Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:49 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Искам да направя репортаж за вас - NOVA телевизия  (Прочетена 98501 пъти)
Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1453

Let it be

Профил
« Отговор #20 -: Декември 14, 2012, 18:20 »

ще се изложите като тъпаци, ако решите да се показвате по телевизията.
Е, глупости, зависи как го поднесат и под какъв ъгъл ще го разгледат, как ще монтират материала... Не подценявайте телевизията, все още е силна. Освен това не забравяйте, че форумът е просто притурка към нещо, чиято цел съвсем не е безкористно галене по косъма. Усмивчица
Гала имаше подобно предаване, така че доста по-мъжки ще изглежда "Часът на Милен Цветков" пред "На кафе"...

В България е табу да се говори за много неща, но толкова по-зле за нас, щом и младото поколение не може да се разчупи. Истинските алфи не се излагат, момчета.
Активен

Leaders grow leaders.
Daniel.Petkanov
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #21 -: Декември 14, 2012, 21:06 »

Радвам се, че се е заформила дискусия относно предложението ми.
Нали знаете каква е приликата между френската любов и шкембе чорбата ? .......... че навсякъде ги правят различно.  Намигване
Моите репортажи обаче винаги са в контекста на позитивното и забавното, така че притеснения относно "излагане", "дискредитиране" или пък осмиване нямат основание. Да, може да има закачка, но това е различно. + това така или иначе никой не гледа нещата които снимам, така че няма никой да разбере за форума, почти съм убеден

Шегата на страна, има резон в думите  на някои от вас , аз също не бих искал ако ми върви с жените, защото съм се научил да прилагам определени техники, да гледам как всеки втори ги пунктира и му връзва (просто съм комплексиран, завиждам и се потискам до живот). Но ако англичаните или китайците (има спорове по темата) които са измислили футбола го бяха запазили само за себе си, нямаше днес да ги има Роналдо и Меси - да ни радват. Не бъдете егоисти, четох някъде, че алтруистите боледували по-рядко. Алилуя Намигване

П.С. Аз се чудя защо 185 дни в годината съм болен ...
Активен
Marmalad
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 475

Elektro is fine

Профил
« Отговор #22 -: Декември 14, 2012, 21:18 »

Сигурен съм, че има много мъже, които имат проблеми с жените и този репортаж евентуално може да ги насочи във някаква положителна посока, а за това как ще изглеждаме отстрани, какво ви пука? Дори да заговорите някоя мацка на улицата, която знае за какво става въпрос, разлика няма да има. Много пъти, когато съм апроучвал жени, съм им обеснявал какво правя и защо го правя, и винаги са го приемали положително. Гледал съм други репортажи на автора на темата и пича има супер енергия и съм убеден, че ще се справи страхотно. Успех! Ще чакам репортажа с нетърпение.
Активен
Cancun
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 650

Профил
« Отговор #23 -: Декември 14, 2012, 21:42 »

Факт е, че много мъже в България имаме повече или по-малко проблеми в комуникацията
си с другия пол, но идеята за подобно медийно участие на мен лично ми изглежда добра,
само като една маркетинкова стратегия, доколкото този форум разчита на това.

Значи, за да започне някой да се променя в насоката, в която желае или да придобие онези
качества, които смята,че му липсват, необходимо е много време (месеци най-малко), воля и най-вече
усърдие. Дотук добре, но не считам, че всичко това би могло да се постигне с един 20-минутен
репортаж, още повече пък в "Часът на Милен Цветков", където се бистрят далеч по-наболели проблеми
свързани с политика, финанси и сивото ежедневие, а не с това как най-бързо да вземем телефона на
мадама в дискотеката. Двайсетина минутки ефирно време ( с разбира се поне 5 мин. прекъсване за реклама) са крайно
недостатъчни за Илиян или който и да е да успее да  разкрие целите и същността на въпросната материя.
Това все едно да научиш нов език като идеш на урок само веднъж за три часа примерно. Ами няма да стане.
Тук не говорим за Ванката Звездев, който ти показва нестандартна рецепта за тюрлю-гювеч в рамките
на половин час и след като си запишеш продуктите, да се пробваш сам след това и да успееш от максимум
третия път да го докараш на вкус.

Неслучайно този форум прави периодични уъркшопи, където, след като си заплатиш съответната сума,
отиваш да е научат или да ти дадат поне начален тласък, но знаеш, че ще работят с теб индивидуално
няколко дни поред и ще ти кажат/покажат кое, къде и как.

Иначе, ако Нова или която и да е друга медия има идеята да популяризира това занимание, то нека да направят
отделна рубрика, с водещ/инструктор и т.н, която да се излъчва в определен час поне един път в
седмицата за даден период, а не да канят ей така еднократно, колкото да си запълнят ефирното време.
Смятам, че така много хора биха погледнали на това нещо доста по-сериозно, а и отделно със сигурност
биха научили полезни неща. Поне много повече, отколкото от "Пълна лудница".
Активен

"Socializing with women just to be social is ridiculous. There is literally no end payout. A woman can't help you move, they never give you a ride, they can't back you up in a fight, they can't hit the bars with you, etc. If the chances of getting laid aren't in the cards I don't waste my time, period"
PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #24 -: Декември 14, 2012, 22:57 »

Не сме ние тия, които да решим.
Само Илиан (или Слеър) си знае дали му се участва в такъв репортаж.
Но колкото и да ми харесва автора на темата (Дани), неминуема разговора ще бъде:
А сега покажи ни тука ка се свалят жени. Оная с бялото виждаш ли я, я покажи как да я свалиме.

Като циганина с мечката:
Я сега покажи как пада Гибона за дузпа Ухилен
Активен

Fake it 'til you make it!
StAyN
PuP Player
PuP Форум Зарибен

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

Профил
« Отговор #25 -: Декември 15, 2012, 03:37 »

Миии според мен няма да е кой знае какво ако се направи репортаж. Нийл Строс като написа "Играта" и я направи бестселър, в Америка да не спряха да се свалят. А и това мъжете да научат някой друг чалъм хич няма да навреди. Аз лично бих се радвал ако мирогледа на българина се промени и хората спрат да вярват, че парите и колите са всичко  Ухилен
Лошо ще е само ако тук се напълни с невестулки и форума стане като обществен кенеф, то и сега работата не е
казанлъшка роза ма винаги може и по-зле.
Ако ще правите репортаж все пак изберете някой по-фотогеничен и отракан, да не кажат после девойките " тоз мърмот па къде е тръгнал да сваля", нали.. Помислете и вие как си представяте PuP Lady-тата   Завърти очи

Дани, след онова изпълнение дето целуна девойката пред камерата, винаги съм си мислел, че знаеш това-онова за пик-ъпа. Ще е интересно ако драскаш във форума от време на време. Има много интересен раздел истории и репорти Намигване
Активен
Equilibrium
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1453

Let it be

Профил
« Отговор #26 -: Декември 15, 2012, 09:46 »

Всъщност дори 20 минути може да са повече от достатъчни. Намигване
Гениалните неща са уникално простички, а това да можеш да обясниш нещо с 5 изречения вместо с 5 страници А3, и да те разберат, показва колко добре разбираш материята.

Cancun, нали там е работата- отвсякъде бълват сиво ежедневие, намусени физиономии, студ, киша, долнокачествен хумор...Има нужда от нещо свежо и забавно, поднесено подобаващо. Никой няма и да проумее какво може да коства на човек да се чувства добре в кожата си, ако се представи по елементарния начин: "В следващия репортаж Спасчо и Атанас ще ви запознаят с едно интересно за много мъже занимание, а именно- как да сме добри с жените. Те ще ви покажат как може да свалите всяка жена с един поглед. Спасчо, кога започнахте да се занимавате с pick-up?" и т.н. простотии. Естествено, ако се окаже, че Спасчо и Атанас фъфлят, ефектът ще е по-силен, защото Ганчо от Долно Нанагорнище ще може да се оприличи с тях.
Активен

Leaders grow leaders.
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1000

Профил WWW
« Отговор #27 -: Декември 15, 2012, 18:13 »

Засега от екипа на pickup-project ще се въздържим от този репортаж. Наистина би било забавно, но предпочитам който има нужда от нас сам да ни намира. Така или иначе пикапа никога няма да стане част от нормите на обществото и тези, които го практикуват ще бъдат едно по-затворено общество. И не заради това, че някой може да научи техниките ни, които са само около 10% от играта, а поради начина по който се спекулира със всичко това. Хората търсят бързи решения, а играта е нещо, което се развива постепенно с времето. Избраните са малко, но не поради неизвестност на пикапа, а поради това че малко мъже са готови да положат необходимия труд и усилия. Добрите пикап артисти не са някакви супермени, те са обикновени хора, които биват отсвирвани, но продължават напред и да изпробват нови неща. Пикапа е нещо, което те обичат, той е част от живота им и не го правят с рекламна цел. Аз, например дори и да не водя уоркшоп, всяка неделя съм някъде по улиците и моловете. 
    Както и да е, нищо не е крайно и по-нататък, когато се постопли времето може и да направим репортаж, засега обаче, няма нужда.  Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4336

Профил
« Отговор #28 -: Декември 20, 2012, 00:09 »

Един познат ми показа форумът.

..и ти си журналист?  Ъ?

Не мислиш ли, че най-малкото, което можеш да направиш, за да изглежда предложението ти сериозно, е поне да пишеш грамотно...всичко останало е неуважение към професията, която практикуваш...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
aoen
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 239

Профил
« Отговор #29 -: Декември 20, 2012, 19:53 »

Аз искам да участвам в репортажа, но нека да се постопли малко времето Усмивчица
Активен

Всичко е относително.
Daniel.Petkanov
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #30 -: Декември 20, 2012, 22:25 »

..и ти си журналист?  Ъ?

Не мислиш ли, че най-малкото, което можеш да направиш, за да изглежда предложението ти сериозно, е поне да пишеш грамотно...всичко останало е неуважение към професията, която практикуваш...

Аз съм неграмотник, селяк, педал. Не уважавам професията си, защото съм сбъркал кратък с пълен член. Имам крив зъб, май имам и един кариес. Оплешивявам. Чувам малко по-слабо с дясното ухо - сега ли да се самоубия или да почакам края на света..
Активен
Alfa_impact
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 191

Профил
« Отговор #31 -: Декември 20, 2012, 23:30 »

хахахахахаха ама верно си голям натурал ... Ухилен
Активен
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 556

Профил
« Отговор #32 -: Декември 20, 2012, 23:50 »

..и ти си журналист?  Ъ?

Аз съм неграмотник, селяк, педал. Не уважавам професията си, защото съм сбъркал кратък с пълен член. Имам крив зъб, май имам и един кариес. Оплешивявам. Чувам малко по-слабо с дясното ухо - сега ли да се самоубия или да почакам края на света..
Не се напъвай - не ти се отдава сарказмът.
Активен

Daniel.Petkanov
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Декември 22, 2012, 17:43 »

Добре, че си ти да ми го кажеш. Мерси, кефиш ме - направо ме затапи, заби ме в земята.

По темата, извън правописа ми, репортажа го оставяме (евентуално, ако се прави такъв) за когато си искаме, стига да е подходящо времето. Тъй като видях мнение от сорта на 20 минути като продължителност на материала - това вече не е репортаж, а тема. Моята работа е в рамките на 4-5 минути - динамично снимане и монтаж, музика и тук там някой ефект. Горе-долу нещо такова

http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=13740bbd6b

П.П. Ако случайно имам правописни или пунктуационни грешки, не се притеснявам, защото priZdrachna и Paint_it_Black ще ги изтъкнат и реторично ще попитат как може да съм толкова тъп
Активен
PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #34 -: Декември 22, 2012, 18:27 »

Човече, ти за 5 мин. заговори повече мацки отколкото ние заговаряме за месеци, какво ще правиш репортаж, дай ние за теб нещо да направим Ухилен
Подозирах, че тая тема е породена от нарцистични подбуди у теб Плезещ се
Активен

Fake it 'til you make it!
Beact
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 871

Профил
« Отговор #35 -: Декември 22, 2012, 18:58 »

Човече, ти за 5 мин. заговори повече мацки отколкото ние заговаряме за месеци, какво ще правиш репортаж, дай ние за теб нещо да направим Ухилен
Подозирах, че тая тема е породена от нарцистични подбуди у теб Плезещ се

Когато си с камера, мацките са много по-отворени, а когато си известен с камера... си като Д.Петканов.  Намигване
Активен

sweet_chalga
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

Профил
« Отговор #36 -: Декември 22, 2012, 19:06 »

Честно казано, не гледам Часът на Милен Цветков и до преди тази тема не знаех кой е Д.Петканов.
Колоритна личност. Ще е интересно да се гледа такъв репортаж. Имате +1 зрител.
Активен

обикновен спамер
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 556

Профил
« Отговор #37 -: Декември 22, 2012, 21:39 »

Добре, че си ти да ми го кажеш. Мерси, кефиш ме - направо ме затапи, заби ме в земята.
Продължава да не ти се отдава.
Активен

street21
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 35

Профил
« Отговор #38 -: Март 20, 2013, 14:55 »

Понаучил е някои неща от форума,ако съдя по последните му репортажи.  Засрамен
Активен

Не този, който си ти, те държи в застой, а този който си мислиш, че не си.
"Just do it"
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1868

Профил
« Отговор #39 -: Март 25, 2013, 05:25 »

Да, да и аз гледах нещо на 8ми март, хареса ми енергията му, въпреки че пред камера няма как да реагират зле момичетата.
Активен
Страници: 1 [2] 3
  Изпечатай  

Отиди на: