Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 03:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия  (Прочетена 98499 пъти)
Daniel.Petkanov
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« -: Декември 12, 2012, 10:32 »

Пичове, казвам се Даниел Петканов, работя в Нова телевизия, репортер съм в предаването Часът на Милен Цветков.
Един познат ми показа форумът. Към хубава материя сте се насочили Плезещ се

Искам да направя репортаж за вас. Но не намирам контакти, само някакъв мейл адрес е оставен.
Но няма значение и без това не се обръщам само към администраторите на сайта, ами към всички потребители.

Няма определен срок, може да го направим другата седмица, може да го направим и Юли месец хаха, важното е, че темата е винаги актуална.

Поздрави!
Активен
Shtir
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

Профил
« Отговор #1 -: Декември 12, 2012, 13:38 »

Е ти си натурал бате земи се интервюирай сам. Много хора тук искат да са като теб- да не им пука какво говорят и как говорят.
Активен
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1868

Профил
« Отговор #2 -: Декември 12, 2012, 19:23 »

По принцип медиините изяви в тази тема са нещо лошо, защото журналистите ще искат участниците да се доказват и да дават бързи съвети за определени случай, а това изобщо не е много възможно. Все пак всеки сам си решава.
Активен
PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #3 -: Декември 12, 2012, 20:14 »

Е ти си натурал бате земи се интервюирай сам. Много хора тук искат да са като теб- да не им пука какво говорят и как говорят.

Верно на нарцисизъм ми бие тука.
Заклевам се, че съм виждал в тоя форум коментари с пример "тоя по телевизията" (автора на темата) как отракано и свободно се държи с жените Ухилен

Иначе евала за коректното питане. Надявам се Илиян да откликне положително
Успех!
Активен

Fake it 'til you make it!
Alfa_impact
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил
« Отговор #4 -: Декември 12, 2012, 20:37 »

Един такъв репортаж си е нож с две остриета , но пък ми е интересно как ще откликне народа на форумчето ни.
Активен
Shtir
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Декември 12, 2012, 20:39 »

Абе А.К.А Лудия репортер е машина бе.Нема каже лошо за фирмата.
Активен
Sasha Belov
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #6 -: Декември 12, 2012, 21:47 »

Кефя се на Дани и на репортажите му, но едно такова интервю, ще ни забие в земята... Знаете ли колко жени ще видят и ще разберат за форума?? Силата на форума е в това, че малко мъже знаят за него, я си представете още 20 000 примерно (ще са много повече) да почнат да пикапят??? Аз съм супер нов, не знам къде съм още, но на момичетата новото ми поведение им харесва, защото е нещо различно от "обикновеното", но я си представете във всяка група, клас, училище, университет или изобщо като едно цяло, да се напълни с мъже, които правят същото като нас и жени, които знаят дори най-малките тайни в пикапа, този форум е сила, защото в него влизат хора, които търсят наистина промяна и такива, които са я постигнали...

Не съм аз човекът, който да каже дали да има или не репортаж, но се замислете утре, когато излезете в парка и видите, че всички правят като вас, дали ще имате онова интересното поведение, начин на мислене и т.н., които Ви разделят от останалите?
Активен
AuDacious
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Профил
« Отговор #7 -: Декември 12, 2012, 22:10 »

Доста интересно Усмивчица)))

Има го и едното и другото. Но според мен въпросът тук е , дали един мъж, трябва да разчита само на тези теории, тактики и т.н , не е ли целта да ни насочат и да ни "отворят' вижданията и да ни покажат пътя. Целта на самия форум е дори нещо повече от pick - up , поне така я усещам аз. Целта за мен и това, което открих тук е изграждане на човек с характер, не само към жените, а към всичко.  В този ред на мисли, не трябва да ни пука, че 10, 100 или 100000 хиляди ще знаят за това общество Усмивчица)) , защото, чрез характер, виждания и ... абе всичко дадения мъж, ще показва, че е над всичко това, а това се усеща от жените Усмивчица

Другата страна е за тези, които разчитат на заучени фрази , които ще се знаят вече от мнозина и няма да вървят , не че сега вървят много много Усмивчица

А в крайна сметка какво лошо има от това човек да иска да се развива и усъвършенства... няма нищо срамно, лошо или от какво да се крием и пазим, дори е похвално, всички тук , или поне повечето вникнали в нещата, знаят, че това е едно от най - трудните неща в целия живот Усмивчица

Поздрави за всичко , което се прави тук Усмивчица)))
Активен
stronger
PuP Masterpiece
PuP Форум Сенсей
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #8 -: Декември 12, 2012, 22:36 »

Какво сте се закахарили за анонимността на форума и за това че пикъп няма да е нещо тайна след като то вече отдаван нее,пък и вече имаше няколко предавания в които гостуваха инструктори по пикъп и за тях знаете понеже имаше няколко теми тука....
99% от форума практикуват пикъп само ментално в главите си и се насира от страх като си помислят да заговорят непознато момиче...
Търсят перфекните реплики,действия и там подобни и си мислят че само с много четене ще станат добри...да амаа нестава само с четене...трябват и топки и як гъз!!!

Аз по скоро си мисля дали това наистина е Даниел Петканов а.к.а лудия репортер или някой е подранил със първоаприлските шеги Усмивчица
Активен
Shtir
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Декември 12, 2012, 22:53 »

Аз пък съм на мнение че трябва да се даде публичност на форума. Да не правим нещо незаконно? Нелегално? НЕ Ние сме готини пичаги които правим хубаво на жените.Правим хубаво на нас.Спомагаме за демографския проблем.Спомагаме за икономиката на ресторантите и хотелиерите. На такситата. Тези с лични автомобили плащаме акциз за бензин. Абе само +++ в този пикап. Така  е трябва да се знае.
Активен
Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1453

Let it be

Профил
« Отговор #10 -: Декември 13, 2012, 13:10 »

Знаете ли колко жени ще видят и ще разберат за форума?? Силата на форума е в това, че малко мъже знаят за него, я си представете още 20 000 примерно (ще са много повече) да почнат да пикапят???
Първо от гледна точка на алфизма и правилния фрейм, това е последното нещо, за което би трябвало да се притеснявате, както са посочили и по-горе. Второ, материята е нова, но само за България и от гледна точка на нашия странен балкански манталитет.
И накрая, замислете се колко ползотворно би било за всички, и мъже, и жени, ако познаваха по-добре терминологията.
Много по-лесно би било вместо да се чудите как да четете сигналите от дадена мацка, тя директно да ви каже "Виж какво, поставен си безвъзвратно във френд зоната, защото не си създал никакъв атракшън. Не се надявай на фак клоуз в близките няколко живота." Няма ли да я разберете недвусмислено? Ще я разберете. След което спокойно ще можете да й отговорите "Ами тогава, скъпа, знай, че натискам некст."
Активен

Leaders grow leaders.
Kesten
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1838

Профил
« Отговор #11 -: Декември 13, 2012, 13:29 »

но я си представете във всяка група, клас, училище, университет или изобщо като едно цяло, да се напълни с мъже, които правят същото като нас и жени, които знаят дори най-малките тайни в пикапа,

Идилия :sleepy:
Какво като жените знаят за пикапа? Няма да искат мъже ли? И не обичат да ги свалят ли? Ти да не мислиш, че пикапът е сбор от номерца, с които да излъжеш жените да спят с теб? Е, може и това да е според някои...
Много по-добре ще е, ако повече мъже се научат да общуват с жените правилно и да им дават това, от което имат нужда. Както и повече жени да се научат да общуват с мъжете и на свой ред да им дават това, от което имат нужда (не знам кой ви е излъгал, че на жените всичко им е вродено - вродено им е точно колкото и на вас). Всички имат полза от едно по-добро общуване между половете Усмивчица
Активен
Beact
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 871

Профил
« Отговор #12 -: Декември 13, 2012, 13:58 »

Колкото и популярно да е пак ще си е същото. По-големия алфа взима жената това е било винаги. Пък и има хора, които просто не искат да се променят, вие да не мислите, че само членовете на форума посещават този сайт? Посещават го доста хора, но малко са тези, които имат топки за да се променят.

А отностно репортажа, би станало интересно заедно с илиян и някой друг опитен от форума.
Активен

Manowar
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1015

Профил
« Отговор #13 -: Декември 13, 2012, 15:14 »

Ала бала.

В случая има два варианта, да се издъним или се представим добре. По вероятно е да се издъним. Тъй като когато кажеш на някого - Ето пич, те тоя е много добър с мацките, някъв професионален сваляч. Той ще си веднага ще си помисли, че на момента ще му разкриеш невероятни тайни и ще му дадеш "ужасяващи" оръжия. Или с други думи, ще очаква от теб, нещо което не можеш да му дадеш, тъй като не разполагаш с него. На практика, във пик-упа, новото са само термините които се използват. Всичко останало си го знаем и всички сме наясно, че в действителност това е начина. Просто някой трябва да ни каже - Да, ето боклук, ти го знаеш това, ама нека ти кажа и аз, щото си прос.

Когато, автора на една книга още в началото и направи голяма реклама оставаш крайно разочарован от съдържанието и, именно заради големите си очаквания.

Имам един приятел, 8278723823 пъти му обеснявах някой работи за жените и той, всеки път кима одобрително и всеки път като го скивам да говори с жена, мънка като третокласник на дъската и се извинява все едно и е изял десерта. Не му е ясно какво да върши ли? Ясно му е, ама не го бива. Това е. Всичко писано във форума е ясно. Ако за 5 минути спреш и помислиш защо не те бива с мацките, ще си дадеш същите отговори които ще прочетеш и тук. Неизбежно е.  Нищо ново не сме открили или измислили, нито аз нито някой от вас.

Не виждам никаква причина да не участваме в репортаж за нашия форум, освен може би ако някой има лични съображения или го тресе сценична треска. Това, разбира се, е много корава реклама за сайта и уоркшоповете. Но аз и от двете нямам никаква полза.  За това, все ми е тая дали ще стане реклама или не.

За това, че жените ще разберат за нас. Голяма работа. Първо не са много мацките които гледат шоуто на Милен Цветков, да не кажа, че не познавам такива. И все пак ако плъзне слух за тоя сайт, и като долу горе познавам жените диалога ще се състои в това.

ж1 - Ти разбра ли, имало някви пичове дето си имат сайт, и се учат как да свалят жени.
ж2 - Тъййй ли. Много интересно.
ж3 - Да бе и аз чух за тия.
ж1 - Гледах го по нова, единия беше симпатичен.
ж3 - Ми кой им е сайта?
ж1 - Миииии ко беше то, пик нещо си. Ко ше кажеш за новия ми лак ма мършо, що не забелязваш.
ж2 - ма много е хубав маааа. От де го зе ма чумо?

Все едно нищо никой не е разбрал. Пък и да дойдат повече мацки, още по-добре. Ще направим нов раздел форумен пикъп. Там, ще говорим кой с коя мацка от форума си е драскал еро-лични съобщения.

Нищо няма да се промени, само реклама и евентуално още няколко потребителя АФЦ. Деам, да ги е.

Даниеле(Даниел Петканов) Прочети малко из форума, избери си няколко ника, които мислиш, че ще ти свършат работа и им направи предложение за репортаж. Ако се навият, ти си човека. Това ти е работата, свърши я добре.

П.С. - Специално аз, само мисълта за популярност, няма да се надъхам.

Поздрави готин!
Активен

Fortuna incepto signatur!
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #14 -: Декември 13, 2012, 16:03 »

И аз не виждам кой би се изтъпанил по ТВ да говори как се учи да сваля мацки - ми нали приятелите му като го видят ще си кажат "гледай го тоя къв бил загубен, не може да свали една пичка, ами ходи да взема уроци!"
Някой напред с материала пък каква полза би имал да го гледат по ТВ - ами нали вечерта като заговори някоя мацка тя може да му каже "ти ли бе, дето те гледах оня ден по ТВ как сваляш гаджета като професионал - изчезвай!"
Единствените навити вероятно биха били тези, които ще имат полза от реклама на сайта. Демек Илиян, Митко З, и другите пичове. А и те вероятно най-добре биха се справили, защото при тях неща като сценична треска, притеснение, мънкане, запъване и тем подобни няма.
Активен
sinner
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 224

Профил
« Отговор #15 -: Декември 13, 2012, 16:32 »

Аз също съм против популяризирането на сайта в медиите. Сигурен съм, че няма да се получи положителен ефект, защото първо нашето общество не е толкова толерантно и отворено за новото. Тук веднага ще се подходи негативно - всеки ще си каже - "хаха, тея пък се учат да свалят жени, бати тъпаците". А този същия дето го казва това, примерно си няма и представа от реално сваляне на жени и съблазняване, нито има нужните умения, но нали си е хейтър и трябва да плюе по новото.

От друга страна всички мъже в Бг си мислят, че са родени свалячи и нямат реална оценка колко са назад всъщност и като видят някой по телевизията да ги учи да свалят мацки веднага ще му се изсмее и ще си каже - "къв е тоя да ме учи мене".

И трето, но не на последно място - пикапа не е точна наука. Няма вълшебна формула, с която отиваш и сваляш, която жена искаш. Всички тук знаем, че за да станеш добър в пикапа има доста излагане - пред хора, пред жени, по улиците - няма как да се мине без това. Така закоравяваш и претръпваш. Съответно ако дори супер добър пикапиор застане пред камерата и тръгне да сваля някоя жена и тя например го отреже - защото просто няма никога 100%-ва сигурност, ако ще и Брад Пит да си - всички веднага ще скочат, че това за измислици и бошлаф работи и ще ни вземат за някви самозванци.

Истината за Бг е - по добре да си остане не толкова популярен пикапа, защото така си запазва чара и силата, както спомена един съфорумник малко по-нагоре.
Активен

Не бъди статист в собствения си филм! Напротив - изиграй главната роля.
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 823

Профил
« Отговор #16 -: Декември 13, 2012, 17:07 »

Аз съм на мнение, че подобна изява не би помогнала с нищо. Това е много специфична материя и не можеш просто да я хвърлиш в лицето на хората и да очакваш от тях да я разберат. Тези, които имат нужда да се променят намират каквото им трябва. Просто това не е нещо, което е за всеки - не е масовка, направена за широката публика.

И като се стигне до интервю какво става - интервюиращите и публиката са хора, на които материята им е чужда. Те искат да видят просто обяснение на нещата - сиреч такова пречупено през тяхната призма. Ако им покажеш нещата такива каквито са ще бъдеш отхвърлен - защото няма как всички да преборят социалното програмиране. По - скоро обществото ще отхвърли твоята гледна точка и ще те обяви за поредния ненормалник - така е удобно и така ще затвърдят тезата си , че това , на което ги учи соца е правилно. Демек те не са загубеняци и АФЦ-т, а ти си ненормален - синдрома das man и как тълпата отхвърля индивидите, които са различни е нещо ясно на всеки. Социалното програмиране може да бъде преборено само от хора, които искат да направят тази промяна в живота си, не от мнозинството хора. Не всички искат и могат да го направят, а и за мнозинството е по-удобно да те отхвърлят вместо да си размърдат задниците и да започнат да работят върху себе си.

Другия вариант е както се случи с хората от ПУА тийм - да опиташ да се харесаш на хората и да предствиш нещата така както биха с харесали на масата. Сравнете семинара им, с телевизионните участия и ще откриете разликата Намигване  Очакването на всеки водещ е рейтинга - тоест да задоволи масата. И примерно такова интервю би протекло по следния начин: - "Представям ви Харалампи, той е майстор в свалките и сега с него ще си говорим за проблемите на мъжете. в любовта. Харалампи, къде най-често грешат мъжете при подхода към сърцето на една дама. " И Харалампи зализва перчема и почва: "Аз бях като всяко момче, но намерих ТАЙНАТА и сега ще ви я кажа. " Уоу звучи интересно. Гледал съм вече наколко такива предвания и мога да ги преразкажа, като само сменяме имената на учатниците и темата - шаблон направен да задоволява егото на das man .

Отделно за мен телевизията е най-мощния инструмент, чрез който соца оказва въздействие върху отделните индивиди. Аз телевизия не гледам - освен мачовете от шампионска лига и чат пат някое предаване на което попадам случайно. За мен са неразбираеми опитите на всякакви индивиди да ги "покажат" по "тиливизоро" та да станат "звезди". В момента ефира е окупиран от фрийкове като Митьо Пищака, Азис и други подобни олигофрени. Известни с това, че са известни и ги дават по "тиливизията" Намигване  А както всички знаем егото е нещо особено вредно за развитието на един индивид. Това е личното ми мнение и не ангажирам никого с него.

Активен
Fox
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 81

Профил
« Отговор #17 -: Декември 13, 2012, 23:01 »

АЗ СЪМ ТВЪРДО-НЕ!
Няма какво да дикутирам още и темата да наболява.
До автора:изкавайте си рейтинг,пари и други облаги НЕ на нашия гръб.
До съфорумниците:какво ще стане като видете просто резулатат-ЩЕ загубите.Не мислите ли.
Слеър е направил достатъчно,даже форума е много разводнен според мен,но така е реишил така е постъпил.И не ме винете,че искам да сме някакви отрделини,тайни общества и тем подобни.Рознообразете живота си с друго!
ПС:до автора:благодаря ти,че прочвяваш такава любезност и желание за резбиране.Моле те запази ги  Усмивчица
Активен
Alfa_impact
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил
« Отговор #18 -: Декември 14, 2012, 11:30 »

Абе А.К.А Лудия репортер е машина бе.Нема каже лошо за фирмата.

Той лошо няма да каже това е ясно , но хората ще го разберат като лошо.
Активен
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 556

Профил
« Отговор #19 -: Декември 14, 2012, 17:51 »

Аз не видях да се провежда анкета, дали вие сте "за" или "против" това да се прави репортаж за сайта. Ако създателите на форума или някой от потребителите му решат да участват в репортаж, вие не можете да им попречите.
Моето лично мнение е, че ще се изложите като тъпаци, ако решите да се показвате по телевизията.
Активен

Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  

Отиди на: