Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:48 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: Книга "Изкуството да бъдеш успешен с жените"  (Прочетена 62491 пъти)
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 993

Профил WWW
« -: Юни 26, 2012, 17:40 »

Здравейте пичове,
  Искам да ви представя книгата си "Изкуството да бъдеш успешен с жените". Тази книга описва моят път като пикап артист, много житейски уроци до които съм достигнал и естествено - някои от най-интересните ми фийлд репорти. Книгата е развлекателна, но съдържа и много теория и материали за добра вътрешна игра. Това е една книга за пикап, написана от българин, който е споделил преживяванията си и своя шестгодишен опит като инструктор в pickup-project. Книга за свалки, написана от човек с реален опит и познания. Искам всеки от вас да извлече най-ценното от нея за себе си.

Книгата ще се продава онлайн във вид на файл и всеки, който иска може да ми пише.
  По-подробно описание на книгата можете да видите тук:

http://pickup-project.net/content/view/93/44
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1606

Профил WWW
« Отговор #1 -: Юни 27, 2012, 12:52 »

Като един от първите, имал честта да прочете книгата, мога само да кажа: Стайл ? може пасти да яде с ?Играта?... Когато Илиян ме помоли да я прегледам и редактирам, където трябва, си помислих ?Уфф ... пак поредните пикап пациентлъци ще трябва да чета?, но още след първият абзац книгата ме грабна и в следващият един час четях и четях, и четях... Въпреки, че имах доста работа книгата толкова ми хареса, че я бях приключил на следващия ден... и бях недоспал и уморен ? но си струваше.

В книгата е описан животът на Илиян в последните 6-10 години. И дори за мен, който го познавам и ми бяха известни повечето случки беше интересно да прочета майсторски разказаните истории. Книгата е забавна, интересна, на моменти драматична, дори тъжна и силно надъхваща. Ако трябва да я сравнявам с нещо ? е като подобрен вариант на Играта + Мотивационен семинар на Тони Робинс + наръчник за свалките в България. И всичко това поднесено по един изключително интересен и готин начин.

Трансформацията на едно обикновено момче, което не е успешно с жените до топ пикапьор, инструктор и мениджър на Pick-Up Project е описана по изключително надъхващ начин. В края на книгата и аз вярвах (повече от всякога), че всеки може да постигне целите си стига да има желание да се бори за тях. За мен беше важно и, че липсват преувеличения и изопачаване на истината ? просто невероятно разказани истински истории с истински хора от БГ и тяхното истинско положение. Наистина зашеметяваща книга ? силно я препоръчвам и на мъже, и на жени ? много е надъхваща и интересна!

- SL
Активен

I'm a very special kind of monster
Dante
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #2 -: Юни 27, 2012, 17:56 »

Време е да видим и нещо българско по въпроса Усмивчица
Активен

ТРУДНИТЕ НЕЩА ГИ ПРАВЯ С ЛЕКОТА, А НЕВЪЗМОЖНИТЕ МАЛКО МЕ ЗАБАВЯТ!

Слабите се стремят към реда, а силните...владеем хаоса! =)
fancooler
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 141

Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Профил
« Отговор #3 -: Юни 27, 2012, 19:05 »

Aз вече си я поръчах  Усмивчица

Нямам търпение да я прочета!
Активен

Странно нещо е животът - ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш...
Soft
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« Отговор #4 -: Юни 27, 2012, 22:57 »

Някакъв начин да се плати по друг начин ? В чужбина съм ..
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #5 -: Юни 28, 2012, 04:33 »

За чужбина може да се плати с Western Union. Пиши ми на лична да не разводняваме темата.
Активен

sarrion
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 379

Профил
« Отговор #6 -: Юни 28, 2012, 10:35 »

Намигване Имах честта да прочета книгата на Илиян и каквото и да кажа за нея ще бъде малко.Не може да се опише,просто трябва да се прочете!!! Намигване След постта на Слеър доста бях вдигнах очакванията си за книгата,летвата беше доста висока,четивото не само,че прескочи,а направо отиде в космическото пространство!Прочетох я на един дъх,не можах да я оставя докато не я прочетох,вътре има толкова полезни неща,които са безценни.Лично за мен видях пикъпа под друга призна,която ще ме тласне в още по-положителна посока!!!
Активен

Болката от дисциплината е голяма, но наградата от нея е безценна.
muldaveca
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 151

Профил
« Отговор #7 -: Юни 28, 2012, 10:52 »

Бихте ли ми описали как да я поръчам и как ще ми я доставите тъй като не съм от София и живея в едно село близо до Асеновград?
Активен
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #8 -: Юни 28, 2012, 11:05 »

Бихте ли ми описали как да я поръчам и как ще ми я доставите тъй като не съм от София и живея в едно село близо до Асеновград?
Попълни формата тук:
http://pickup-project.net/component/option,com_performs/formid,2/
Активен

mitko_z
PuP Team
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 338

Профил WWW
« Отговор #9 -: Юни 28, 2012, 12:27 »

Дам, наистина много добра книга! Пиша ви го от позицията на човек изчел бая по въпроса. A must to have за всеки, който се занимава с пикап!
Активен

fancooler
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 141

Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Профил
« Отговор #10 -: Юни 28, 2012, 15:16 »

Прочетох книгата и горещо я препоръчвам!

Освен играта на Илиян в нея ще намерите отговорите на много въпроси, които изникват при свалките!

"Изкуството да бъдеш успешен с жените" е фундаментално четиво и за начинаещи, и за напреднали!
Активен

Странно нещо е животът - ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш...
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1009

Профил
« Отговор #11 -: Юни 28, 2012, 18:14 »

Т'ва сигурно ще е невероятно, като си помислите само за статиите на Илиян, представете си какво е систематизирана книга. Ще го поръчам тия дни, убеден съм че е много готино.
Активен

Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
MLUKNI
PuP H4ck3R
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 799

Профил
« Отговор #12 -: Юни 30, 2012, 22:57 »

Като я преведеш и я пуснеш в amazon на английски ще си я купя, че тези western-и местерни не ги разбирам. Много по-лесно е с дебит карта или пейпал.
Активен
ALeK
PuP Player
PuP Форум Новак

Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил
« Отговор #13 -: Юли 02, 2012, 15:33 »

Книгата е доста стабилна! На практика Илиян ти казва как са/ стават нещата в Бг + доста яки и тънки техники/ моменти които уж на пръв поглед нямат кой знае кво значение, но всъщност са повече от важни - това се усеща в един по - късен етап... особено при срещи... Мога само да кажа, че се кефех докато я четох... какво означава това - че книгата е яка  Усмивчица Смятам че всеки пуа в бг къмюнитито би трябвало да я прочете!!!
Активен
krisit
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #14 -: Юли 06, 2012, 11:47 »

Книгата е много приятна и лека. Фундаменталните неща от пикапа са синтезирани от Илиян много добре и лесно за разбиране.
Има и доста примери и репорти от реални ситуации, не е няква суха и скучна теория.Определено всеки които се занимава с пикап в България трябва да я прочете..  Усмивчица
Активен
Beact
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 871

Профил
« Отговор #15 -: Юли 07, 2012, 17:39 »

Може ли да уведомите в темата, когато книгата може да се закупи чрез заплащане в Epay.bg или Paypal.com. Тъй като съм в чужбина, това ще е най-лесният вариант за мен, не ми се занимава с Western union.
Активен

Fur1ous
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 167

Профил
« Отговор #16 -: Юли 08, 2012, 21:16 »

Браво за книгата.Става не само за начинаещи , но и за напреднали.И може би най-важното - учи не само за пикъпа , а и за много от важните неща в живота . Има може би само 1 недостатък - прекалено малка е.
Активен

Be the guy you want to be around and start living that life.
I believe that you can do it, but only if you act? right now.
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1198

Профил
« Отговор #17 -: Юли 13, 2012, 08:08 »

Книгата е интересна и има какво да се научи.Само на моменти не знам защо но имах усещането че някой похвати са за определена възрастова група.
Активен

Никога не се отказвай .
Fox
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 81

Профил
« Отговор #18 -: Юли 15, 2012, 21:31 »

Да не остана назад и аз прочетох книгата.Най-интересното е че Илиян не се е отказал,когато се е провалял.Точно обратното това го е мотивирало още повече.Фреймът му е винаги печелиш,малко хора го разбират.Имах и други мисли,но ги забравих  Ухилен Силно препоръчвам и да изгледате филма "Peacefull warrior" Ако не го разберте,изгледайте го още няколко пъти,Аз поне го гледах 4-5 пъти.Съсредоточете се въхру него!

Целувки
Fox
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 823

Профил
« Отговор #19 -: Юли 18, 2012, 10:11 »

Прочетох книгата, като имаше доста неща, на които спирах и обмислях внимателно. Определено е много увлекателно четиво, но по-важното за мен е, че книгата разкрива много подробно начина на мислене и поведение, които носят успех в свалките. Тя дава много повече от сухите техники и шаблони на поведение. Там е описано как реално всеки, който има достатъчно воля може да се изгради като успешен човек. И макар поднесено в лек и приятен стил, четивото засяга доста дълбоки теми, по които трудно може да се намери информация в комерсиалната пикап литература. Всичко това е онагледено с реални репорти от играта на Илиян.
 Друго което прави впечатление, е невероятния реализъм, с който са описани нещата - без преиначаване и субективизъм, точно, ясно и конкретно за пикапа, такъв какъвто е в нашите условия. Успях да разбера много неща, за които преди съм се чудел как стават.
 Книгата е изключително полезна, като освен източник на ценна информация, тя действа и много мотивиращо.
Активен
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  

Отиди на: