Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: оупънър: Директно предложение за секс  (Прочетена 23737 пъти)
auspider
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 157

Профил
« -: Януари 03, 2012, 18:48 »

Защо при директно предложение за секс мъжа винаги приема,
а жената винаги отказва ?
Активен

Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.

Защото светът е в ТЕБ!

Защото промяната, това си ТИ!
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1009

Профил
« Отговор #1 -: Януари 03, 2012, 20:49 »

Защо реши, че е така. Първо не всеки мъж ще приема на всяка жена, както и обратното.

Аз съм имал предложение с директно искане - но не казано със сериозен тон и страхливост, ами съвсем директно да и кажеш да се отдръпне, че ще се възбудиш и ще я нападнеш. Ако не се отдръпне си е за нея Усмивчица
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
auspider
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 157

Профил
« Отговор #2 -: Януари 03, 2012, 20:59 »

Не съм го решил аз.

Просто гледах една анкета и водещия спира момичетата и ги пита

"Защо при директно предложение за секс мъжа винаги приема,
а жената винаги отказва ?"

и си мисля че става за оупънър
Активен

Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.

Защото светът е в ТЕБ!

Защото промяната, това си ТИ!
n0name
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 98

Профил
« Отговор #3 -: Януари 03, 2012, 21:32 »

Това може би,би могло да има някакъв успех в нощно заведение където жените са почерпени и са им паднали задръжките,но на тоя въпрос (оупънър) процента жени да отговорят положително е нищожен,по скоро биха те гледали странно и биха те отрязали моментално.Може би успех може да постигнеш ако си много много красив или известен с нещо,дори тогава шанса е нищожен.
Активен

Keep Walking
Daniel
PuP Contributor
PuP Форум Сенсей
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 367

Contemporary Bohemian

Профил
« Отговор #4 -: Януари 04, 2012, 10:26 »

Не е невзможно. Ако имаш яко тяло и секси излъчване, съчетани с правилно поведение и точно място (примерно дискотека). Бонус е ако си известен или си личи отдалече, че си пачкосан. Но ако спреш момиче на улицата с диркетна оферта за секс няма да се навие, освен ако не е професионалистка.
Активен

"Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си! А репутацията ти нека се сгромолясва на воля - важното е да надживееш копелетата."

"Мъжът винаги ще бъде привличан от жената, която отразява най-дълбоката му визия за него самия, жената, чието отдаване ще му позволи да изпита чувство за самоуважение. Мъжът, който е гордо уверен в собствената си стойност, би искал най-възвишения тип жена, достъпна за него, жената, на която се възхищава - най-силното, най-трудното завоевание, защото усещането за постижение може да получи само от притежаването на героиня, а не на празноглава уличница. Той не се стреми да придобие стойност, той се стреми да я изрази. Няма конфликт между стандартите на ума и желанията на тялото му."

bojidar93
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 74

Профил
« Отговор #5 -: Януари 04, 2012, 11:00 »

Daniel  и другите са го казали много хубаво ,ако има изградено привличане ще се навие,но за да има такова при оупънъра трябва да си добре облечен , да имаш външен вид и добър език на тялото.Представи си едно грозно и дебело момиче ти предложи да правите секс?Ще и откажеш (освен ако не си извратеняк Смотан) Ако нямаш външния вид, хубавите дрехи , парфюма и добрия език на тялото ти си това грозно и дебело момиче Усмивчица А само с оупънъра братче няма как да създадеш привличане за секс трябва да има разговор , флирт , провокации да създадеш емоции .....
Активен
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1009

Профил
« Отговор #6 -: Януари 04, 2012, 11:55 »

А оупънър, аз не бях разбрал, мислех си че въпрос задаваш.

Аз не бих го използвал - според мен такъв оупънър би ти свалил ранга - "Виж ме, мацко досега 100 жени ми отказаха, ти ще си 101-вата." Ако си се решил да се правиш на забавен евентуално с някоя може и да мине, но на жените и без това им е писнало всеки който срещнат все за секс да му е първата дума, а ако си по-високорангов няма да ти се налага да го използваш, но въпреки всичко има някакъв потенциал, но в супер тесен кръг от ситуации ще ти отвърнат положително. Ако е на улицата ще ги издразниш и ще ти кажат - "Еми виж се в огледалото и там си задай въпроса".

Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #7 -: Януари 04, 2012, 17:49 »

Добре бе пичове, защо ги мислите толкова тези оупънъри - няма смисъл от такива сложни, особено ако е в шумно заведение, където половината думи няма да бъдат чути.
Отваряйте с нещо просто. Работи си много добре. Няма нужда от сложни оупънъри.
Много по-важен е езика на тялото, фрейма, външния вид, както и това, което ще кажеш в следващите 5 минути, които ще ти осигури оупънъра.
Активен
Razputin
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 332

Профил WWW
« Отговор #8 -: Януари 04, 2012, 21:39 »

Е как защо винаги отказват, ми защото "ТЯ НЕ Е ТАКАВА" ако ще и да се подмокрила отдолу (гледайки те) и ти да отидеш с най-великия остроумен опънър пак ще те резне. Виж ако нацелиш от един специфичен тип жени наричани за краткост от мен "МЕГА К*РВИ" ти само като се доближиш до нея тя ще ти пусне някой "опънър". Но те обикновенно са много "неугледни".
Активен

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот Ухилен
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 799

Профил
« Отговор #9 -: Януари 06, 2012, 23:03 »

Това се казваше апокалиптичен опънър. Проблема е че го приемате като покана...

Отговора почти винаги е не, което е и сладкото на целия опънър. През малкият момент след опънъра гледате девойката с poker face, без да помръдвате и скула, и после се запознавате с нея все едно НИЩО не е станало.

Едва ли работи при голям процент от хората. Иска се огромна безкруполност, много големи топки и непукизъм до небето.
Просто е win-win ситуация! НЕ сте поредния, вие правите нещо НЕМИСЛИМО в обществото и после се държите все едно не се е случило. Момичето ще ви запомни!
Не е важен опънара, важно е какво правите след него. Ако се спъружите от отказа естествено, че няма да ви огрее  Ухилен .

Обаче ако я гледате през този малък момент след опънара съвсем хладнокръдно, тя започва да се чуди, "този шегува ли се или ме кани найстина"...
Още няколко мига и БАМ, продължавате все едно нищо не е станало, запознавате се, подавате ръка за здрависване. След такъв опънър никоя няма да ви friendzon-ва  Ухилен
Да не каже някой после че си измислям : http://www.pualingo.com/openers/apocalypse-opener/  Засрамен
Даже едно време са я дискутирали и в нашия форум: http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=504.0
Активен
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1868

Профил
« Отговор #10 -: Януари 07, 2012, 03:04 »

Правил съм го 2 пъти и 2-та пъти върза, но и 2та таргета бяха много лесни.
1) бяхме си говорили бая и си показваше, че ме харесва, въпреки че има приятел. Малко преди да тръгне и хвърлих презерватив в ръцете скрит в кибритена кутиика от едно известно заведение и и казах "Хайде на кафе" като подчертах, че кафето е в кавички. Обърнах се и тръгнах към хотелските стай. Последва ме, но не я ...

2) Японка, много лесен таргет (ебат се като за световно). Говорихме си точно 3 мин при регистрацията и в хотела. И разбрах, че въпреки че е красива е много забита. Пътуваше сама... ясно ви е по каква причина. Просто чакаше нещата да се случат и много и се искаше някой да я изчука. Показах и стаята и и казах, че имаме много готина тераса, където може да пие по нещо и да намери нови приятели, всичките травълъри, като добавих и че аз след 10тина минути ми свършва смяната и сигурно ще се кача да я запозная с гости и персонал. Качих се с мастър ключовете за нейната стая и и казах просто "Какво ще кажеш да вземем 1 бутилка вино и да се позабавляваме?". Подадох и ключовете и тръгнах да взимам вино от бара. Тя гледа, гледа и като тръгнах надолу по стълбите към стайте ме последва Усмивчица. На следващия ден друг колега също я мина.

Така че много зависи от таргета според мен. Лесен таргет и проява на самочувствие и стават нещата. Не съм пробвал с някоя наконтена кифла, може би защото нямам топки да го направя, но според мен няма да се получи.
Активен
Дълбоконадводен
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 274

Профил
« Отговор #11 -: Януари 13, 2013, 14:19 »

Какво ми се случи и на мен веднъж ...
Бяхме в една кръчма с  един приятел и гледахме някакъв мач, пихме бири ... знаете. Бирата започна да се обажда и след поредното ходене до тАулетната стана интересното. Точно излизах и видях пред вратата две момичета, които бързаха да влезнат вътре и двете, а тоалетната беше за един човек. Изгледах ги мръснишки и им казах нещо от рода на ... оф не помня, какво им казах. Беше преди сигурно 4-5 години, но ги избъзиках нещо, че ще употребяват забранени субстанции. Намигване Едното момиче беше ниско и пълно, не ми хареса, ама другата беше готина много. Та тази готината и тя излезе отворена и ми вика "Ела да видиш, като толкова искаш да знаеш!", или нещо такова. Еййй, направо затворих вратата и заключих от вътре, а те мислеха, че ще се сдухам и няма да го направя.  Ухилен Заключих, прегърнах ги и двете и си вкарах ръцете в деколтетата им, но дебеличката се дръпна ... неин проблем. :Д Ама другата даде да я пипам, дръпнах й сутиена и й лизах циците ... малееее ебаси кефа си направих. Яко натискане беше, а си бяхме казали точно 2-3 изречения. Готин Да обаче ... дебеличката се обади, че гаджето й на онази, ако разбере ще ме утрепе. Даааааааа ... за моя изненада гаджето й беше в заведението. Аз все пак бях с приятел и не се притесних, но след малко спряхме да се натискаме, излезнахме навън и го видях. Малееееее ... добре, че този не виждаше WC-то и не разбра, какво стана. Беше ОГРОМЕН.  Шокиран А масите, които бяха около мен и моя човек видяха, какво стана, та нещо се разкрещяха там и се изкефиха пичовете, дето гледаха и те мача и наливаха бири. Голям смях тогава, ама онзи ако беше разбрал, хич нямаше да ми е смешно.  Ухилен
Но ако нямаше гадже или ако поне не беше там ... със сигурност щях да я опъна направо пред приятелката й. :Д

По конкретния въпрос ... пробвал съм нещо подобно, но освен да закачиш някоя пияна, друго няма да стане. Е, хайде ... по-вероятно е да не стане.  Намигване
Активен
BolD
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Профил
« Отговор #12 -: Март 14, 2013, 12:08 »

Защо при директно предложение за секс мъжа винаги приема,
а жената винаги отказва ?

Защото отдавна не живеем в каменната ера  Плезещ се
Активен

Empty your mind
Be formless
Shapeless
Like water
You put water into a cup
It becomes the cup
Put it in a teapot
It becomes the teapot
Water can flow
Or creep or drip or crash
Be water my friend
                                            Bruce Lee
anonimen
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 172

Профил
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2015, 20:42 »

Защото ще ги сметнат за лесни или кучки ако приемат оферта на непознат за секс.
Активен
sgquelle10
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 22

Профил
« Отговор #14 -: Ноември 29, 2015, 17:00 »

Има научен експеримент, в който доказаха, че от 100 жени поне 5 ще кажат "Да" . Не спирай да опитваш
Активен
Танграта
PuP Knight
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 751

Профил
« Отговор #15 -: Ноември 29, 2015, 22:11 »

Щото мъжът избира по външен вид основно, а жената по поведението основно.
Затова и най-честата реплика на тоя тип въпроси не е 'не ми харесваш', а 'не те познавам'!

Другият проблем е, че с тая реплика ескалацията удря тавана, а при жените няма свръх бърза ескалация, именно като следствие на горното. Това е вече втори кръг бушонна верига, която гърми в главата на жената.

Третият проблем е, че на жената и трябва малко или много комфорт, мисълта, че поне теоретично може да те задържи, за да я закриляш.

Не знам дали е същият клип, който и аз бях гледал един път, но (вътрешната ти) играта ти трябва да е безупречна, за да имат значение само горните фактори. Иначе гориш дори преди това.

Положителното е, че ще изкараш много ИОИ-та. Топките дават адски много респект и съответно атракшън. Тъпото е, че светват една гора бариери и щитове у жената. И оттам е общо взето задънена улица.
Активен

Позитив чалъндж: 1 - 30 Октомври.
Правете забележки, ако споря с някой; ако се присмивам , или съм саркастичен ... Усмивчица
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: