Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 17, 2021, 18:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2 3 ... 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Еволюция на мъжете  (Прочетена 25969 пъти)
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« -: Декември 23, 2011, 19:46 »

Винаги се е твърдяло, че мъжете са животни  Усмивчица
Проблемът на повечето мъже е, че с думи и действия се опитват да отрекат това твърдение, да го оборят и да докажат... всъщност какво да докажат? Че са по-висши същества?
Истината е, че сме животни. Да, верно, от най-развитите, но дали по-големият мозък е предпоставка за по-лесно подтискане на инстинктите или е просто повече място, където те да се съхраняват и развиват? Какво ни е причинила еволюцията?
Преди 10 000 години ако някой обиди един мъж е получавал парче камък в главата.
Преди 1000 години ако някой обиди един мъж е получавал парче стомана между ребрата.
Преди 100 години ако някой обиди един мъж е получавал парче олово в сърцето.
До тук еволюцията е единствено в материала, а мъжете са си мъже.
Днес ако някой обиди един мъж ще получи в най-лошия случай парче хартия. А обиденият мъж си остава обиден. А дали си остава мъж?
Проблемът всъщност е, че отричаме инстинктите си. Проблемът в отричането им е, че не можем да избягаме от тях Усмивчица
Да направим малък преглед на приликите и разликите в поведението на мъжкарите в животинския и в човешкия свят:
Мъжкарите обикновено са по-едри и по-силни от женските.
Ние ходим на фитнес.
Мъжкарите ходят по-наперено, за да докажат красотата и превъзходството си.
Ние се държим по подобен начин (особено след втората чашка)
Мъжкарите често се бият за женската.
Ние сме възпитани и рядко го правим. Но всички си падат по Супермен, Зоро и всички останали, които се бият и печелят мацката.
Мъжкарите бранят територията си, маркират я и не допускат други до женската си.
Повечето войни в световната история са започнати от мъже заради... жени.
Няма нужда да продължавам, защото всеки сам може да си даде подобни примери. Опитвах се да кажа, че колкото по-цивилизовани ставаме, толкова повече се опитваме да заглушаваме инстинктите си. Това си има последствия - ние се чувстваме все по-малко мъже, мъжкото ни его е все по-ниско и има нужда от все повече подхранване, за да не забравим, че имаме топки.

А какви мъже харесват жените? Нежните разлигавени зализани контета с добри маниери, безупречно държане и сладки приказки? Или грубоватите мачовци с по-небрежно и агресивно държане, които не се срамуват и не се страхуват? Кой би я привлякъл, кой би я защитил, кой би бил по-добър любовник, кой би бил по-добър баща? Кой си ти? А кой искаш да бъдеш?
Исках да пиша за друго, но се получи това. Оставям на вас да продължите по темата и ако някой има какво да добави или да опровергае, то може и да стигнем до някакъв краен резултат в който да се доближим до качествата на Принцът на бял кон от приказките, за който жените винаги са мечтали. А може би и няколко процента от самия кон  Намигване
Активен
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +230/-8
Неактивен Неактивен

Публикации: 1009Профил
« Отговор #1 -: Декември 23, 2011, 20:16 »

Ами ужасно много хора са се отдалечили от инстинктите си, чисто мъжките инстинкти. Жените ги водят за носа, страхуват се, даже напоследък жените са повече мъже. Израствайки покрай такива мъже, получавайки такова възпитание няма какво друго да станеш. Освен ако не се опълчиш и не заплатиш нужната цена - цена винаги има, ще печелиш жени ще губиш приятели. Поне при мен е така, имал съм много случаи в които просто в слабостта си мъжете се "сърдят" на друг мъж, техен приятел без причина и всичко отива по дяволите, а това става защото се доближават все повече до женския тип поведение, който все по-усилено се насажда в обществото.

За мене е жалка картинка да гледам приятелите си - момчета на по 20-22 г. водени за носа от жени, губещи достойнството и младостта си заради жени, правещи всичко възможно за да угодят на жената и какво получават? Изневяра, или пренебрежение и манипулиране от страна на жените. Мъжът трябва да е силен духом, не трябва никога да си оставя щастието в чужди ръце (женски обикновено) в противен случай такъв мъж е грешка на природата за мен, защото носи женска и нежна душа. Не харесвам нежната женствена душа в мъжко тяло - мъжът трябва да е силен, трябва да може да си защитава семейството, трябва да е достатъчно смел, че да взима решения за себе си и близките си, а не да се моли, да се унижава, да губи чувството си за чест и защо? Заради някаква путка, която за 30 лева ще я получиш и на околовръстното. Изключително висока цена е да си загубиш характера заради жена, защото тази жена не си губи характера... тя чака... чака момента в който ще сбъркаш и ще ти хвърли всички тези неща в лицето и ще останеш сам без нито едно мъжко качество и без капка достойнство. Не го допускайте никога - бунтувайте се докрай срещу женствеността при мъжете.

Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +447/-80
Неактивен Неактивен

Публикации: 1868


Профил
« Отговор #2 -: Декември 23, 2011, 23:37 »

Тихо момчета, ей сега ще дойде кака Здрач и ще ни се скара!

И на мен не ми харесва как ни правят жени и ни подтискат мъжките инстинкти. А когато се наддигнеш всеки те гледа странно. "Чакайте бе хора, мъже сме". Ние искаме, ние можем. А в момента по-скоро има деградация на мъжеството.

Проблемът не е, че отричаме инстинктите си. Проблемът е, че и мъжът и проявата на мъжество е адски дискриминирана и ограничени.
Примери - липса на военно училище още в гимназиалните години, липса на редова военна служба, маса закони за насилие (не можеш ей тай да удариш някого за обида), а бе дори в повечето клубове за бойни спортове в днешно време подписваш сумати формуляри преди да започнеш, ежедневно увеличаване правата на противоположния пол и дискриманция на мъжкия, представяне на нов изнежен мъжки характер от медията и културата (особенно Холивуд, а ако погледате малко по-стари филми ще забележите подчертани алфа роли) и така нататък ... А забравих най-важното - икономиката на услугите потъпка почти всички мъжки професии и накара повечето мъже да се превърнат от стройтели, миниори, машинисти, войници, спортисти, шофиори в секретарки, администраторки и продавачки.

С нетърпение чакам здрач да се включи с описанията си мъжете, за инстинктите и качествата. Това последното е сарказъм за недоразбралите.

Активен
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« Отговор #3 -: Декември 24, 2011, 00:24 »

Тихо момчета, ей сега ще дойде кака Здрач и ще ни се скара!

Ако я чакате да дойде да ви се кара, то значи толкова я познавате, толкова я четете и толкова я разбирате!
Специално от Здрач очаквам да застане на "мъжката" страна, защото не веднъж е давала примери за мъжкарско държане и за "путьовщина" от страна на мъжете. Тя е old school и си пада по добрите стари мъже, които могат да псуват, да се бият и да чукат като мъже, и знаят кога и как точно да го направят, за да изглежда мъжкарско, а не грозно. Ето в това е разликата!
И в епилацията  Завърти очи
Активен
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +230/-8
Неактивен Неактивен

Публикации: 1009Профил
« Отговор #4 -: Декември 24, 2011, 00:45 »

Тва за удрянето е много вярно, чувствам се като в клетка с тия камери навсякъде, компютри, технологии и т.н. Купиш си бърза кола - не можеш да я караш бързо, някой те нападне, пречукаш го - влизаш в панделата заради камерите навсякъде и човек в един момент стига до там, че трябва да се примирява с всичко, а тва е ужасно.
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +694/-252
Неактивен Неактивен

Публикации: 4336Профил
« Отговор #5 -: Декември 24, 2011, 01:10 »

Phoenix, липсваше... Усмивчица

Вярно е, аз съм старомодна...изпитвам носталгия по времето, когато мъжете са ходили в казарма и са знаели да цепят дърва, така че след това и двата им крака да са си на мястото...естествено затриването на мъжкото начало води след себе си погубването и на женското - двете са неразривно свързани...

Нещата обаче не са толкова прости, колкото ги представяте...живяли сме в аграрно общество, в индустриално, сега живеем в технологично...вече не най-силният физически има най-много пари, имоти и храна, а най-интелигентият...вече пример за успех са Джобс и Гейтс...доброто образование е в основата на успеха, познанието, контактите...а в университета последното, което учиш, е как да си подготвен за война, как да строиш къща, как да се защитаваш, как сам да си ловиш храната...Вече не силата е водеща, а умът...там, където няма трудности и опасности - нормално е определени качества да закърняват и на тяхно място да се развиват други, нужни за оцеляване в новата среда...адаптация...

И преди е ставало дума...развитите общества вече не са обществата на мъжкарите и респективно женствените жени - там цари мир, любов, равенство, права и разбирателство, а двата пола стават все повече унисекс от всякога...в развиващите се общества все още са останали мъже и жени, които не са се уеднаквили и имат определени от социума роли...
За да приемат развитите общества развиващите се (тъй като незнайно защо развиващите се все се бутаме при развитите, вероятно защото си мислим, че там текат реки от мед и масло), постоянно им натякват и им налагат санкции - правата на жените не са спазвани, правата на зайците, правата на морските свинчета, отнасяте се нехуманно към немските овчарки, организирате бой с петли, имате едикакви си варварски обичаи, варите ракия в разрез с разпоредба 18, алинея 15 от Неаполската конвенция...ограничения, ограничения, правила и ограничения...

И тъй като времето и историята се движат еднопосочно и не могат да се връщат назад, се опасявам, че това е посоката, в която и нашето общество неизменно е поело...можем ли да имаме и двете? И развито общество, в което правилата се спазват и хората благоденстват и същевременно строго дефинирани социални роли? Аз лично съм скептична по този въпрос и не се сещам за никакъв подобен пример в световен мащаб...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +166/-59
Неактивен Неактивен

Публикации: 799


Профил
« Отговор #6 -: Декември 24, 2011, 02:11 »

Днеска съм в опровержително настроение.
Познавам няколко побойника, типа "мъже" за който говори Феникс(ооо сънувам ли, феникс е тук  :laugh:). Тотални отрепки, сбиват се за щяло и нещяло, една приказка не може да обелиш с тях без да не се заядат. Убожават да унижават другите всячески. Вече съм прекъснал всякакви контакти с такива хора. Вървежни са по дискотеките, но и мадамите, който им се кефят не са по-различна стока.
Тук сега постоянно ми се мяркат някакви 19 годишни куклички с децката количка и отзаде гевезето, с рапърската шапка, половината му гъз вънка, почесващо си мъдурите и гледащо на кръв де що мърда.

Може би имате предвид такова държание, а не мислене, не знам...

Отностно Гейтс и покойния вече Джобс, прочети им биографията, гледай им клипчетата.Те са по скоро предприемачи и лидери.За всеки Джобс има по хиляда истински гений.
Само дето винаги е имали гений и побойници, нищо ново не са под слънцето.

Ако все пак някой реши да се прави на побойник, "опасен пич", все някога ще си намери майстора.
Например http://cdn2.cagepotato.com/wp-content/uploads/2011/12/0462641_20111204073_f-e1323128049594.jpg това наркоманче пробвало да обере някакъв шампион от UFC...
Активен
ProblemChild
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +14/-10
Неактивен Неактивен

Публикации: 30Профил
« Отговор #7 -: Декември 24, 2011, 09:49 »

До голяма степен ''перфектният мъж'' е в фантазията на много жени.Той трябва да притежава поне 60% от задължителните качества за всеки мъж,но колкото повече излизат по заведения,толкова повече ще се отчайват другарките.За да съм искрен ще кажа,че притежавам някой от качествата на първият тип мъж,който Феникс описа,но това аз не го имам за недостатък.Защото вторият тип често е прекалено лош и вместо да създава нужният ефект изглежда прост и недодялан.Не отричам,че имате аргументи и един мъж трябва да си цени достойнството,и да се поставя на най-важно място,но никак не харесвам простаци,който са изгледали едно интервю с Андрей Слабаков и вече започват да се държат и говорят като него.Не е естествено да псуваш на всяко 3то изречение и да имаш речника на каруцар.Аз все още съм тинейджър и с голямо съжаление констатирам,че момичетата от 12 до 18 години са социално неадекватни.Онзи ден си лафим с един мой френд и случайно чуваме разговора на едно момче 11 клас и едно момиче 10 клас.Този тип я напсува 6 пъти за 10 минути разговор и тя ходеше след него все едно той е неиният Бог.Това е липса на самоуважение в едно момиче и изкривена ценностна система.За радост това е само временно състояние.Когато жената достигне зряла възраст 23-30 години,тя започва да търси умни и работливи мъже,който могат да и дадат перспектива и да изхранят семейството и.За заключение ще кажа,че един мъж не трябва да е краен в поведението си.В зависимост от ситуацията,той може да бъде с ''безупречно държане'' или наперен мачо.Това го прави пълноценен.
Активен
stronger
PuP Masterpiece
PuP Форум Сенсей
*

Репутация: +92/-14
Неактивен Неактивен

Публикации: 391


Профил
« Отговор #8 -: Декември 24, 2011, 15:01 »

Има един синдром при много от хората които четата за пикъп,вмениачават се над себеуважение,ранг,поведение и всъшност влизат в кутията от която се опитват да излязат от толкова време...както призрачна каза живеем във епоха в която разума е водещ.Всички се потдават на емоциите си малко или много и това е нормално,едни са интроверти и се свиват в черупката си,други са екстроверти и завладяват чужди територии(можебиии Усмивчица ) .Снощи преди да си легна си мислех точно как сяко същество има нещо за самозащита:скорпионите имат утровно жило,вълците имат здрави зъби и нокти има животни за които оцеляването нее свързано с нападение а с криене или бягство като хамелеона,тревопасните животни и прочие... та ние несме нито бързи,нито имаме големи нокти и зъби,нашето средство за оцеляване е че сме интелигентни и логични същества ,несме нито най големите но доминираме над най големите.Същото е и в живота тези които прибягват до бой са първични те могат да властват само нат други които са първични(толкова са стерахуват че губят разсъдак) ноо тук идва и истинския доминиращ този който доминира чрез остър ум.Жените си падат по черти от характера за тези индивиди не защото се бият добре,ако ти си уверен и мъжествен нети е нужно да се биеш със всеки за да си доминиращ,има много по силни оръжия в днешно време едно е същотот и никоган яма да се промени всеки се бори за социален ранг,затова са и боевете но има мнооого по мощни средства да унищожиш ранга на някой и да си вдигнеш своя и това е да знаеш каде да удариш с най силното оръжие ДУМИТЕ. Това за което говоря нее да го нападнеш,да започеш да го убиждаш..това за което говоря е да покажеш че ти доминираш над него като характер(по уравновесен си,по уверен,имаш контрол над ситоацията,той нети влия психически независимо колко е едар и як,неможе да те провокира по никакъв начин...) има неща за които трябва да воюваш и да ги спечелиш но това нестава с бой,така е най вероятно да ги загубиш.Говориш за това как едно време са се убивали,и насърчаваш хората да се пребиват в името на честта и достойнството......супер......Всички хора се раждат и започват да бъдат маниполирани неволно от всички останали,много неща са скрити за обществото и то несе замисля за тях,хората са подвласни на емоциите си,а тези емоции са създадени от: гените им+хората около тях,на бзата на това хората си изграждат тяхна представа за реалността , кое е добре за тях и кое нее,кое е добре за другите и кое нее,някои мислят повече за себеси ,други повече за другите(много се оливат да мислят за другите и пренебрягат себеси).

Всичко има приложение ноо на правилното място по правилния начин,ако ти имаш знания последното нещо което ще ти трябва е да се биеш за да оцелееш,първо помисли дали неможе и двете страни да са доволни преди да тръгваш в сблъсак в който си изливаш гнева и всъшност и двете страни са губещи,никаква логика няма даже като се замисля нищо не печелиш.Сперете да сравнявате животните с хората погрешно,те правят така защото при тях нещатат са това,те нямат логическо мислене и за тях единствения начин е физическо доминиране,ние имаме логическо мислене и за нас има много други начини....много по добри начини.....много по мощни начини.

Филмите даваят една представа че ако искаш да си доминиращ трябва да доминираш физически и това се попива особенно от начинаещите съблазнители: АЗ съм лошо момче=ще чу*ам много жени........пълни глупости ти може да излъчваш мъжки черти и мацките да са привлечени от теб но в момента в който си отвориш устата сичко да пропадне,идеята е да знаеш какво да правиш не да си муха без глава

Нито един от световните пикъп гурота няма вид на бияч,но те са признати за едни от най добрите с жените сами си отговорете защо,защото знаят какво да правят и как да го направят Усмивчица
Как ще имаш социален кръг ако хората те имат за кибритлия.Секи се изпуска понякога и дори на базик засяга малко другия,случва се, несме перфекни, има неща които са дребни и неща които са наистина големи и човека отсреща се е олял в такъв случай той просто става една сянка за теб това е много по мощно отколкото да ги набиеш и секи път щом го видиш да си разваляш кефа,особенно ако ти си лидера на твоята компания това означава че тои е отлъвен от племето(презрян е от тях и от водача им),това е най страшното което може да му се случи.

Предполагам всички знаете приказката за дърваря и мечката и как раните и зарасли а лошата дума останала...това е при хората раните зарастват но спомените от убиди,предателства,двуличност остават.Ако сте прочели това значи е логично да имате глави на раменете  Намигване мислете ,ако действате просто защото някой ви е казал че така трябва резултатите няма да са по различни от преди ,той може да е казал нещо правилно но ако вие него осъзнавате и го правите на грешното място в грешното време по грешния начин то няма как да работи,просто няма как да работи.
Активен
Kesten
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +373/-238
Неактивен Неактивен

Публикации: 1838


Профил
« Отговор #9 -: Декември 25, 2011, 16:26 »

Я виж ти колко лошо, че не можеш да се биеш за щяло и нещяло на улиците и да караш като бабаит... Ама чакай, то май точно това се случва в милата ни родина и точно заради това толкова хора искат да я напуснат. (Нали скоро един пикльо преби момче на улицата, някакви се стреляха по центъра, за катастрофите да не говорим) Като толкова искате да сте мъже, отидете някъде, където се стрелят по улиците, щом това е критерият. Някой пък се оплака от бойните изкуства, че го карали да подписва разни неща. Ми това определено не е продукт на нашето време, бойните изкуства (източните) са доста стари и винаги философията им е била, че трябва да победиш себе си и да използваш силата си само ако някой те нападне. Така че това не са нови принципи, а са древни.
И тази носталгия по миналото нещо не я разбирам. Ако се хванете да прочетете гръцка митология примерно, ще видите, че и тогава вече са изпитвали носталгия към миналото и са казвали едно време какво е било хубаво, пък сега хората какви са лоши. Тъй че според мен хората са си били такива винаги, просто сега разполагаме с повече технологии. Аз въобще не изпитвам носталгия по това време, когато мъжете са цепели дърва, пък жените са перели на реката - предпочитам времето, в което натискаш едно копче на пералнята и се топлиш с парно или ток, произведен от слънцето примерно. Ама то и едно време май не всички мъже са цепели дърва и не всички жени са перели на реката - това май са го правели само бедните, а истинските алфи и лидери не са се занимавали с такива неща.
Интелектът е далеч по-важен от грубата сила. Естествено е един мъж да е по-ценен, ако може да конструира машина за цепене на дърва (просто давам пример), отколкото ако просто цепи дървата. Не виждам как се губи мъжествеността по този начин.
И хиляда пъти предпочитам да живея в общество, в което е безопасно да вървиш по улиците, отколкото някъде, където е пълно с "истински мъже", които я оживеят утре, я не. Много е хубаво да те е страх да не би случайно мъжът ти (брат ти, баща ти) няма да обиди някой и после да не се прибере никога вкъщи. Ми едно време така е било - много жени са оставали вдовици. Дори според изследвания ние сме потомци на два пъти повече жени отколкото мъже - значи два пъти повече жени отколкото мъже са оставили поколение, а останалите мъже просто са били избити. Ми супер, айде да тръгваме да се избиваме, че да се върне мъжкото начало.
Аз харесвам истински мъже - задължително интелигентни, силни (не толкова физически), но и с добри обноски. Не виждам защо тези неща да са взаимно изключващи се. Какво пречи един мъж да е мъж на място, но не безмозъчен бабаит, който се бие, като някой му каже копче???
Активен
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +209/-202
Неактивен Неактивен

Публикации: 556Профил
« Отговор #10 -: Декември 25, 2011, 18:13 »

Напълно съгласен съм с Кестен.
А вие, големи и страховити Алфи... така, както си говорите за добрите, стари времена... когато мъжете са имали възможност да се изявят, да демонстрират силата си и смелостта си... човек ще вземе да си помисли, че вие сте някакви страшни и велики мъжаги, жестоко и несправедливо подтиснати от обществото, жадни за възможности да се докажат... Като е така, защо не сте в армията? Или пък на боксовия ринг, или пък в клетката на UFC? Това са места, където от вас се иска, именно... да демонстрирате мъжката си сила, издръжливост... да дадете израз на животинските ви инстинкти... които са така подтиснати от днешното общество, което не се нуждае от тях. Защо не сте там? Ами сте тук, в някакъв Интернет форум - оплаквайки се, как никой не ви дава да сте мъже.

Затъжили се Феникса и останалите алфонсовци, че никой в путьовското общество не им давал да са мъжкари, мачовци... да са агресивни, да се бият... И по този случай, седнали, и решили да попишат, от комфорта на своя дом, в Интернет форумче.

Мъжът трябва да е силен духом, не трябва никога да си оставя щастието в чужди ръце (женски обикновено) в противен случай такъв мъж е грешка на природата за мен, защото носи женска и нежна душа.

В такъв случай... Наполеон Бонапарт, е една грешка на природата, с доста женска и нежна душа - понеже в един, доста дълъг... период от време, щастието му е било изцяло в чужди ръце - и то точно женски - тези на Джоузефин Бонапарт. А тя го е правела на маймуна. Докато той е бил на война, тя се е чукала с офицерите му, а после му е циврела и му е обяснявала, колко много съжалява, и той я е приемал обратно. Наполеон Бонапарт е бил едно абсолютно "AFC" с жените... не е имал никакъв усет към флирта, бил е напълно неспособен да съблазни жена, дори е бил смятан за отблъскващ от жените... Непоправимо "AFC". Но няма никакво съмнение, че той е по-голям мъж, по-голяма личност... от всеки муньо в този форум, който се е самозакичил с определението "Алфа"... (Определение, което нищо не означава, всъщност...)


Активен

Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +230/-8
Неактивен Неактивен

Публикации: 1009Профил
« Отговор #11 -: Декември 25, 2011, 18:30 »

Ебал съм го Наполеон. Аз също познавам горили пребиващи хора под път и над път и избиващи комплекси, заради които успеваемостта с жените им е даже под нулата. Мъжете са страхливи и точка. Мнението ми не е да биеш хората и да демонстрираш колко си комплексиран, а да имаш принципи и да си решаваш сам проблемите, а не като повечето смотаняци които познавам някой друг да им го разреши. Отива някъв, сваля приятелката му, обарва я примерно, или по-лошо - прави и нещо лошо - гаранция ти давам, че хората ще кажат - "Еми пусни жалба в полицията", или "Еми кво да се прави". Аз взимам нещата в свои ръце, не мога да разчитам на никой да ми оправи моите проблеми, особено що се отнася до близките ми.

Това имах предвид - да можеш да ги защитиш без после да има - ооо мойто момче айде в дранголника, трябваше да си нежна душичка и да не посягаш на другите, а напротив като те ударят по едната буза да дадеш и другата.

P.S Справедливост вече ептен няма в тоя живот, знаете как е - убийци си се разхождат на свобода, изнасилвачи биват оневинявани, а само кокошкари пълнят затворите. Опиташ ли се да се защитиш от някой такъв обаче - съжалявам пич, в централния софийски има място за теб, трябавло е да подадеш и другата буза.
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +230/-8
Неактивен Неактивен

Публикации: 1009Профил
« Отговор #12 -: Декември 25, 2011, 19:11 »

Мерси за "-" реп. Сега ми станаха 55 реп за 555 мнения, но ще разваля красотата за да те питам - какъв се явяваш в тоя форум? От тебе само глупости чета, даваш ми пример за Наполеон и не знам си кой, и кой е ебал мен. Може и баща ти да е изпадал в такива ситуации и да ти го е предал на теб (в крайна сметка боклука генерира боклук) и за това да си станал такъв ръб, но аз наистина не виждам къде е смисъла да членуваш в тоя форум и да говориш глупости? Ти си от тия смешните тролове, които се заяждат с хората по форумите, ама вашите такъв са те направили очевидно и такъв ще си останеш, защото едно смислено нещо не съм прочел от теб. Ама екстра, защото утре ще еба мацката която ти харесваш. Ще си играем на Наполеон и офицерите. Аз ще съм офицера. Хубаво е да има хора като теб - хейтъри, така конкуренцията става по-малка за хора, които се опитват нещо да научат.

Седнал смешника да ми обяснява за мъжка сила и не знам си какво - ами като си против тези неща, за какво пишеш в темата? Включи се в някой форум където се обясняват неща присъщи на нежната ти душа. Нали си от великото общество - много high се явяваш, стой си, чети си кротко и това е, ти си от тези които са се отдалечили от мъжката си природа, обаче не виждам защо се опитваш да се заядеш с мен - всъщност знам... защото можеш, нали това ти е главната причина да си във форума. Усмивчица
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
Phoenix
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*

Репутация: +425/-55
Неактивен Неактивен

Публикации: 2261Профил
« Отговор #13 -: Декември 25, 2011, 21:14 »

Защо извъртяхте темата до "кога е било по-хубаво?" Аз не се оплаквам, че не съм се родил преди новата ера! Идеята беше, че все повече мъже губят мъжественото си поведение. Примерите бяха за онагледяване и никой не е казал, че е задължително да се сбиеш, да псуваш като каруцар и като се изсекнеш шумно да се обършеш в потника, над който стърчи сноп гъста черна вълна.
Кестен е права, че мъжествеността е в държането и дори някой облечен в шотландска пола и (така модерната напоследък) розова ризка може да бъде достатъчно межествен, стига да знае как да се държи. Но масово наблюдавам "излъскани" момченца, имитиращи някой новоизгрял идол или тотално подтиснати и обезличени мъже. Приликата между двата вида е, че нямат достатъчно самоуважение да бъдат себе си и имитират или се подчиняват на някой друг. Страх ги е да вдигнат крак и да си препикаят територията. Мълчат и се примиряват или просто играят роля, за да им личи, че го правят.

А за колегата, дето ме праща в армията мога да кажа, че съм си отбил редовната военна служба и той може само да съжалява, че няма да има възможността да поживее една година в изолирано мъжко общество, където или се научаваш да си отстояваш позицията или ставаш духа от лампата, който изпълнява желания.
Активен
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +209/-202
Неактивен Неактивен

Публикации: 556Профил
« Отговор #14 -: Декември 26, 2011, 19:24 »

Мерси за "-" реп. Сега ми станаха 55 реп за 555 мнения
Бутончетата за репутацийка, мишката ми никога не ги е докосвала - на някой друг трябва да благодариш за минусчето, което си получил.

Цитат
но ще разваля красотата за да те питам - какъв се явяваш в тоя форум? От тебе само глупости чета, даваш ми пример за Наполеон и не знам си кой, и кой е ебал мен. Може и баща ти да е изпадал в такива ситуации и да ти го е предал на теб (в крайна сметка боклука генерира боклук) и за това да си станал такъв ръб, но аз наистина не виждам къде е смисъла да членуваш в тоя форум и да говориш глупости? Ти си от тия смешните тролове, които се заяждат с хората по форумите, ама вашите такъв са те направили очевидно и такъв ще си останеш, защото едно смислено нещо не съм прочел от теб.
И аз мога да кажа същото - че от тебе само глупости чета, и даже и едно смислено нещо не съм прочел от теб.

Цитат
Ама екстра, защото утре ще еба мацката която ти харесваш. Ще си играем на Наполеон и офицерите. Аз ще съм офицера. Хубаво е да има хора като теб - хейтъри, така конкуренцията става по-малка за хора, които се опитват нещо да научат.
Да, естествено - утре ще ебеш мацката, която аз харесвам. Вдругиден, пък... ще се биеш с група въоръжени мутри. (Вече сме чували такива истории от теб.) А после ще прекараш известно време като Батман...

Цитат
Седнал смешника да ми обяснява за мъжка сила и не знам си какво - ами като си против тези неща, за какво пишеш в темата? Включи се в някой форум където се обясняват неща присъщи на нежната ти душа. Нали си от великото общество - много high се явяваш, стой си, чети си кротко и това е, ти си от тези които са се отдалечили от мъжката си природа, обаче не виждам защо се опитваш да се заядеш с мен - всъщност знам... защото можеш, нали това ти е главната причина да си във форума. Усмивчица
Не е нужно да съм съгласен с нещата, които се пишат в една тема, за да пиша и аз в нея. Нещо повече - не намирам смисъл в това да пиша в теми, в които съм напълно съгласен с мненията на останалите - за какво ми е?

Но и аз си мисля същото за теб - седнал, смешника, да ми говори за сила и за бой, в Интернет форум... Тия, дето могат да се бият... са на боксовия ринг... Не са седнали да пишат по Интернет форуми, колко са силни и опасни. И по какво съдиш, че не мога аз да ти обяснявам за мъжка сила и, че съм се бил отдалечил, от мъжката си природа - по това, че не говоря непрекъснато - като теб - как вчера съм щял да се сбия с тоя, пък миналата седмица съм щял да бия ония петимата, пък преди това с едни мутри съм се бил... освен това имам и нож, и пистолет - газов, и базука... а съм и много страшен и опасен, разбираш ли... Както сам си казвал - в темите, в които си ни се самопредставял като голям бияч - в Интернет няма как да знаеш какъв е тоя, дето седи зад другия монитор.
Активен

Paint_it_Black
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +209/-202
Неактивен Неактивен

Публикации: 556Профил
« Отговор #15 -: Декември 26, 2011, 19:46 »

Защо извъртяхте темата до "кога е било по-хубаво?" Аз не се оплаквам, че не съм се родил преди новата ера!
Ами така прозвуча...

Цитат
Идеята беше, че все повече мъже губят мъжественото си поведение. Примерите бяха за онагледяване и никой не е казал, че е задължително да се сбиеш, да псуваш като каруцар и като се изсекнеш шумно да се обършеш в потника, над който стърчи сноп гъста черна вълна.
Кестен е права, че мъжествеността е в държането и дори някой облечен в шотландска пола и (така модерната напоследък) розова ризка може да бъде достатъчно межествен, стига да знае как да се държи. Но масово наблюдавам "излъскани" момченца, имитиращи някой новоизгрял идол или тотално подтиснати и обезличени мъже. Приликата между двата вида е, че нямат достатъчно самоуважение да бъдат себе си и имитират или се подчиняват на някой друг. Страх ги е да вдигнат крак и да си препикаят територията. Мълчат и се примиряват или просто играят роля, за да им личи, че го правят.
С това съм съгласен.

Цитат
А за колегата, дето ме праща в армията мога да кажа, че съм си отбил редовната военна служба и той може само да съжалява, че няма да има възможността да поживее една година в изолирано мъжко общество, където или се научаваш да си отстояваш позицията или ставаш духа от лампата, който изпълнява желания.
Браво. Тогава защо не си останал там - където все още има полза и нужда от силният ти мъжки дух...

Мисълта ми беше, че ако някой се чувства недоволен от това, че днешното технологично и "изнежено" общество, не дава възможност за изява на мъжката му сила и мъжкият му характер - да заминава в армията, или на боксовия ринг, или на някой строеж, или пък на село - да цепи дърва и да копа нивата - местата, където все още се намира приложение за мъжка сила, издръжливост и характер. А не да се оплаква - при това, в Интернет форум - че вече нямало къде, и никой не му давал, да бъде мъж... Даже не можел да се запише на бойни изкуства, без да го накарат да подпише декларация, че няма да се прави после на отворен и на велик, с това, което е научил... Какво нахалство... Плачещ
Активен

Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +230/-8
Неактивен Неактивен

Публикации: 1009Профил
« Отговор #16 -: Декември 26, 2011, 20:41 »

Хехе Ухилен... Пиша тук, защото ми е приятно и научавам нещо ново, или помагам на някой за разлика от теб. А за рамбовските истории хахахаха Засрамен имам ги много и... Ъ?? Всичките путьовци, дето съм пребил са били натегачи като тебе, които си нямат друга работа освен да се заяждат, къде е проблема в това? Може да съм социопат и да не изпитвам вина Засрамен Никой не знае... ама ти се заяждаш с хората не аз, просто ми дойде до гуша от безсмислиците ти.

А и темата не е за сила, като физическа сила... но мъжкият характер включва частта да си защитаваш интересите, не е задължително със сила, ама с повечето животни няма как да се разбереш... по-добре пусни тема за опита си от армията, или боксовия ринг, може да науча нещо полезно за великия ти опит - човекът от "другата страна на монитора".

Достатъчно дълго съм в тоя форум и едва ли имам какво повече уникално да кажа, което не е казвано друг път. Със сигурност съм помогнал на някой, а за себе си съм научил достатъчно - мотивацията ми да пиша е започнала да спада от известно време насам, а и с такива хора като теб няма смисъл да се говори - твоето мнение задължително трябва да е наобратно на другите. Аз не съм виновен, че си смешник и че си страхлив нали? Аз живея по тоя начин... какво ти бърка в гъза това не мога да разбера.

P.S няма нужда да спамим темата, ако искаш пиши на ЛС да говорим, не е нужно всеки да чете глупостите, които са си между нас.
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +694/-252
Неактивен Неактивен

Публикации: 4336Профил
« Отговор #17 -: Декември 26, 2011, 23:25 »

Да, няма нужда да спамите темата. Която е "Къде и под влияние на какво изчезнаха качествата, необходими, за да се нарече някой МЪЖ?", а не "Ех, колко жалко, че вече има много камери и не може да се бием по улиците". Жалко, ако не сте го разбрали. Два пъти по-жалко, ако сте разбрали темата, но само пишете, колкото да се заяждате с другите и да се правите на много умни и саркастични, вместо да дадете градивно мнение.

А темата е все по-актуална. Защото мъжете стават все по-слаби, стресирани, объркани, неспособни да поемат отговорност. Мъжете се сдухват и комплексират, кризата и несигурността се отразява на психиката им, а оттам и на потентността и либидото им, както свидетелстват все повече психолози и сексолози. С други думи, не им стават пишките! Средата е все по-конкурентна, към мъжете има много очаквания, а те не са готови да се сблъскат с тях и не могат да се справят. Неспособни са да защитят себе си, семейството си, имуществото си. Способни са да седят кротко и да гледат как някой сваля гаджето им пред тях. Изчезнало им е всякакво чувство за чест и достойнство. Не ги притеснява да ги гледа тати и да им готви мама, вместо да се вземат в ръце и да си кажат "Аз мъж ли съм или бебе"... Хленчат за най-малкото и като се разболеят от настинка, оревават квартала. Не могат да възпитат морал у децата си. Децата им им демонстрират липса на уважение, защото за тях бащата вече не е пример в живота и нямат здравословна доза страх от него така, както дядо ми едно време е имал страх от баща си, но и възхищение и респект, виждайки го как се грижи за семейството си с девет деца. Днешният мъж едно дете не може да отгледа, възпита, изхрани и изучи и се оставя да му се качат на главата и жена му да му крещи като на малко дете.
Жените днес се стремят да отнемат на мъжа типичната му водеща роля. Освен това мъжете са по-малко от жените и жените в стремежа си да имат мъж, стават все по-агресивни и нападателни. Жените натоварват мъжете с очакванията си в днешното консуматорско общество и искат все повече и повече. Всичко това стресира мъжете и ги кара да се комплексират.
Днес мъжът предпочита да се свие и да се направи, че не е чул, ако някой го засегне, отколкото да отстоява правото си и себе си включително и със сила, ако трябва, когато друго не помага.

Ако на вас това ви харесва, ходете четете други теми. На нас с Феникс това не ни харесва и искаме да разискваме тази!

Но вие не сте дорасли да разберете подобна тенденция, камо ли да развивате някаква теза, която да защитите. Не може липсата на мъжко поведение да бъде коментирана от хора, които не са зрели и нямат мъжко поведение, а само се псуват по форумите от къщата на мама и тате, което е много лесно. Я, излезте навън да ви очука живота и ще видим дали ще имате време и енергия да се заяждате по някакви форуми или ще мислите как ще платите поредната сметка или кредит.

Разбира се, темата би могла да се разглежда респективно и като "Къде изчезна женствеността у жените и защо жените все повече заприличват на мъже, а мъжете на жени", но пак ще се намери някой да хейтва и да се заяжда, вместо да е градивен.
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру
*****

Репутация: +209/-202
Неактивен Неактивен

Публикации: 556Профил
« Отговор #18 -: Декември 26, 2011, 23:32 »

Престани да спамиш. Ако имаш нещо да кажеш на някого, има лични съобщения.

Здрач
Активен

doomdrake
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +37/-28
Неактивен Неактивен

Публикации: 214Профил
« Отговор #19 -: Декември 27, 2011, 00:06 »

Мдаааам интересно се е заформило тук. Понеже нещо напоследък съм се вживял като Шехепезада ще ви разкажа нещо поучително. По-скоро две неща.

Първото е от един епизод на Зайнфелд и се отнася до дървото Наполеон. "Жените са лесни вдигат си полата и са свалили мъжа. А ние мъжете ? Строим мостове, небостъргачи водим войни за да впечатлим жената. Не сте ли се замисляли на кой му е притрябвал небостъргач като една пещера върши същата работа." Тааааа Наполеон е правел точно това, търсел е начин си дига ранга на наш жаргон.

Второто е по случай думите на Кестен как всички се прехласваг по миналото. Викам си дай и аз като тях да извадя нещо от миналото. Имало едно време два града. Те били във вечна вражда. Едните прокламирали мир разбирателство, равенство и разцвет на културата, а другите били сурови, безпощадни  и безмилостни. Кой победил във войната?? Направете справка в голямата тухла на раздел Пелопонески войни. Добре ще го кажа. Спартанците измели с големите метли атиняните и доказали как демокрацията създава само женчовци и за наказание срутили стените на Атина. Така Атина станала втория гръцки полис без стени. Първият бил Спарта, защото спартанците смятали, че мъжеството на гражданите е достатъчно да ги защитава.
За тези които се оплакват, че всичко им се забранявало, защо не правите нищо да се променя какво ревете само ? Аз не се оплаквам не ми трябва да избивам комплекси като се тупам. Знаете ли кво биха казали истинските мъже при поредното ограничение - щяха да стиснат зъби и да кажат "И по лошо може да е". Истинско мъжко поведение е като онзи пич на Тракия който спаси няколко души от сигурна смърт в горящия автобус. Спазва си задълженията, но кога е на живот и смърт се хвърля в огъня и помага на хората. Надявам се да не попадам в подобна ситуация, защото не знам как ще реагирам, а не искам де ме срам от постъпката ми. 
Активен

Ако поискаш спри и погледни назад,
 аз съм твоя сянка, твоя грях,
 ако поискаш спри и остани
 да погледна в теб.
Страници: [1] 2 3 ... 5
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines