Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 02, 2020, 10:09:32 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
 
   Начало    Правила Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: рапорт от провинциална дискотека :) (бая си е)  (Прочетена 3612 пъти)
u`F`o
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +118/-57
Неактивен Неактивен

Публикации: 452Профил
« -: Март 25, 2012, 21:55:25 »

Здравейте играчи!

Съвсем случайно се случи така, че попаднах с една компания в частна къща в едно малко градче. Ядохме-пихме, ама само 6-7ем момчета сме, а на мен така не ми е най-якото парти. Бяхме станали още в 5часа и цял ден задачки. В 24:00ч точно когато вече всички уж умирахме, аз викам, айде да ходим на дискотека!  
Станахме и тръгнахме. Ама сме в чуждо населено място. Домакинът е Софиянец и той, абе яката работа, никой не знае къде сме и къде отиваме, обаче знаем къде искаме да стигнем Намигване Разбира се, не ни отне много време и намерихме дискотеката. Съответно, всичките сме толкова пробити от към пари, че няма на къде.... Аз бях ларж с 20лв в джоба, а другите 5 човека общо имаха 10. Няма значение, казвам аз, влизаме. Вход нямаше! Тогава тайфата се ентусиазира. Все пак, тези пари отидоха за пиене. Радостта не продължи дълго, тъй като в малката дискотечка нямаше нито свободни маси, нито свободен бар - НИЩО! И ние седим 6 човека и се оглеждаме като мишки в трици.
Отивам аз с единия играч (уж сваляч бил) при едни мацки на бара, като уж най-вървежните да идем да им говорим нещо да се наместим при тях. И той само си отвори устата с нещо от типа на "Извинете, тука сме една компания, ама дали ще може да си оставим нещата при вас?". Много лошо, взе да се извинява от първата дума и бяха една на 20 години и една на 35. Аз през това време заговорих 20се годишната (не помня с какво), но помня, че ми реагира добре първоначално, докато не видя как нейната 35 годишна приятелка точно отрязва човека който е дошъл с мен и..
... изкиселяха нещо. Връщаме се при останалите и сме в изходна позиция. Още седим и се оглеждаме. Не се замислих, казах на единия "Дръж ми якето, скачам в боя!". Исках да изглеждам, сякаш вече съм вътре в заведението и съм се настанил някъде, а не да обикалям с якето. Качвам се на 2рия етаж. Виждам, че една мацка нещо ме поглежда и направо отивам при нея. Вкарвам и 2-3 мохабета и се запознавам с нея (7) и с нейната приятелка (5). Казах й, че съм с едни приятели и дали може да си оставим нещата на тяхната маса. Тя ми посочи един хомосексуален тип и двама негови хетеросексулано AFC изглеждащи приятели- масата е тяхна, ние сме просто ей така.
Set 1
Аз: Виж, сега този тип така като го гледам, ще тръгне да ме сваля, но ти ще ме извадиш от положението. Ще кажеш, че си ми бивше гадже и ще оправим нещата Намигване
Тя се засмя и нищо не каза.
Отивам при типа, и се опитвам да изглеждам максимално хетеросексуален, за да не ми налита. Въпреки гейския му вид се оказа нормален. Запознахме се (Миро се казваше).
Аз: Тук съм с едни приятели имаш ли нещо против да дойдем да си оставим нещата на вашата маса?
Миро: Виждам, че се познаваш с момичетата ей там, нали? - и ми посочи Криси, с която се бях запознал точно преди вече има няма 2 минути.
Аз (уверено): Да-да, познаваме се с тях
Той: Добре тогава може да дойдете

Отидох долу и събрах компанията. Като отидохме при тях, след първото наздраве видях една "сгодна", която се оказа, че също е от София. Запознах се с нея. Започнахме да водим някакъв разговор. Видях, че има някакъв интерес. Отидох да дам наздраве на мойте хора (те танцуват около масата, но в другият й край) и в следващият момент като се обръщам и гледам Цвети танцува с гейоподобният играч. След това се опитах отново да завържа някакъв разговор, но някак си усещах как тя и този тип вече имат нещо и/или просто съм й изгубил интереса.

Въпрос 1:  Бихте ли играли за мацката, която видимо има интерес (или поне няма нищо против да танцува) с човекът който ви е предложил места на масата си? Един вид, ще му правите мръсно, а и тя си танцува с него, как да я "открадна"?

Аз реших да оставя нещата така. През това време, се върнах при Криси, която доста добре ми реагираше. Пак я отварям и пак се заговаряме, вкарвам й леко кино докато й говоря. И в този момент нейната гадна приятелка гледа какво се случва и я дръпна. Предполагам сте го виждали. Дръпна си я от мен и се заигра с нея.

Въпрос 2:  Случвало ви се е предполагам. Как реагирате вие в такава ситуация? Можете ли да си върнете мацката обратно и как?

Аз реших, че не е сега момента да нахалствам, а най-добре да изчезна за момент. Запътих се пред заведението, където на влизане имаше маса с 2 момичета, които добре ме огледаха. Имах 2 запалки в джоба и отивам, YES! Те са още там!

Set 2


Аз (с най-тъпия опънър, те са показали някакъв интерес): Имате ли огънче?
Едната ми подава запалка, аз обаче направо си сядам.
Аз: Вие от тук ли сте?
Таргет (7): Ами да, защо?
Аз: Хм, странно не изглеждате типични представителки на "името"
Таргет и приятелка : Защо ? Е, как така?
Аз (усмихвам се): Може би по-късно ще разберете Намигване

дърпам си от цигарата за да спечеля малко време.
 Няколкото секунди след които започва да става неловко минават (2-3 секунди)

Аз: Защо не сте вътре? Не знаете как се танцува "макарена" ли? (преди 2 песни беше свършила)
Таргет (засмива се и отговаря): Ами не не ни се седи вътре, тъпо е!
Аз: Да, дейстително би ми станало тъпо, ако всички знаят как се танцува макарена, а аз не  Намигване
Таргет: Ами в действителност вчера много прекалихме с танците и с алкохола и днеска почиваме
Аз: ... или мама не ви е отпуснала достатъчно джобни?
Таргет (засмива се): А ти защо не ни почерпиш по нещо?
Аз: А вие с какво сте заслужили да ви почерпя по нещо?

нямаше адекватен отговор
В този момчент, не съм 100% сигурен, но мисля, че някакви типове бяха излезнали на входа на дискотеката, а ние сме на 4-5 метра от входа и мисля, че чух да обсъждат момичетата. Тогава те не знам дали заради тях или заради мен, казаха че стават и че им е било приятно да си полафим.

Грешка: Защо не ги поканих да пием в къщата, която е свободна? Още повече, че имах и терен. Въобще не се сетих.
Та така и не разбрах, защо се вдигнаха така внезапно.  

Влезнах обратно горе. В този момент Криси (заради която успях да взема масата) и нейната приятелка, която я дръпна малко по-рано говорят с някъв тип. Аз заставам до тях, облягам се на диванчето зад мен и си пия. И си мисля, че не може да седя така и да ги чакам да се наговорят. Гадната приятелка нарочно държи разговора, защото знае, че когато приключи, аз ще искам да говоря с Криси.
Навеждам се към Криси и й казвам, че не е учтиво да не ме запознава с нейните приятели. Съответно ме запознава с "младежа Х" (не му помня името грам!). Направихме малко мохабет с пича, като още в началото на разговора Криси и гадната се изпариха. Това запознанство обаче, ми помогна за по-нататъчното развитие на вечерта.
След малко седим с моите хора и нещо гледам "младежа Х" на една маса с 5-6 момичета и още 2-3 момчета. Видях, че има място до него и отидох. Сядам до него, започваме някакви невзрачни разговори, като аз само изчаквам удобен момент да се запозная с момичетата. Запознах се с всичките (без една). Дори говорих с едната от тях и й приложих играта с НЛП "намисли си число от 1 до 10". Познах 3 и 7 - тя беше адски учудена. Аз също! Смотан Никога не го бях прилагал. Казах й, че мога да й гледам на ръка, съчинявах малко глупости и хареса й.
Танцувах и с нея и с още 2 други момичета от компанията. И гледам, една доста сносна (7) седи сама и си танцува, а е от тяхната компания. О не, няма как да стане тая. Отивам и директно й казвам:
Аз: Аз тук с всички се запознах, освен с теб ?
Тя: Деси - приятно ми е
Аз: Иван и на мене
(ааа, защо го казах! Още тогава се усетих, че трябваше да си спестя коментара)
Последва бла-бла-бла. Танцувахме заедно. Обаче въпреки това, не можех да я вкарам във фрейма си. Не можах да я накарам да слезнем долу "на въздух, за да дръпнем по една цигара". Не можах да я накарам и да идем на малко по-свободно място да танцуваме. Танцувахме при нейната компания. А по това време (вече 5:00ч) и моята се беше преместила до тяхната маса.
Бях на нашата маса и я виждам как си слага вече якето. Правя 2 крачки и заставам небрежно на пътеката от където ще си тръгне. Тя идва към мен, подава ми ръка, аз я предърпвам лекичко към себе си й:
Аз: нали не смяташе да си тръгнеш, без да ми кажеш чао?
Тя: Е не, как нали виждаш, ето дошла съм
Аз: А, добре. Айде остави ми някакъв номер, да се чуем
Тя: Нали знаеш, че няма да се видим повече? Ти не си от тук (т'ва е малко съчинения, но важното е че ме отряза).
Аз: А ако се видим?
Тя: Ако се видим, ще те поздравя и ще те цункам Усмивчица
Аз: Направи го още сега!

Казвам го й я гледам как се замисля. В този момент добавям
Аз: ... по бузката (и й подавам една буза)
Целува ме
Аз: и другата да не се сърди Намигване
Пак ме целува и ... си тръгна. Не помня дали си казахме нещо.

Въпрос 3: Добре, ако има интерес и й е готино, защо дори не си остави телефона? След като беше видяла, че говоря и танцувам с други 3-4 момичета => значи съм вървежен => значи ТЯ ще ме хареса по default.

Както и да е. Вече имам телефона на типа, който ме намира за "супер точен пич" (тоя с много мацки на една маса), имам номера на управителя на заведението, който се зарадва като разбра, че сме от София. Мисля да отида пак с компания.

Та целува ме по бузките последната мацка и аз се заигравам с останалите. Ама вече малко с нежелание. Очаквах да излезне нещо от тази. И танцувам си с едната и идва един от компанията й и започва да се заяжда с мен.
Братовчедка му била, много нахален съм бил, да съм се бил махал. И ме побутна с ръка 2 пъти, видимо раздразнен, а може би и пиян. Аз му казам, че не искам проблеми, но да гледа да не създава такива. Той ми вика "аре махай се". Викам си на акъла, айде нещата да минават кротко, щото в компанията 2ма човека се занимават с бокс (аз и още един) и имаме един боец по MMA, който е минал през всичките бойни изкуства. Отидох си на сепарето, както споменах до тяхното. Нищо не се случи. И по-добре. Щото щяхме да разбием главата на известен брой хора, обаче в чуждо село нали знаете... ... и керамидите бият. А и все пак не сме отишли за това там.

Въпрос 4: Как реагирате в такива ситуации? Тръгвате ли да ги биете или гледате да минава всичко по живо-по здраво?

Та общо взето това се случи в рамките на 6 часа в една провинциална дискотека. Това, което ми хареса много, беше, че аз бях със скъсан панталон (на чатала нали не се вижда  Намигване ), избелял с няква обикновена блузка и маратонки! Въобще не се бях нагласил за излизане, а бяхме с дрехите с които бяхме отишли да си вършим задачките.

Поздрави, умрял за сън и убит от път, u`F`o

П.С.: И ако на вас ви се струва, че е много за четене, помислете колко време съм го писал и ще ви олекне  Намигване
Активен

Ако изглежда като курва, мисли като курва и действа като курва - еми курва си е! A ти какво си помисли Усмивчица
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Репутация: +446/-80
Неактивен Неактивен

Публикации: 1868


Профил
« Отговор #1 -: Март 26, 2012, 01:56:39 »

Добре го даваш откъм социални качества и самочувствие, ама ти куца малко мисълта и логистиката според мене.

На въпрос 1: Бих отговорил с не, но само ако знам, че найстина се зарибяват. Ти откъде не знаеш, че са братовчеди примерно. Питай ги и 2мата от къде се познават. А ако се зарибяват помогни на пича. Ако не стане е твой ред. Той най-вероятно ще се сдуха, ако мацката му откаже и ще си замине. Хем си му помогнал, хем ти е благодарен, хем ти оставя местата и мацката.

На въпрос 2: За да избегнеш подобни ситуации е трябвало да се представиш и на 5-тичката, за да и спечелиш удобрението. Дори да пофлиртуваш с нея, ако трябва. На Уйнга ми снощи една му била забила шамар, защото зарибявал приятелката й, а той беше зарибявал и една нейна друга приятелка. Е това е кофти ситуация вече, от която трудно се излиза. Ти след като ти я беше дръпнала можеше да отидеш да поприказваш с 5-чката и да я включиш в сета. Тя от ахване направо щеше сама да ти направи ДХВ пред 7-чката.

Грешка: Не се отговаря така след като те питат за почерпка. И аз бях отговорил така на един четворен сет от 9ки и 10ки и стана много тъпо, а имах възможност да спя с една от тях. Кажи им, че не ги познаваш достатъчно добре, за да ги почерпиш. Ако ти станат приятелки с удоволствие би го направил. И от там поканата за вкъщи, където можеш да ги почерпиш. Преди това ги запознаваш и с приятелите ти и ги вкарваш в компанията и си изолираш мацката, която искаш да ... После ги водиш у вас и пак я изолираш за секс, докато твойте авери се надпреварват да зарибяват другата, на която й е мега яко, че 5 коча и скачат около главата.

Въпрос 3: Не си оставя телефона, защото нямаш изграден рапорт. Тя нищо не знае за тебе и ти нищо не знаеш за нея. Защо ще ти остави телефона си? Ти били си дал телефона на някакъв непознат пич, който те е изкефил в диското, и ти вкарва оферта да се видите за някаква работа или мухабет? Като ти откаже телефон, започни квалификация директно. Кажи нещо от сорта на "Ей да ние почти не се познаваме, хайде да те питам ти ..." прегръщаш я, водиш я на някъде на долния етаж, изолираш я, правиш си рапорта, предложи да я изпратиш, че ти е готин разговора, целуни я, покани я у вас.

Въпрос 4: Добре си реагирал. Няма смисъл от боеве дори и да си напълно сигурен, че можете да омажете цялата дискотека и целия град. Все пак си там за мацки, а не да се доказваш като поредния селтак от София отишъл да се прави на мъж в провинцията. Има ги много такива, не целя да обидя някого от форума като цяло.
Активен
consilieri
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +285/-36
Неактивен Неактивен

Публикации: 647Профил
« Отговор #2 -: Март 26, 2012, 09:14:47 »

Съгласен съм с инс по точка 1.

2. Как си с танците. В такава ситуация, трябва веднага да си върнеш таргета. Блокърката танцува с таргета ти, мушваш се между двете, грабваш таргета и почваш бавен танц хванити един за друг. Музиката ли - еби музиката, при такава нагла безцеремонност, да не ти пука за музиката. Верно, че е добре да обърнеш внимание и на приятелката на таргета, но понякога компаниите с апрекалено глеми да обърнеш на всеки внимание, друг път блокърката отказва комуникация.

3. Деси как беше облечена? С рокля, с блузка, с шалче? Негваш я елегантно нещо за дрехите й и как иначе правила много добро впечатление. От там, ако имаш късмет да е шалче, в танца се заиграваш с него. Изобщо, ако танцуваш с някоя мацка, прави шоу - тогава можеш да докосваш и възбуждаш - всичко.

П.П.
На "нали знаеш, че няма да се видим повече", ако ми го беше казала на мен, автоматично, без да се замислям й казвам -  "Не знаеше ли, че ще се виждаме,. Това е началото на едно прекрасно приятелство.".

4. Бий се само ако нямаш друга алтернатива - убеден съм, че тренерът ти, ти го е казвал. Винаги го помни. Заслужава ли си да се биеш за някакви непознати кукли, в чуждо село? Не. Тренирал си бил бокс и имаш ММА приятел, а Багата да не е играл класически балет? Все ще те издебнат неподготвен, пиян или в слаба позиция, ако искат. И случая с Багата не е единствен в сферата на професионалните бойци, изяли пердаха от "аматьори". Търсиш ли си го, винаги си намираш майстора. Виж ако някой нападне твои хора - тогава е друго. Постъпил си правилно, адмирации, за което.
Активен

Фантазиите ми днес са вашето Утре
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +969/-48
Неактивен Неактивен

Публикации: 785Профил
« Отговор #3 -: Март 26, 2012, 10:45:00 »

 УФО поздравления за това, че си играл активно, въпреки обстоятелствата. Харесва ми инициативността , която си проявил. По въпрсите:

1. От личен опит - не търси места на маса от мацката, която сваляш. Вместо да прекъсваш сета и да ходиш да питаш за места си могъл да я разиграеш и да стигнеш директно до клоуз или отрязване.
2. Със приятелките винаги е трудно особено при двоен сет. Най-сигурно е ако имаш уинг да се прежали и да занимава нискоранговата приятелка (пък ако е високорангова може направо да я клоузне). Иначе като си сам винаги има риск тя да прецака нещата, колкото и добре да ги изиграеш, колкото и внимание да и обръщаш. Ето ти един вариант, който пробвах наскоро в ситуация подобна на твоята (ако си сигурен , че сам няма как да неутрализираш приятелката и тя по всякакъв начин е решила да не те оставя на мира): Вземаш едно от АФЦ-тата от компанията си и го вкарваш в сета. Запознаваш го с приятелката на таргета и им отваряш една-две теми по които да говорят (защото ако само го запознаеш АФЦ-то ще излезе от сета за секунди). После налазваш таргета със относително спокойствие (и от време на време гледаш да пускаш по някой лаф на АФЦ-то и приятелката). При мен поне даде резултат и успях да налазя таргета и да взема телефон преди приятелката да се намеси.
3. Има интерес , ама трябва да се оползотвори преди клоуза. Малко повечко бъзици в началото  плюс рапорт и кино ескалация след това. След като няма да я видиш пак си могъл да се пуснеш за директен ф клоуз, телефон не ти трябва Намигване
4. Много правилно. Никога не стигаите до бой в дискотека в малко населено място (пак от опит говоря). Преди време в ситуация подобна на твоята в дискотека в малко градче, някъв пиян пробва директно да ме изблъска от момичето, което бях налазил. Аз го нокаутирах и след това буквално за секунди се образува разярена тълпа, която искаше да линчува "наглите софиянци". Като по чудо се отървах само с леки наранявания - в такава ситуация и цяла армия професионални боици може да се окаже недостатъчна. Отделно в много от малките градчетата налитат директно на бой , даже само за това, че си апроучнал таргет - те всички се познават и никой не се кефи на пришълци Усмивчица
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1051/-128
Неактивен Неактивен

Публикации: 3839Профил
« Отговор #4 -: Март 26, 2012, 12:41:08 »

уФо, те хората от малките градове гледат да ходят в големите да пикапят, а ти обратното си направил!
Щеше да ми е много чудно ако беше успешно дръпнал някоя - ми нали виждаш, че те всички са там с братчедите си. Какво мислиш ще каже тя на всичките си познати - "аз изчезвам, отивам да си допия с тези момчета, те са в една вила тука за уикенда". Нали още на другия ден ще я обявят за селската курва.
Играта ви (според мен) е трябвало да бъде да вземете една бутилка уиски ама от хубавото (не Кара Коч т.нар. Блек Рам), да си денсите, да си правите кефа, да налеете по едно на тези, които искат да ги черпите, да дадете 10 лева на ди-джея да пуска поздрави за "софиянците" и да вземете фейсбуци на всичките тези пичета без да ги дърпате към вилата.
По този начин избягвате трудната логистика (и възможността за бой) и си създавате аура на привлекателни плейбои от големия град и правите позитивно впечатление в сравнение със селските кълвачи. След това по фейсбука каниш пичките една по една да се качат на влака и да ти дойдат на гости 2-3 дни в София - гарантирано ебане. Ако трябва - ще им платиш пътните, то не става съвсем без хич. Същата стратегия е можело да приложиш към тази, която ти е казала, че няма да се видите никога повече - питаш не идва ли в София, не пътува ли, няма ли приятели там, няма ли амбиции да дойде да учи, не обича ли да ходи на шопинг или на обиколка по клубовете - тя сама ще поиска да ти дойде на гости.


Активен
u`F`o
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +118/-57
Неактивен Неактивен

Публикации: 452Профил
« Отговор #5 -: Март 26, 2012, 13:34:01 »

...
Играта ви (според мен) е трябвало да бъде да вземете една бутилка уиски ама от хубавото (не Кара Коч т.нар. Блек Рам), да си денсите, да си правите кефа, да налеете по едно на тези, които искат да ги черпите, да дадете 10 лева на ди-джея да пуска поздрави за "софиянците" и да вземете фейсбуци на всичките тези пичета без да ги дърпате към вилата.
По този начин избягвате трудната логистика (и възможността за бой) и си създавате аура на привлекателни плейбои от големия град и правите позитивно впечатление в сравнение със селските кълвачи. След това по фейсбука каниш пичките една по една да се качат на влака и да ти дойдат на гости 2-3 дни в София - гарантирано ебане. Ако трябва - ще им платиш пътните, то не става съвсем без хич. Същата стратегия е можело да приложиш към тази, която ти е казала, че няма да се видите никога повече - питаш не идва ли в София, не пътува ли, няма ли приятели там, няма ли амбиции да дойде да учи, не обича ли да ходи на шопинг или на обиколка по клубовете - тя сама ще поиска да ти дойде на гости.

Харесва ми като идея, обаче ти май не разбра, че нито беше предвидено да ходим на дискотека, нито бяхме се облекли като за дискотека, нито имахме пари. Общо с 30 кинта за 5-6 човека  Усмивчица
 
Цитат
уФо, те хората от малките градове гледат да ходят в големите да пикапят, а ти обратното си направил!

Още повече, не съм отишъл да пикапя Намигване Бяхме си седнали в една къща, на мен ми доскуча и викам, айде да видим как се развива тука местното население и как е "путкопотока", ако има такъв изобщо.

 
Цитат
Същата стратегия е можело да приложиш към тази, която ти е казала, че няма да се видите никога повече - питаш не идва ли в София, не пътува ли, няма ли приятели там, няма ли амбиции да дойде да учи, не обича ли да ходи на шопинг или на обиколка по клубовете - тя сама ще поиска да ти дойде на гости.

Аз си я приложих - не идва в София, ще учи в Пловдив (за което я спуках от майтапи), дали обича и какво обича не сме си говорили. За други работи я ебавах. След като първоначално й казах, че е леко дървена, да вземе да се отпусне малко, после й казах, че всъщност не е толкова и танцува добре. Попитах я в какво друго е добра, тя ми каза "във всичко". И последваха малко шегички и закачки.

@ consilieri

В.2. -
Цитат
Верно, че е добре да обърнеш внимание и на приятелката на таргета, но понякога компаниите с апрекалено глеми да обърнеш на всеки внимание, друг път блокърката отказва комуникация.

Аз имах ситуация в която можеше да говоря с блокърката през моя таргет и тогава ми мина през акъла, но реших да игнорирам блокърката. И после, тя си го върна Намигване

В.3 -
Цитат
Изобщо, ако танцуваш с някоя мацка, прави шоу - тогава можеш да докосваш и възбуждаш - всичко.

Окей - ще го имам предвид за следващият път. Учим се още Намигване


@ Berserk
Цитат
1. От личен опит - не търси места на маса от мацката, която сваляш. Вместо да прекъсваш сета и да ходиш да питаш за места си могъл да я разиграеш и да стигнеш директно до клоуз или отрязване.
А другите 5 човека които седяха на вратата с якетата и се оглеждаха, какво да ги правя? Аз видях, че може да ми върже и за това отидох за места.

Цитат
Със приятелките винаги е трудно особено при двоен сет. Най-сигурно е ако имаш уинг да се прежали и да занимава нискоранговата приятелка
Аз си инструктирах един от моите хора, като ида още един път да говоря с тая мацка, той да отиде при другата, че нещо се прави. Ама така и не стигнах до последващ сет с тази.

Цитат
3. Има интерес , ама трябва да се оползотвори преди клоуза. Малко повечко бъзици в началото  плюс рапорт и кино ескалация след това. След като няма да я видиш пак си могъл да се пуснеш за директен ф клоуз, телефон не ти трябва

Би ли ми обяснил малко по-подробно това:
Цитат
Малко повечко бъзици в началото  плюс рапорт ? и кино ескалация? след това
- за бъзиците е ясно.
Цитат
След като няма да я видиш пак си могъл да се пуснеш за директен ф клоуз
- какво направо да й кажа да я изпращам и/или да я водя вкъщи и/или да се разходим из града (в 05:00ч?) ...

@ ins
Цитат
Като ти откаже телефон, започни квалификация директно. Кажи нещо от сорта на "Ей да ние почти не се познаваме, хайде да те питам ти ..." прегръщаш я, водиш я на някъде на долния етаж, изолираш я, правиш си рапорта, предложи да я изпратиш, че ти е готин разговора, целуни я, покани я у вас.
Като ми отказа телефона, вече беше с якето и си тръгваше. Варианта в този момент, беше да тръгна с тях. Ти кога питаш за телефон и питаш ли въобще?
Не знам дали си прочел, но известно време след като се заиграхме я поканих да идем долу "да пушим по цигара", обаче ми отказа. При това положение, не исках да я пресирам за телефон, а и не можех да ескалирам с нея.
Активен

Ако изглежда като курва, мисли като курва и действа като курва - еми курва си е! A ти какво си помисли Усмивчица
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Репутация: +320/-136
Неактивен Неактивен

Публикации: 3830


Профил
« Отговор #6 -: Март 26, 2012, 13:39:14 »

За тази дето не си дала телефона, след лафа за целувката, защо вместо да довършваш с "по бузката" направо не я хвана през кръста и не пробва нормална целувка? Ако иска да се дръпне ок, пускаш я, и без това си тръгва, пука ти.
Активен

https://www.youtube.com/watch?v=Vm-asWH4UFo
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
u`F`o
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +118/-57
Неактивен Неактивен

Публикации: 452Профил
« Отговор #7 -: Март 26, 2012, 14:11:25 »

За тази дето не си дала телефона, след лафа за целувката, защо вместо да довършваш с "по бузката" направо не я хвана през кръста и не пробва нормална целувка? Ако иска да се дръпне ок, пускаш я, и без това си тръгва, пука ти.
Видях я как като и споменах за целувка и леко се дръпна... и сякаш реших да "спася положението", като й кажа "по бузката". А може просто да ми достигнаха топки за целта... Нищо кой знае какво не се е случило като цяло, обаче до съвсем скоро в дискотека се държах като AFC - само седях и оглеждах, танцувах си с моята компания, но нищо повече, в този ред на мисли пак има лек improvement, обаче нищо кой знае какво.
Активен

Ако изглежда като курва, мисли като курва и действа като курва - еми курва си е! A ти какво си помисли Усмивчица
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +969/-48
Неактивен Неактивен

Публикации: 785Профил
« Отговор #8 -: Март 26, 2012, 16:00:06 »

Цитат
Малко повечко бъзици в началото  плюс рапорт ? и кино ескалация? след това
- за бъзиците е ясно.

Цитат
След като няма да я видиш пак си могъл да се пуснеш за директен ф клоуз
- какво направо да й кажа да я изпращам и/или да я водя вкъщи и/или да се разходим из града (в 05:00ч?) ...

 Това е от нещата , които ми е по-лесно да правя, отколкото да описвам. Ще се опитам да систематизирам доколкото е възможно. След опънъра обикновено вкарваш някакви бъзици, негове, историй и тн според зависи. Общо взето по коки - фъни поведение. За директен ф клоуз обаче ти трябва и силна кино ескалация - при това колкото по-рано започне толкова по-добре. Например в твоя случай - когато си танцувал с момичето  - при танцуване е най-лесно да вкараш кино. Общо взето става така - влизаш, демонстрираш висок ранг и създаваш съответните емоции. Когато усетя , че ми се кефи (което може да стане след 1мин, а може и след повече ) я дърпам да танцуваме. Това си е един вид компиланс тест - не я питам, а директно я хващам за ръцете. Ако не се дръпне и вече танцувате възприемай това като зелена светлина за кино ескалация. Аз лично не мога да танцувам, а и не се опитвам. Под танц разбирам просто тя да следва движенията ми и през това време да ескалирам киното. Започвам като я хващам за ръцете и просто си танцуваме. След това я придърпвам към мен и слагам ръце на кръста и като телата ни се опират плътно и нейния таз следва движенията на моя. Тук прилагам един готин трик , който измислих - преди да я хвана за кръста вземам ръцете и и ги поствям върху раменете ми - това е един вид допълнителен компиланс тест и ако и тук не се дръпне обикновено значи , че няма нищо против да я хванеш през кръста. Следиш реакцията и - ако не се дърпа значи е готова за по-дълбока ескалация. Ако усетиш, че е нервна или се притеснява чупиш контакта преди тя да го е направила, танцуваш известно време на растояние и след това опитваш пак. По принцип при ескалацията трябва и да се дърпаш - 2 крачки напред  ,1  назад, ако само се буташ в нея, ще изглеждаш много нийди и това ще прецака нещата. След като свободно танцуваме и не се дърпа като я хващам през кръста минаваме на следваща ескалация - ръцете ми почват да обхождат гърба и, и след като е ОК с това минавам на дупето. Първо леко в горната част, след това вече награбвам здраво и с пълни шепи. Обикновено тук някъде тя започва да дава индикации, че иска да я целунеш - ако не го направи пробвам сам. Може първо да я подуша и целуна по вратлето, а понякога директно я хващам за брадичката и действам. Често се получава и тя сама да иницира целувка докато танцуваме и ръцете ми стискат дупето и. Когато стигнем до тук обикновено вече съм се надървил стабилно, което е плюс. Завъртам я с гръб към мен и опирам здраво таза си в нея, за да усети хубаво "достойнството" ми Намигване През това време ръцете ми я галят по корема и встрани на гърдите. Хващам я за раменете и прокарвам леко ръце надолу (почти няма натиск) към гърдите и, като не задържам изобщо и след това продължавам надолу към корема. Обикновено тук първите един , два пъти може да спре ръцете ми - тогавапросто спирам , продължавам танца и след време пак опитвам. Когато свикне с тези движения вече започвам здраво пипане по гърдите и бедрата. При танца се навеждам надолу към нея и прокарвам ръце от вътрешната страна на бедрата и (тук ако мацката е с пола, или е по - ниска ще се наложи да я сложиш да седне някъде - а и по принцип вече в тази фаза е по-удобно ако и двамата сте седнали един до друг).Когато започна да прокарвам ръце по вътрешната част на бедрата с горната част на ръката едва забележимо леко закачам пусито и, и без да задържъм ръка там. Тук вече и тя би трябвало да се е възбудила, така че ако ми бутне ръката, не чупя киното,а минавам на местата, които вече са ОК за нея (например по гърдите). Постепенно прокарвам пръст през пусито и (първо без никакъв натиск), а след това усилвам. Тук със сигурност първите пъти ще ми спре ръката. Когато вече позволява да я пипам по пусито без никаква съпротива  - това е края на играта в диското. Тук е момента да се клози. Обикновено докато и разтривам пусито, просто я гледам в очите и и казвам - "Хайде да се преместим у нас". В повечето случай се навива директно , като може да каже нещо колкото да не и тежи на съвестта, че е стнало лесно Намигване Обикновено като се стигне до тук, след като я откарам в нас ЛМР няма или е доста слаб.
 Някои забележки:
- трябва да пипаш задраво и уверено, без грам колебание. Също така не трябва да се притесняваш от околните хора, които ви зяпат.
- така описаната кино ескалация може да се приложи директно на парти тип момичета след като си постигнал високо ниво на атракшън. При емошънъл чиковете е по-сложно - те обиковено спират ескалацията на някакъв етап и дори и за ф клоуз искат да почувстват обвързване и ти трябва стабилен рапорт. Последната такава, която ф клоузнах директно от дискотеката стана по следния начин: Спира ескалацията и стигам някаква стена от предрасъдъци (в случая не се целувам с момчета, които току що съм срещнала в диското), които трябва да бутна. След това вкарваш рапорт и киното ескалира постепенно (колкото повече почва да ти вярваи да се чувства обвързана с теб толкова повече пуска).
- когато играеш за директен ф клоуз рискуваш да загубиш момичето. Няма средно положение - обикновено или я ебеш същата вечер или я губиш. След такава ескалация и при слаб рапорт в 90+% от случайте няма да я изведеш на среща дори да и вземеш телефона. Последния такъв случай в дискотеката - ескалирал съм киното яко с една мацка и я баунснах на едно сепаре. Там яко натискане и бъркане по всички дупки, но се почувствах уморен и реших да и взема тела. Опитах да навксам рапорта преди да и взема телефона. Тя беше видимо възбудена и готова. След няколко дни обаче като и звъннах не се нави на среща Намигване
 Баси и дългия пост напрвих ...  Млъкнал
Активен
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Репутация: +1051/-128
Неактивен Неактивен

Публикации: 3839Профил
« Отговор #9 -: Март 26, 2012, 17:07:40 »

@BERSERK - браво кейвмен, ти още малко на дансинга ще ги наебеш.
Това в чужбина ли го играеш или в БГ? Ако е тук, като го видя тогава ще го повярвам.
Това да дръпнеш мацка и след 1 минута приказки да я награбиш на дансинга и скоро след това да я хванеш за дупето и циците не съм видял някой да го прави, а пък бая съм висял по дискотеките навремето си. Тук мацките ходят на диско с компания и някоя да ти даде да я обарваш по този начин за мен е невиждано - нали ще се изложи пред тях. С кок-блока как се справяш?
Виж, в чужбина по мийт маркетите съм го виждал това, даже и съм успявал да го направя понякога, макар че моята игра е по-друг тип.
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +969/-48
Неактивен Неактивен

Публикации: 785Профил
« Отговор #10 -: Март 26, 2012, 17:37:20 »

Ами събира се пубклика обикновено , да. Иначе аз си танцувам с мацките по местата им, или ги баунсвам до мойто място, не е задължително да е на дансинг. На дансинг съм го правил в чалготеките по ст град няколко пъти (единия път даже от охраната ми направиха забележка). Няма да забравя един подобен клоуз на едно черно парти. Мацката беше сама с някакви момченца приятели. След като ескалирах здраво киното я сложих да седне на стола и започнах здраво да я обработвам с пръсти по пусито , докато се целуваме. Изобщо не ми пукаше , че има други хора около нас. В един момент погледнах настрани и видях някакъв от нейната компания с вид на нърд да зяпа втренчено - направо щях да умра от смях . Намигнах му и си продължих. В Биад съм чукал два пъти в кенефа - точно след такава ескалация. Най-брутално обаче ескалирах една мацка в Брилянтин. Тогава се бях отвял и просто стоях на едно място за да си почина. Тя дойде и поиска да се запознае с мен. Огледах я беше 6-ца с добри цици , но нищо особено като цяло. Реших , че понеже тя ме апроучва, ще я пробвам за ф клоуз по възможно най-бруталния начин. Хванах я да танцуваме и след минута ръцете ми бяха на задника и. Тя сама опита да ме целуне , но аз се дръпнах. Няколко пъти я подразних здраво като ескалирах киното и когато тя идваше в мен се дърпах. Накрая тя се отчая и мивика: "Мисля , че ти не ме харесваш  и само си играеш с мен". Аз и казах:  - Ще ти докажа , че не е така. Тя попита -Как? И тогава най-безкруполно хванах ръката и, и я поставих върху онази си работа (вече се бях надървил от танците). Тя притрепери цялата, но не си дръпна ръката. След това сама започна да напипва онова място, докато танцуваме. Накрая сама предложи да ходим в тях.
 До тук описвах обаче само силните страни. Редно е да се кажа , че това не ми е основния вид  игра и не винаги се получава. Необходима е добра калибрация , когато се прави , защото ако се избърза много с киното нещата се прецакват ебзвъзвратно с мацки, които иначе би имал шанс да фоун клоузнеш (това е най-честата грешка тук). Също така при много момичета ескалацията просто няма какда стигне до тук. Но за парти момичета , които са подпийнали, това е перфектен начин за бърз секс.
Активен
troy
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Профил
« Отговор #11 -: Март 26, 2012, 20:29:00 »

Градът да не е бил Пазарджик случайно?
Активен
u`F`o
PuP Форум Сенсей
****

Репутация: +118/-57
Неактивен Неактивен

Публикации: 452Профил
« Отговор #12 -: Март 26, 2012, 20:58:32 »

Градът да не е бил Пазарджик случайно?
Е има и други селски места брато Намигване
Иначе там селянията се знае, че е на междугалактическо ниво. Който не знае, вече научи Намигване
Активен

Ако изглежда като курва, мисли като курва и действа като курва - еми курва си е! A ти какво си помисли Усмивчица
1914
PuP Форум Ученик
**

Репутация: +49/-35
Неактивен Неактивен

Публикации: 115Профил
« Отговор #13 -: Март 26, 2012, 21:17:30 »

Въпрос 1:  Бихте ли играли за мацката, която видимо има интерес (или поне няма нищо против да танцува) с човекът който ви е предложил места на масата си? Един вид, ще му правите мръсно, а и тя си танцува с него, как да я "открадна"?

Въпрос 2:  Случвало ви се е предполагам. Как реагирате вие в такава ситуация? Можете ли да си върнете мацката обратно и как?

Въпрос 3: Добре, ако има интерес и й е готино, защо дори не си остави телефона? След като беше видяла, че говоря и танцувам с други 3-4 момичета => значи съм вървежен => значи ТЯ ще ме хареса по default.

Въпрос 4: Как реагирате в такива ситуации? Тръгвате ли да ги биете или гледате да минава всичко по живо-по здраво?

Че ще играеш една жена не означава, че ще я изиграеш. Не виждам какво ти пречи да пробваш в такива случаи и ако тръгнеш добре да прецениш според обстоятелствата. Няма две еднакви ситуации и всякакво обобщаване е безсмислено. Последните месеци убиха полицай в центъра заради флирт с мутреса, а миналата седмица в Студентски наръгаха поредния - отново заради жена. Най-добрият подход е при положителен сигнал от нейна страна да продължиш като на онзи хвърляш едно око, че да не влезете случайно в криминалната хроника. Намигване

Цялостното ми впечатление е за недостатъчна настойчивост в играта. Тръгваш привидно добре, но на един етап забиваш и не успяваш да продължиш, а този етап е един и същ с различните момичета. Прекалено бързаш и не натрупваш необходимия атракшън. Освен това има някои грешки като показването на нерешителност и отстъпчивост, съгласявайки се на целувка по бузата. Отговорът за почерпката е грешен, но не и подхода. Направил си принципно правилното нещо, но с грешните думи. А за дупката на чатала се надявам, че вместо да го превръщаш в традиция ще измислиш една история за случилото се, която с малко украшение ще кара мацките да припадат от смях. Има съществени разлики между жените от селата/малките градчета от една страна и големите градове от друга. Не казвам, че едните са такива, а другите онакива, но има разлика в манталитета, който предполага по-различен подход. Фактът, че си от голям град(в случая най-големия) никога не е минус, но не става автоматично плюс ако ме разбираш какво искам да кажа.

Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines