпрос "Какво "какво"?" е тъпо
Ако замълчиш също е тъпо, сякаш няма какво да кажеш
Ако се направиш на разсеян е като да замълчиш
Ако се опиташ да остроумничиш тя чака да те затапи
Ако тръгнеш да се обясняваш си скучен и досаден
Според мен това е доста shit ситуация
Шит: Какво?
Отговор: Да.
Па нека ме затапва

Ухх сега се сетих още по-добро:
- Добре дее, забравих, сори. - И тръгваш да я целуваш.

Ай и от мене една. Тъкмо съм се запознал с една и ще излизам с нея на кафе и тя решава да ме представи на някакъв чужденец и ми изтърсва:
- Нали ще се държиш добре пред него?