Аз чета, а на теб ти препоръчвам да мислиш.
В случая поводът за ония ти приказки беше включването на ТИМ. Аз не съм видяла м/у редовете, човекът да си търси ласкателства, внимание, валидация, или там каквото е. А по принцип, извън контекста, в който сме - не, не е готино.
Въпроса не е само до търсенето на валидация, скъпа ми Емералд. Въпроса е, че това, което предлага момчето е начин, чрез който няма никакво личностно израстване. Защото и мен са ме сваляли момичета от социалния ми кръг, дори последния път беше жената на един крупен бизнесмен.

Но защо, след като имам избор от жени в социалния си кръг продължавам да заговарям момичета по улицата/дискотеките? Първо - избора ми е по-ограничен в социалния ми кръг. Второ - разчитам на съдбата да ми поднесе момиче, което ми харсева, а аз не бих си легнал с всяка срещната. Просто си имам критерии. И трето - в социалния си кръг не се развиваш. Може би не е толкова очевидно, колкото за мен и всички останали, който заговарят непознати момичета, но както казва BERSERK в една друга тема - "Това да сваляш момиче в социалния ти кръг е като да стреляш от упор."
Идеално - у вас, или у нас?
Не бързай толкова! Както казах по горе - имам си критерии. Първо на кафе.
и да - имам и его и самочувствие - и обичам когато жените ми го галят.
Личи си. Точно за това пишех.
само виж как ти започва последното съобщение - "Емералд, и аз си те обичкам, ша знайш! :sleepy: Нищо, че не те познавам.

"
сега аз това никога на жена няма да и го напиша или кажа, не искам въобще и да обяснявам защо - и ти си тръгнал акъл да ми даваш..

То си е казано - на човек не можеш да му дадеш. Можеш да му вземеш.
п.с. Emerald как се казваш и от къде си?
Е не