Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 21, 2023, 21:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Книга "Изкуството да бъдеш успешен с жените"  (Прочетена 62334 пъти)
Halloween
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 89

.

Профил
« Отговор #60 -: Декември 20, 2014, 23:15 »

Аз прочетох и двете  книги и много ми харесаха.Автора показва, че не е нужно да си супер красив или богат за да си успешен с жените, а е достатътчно да си мотивиран истински.След прочитането им , си мисля , че всяко обикновенно момче, което в момента не е успешно с жените (в това число и аз) може да има изобилие от жени около себе си.Определено има какво да се научи и със сигурност ще се препрочитат още няколко пъти.Надявам се и аз да мога да извървя същия път. Усмивчица
Активен
zoro_9103
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #61 -: Октомври 25, 2015, 09:45 »

Ето един отзив и от мен. Прочетох и двете книги на Илиян и мога да кажа, че това са най-ползотворно похарчените 25 лв в живота ми. Вече имам чувството, че имам отговори на много въпроси относно отношенията ми с жените, които винаги съм си задавал. Книгите са много надъхващи, отне ми два дни да ги прочета и още ги осмислям.
Усещам, че и на мен ми предстои да извървя пътят, но поне имам ясни инструкции пред мен. Усмивчица
Активен
camouflage
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 213

Профил
« Отговор #62 -: Август 18, 2016, 21:35 »

И аз я прочетох в най-подходящия момент - точно преди морето. Благодарение на прочетеното в нея и от форума тук успях да обърна една доста тъпа ситуация в приятна. Бих казал,че книгата не се ограничава само с това да бъдеш успешен с жените. Четеш и си казваш : "ама това е елементарно,защо ми го казваш" и в следващия момент се усещаш,че винаги си правил описаната грешка. Доволен съм от книгата. Мисля да я изчета и втори път за да филтрирам и осмисля внимателно информацията,която ме вълнува към момента.
Активен
owes_you_jack
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 91

Профил
« Отговор #63 -: Април 15, 2018, 19:03 »

Ако "Пътят на пикап артиста" е книга за вътрешната игра, то "Изкуството да бъдеш успешен с жените" е практическият наръчник (макар че и в двете има практически насоки). Хареса ми и как Илиян не е спестил неговите терзания и трудности.
Активен
s_Garchev
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #64 -: Август 31, 2019, 10:52 »

Привет на всички, проявяващи интерес към книгата!
Прочетох я. Доста е полезна и интересна. Който се двуоми, просто да си я вземе и прочете внимателно.
Няма да съжалява!
Активен
abbyy
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #65 -: Декември 30, 2021, 17:12 »

Здравейте съфорумци.
Прочетох и двете книги на Илиян. Започнах с първата, но бях така увлечен, че започнах да чета паралелно и втората. Бих желал да кажа едно голямо "Благодаря" на Илиян за споделения опит и преживявания. Вярвам, че си помогнал и че ще продължаваш да помогаш на моного мъже, които не са намерили правилния подход към жените.
Лично на мен, тези книги ми помогнаха да намеря липсващото парче на пъзела във взаимоотношенията между мъжете и жените. Винаги съм знаел, че има нещо там някъде, но не можех да го визуализирам.
Единствено съжалявам, че не съм попаднал на тези книги на по-ранен етап от моя живот. Информацията е поднесена по много увлекателен и разбираем начин. Има много примери и реални ситуации. За мен беше много полезно да черпя също от житейския опит на Илиян. Винаги ми е правило впечатление, че хората които имат успех в общуването с жените са също успешни и в другите области на техния живот, така че препоръчвам книгите на всички, които искат да се обогатят и развият не само в областта на пикапа.
Успех на всички.
Активен
Ovcharov
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #66 -: Март 02, 2023, 11:29 »

Здравейте пичове!
Аз съм съвсем отскоро във форума и съм напълно начинаещ в пикапа. Миналата седмица закупих първата книга на Илиян “Изкуството да бъдеш успешен с жените“ и тъкмо я приключих вчера, като си извадих и доста лични заключения докато я четях. Наистина съм много доволен от книгата и съм щастлив, че дойде при мен във възможно най-подходящия момент. За мен в момента нямаше по-добро начало в сферата на пикапа от книга, която съдържа хем най-важните теоретични неща като фундамент, без да се прикалявя с теория, хем и досатъчно разнообразни лични примери на автора от различни свалки в кариерата му на пикап артист. Благодаря много за всички насоки и за яснотата с която беше поднесено всичко в книгата. Много ми беше полезно и тотално преобърна представите ми за много неща от мъжката природа, най-вече в това да започна да пречупвам себе си, своите ограничаващи убеждения, страхове и да преодолявам лека-полека синдрома “най гай“ в който все още се намирам, но дните му са преброени. Вярвам че ще мога да приложа наученото по най-добрия начин на практика, да развивам успешно своя фрейм и играта си като цяло. Най-доброто тепърва предстои и съм щастлив, че мога да споделям това общо простанство тук с вас.
Препоръчвам книгата на всеки мъж, независимо в какво положение с жените се намира. Нека всеки извлече най-доброто за себе си и да практикува по своя начин. книгата си заслужава всяка отделена минута. Ако наистина уважавате себе си, не се колебайте да направите тази инвестиция.
Е, май предостатъчно разтегнах локума.
Това е от мен засега.
Успех! Намигване
Активен
Skitnik
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #67 -: Юни 24, 2023, 12:07 »

Изключително съм доволен от книгата. Не е първата от подобен жанр, която чета но си личи, че е писана от човек, израстнал в нашата страна, сблъсъквал се с трудности и наистина достигнал до тяхното разрешаване. За мен тази книга трябва да е първата стъпка на човек в Пикапа.
Активен
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на: