auspider
|
 |
« -: Януари 03, 2012, 18:48 » |
|
Защо при директно предложение за секс мъжа винаги приема, а жената винаги отказва ?
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 03, 2012, 20:49 » |
|
Защо реши, че е така. Първо не всеки мъж ще приема на всяка жена, както и обратното. Аз съм имал предложение с директно искане - но не казано със сериозен тон и страхливост, ами съвсем директно да и кажеш да се отдръпне, че ще се възбудиш и ще я нападнеш. Ако не се отдръпне си е за нея
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
auspider
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 03, 2012, 20:59 » |
|
Не съм го решил аз.
Просто гледах една анкета и водещия спира момичетата и ги пита
"Защо при директно предложение за секс мъжа винаги приема, а жената винаги отказва ?"
и си мисля че става за оупънър
|
|
|
Активен
|
Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.
Защото светът е в ТЕБ!
Защото промяната, това си ТИ!
|
|
|
n0name
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 98
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 03, 2012, 21:32 » |
|
Това може би,би могло да има някакъв успех в нощно заведение където жените са почерпени и са им паднали задръжките,но на тоя въпрос (оупънър) процента жени да отговорят положително е нищожен,по скоро биха те гледали странно и биха те отрязали моментално.Може би успех може да постигнеш ако си много много красив или известен с нещо,дори тогава шанса е нищожен.
|
|
|
Активен
|
Keep Walking
|
|
|
Daniel
PuP Contributor
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 367
Contemporary Bohemian
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 04, 2012, 10:26 » |
|
Не е невзможно. Ако имаш яко тяло и секси излъчване, съчетани с правилно поведение и точно място (примерно дискотека). Бонус е ако си известен или си личи отдалече, че си пачкосан. Но ако спреш момиче на улицата с диркетна оферта за секс няма да се навие, освен ако не е професионалистка.
|
|
|
Активен
|
"Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си! А репутацията ти нека се сгромолясва на воля - важното е да надживееш копелетата." "Мъжът винаги ще бъде привличан от жената, която отразява най-дълбоката му визия за него самия, жената, чието отдаване ще му позволи да изпита чувство за самоуважение. Мъжът, който е гордо уверен в собствената си стойност, би искал най-възвишения тип жена, достъпна за него, жената, на която се възхищава - най-силното, най-трудното завоевание, защото усещането за постижение може да получи само от притежаването на героиня, а не на празноглава уличница. Той не се стреми да придобие стойност, той се стреми да я изрази. Няма конфликт между стандартите на ума и желанията на тялото му." 
|
|
|
bojidar93
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 74
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 04, 2012, 11:00 » |
|
Daniel и другите са го казали много хубаво ,ако има изградено привличане ще се навие,но за да има такова при оупънъра трябва да си добре облечен , да имаш външен вид и добър език на тялото.Представи си едно грозно и дебело момиче ти предложи да правите секс?Ще и откажеш (освен ако не си извратеняк  ) Ако нямаш външния вид, хубавите дрехи , парфюма и добрия език на тялото ти си това грозно и дебело момиче  А само с оупънъра братче няма как да създадеш привличане за секс трябва да има разговор , флирт , провокации да създадеш емоции .....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 04, 2012, 11:55 » |
|
А оупънър, аз не бях разбрал, мислех си че въпрос задаваш.
Аз не бих го използвал - според мен такъв оупънър би ти свалил ранга - "Виж ме, мацко досега 100 жени ми отказаха, ти ще си 101-вата." Ако си се решил да се правиш на забавен евентуално с някоя може и да мине, но на жените и без това им е писнало всеки който срещнат все за секс да му е първата дума, а ако си по-високорангов няма да ти се налага да го използваш, но въпреки всичко има някакъв потенциал, но в супер тесен кръг от ситуации ще ти отвърнат положително. Ако е на улицата ще ги издразниш и ще ти кажат - "Еми виж се в огледалото и там си задай въпроса".
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3996
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 04, 2012, 17:49 » |
|
Добре бе пичове, защо ги мислите толкова тези оупънъри - няма смисъл от такива сложни, особено ако е в шумно заведение, където половината думи няма да бъдат чути. Отваряйте с нещо просто. Работи си много добре. Няма нужда от сложни оупънъри. Много по-важен е езика на тялото, фрейма, външния вид, както и това, което ще кажеш в следващите 5 минути, които ще ти осигури оупънъра.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 04, 2012, 21:39 » |
|
Е как защо винаги отказват, ми защото "ТЯ НЕ Е ТАКАВА" ако ще и да се подмокрила отдолу (гледайки те) и ти да отидеш с най-великия остроумен опънър пак ще те резне. Виж ако нацелиш от един специфичен тип жени наричани за краткост от мен "МЕГА К*РВИ" ти само като се доближиш до нея тя ще ти пусне някой "опънър". Но те обикновенно са много "неугледни".
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
Неактивен
Публикации: 799
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 06, 2012, 23:03 » |
|
Това се казваше апокалиптичен опънър. Проблема е че го приемате като покана... Отговора почти винаги е не, което е и сладкото на целия опънър. През малкият момент след опънъра гледате девойката с poker face, без да помръдвате и скула, и после се запознавате с нея все едно НИЩО не е станало. Едва ли работи при голям процент от хората. Иска се огромна безкруполност, много големи топки и непукизъм до небето. Просто е win-win ситуация! НЕ сте поредния, вие правите нещо НЕМИСЛИМО в обществото и после се държите все едно не се е случило. Момичето ще ви запомни! Не е важен опънара, важно е какво правите след него. Ако се спъружите от отказа естествено, че няма да ви огрее  . Обаче ако я гледате през този малък момент след опънара съвсем хладнокръдно, тя започва да се чуди, "този шегува ли се или ме кани найстина"... Още няколко мига и БАМ, продължавате все едно нищо не е станало, запознавате се, подавате ръка за здрависване. След такъв опънър никоя няма да ви friendzon-ва Да не каже някой после че си измислям : http://www.pualingo.com/openers/apocalypse-opener/  Даже едно време са я дискутирали и в нашия форум: http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=504.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1868
|
 |
« Отговор #10 -: Януари 07, 2012, 03:04 » |
|
Правил съм го 2 пъти и 2-та пъти върза, но и 2та таргета бяха много лесни. 1) бяхме си говорили бая и си показваше, че ме харесва, въпреки че има приятел. Малко преди да тръгне и хвърлих презерватив в ръцете скрит в кибритена кутиика от едно известно заведение и и казах "Хайде на кафе" като подчертах, че кафето е в кавички. Обърнах се и тръгнах към хотелските стай. Последва ме, но не я ... 2) Японка, много лесен таргет (ебат се като за световно). Говорихме си точно 3 мин при регистрацията и в хотела. И разбрах, че въпреки че е красива е много забита. Пътуваше сама... ясно ви е по каква причина. Просто чакаше нещата да се случат и много и се искаше някой да я изчука. Показах и стаята и и казах, че имаме много готина тераса, където може да пие по нещо и да намери нови приятели, всичките травълъри, като добавих и че аз след 10тина минути ми свършва смяната и сигурно ще се кача да я запозная с гости и персонал. Качих се с мастър ключовете за нейната стая и и казах просто "Какво ще кажеш да вземем 1 бутилка вино и да се позабавляваме?". Подадох и ключовете и тръгнах да взимам вино от бара. Тя гледа, гледа и като тръгнах надолу по стълбите към стайте ме последва  . На следващия ден друг колега също я мина. Така че много зависи от таргета според мен. Лесен таргет и проява на самочувствие и стават нещата. Не съм пробвал с някоя наконтена кифла, може би защото нямам топки да го направя, но според мен няма да се получи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Дълбоконадводен
|
 |
« Отговор #11 -: Януари 13, 2013, 14:19 » |
|
Какво ми се случи и на мен веднъж ... Бяхме в една кръчма с един приятел и гледахме някакъв мач, пихме бири ... знаете. Бирата започна да се обажда и след поредното ходене до тАулетната стана интересното. Точно излизах и видях пред вратата две момичета, които бързаха да влезнат вътре и двете, а тоалетната беше за един човек. Изгледах ги мръснишки и им казах нещо от рода на ... оф не помня, какво им казах. Беше преди сигурно 4-5 години, но ги избъзиках нещо, че ще употребяват забранени субстанции.  Едното момиче беше ниско и пълно, не ми хареса, ама другата беше готина много. Та тази готината и тя излезе отворена и ми вика "Ела да видиш, като толкова искаш да знаеш!", или нещо такова. Еййй, направо затворих вратата и заключих от вътре, а те мислеха, че ще се сдухам и няма да го направя.  Заключих, прегърнах ги и двете и си вкарах ръцете в деколтетата им, но дебеличката се дръпна ... неин проблем. :Д Ама другата даде да я пипам, дръпнах й сутиена и й лизах циците ... малееее ебаси кефа си направих. Яко натискане беше, а си бяхме казали точно 2-3 изречения.  Да обаче ... дебеличката се обади, че гаджето й на онази, ако разбере ще ме утрепе. Даааааааа ... за моя изненада гаджето й беше в заведението. Аз все пак бях с приятел и не се притесних, но след малко спряхме да се натискаме, излезнахме навън и го видях. Малееееее ... добре, че този не виждаше WC-то и не разбра, какво стана. Беше ОГРОМЕН.  А масите, които бяха около мен и моя човек видяха, какво стана, та нещо се разкрещяха там и се изкефиха пичовете, дето гледаха и те мача и наливаха бири. Голям смях тогава, ама онзи ако беше разбрал, хич нямаше да ми е смешно.  Но ако нямаше гадже или ако поне не беше там ... със сигурност щях да я опъна направо пред приятелката й. :Д По конкретния въпрос ... пробвал съм нещо подобно, но освен да закачиш някоя пияна, друго няма да стане. Е, хайде ... по-вероятно е да не стане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BolD
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #12 -: Март 14, 2013, 12:08 » |
|
Защо при директно предложение за секс мъжа винаги приема, а жената винаги отказва ?
Защото отдавна не живеем в каменната ера 
|
|
|
Активен
|
Empty your mind Be formless Shapeless Like water You put water into a cup It becomes the cup Put it in a teapot It becomes the teapot Water can flow Or creep or drip or crash Be water my friend Bruce Lee
|
|
|
anonimen
|
 |
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2015, 20:42 » |
|
Защото ще ги сметнат за лесни или кучки ако приемат оферта на непознат за секс.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sgquelle10
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 22
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 29, 2015, 17:00 » |
|
Има научен експеримент, в който доказаха, че от 100 жени поне 5 ще кажат "Да" . Не спирай да опитваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Танграта
|
 |
« Отговор #15 -: Ноември 29, 2015, 22:11 » |
|
Щото мъжът избира по външен вид основно, а жената по поведението основно. Затова и най-честата реплика на тоя тип въпроси не е 'не ми харесваш', а 'не те познавам'!
Другият проблем е, че с тая реплика ескалацията удря тавана, а при жените няма свръх бърза ескалация, именно като следствие на горното. Това е вече втори кръг бушонна верига, която гърми в главата на жената.
Третият проблем е, че на жената и трябва малко или много комфорт, мисълта, че поне теоретично може да те задържи, за да я закриляш.
Не знам дали е същият клип, който и аз бях гледал един път, но (вътрешната ти) играта ти трябва да е безупречна, за да имат значение само горните фактори. Иначе гориш дори преди това.
Положителното е, че ще изкараш много ИОИ-та. Топките дават адски много респект и съответно атракшън. Тъпото е, че светват една гора бариери и щитове у жената. И оттам е общо взето задънена улица.
|
|
|
Активен
|
Позитив чалъндж: 1 - 30 Октомври. Правете забележки, ако споря с някой; ако се присмивам , или съм саркастичен ... 
|
|
|
|