Здравейте пичове!
Аз съм съвсем отскоро във форума и съм напълно начинаещ в пикапа. Миналата седмица закупих първата книга на Илиян “Изкуството да бъдеш успешен с жените“ и тъкмо я приключих вчера, като си извадих и доста лични заключения докато я четях. Наистина съм много доволен от книгата и съм щастлив, че дойде при мен във възможно най-подходящия момент. За мен в момента нямаше по-добро начало в сферата на пикапа от книга, която съдържа хем най-важните теоретични неща като фундамент, без да се прикалявя с теория, хем и досатъчно разнообразни лични примери на автора от различни свалки в кариерата му на пикап артист. Благодаря много за всички насоки и за яснотата с която беше поднесено всичко в книгата. Много ми беше полезно и тотално преобърна представите ми за много неща от мъжката природа, най-вече в това да започна да пречупвам себе си, своите ограничаващи убеждения, страхове и да преодолявам лека-полека синдрома “най гай“ в който все още се намирам, но дните му са преброени. Вярвам че ще мога да приложа наученото по най-добрия начин на практика, да развивам успешно своя фрейм и играта си като цяло. Най-доброто тепърва предстои и съм щастлив, че мога да споделям това общо простанство тук с вас.
Препоръчвам книгата на всеки мъж, независимо в какво положение с жените се намира. Нека всеки извлече най-доброто за себе си и да практикува по своя начин. книгата си заслужава всяка отделена минута. Ако наистина уважавате себе си, не се колебайте да направите тази инвестиция.
Е, май предостатъчно разтегнах локума.
Това е от мен засега.
Успех!