HardWorkBeatsTalent
|
 |
« Отговор #820 -: Февруари 27, 2013, 18:53 » |
|
Шит:Не мога тази вечер  (оферта за среща и 2 часа преди да се срещнем ми сервира този "сладък" смс,при положение съм сигурен,че мацката нямаще никакви ангажименти) тва не знам дали е шит или просто не и се излиза с теб...или и двете.. нямам идея как може да обърнеш нещата.. аз бих отговорил позитивно Отговор: ее баси стига бе, помисли си пак, щото съм ти приготвил страшната изненада  (а като дойде време за изненадата може да измислиш нещо малко или голямо..нещо забавно и интересно) Тва дето ще дам не е шит, но просто се чудех как да отговоря остроумно, но не можах да го измисля и се отказах. Тя се правеше на добричка, а аз и показах с една снимка дето беше постнала, че далеч не е това. Тя: Хвана ме  дайте някъв остроумен отговор 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WhatAFart
|
 |
« Отговор #821 -: Март 03, 2013, 21:03 » |
|
Тя: Хвана ме Ще връщаш услугата после... Двоен сет, влизам на приятелката на таргета с: -Здравей, ще се женим с приятелката ти, ще ни бъдеш ли шаферка? -Ооо съжалявам, играя само главната роля! Тук без малко да изпусна сета и ѝ казвам, като прегръщам таргета: -Еми значи не си поканена! Вие какво бихте отговорили?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fur1ous
|
 |
« Отговор #822 -: Март 11, 2013, 19:03 » |
|
Кофти опънър според мен .Импровизирайте , не използвайте дефоулт реплики на пичове , които имат съмнителен успех.
Иначе можеше да отговориш нещо от сорта на " Ставаме двама.Няма място за теб"
|
|
|
Активен
|
Be the guy you want to be around and start living that life. I believe that you can do it, but only if you act? right now.
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #823 -: Март 11, 2013, 23:14 » |
|
Тя: Хвана ме Ще връщаш услугата после... Двоен сет, влизам на приятелката на таргета с: -Здравей, ще се женим с приятелката ти, ще ни бъдеш ли шаферка? -Ооо съжалявам, играя само главната роля! Тук без малко да изпусна сета и ѝ казвам, като прегръщам таргета: -Еми значи не си поканена! Вие какво бихте отговорили? НЕ шаферка брат а "кума"  )))))))))))))) Шаферка е нещо което жените смятат за по "Low level" . На конкретният мега як шит според мен се отговаря: -Здравей, ще се женим с приятелката ти, ще ни бъдеш ли шаферка? -Ооо съжалявам, играя само главната роля! Ти:Оооо съжелявам главната роля вече е заета от мен, но можеш да вземеш оскъра за главна поддържаща роля  Поздрави 
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
Spacer-
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 37
|
 |
« Отговор #824 -: Март 20, 2013, 23:21 » |
|
Не виждам шит тест затова слагам мой и бях зацепил и нищо не се сетих, за съжаление Шит- Колко е най-дългата ти връзка? Шит- Падаш ли си по секса за една вечер? Шит- Така като те гледам си ку*вар, нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Zane
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 47
|
 |
« Отговор #825 -: Март 21, 2013, 00:33 » |
|
Не виждам шит тест затова слагам мой и бях зацепил и нищо не се сетих, за съжаление Шит- Колко е най-дългата ти връзка? Шит- Падаш ли си по секса за една вечер? Шит- Така като те гледам си ку*вар, нали? Първото не го смятам за шит, момичето се интересува. Шит- Падаш ли си по секса за една вечер? ПУА:Само една ли ? Шит- Така като те гледам си ку*вар, нали? ПУА:Говоря си с теб, това ли ми е курварското? ШИТ не мога да се сетя сега.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Йордан
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 210
Make it till you make it! ;)
|
 |
« Отговор #826 -: Март 21, 2013, 06:51 » |
|
Не виждам шит тест затова слагам мой и бях зацепил и нищо не се сетих, за съжаление Шит- Колко е най-дългата ти връзка? Шит- Падаш ли си по секса за една вечер? Шит- Така като те гледам си ку*вар, нали? 1) 335 000км... почти от тук до луната! 2) Що, да не ми предлагаш?  ... 3) Така като те гледам си курва, нали!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mitko_z
|
 |
« Отговор #827 -: Март 21, 2013, 09:51 » |
|
Момци, давайте по-качествени отдовори, де! Шит- Колко е най-дългата ти връзка? - Аз си падам по дългите връзки. Последната ми беше цели 9... часа. Но момичето беше виновно - не ме пусна да си ходя. Беше ме завързала за леглото. Базика настрана, но имах връзка с една девойка, която продължи [вмъкни продължителността тук]. ^-- базик + сериозен отговор. Не винаги трябва само базик.  Шит- Падаш ли си по секса за една вечер? - Глупости! Нали ти казах, че си падам по 9 часовите връзки. Тва включва и 1 час от сутринта.  Шит- Така като те гледам си ку*вар, нали? - Е може ли да говориш така за човек, падащ си по 9 часови връзки.  Ай от мене един шит от една стара позната, която ми звъни веднъжка по тел: - Искаш ли да ходим заедно на шопинг. Ти ще си ми шопинг приятелка. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Йордан
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 210
Make it till you make it! ;)
|
 |
« Отговор #828 -: Март 21, 2013, 19:21 » |
|
Миташки, отговорите ти са остроумни но хватката е дали наистина са качествени  ! Значи на 1-вия ти отговор: малко длъжка ми се вижда тирадата ти... и почти натегаческа да впечатли момичето. А после сериозния отговор, да може да го вметнеш, но обикновено в началото е по-добре да си пасуваш и държиш в шах без отговор. 2-рия отговор: готин е 3-я отговор: пак е готин, но ти пак изглеждаш в отбранителна позиция  ! Ми бъзикни я малко, върни и топката. За шопинга на приятелката ти, аз бих казал засмяно "може" (т.е игнор на шита) пък после като отидем на шопинга ще се намърдам с нея в пробната... ми тъй де нали сме приятелки... даже ще и го изтъкна...и ще и направя някои нещица е тъй като за приятелки... Всъщност номера с пробните вече съм го пробвал и прай готини ситуации и емоции.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Zed
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #829 -: Март 26, 2013, 14:38 » |
|
Шит - Не си ли малко нахален
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #830 -: Март 26, 2013, 14:50 » |
|
Доста просто... Отг: Не бе! Супер съм си! Що?
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
sinner
|
 |
« Отговор #831 -: Март 26, 2013, 15:32 » |
|
Малко? Не, доста съм си нахален, но в това ми е чара 
|
|
|
Активен
|
Не бъди статист в собствения си филм! Напротив - изиграй главната роля.
|
|
|
Zed
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #832 -: Март 26, 2013, 15:34 » |
|
Малко? Не, доста съм си нахален, но в това ми е чара  -Май не действа нещо тоя твой чар
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #833 -: Март 26, 2013, 15:44 » |
|
Малко? Не, доста съм си нахален, но в това ми е чара  -Май не действа нещо тоя твой чар Това му е кофтито на отговора на sinner. Не шокира и излиза малко като self-validation, което предизвиква още шит. Моят е прост и показва непукизъм, обезкуражава по-нататъшни шитове.
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
Zed
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #834 -: Март 27, 2013, 12:29 » |
|
Шит - Намали самочувствието
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mitko_z
|
 |
« Отговор #835 -: Март 27, 2013, 20:23 » |
|
Малко? Не, доста съм си нахален , но в това ми е чара  Така, кат махнем зачертаното е моя отговор, който дори някак си автоматично ми идва да отговоря. Шит - Намали самочувствието
Аз ще намаля самочувствието, ама то друго ще се увеличи за сметка на това. И тогава няма 'те питам искаш ли, не искаш ли.  Един от мен. Говоря си с две от около 5 мин. Телефона на едната ѝ звъни. Тя (заповеднически към мен): - Дръж ми чантата! Аз: - Аааа дръж миии...... положението!  Тя: - Оффф!  Обръща се към някакво АФЦ наблизо: - Извинявай, може ли да ми подържиш чантата за малко? АФЦ: - Разбира се. Тя: - Няма ли вече истински мъже?? Иии сте вие на ход с отговора:...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Zed
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #836 -: Март 27, 2013, 22:11 » |
|
Има, но те са при истинските жени, не при теб. ( Не е много добър, защото се отписваш от категорията "истински мъж", но само това можах да измисля  )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Reese
|
 |
« Отговор #837 -: Март 27, 2013, 22:36 » |
|
Zed Освен, че директно я обиждаш, така си зануляваш шансовете с нея. Аз бих отговорил с краткото Няма/Не Като се позамисля малко ще ми хрумне по-добър отговор, но за сега толкова.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Zane
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 47
|
 |
« Отговор #838 -: Март 27, 2013, 22:59 » |
|
Zed Освен, че директно я обиждаш, така си зануляваш шансовете с нея. Аз бих отговорил с краткото Няма/Не Като се позамисля малко ще ми хрумне по-добър отговор, но за сега толкова.
Шит: И ти го доказваш с пълна сила.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nomatt
|
 |
« Отговор #839 -: Март 28, 2013, 01:50 » |
|
Чистак нов съм, здравейте на всички Шит: "Чакай малко" с вдигната ръка.В тоя случай какво се отговаря Ситуацията е такава, че момичето не прави нищо съществено, просто те игнорира и отиваш в подчинена роля. /не мисля, че изтърканите лафчета тип чакалнята на гарата, са подходящи/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|