Прецакана среща, а бе мен кви са тия заглавия нихилистични? Мен няма смисъл от оплаквания, а от работа. Ти ако си притеснен и чакаш тя да те успокои така взимаш от нея, ако си притеснен и споделяш притеснения на някого, така взимаш и от него. Са кво искаш да те бута някой и да ти казва кво да правиш да те надъхва ли?

Не пишеш за реални проблеми и въпроси, КВО значи кво да правя оттук нататък? Ми ти утре може да те отхврълят на някое интервю на работа и да питаш кво да правя оттук нататък?! Ми некст джоб кво може да правиш? Поправяш грешките ако има, не ги повтаряш и така. С тая кво толкова драматично е станало, та и от нея да се отказваш? Докато не си ДИРЕКТЕН И ДИРЕКТНО не те отреже, не знаеш какво е положението, ама въобще, ако сам си отрежеш платната къвто и попътен вятър да имаш, ще си седиш на едно място. Ебаси драмите а никви проблеми няма реално. Така ли ше падаме от такива предизвикателства?

Те жените са си такива...трудни...особено хубавите. Трудно да ги спечелиш, трудно да ги задържиш..затоа и силните успяват и са успешни. Какво по-хубаво от трудни момичета към които имаме тръпка?
Коя е лесна? Коя идва сама и иска секс запитвали ли сте се(без да сте показали качество)? Някви изпаднали нийди жени. И то да го иска нон стоп? Такива ли трябва да искаме?
Всеки ден трябва да се полагат усилия, трябва да се бориш един вид, да си концентриран пред гола, и да се радваш на успехите си. Кво толко има сложно?
Ето на работа. Има лесни проекти, задачи- правиш някви рутинни работи, досадни изкараш някой лев. Идват трудните задачи, и се вижда как окапват колегите и не са продуктивни. Кат не искат да се развиват техен си проблем. Това е като футбола-когато имаш положение, от едно положение трябва да вкарваш 3! гола!!! Максимално концентриран и целенасочен, с убийствена точност да атакуваш целта! И тренираш докато станеш по-добър!!!
А какво по хубаво от силни противници с които да израстваш и да ставаш по добър? Пак ще се повторя с един пост у форума, ако си манчестер юнайтед и дойдеш да играеш в А група, нивото ще ти падне.
Затова е много важен спортът!!! Ама много!!! Тялото ти да става силно, тонизирано, и трудните задачи да ти носят наслада и приятен адреналин. Това е като бънджито!!! Ако си слабохарактерен, ако си бъзльо, ще се изплашиш и няма да ти е кеф да скочиш с него. Ако си в перфектно здраве, форма и ум, ще изпиташ върховна наслада като при секса. Това е. Вие избирайте да живеете ли с кеф живота и да се радвате на трудностите и да ги преодолявате като алфи, или да чакате безинтересните и лесните неща с ниско качество. Евтиното излиза скъпо.
Написала ти не искам да се видиме са, незнам си кво и ти веднага се отчая. Дай тогава да си седиш вкъщи, да ти дойде на вратата и да почне да звъни та да е успешна свалката. Ако искаш така, пак се повтарям стани звезда на Милан или Интер. И ще ти звънят на вратата.
Ми мноо ясно че ще ти каже са не мога да се видя с теб. Такива са жените, като ги търсят по 20 различни мъже, мноо ясно че ще си пресяват възможностите и ще си избират най благоприятната за тях. Затова написах там това за положението и гола!!! От едно положение 3 гола трябва да вкарваш с желание, хъс и класа! И в предишния пост го написах-да си мотивиран! Да го искаш! Да искаш да се развиваш. А не само за да се издигаш сам в очите си.
Такова момиче се сваля с план. Със стратегия. С действия. С търпение и постоянни усилия. С влагане на НЕРВИ, ТРУД, ДЕЙСТВИЯ, УСИЛИЯ, ДРЕХИ, ШОПИНГ, ПАРИ ПО НЕЯ. НО и изискване, ще изисквате и те да са качествени, да има смисъл и си заслужават усилията, иначе защо по Хикс ще ги хвърляте а не по Y, както те си преценяват на кого да дадат ценното си време. Не се сваля с 2 рутина и 3 интересни смса само, а с цялостно голямо самочувствие и качество на личността. Чети и материали има, книги за пик-ъп, сумати неща пропускаш. Саморазвитие. Това е. Ако нямаш увереността-проблемът е твой, хиляди начини на изграждане на самочувствие. Трябва да имаш и потенциал, ако го нямаш вече няма кой да ти помогне много много
Как ще е неуспешна свалката? Имате игра, имате срещи, смс-и, кани те по дискотеки, ти си в една прекрасна изходна позиция.
извинявай,че не успях да дойда днес,но бях зает,ще се реванширам някой път"
Кво му е абсурдното на смс-а перфектен е.