Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Играта на въпроси  (Прочетена 14563 пъти)
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« -: Юли 25, 2012, 22:19 »

Играта на въпроси

"Играла ли си на играта с въпроси? Ето правилата..."

"Правило номер едно: Ти задаваш въпрос, после аз, после ти, после аз и така нататък"

"Правило номер две: Трябва да казваш истината, само истината и нищо друго освен истината. Като истината или се осмеляваш, само че без "осмелявам се", защото не знам колко странна си." [забележете малкия нег]

"Правило номер три: Не можеш да задаваш въпрос който вече е задаван."

"Правило номер четири: (този не можах да го преведа затова ще го напиша на англииски) You have to ask questions that let skeletons out of the closet. Take advantage of our anonymity."

"А да и правило номер пет, ти си първа "

Тя ще каже "не е честно"

Тогава вие питате "колко гаджета си имала?"

От тук нататък играта ще ескалира към сексуално ниво докато тя не започне да ви задава въпроси от рода на колко пъти мастурбираш на ден. Забавна рутина. Това е comfort building рутина. Другото готино в тази игра е че може да продължи много време. Когато достигнете С1 използвайте я

Забавен въпрос: "сподели ми някоя тайна"
Активен
FUCKTHEBITCH
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

Толкова е хубаво да си мил, че реших да не бъда!

Профил WWW
« Отговор #1 -: Юли 25, 2012, 22:54 »

Скучна игра, която е играла като малка с майка си. Въпроси за гаджета няма да предизвикат нищо положително, да не говорим за сексуална ескалация. Ако все пак се ползва в някой сет определено не трябва да продължава дълго.
Подобни игри носят усещането, че ти е нужна платформа/завеса за да задаваш въпроси към нея и да я опознаваш.
Каквото имаш да питаш, питай я директно. Не знам откъде си я превеждал, но ми се струва, че е от некадърно място.
Активен

Драго ми е, че четеш това, благодаря ти! Ти си страхотен човек и аз те уважавам! Много! Най-искрено ти желая всичко най-хубаво!
AlphaStar
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 151

Профил
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2013, 23:02 »

За мен играта е супер точно за началото на С1 и е интересен начин да опознаем нов човек.Особено за начинаещите на които им е трудно да излязат от разговора тип интервю...може предварително да са подготвени въпросите и след всеки въпрос/отговор да се продължи в странична тема, където да ДХВ.
Преди 5-6 год когато не знаех още за пикъп правих нещо подобно.Само че с буквите от азбуката.Започвахме с А,Б,В... и с всяка буква задавахме възпос или казвахме по едно наше качество с нея.Момичето се накефи.

П.С. Рутината е от Меджик Булетс нали? Виждам че предова е точен.
Активен
Безнадежден
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 7

Профил
« Отговор #3 -: Януари 07, 2014, 12:32 »

Играл съм я играта, много момичета я харесват Намигване . Лично аз не бих започнал с този въпрос, тъй като много бързо разкриваш целта си (повечето момичета го усещат веднага). Аз бих започнал с въпрос за любимия й страшен филм или някой хубав сериал който е гледала и от там подхващам тема и я развивам ( хубаво е след всеки въпрос да си говорите за него, в случая можеш да я разпиташ за филма ако не си го гледал или да изразиш мнението си ако си го гледал). Действа тази игра в 90% от случаите Усмивчица  Завърти очи
Активен
StAyN
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

Профил
« Отговор #4 -: Януари 09, 2014, 01:31 »

Пробвал съм и аз нещо подобно. Ние играхме покер като спечелилия задава неудобен въпрос. Но тя ме питаше някакви тъпотии - пушил ли си трева, кога за последно се напи .. А аз си я питах някакви по solid - Би ли изнасилила момче, обичаш ли да правиш свирки някви такива..
Детско е малко, но за разчупване става..
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: