Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:37 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия  (Прочетена 98183 пъти)
street21
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 35

Профил
« Отговор #40 -: Март 25, 2013, 12:15 »

На мен ми хареса как си създаде ДХВ на "гърба" на една мацка:"с това маце до сега си говорехме други неща,а сега ще я питам по темата..." Смотан Темата беше бихте ли се самоубили. Засрамен
Активен

Не този, който си ти, те държи в застой, а този който си мислиш, че не си.
"Just do it"
Virtuoso
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Живей извън зоната си на комфорт!

Профил
« Отговор #41 -: Юни 05, 2013, 14:12 »

Аз също съм против популяризирането на сайта в медиите. Сигурен съм, че няма да се получи положителен ефект, защото първо нашето общество не е толкова толерантно и отворено за новото. Тук веднага ще се подходи негативно - всеки ще си каже - "хаха, тея пък се учат да свалят жени, бати тъпаците". А този същия дето го казва това, примерно си няма и представа от реално сваляне на жени и съблазняване, нито има нужните умения, но нали си е хейтър и трябва да плюе по новото.

От друга страна всички мъже в Бг си мислят, че са родени свалячи и нямат реална оценка колко са назад всъщност и като видят някой по телевизията да ги учи да свалят мацки веднага ще му се изсмее и ще си каже - "къв е тоя да ме учи мене".

И трето, но не на последно място - пикапа не е точна наука. Няма вълшебна формула, с която отиваш и сваляш, която жена искаш. Всички тук знаем, че за да станеш добър в пикапа има доста излагане - пред хора, пред жени, по улиците - няма как да се мине без това. Така закоравяваш и претръпваш. Съответно ако дори супер добър пикапиор застане пред камерата и тръгне да сваля някоя жена и тя например го отреже - защото просто няма никога 100%-ва сигурност, ако ще и Брад Пит да си - всички веднага ще скочат, че това за измислици и бошлаф работи и ще ни вземат за някви самозванци.

Истината за Бг е - по добре да си остане не толкова популярен пикапа, защото така си запазва чара и силата, както спомена един съфорумник малко по-нагоре.

Защо тооолкова много те интересува какво ще си помислят другите?  Не може всички да те харесват. Това е невъзможно и е глупаво да си мислиш обратното.  Винаги ще има критици,  точно те разделят обикновения човек от човека,  който прави неща, които другите не правят.  Все пак ти си този, който действа и чука яките парчета, а не този, когото те коментира.  За да станеш добър в каквото и да било, не трябва да слушаш какво ти говорят другите, защото това което правиш за тях е нещо непознато или непостижимо, нещо което се страхуват да направят. Точно затова ще се опитат да ти попречат и ти да го направиш.
Активен
Warzone
PuP Player
PuP Форум Майстор
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 194

Профил
« Отговор #42 -: Февруари 26, 2015, 16:45 »

Аз съм около 3-5 години назад във форума Смотан и сега откривам за какво иде реч, но си струва да попитам: Е, имаше ли такова интервю в края на краищата? Ако има някой да даде линк :р?
И има един друг сайт за пикап, където гостуваха при ГАЛА и по БНТ ама ддз линк къде има  :angel:
Активен
kalata23
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #43 -: Февруари 13, 2016, 01:42 »

Ахахаха, сега изгледах предаването на Гала, където ПУА тийм участват.. умрях си от смях.
Активен
Parkway Drive
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 92

Профил
« Отговор #44 -: Февруари 13, 2016, 17:06 »

Да бе то освен при Гала, ги бях гледал и по Бнт в шоуто на Дениз и някъде по канал 7 ли беше, общо взето понаучили са по нещо и търсят медийно внимание, един приятел искаше да се зашисва при тях и да им плати 360лв., ма го спрях навреме. Имат и youtube канал, трагедията е пълна  Засрамен
Активен

Твоето Бъдеще Е Създадено От Това, Какво Правиш Днес А Не Утре!
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на: