priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 4336
|
 |
« Отговор #60 -: Януари 22, 2013, 01:41 » |
|
Може би говорим за различни неща...Всеки човек е в по-малка или по-голяма степен емоционален...което не значи, че тези, които са по-емоционални, са емоционално нестабилни, избухливи, побойници, ревли и всякакви откачени и луди... Аз например съм емоционална, което не значи, че се хвърлям на врата на всеки бед бой в дискотеката...но аз обичам да се вълнувам, когато съм с някого, ще ми се обади ли, кога ще ми се обади, какво ще се случи...не всичко да е предвидимо и скучно и еднообразно...за мен до емоции води разнообразието...това, че той примерно ще ме вземе с колата, когато го питам къде отиваме, ще ми каже "изненада" и ще се озовем над някой мост за скок с бънджи или на пикник в планината или...всичко това са емоции и не разбирам защо фактът, че ги обичам, да ме прави емоционално нестабилна или да значи, че се забивам с всеки срещнат?!...в крайна сметка гаджето ми, което ме познава и иска да ме изненадва и да ме прави щастлива, защото му пука за мен и ме обича, ми носи много по-яки емоции, от някакъв си непознат в дискотеката, които иска просто да ме завлече в тоалетната/колата/къдетотам...все пак, ако в началото на едни отношения няма тръпка и емоции, кога ще има - като станем на по 60 ли?
Разбира се, че сексът е важен и за жената, не е в това въпросът, с теб не се четем от вчера и ти знаеш колко важен е сексът и за мен...но сексът не е чак толкова водещ и първостепенен за жените, колкото за мъжете, както емоциите не са чааааак толкова важни за мъжете, колкото за жените...в най-общия случай мъж няма да ти се разсърди, че си забравила датата от годишнината ви и да направи драма от това (то и аз няма да правя драма, де, прекалено заета ще съм да мисля къде да скрия трупа и как да не изцапам навсякъде с кръвта му), жена няма да си поръча жиголо, ако в някоя самотна вечер изтрещява за секс...затова дадох такъв паралел, може би не е бил най-точният, исках да акцентирам над външния вид над жената...и това, че ако тя се запусне тотално, е вероятно мъжът й да й изневери, както ако мъжът не дава емоции на жена си, е по-вероятно тя да е привлечена от друг източник на емоции...
EDIT По-горе нямам предвид, че сексът не е толкова важен за жената, напротив, за мен например е изключително важен добрият секс, не мога да си представя връзка с някого, с когото сексът куца, но да кажем, че нямам толкова често нужда от него, както мъжете...предполагам, че и за тях е така с емоциите - искат и те хубави емоции, но нямат нужда толкова често от тях, колкото жените имат...
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
BERSERK
|
 |
« Отговор #61 -: Януари 22, 2013, 02:46 » |
|
Kejtarn хубави въпроси поставяш (давам ти реп за постовете в тази тема). Първо искам да уточня, че не съм някаква горила, нито пък чак като Рамбото от картинката ти.А освен това, колкото и силен да е човек, винаги има по-силен от него. Амогът се прави с психика, не с физика. Разбирам какво имаш предвид, когато говориш за "селски бекове". Често ми се случва следното: Мъж без никаква игра пробва някоя мацка и тя го реже. След това влизам аз и нещата се получават. Онзи обаче не се отказва и решава да атакува мен, като се опитва да ме "откаже" от мацката със заплахи , уговорки и тн. Или пък той е седял и се е канел да и влиза, ама не е събрал смелост и когато аз я отворя, решава да ме "отстрани" от нея. Една прясна случка: В дискотека забелязвам много красива мацка седнала на маса с приятелки и около нея шайка кочове. Веднага забелязах, че момчетата не са с женската компания, въпреки, че се пробваха доста агресивно върху мацките и особено върху най-яката. Разбрах, че е въпрос на време момичетата да ги отрежат и отидох в другия край на дискотеката, където събрах няколко телефона. Връщам се и виждам това, което очаквах - мацките се бяха преместили на друга маса, по далеч от кочовете, въпреки, че те не се отказваха и гледаха непрекъснато към тях. Запознах се с мацките, поговорихме малко и почнах да играя най-яката. Нещата се развиваха повече от добре и по някое време докато говорихме тя започна да ме прегръща и придърпва към нея. Последва целувка и танци с доста кино. Разбира се това никак не се хареса на кочовете. Те се бяха приближили, стояха в обръч около масата на момичетата и ме гледаха на кръв  Първата провокация не закъсня - докато танцуваме един от тях минаваше уж до тоалетната и ме блъсна с рамо в гърба. Игнорирах го и си продължих с момичето. След това друг дойде да пробва да я издърпа от мен, но доста хладнокръвно му обясних, че тя не иска да има нищо общо с него. Обстановката беше доста нагнетена, защото аз бях сам, а те 6-7 здравеняка. Но още тогава знаех, че съм спечелил. Защото не ме беше страх от тях и знаех, че те по никакъв начин не могат да ми отнемат таргета. Разбира се имаше реална опасност да ми налетят, но дори и да беше станало охраната щеше да се намеси и нямаше да успеят да направят кой знае какво. Единственият им шанс беше да ме уплашат и аз да си тръгна сам. Нещо което не мислех да допускам. Използвах една от поредните им провокации за да баунсна момичетата в друго заведение и нещата си дойдоха на мястото. Та мисълта ми беше. че не печели по-силния физически, а този с по-силен фрейм и по-големи топки. Мисля, че това обобщава всичко за подобни ситуаций: Ако е селски бек, не е нужно изобщо да го амогваш, казваш че мястото е твое, че седи на него и ако не стане взимаш приятелката си и се местиш другаде. Ако вземе да се дърви, това не е въпрос на пикап, можеш да си тръгнеш с приятелката си и това е. Но селският бек не представлява сексуална опасност за приятелката ти, контраста между вас ще е неоспорим, ако си с нормално момиче, за нея той просто ще бъде един натрапник. Той няма как да я накара да го гони и да бъде привлечена от него, играта му не е толкова добра. За да прави секс с нея трябва да те пребие, а нея да изнасили, което едва ли ще стане. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vladoss
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #62 -: Януари 22, 2013, 03:37 » |
|
фреймът ти е важен, но не работи само над него, за да не дрънчи на кухо, трябва и пълнеж... Я кажи какво имаш предвид под "пълнеж"? Интересно ми е да чуя кое смяташ за по добър "пълнеж" за един мъж от правилните му убеждения?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #63 -: Януари 22, 2013, 03:50 » |
|
фреймът ти е важен, но не работи само над него, за да не дрънчи на кухо, трябва и пълнеж... Я кажи какво имаш предвид под "пълнеж"? Интересно ми е да чуя кое смяташ за по добър "пълнеж" за един мъж от правилните му убеждения? Да не я чакаш да ти отговори тя, аз ще ти кажа - убеждения изградени на някаква основа - интересен живот, акъл, постижения, умения, оправност и там с каквото друго можеш да се похвалиш. А не да си вярваш че си върха като излезеш за пред хората, а всъшност да си супер лузър, със скучен живот, никакви умения дето още живее с техните понеже го мързи да работи.
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #64 -: Януари 22, 2013, 03:58 » |
|
Айде и аз да разкажа една история от Кралството. Миналата година бяхме със съквартиранта, само двамата както винаги, в едната дискотека, точно пред дансинга и гледам едно момиче, стои сама острани и си държи питието. Викам си, айде отивам, отивам, бла бла и след второто изречение усещам от лявата ми страна на не повече от 5 см от мен нещо...нещо с колосални размери. Реших първо да си довърша изречението към мацката, че да използвам времето да мисля какво ще правя, пък и да show no fear, и после се обърнах с лице към индивида. Макар че "с лице" е малко силно казано, тъй като носът ми беше на нивото на гърдите му. При което дори не си направих труда да си вдигна главата нагоре а почнах да му говоря направо, разбрах че е гаджето й, и се измъкнах като го прегърнах през рамо да го питам докъде я е докарал с нея, има ли нужда от помощ, и ако има че ще му уингвам. Той се накефи, стиснахме си ръцете и се чупих. В крайна сметка "свалих" една друга, дето докато съквартирантът ми й пускаше опенъра си, тя му вика "абе приятеля ти има много готин задник" (за мен), и той ме викна. 
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
Paint_it_Black
|
 |
« Отговор #65 -: Януари 22, 2013, 17:09 » |
|
Аз например съм емоционална, което не значи, че се хвърлям на врата на всеки бед бой в дискотеката...
но аз обичам да се вълнувам, когато съм с някого, ще ми се обади ли, кога ще ми се обади, какво ще се случи...не всичко да е предвидимо и скучно и еднообразно...за мен до емоции води разнообразието...това, че той примерно ще ме вземе с колата, когато го питам къде отиваме, ще ми каже "изненада" и ще се озовем над някой мост за скок с бънджи или на пикник в планината
Тоест, когато си с някого, той трябва постоянно да те забавлява. Не е достатъчно да се обади просто - нужно е да се напъне силно, да се постарае сериозно, и да направи позвъняването интересно и вълнуващо за теб, така че да можеш да се чудиш ще ти се обади ли, кога ще се обади, какво ще се случи... (неща, които обикновено вълнуват момичетата на 14-17 годишна възраст) - в противен случай всичко, явно, е предвидимо и скучно и еднообразно и монотонно и сиво и всякакво. И всеки ден от седмицата трябва да има изненади, разнообразие, емоции, каквото се сетиш - днес скок с бънджи, утре с парашут, вдругиден с делтапланер, след това спонтанно заминаване за Париж... изненадите не трябва да спират нито за секунда - иначе заявяваме, че този мъж е спрял да носи емоции, горикия, и тогава вече се хвърляме на врата на бед боя в дискотеката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tiger
|
 |
« Отговор #66 -: Януари 22, 2013, 17:18 » |
|
ей филмар
|
|
|
Активен
|
|
|
|
the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 402
DONT BE SCARED, HOMIE
|
 |
« Отговор #67 -: Януари 22, 2013, 18:09 » |
|
Аз например съм емоционална, което не значи, че се хвърлям на врата на всеки бед бой в дискотеката...
но аз обичам да се вълнувам, когато съм с някого, ще ми се обади ли, кога ще ми се обади, какво ще се случи...не всичко да е предвидимо и скучно и еднообразно...за мен до емоции води разнообразието...това, че той примерно ще ме вземе с колата, когато го питам къде отиваме, ще ми каже "изненада" и ще се озовем над някой мост за скок с бънджи или на пикник в планината
Тоест, когато си с някого, той трябва постоянно да те забавлява. Не е достатъчно да се обади просто - нужно е да се напъне силно, да се постарае сериозно, и да направи позвъняването интересно и вълнуващо за теб, така че да можеш да се чудиш ще ти се обади ли, кога ще се обади, какво ще се случи... (неща, които обикновено вълнуват момичетата на 14-17 годишна възраст) - в противен случай всичко, явно, е предвидимо и скучно и еднообразно и монотонно и сиво и всякакво. И всеки ден от седмицата трябва да има изненади, разнообразие, емоции, каквото се сетиш - днес скок с бънджи, утре с парашут, вдругиден с делтапланер, след това спонтанно заминаване за Париж... изненадите не трябва да спират нито за секунда - иначе заявяваме, че този мъж е спрял да носи емоции, горикия, и тогава вече се хвърляме на врата на бед боя в дискотеката. мале, че си лузър... направи услуга на себе си и не се излагай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Paint_it_Black
|
 |
« Отговор #68 -: Януари 22, 2013, 22:13 » |
|
...
мале, че си лузър... направи услуга на себе си и не се излагай Виж дали пак не е писано някъде, че кид оф покър бил тъп, за да отидеш да се обясняваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
the_young_lion
PuP Форум Сенсей

Неактивен
Публикации: 402
DONT BE SCARED, HOMIE
|
 |
« Отговор #69 -: Януари 23, 2013, 01:01 » |
|
...
мале, че си лузър... направи услуга на себе си и не се излагай Виж дали пак не е писано някъде, че кид оф покър бил тъп, за да отидеш да се обясняваш. Аз не се обяснявам, а търся обяснение. Що нещо проблем ли имаш ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #70 -: Януари 23, 2013, 01:18 » |
|
Тоест, когато си с някого, той трябва постоянно да те забавлява. Не е достатъчно да се обади просто - нужно е да се напъне силно, да се постарае сериозно, и да направи позвъняването интересно и вълнуващо за теб, така че да можеш да се чудиш ще ти се обади ли, кога ще се обади, какво ще се случи... (неща, които обикновено вълнуват момичетата на 14-17 годишна възраст) - в противен случай всичко, явно, е предвидимо и скучно и еднообразно и монотонно и сиво и всякакво. И всеки ден от седмицата трябва да има изненади, разнообразие, емоции, каквото се сетиш - днес скок с бънджи, утре с парашут, вдругиден с делтапланер, след това спонтанно заминаване за Париж... изненадите не трябва да спират нито за секунда - иначе заявяваме, че този мъж е спрял да носи емоции, горикия, и тогава вече се хвърляме на врата на бед боя в дискотеката. Точно така. Виж как правилно си ме разбрал. Въобще, жените са долни кучки, те лъжат и изневеряват на мъжете си, когато им стане скучно, безинтересно, монотонно и анти-емоционално, с повод и без повод. А мъжете са добри сладки кротки овчици. Те не изневеряват. Особено, ако жена им с времето стане злобна змия, пили постоянно за глупости, почне да отказва секс, занемари се, размъква се постоянно с маска от краставици по лицето или зехтин и други мазни неща по косата, стар петносан пеньоар или разпуснат анцуг. Те особено никога не изневеряват, ако жена им надебелее и две поредни вечери не й се прави секс, защото е била на работа, гледала е децата, готвила е, чистила е и е прала. Не изневеряват...само биха предпочели тя да готви по токчета, секси еротично бельо и къса мрежеста рокличка и да ги посреща винаги с широко отворена уста и да прави свирки спонтанно, както се изрази един съфорумник, чийто ник не бих могла да възпроизведа...постоянно да е гримирана, парфюмирана, лакирана, епилирана коафирана, усмихната и прекрасна и по възможност никога да не е в цикъл и да не казва нито дума по време на Световното по футбол, освен "Скъпи, искаш ли още една бира?"...в противен случай се хвърлят на някоя безмозъчна секретарка, щото докато жена им се трепе да им отгледа деца, те все пак трябва някъде да го развяват тоя...тестостерон със своенравен характер, като на Кейтарн... ..да продължаваме ли с клишетата или да приемем, че една връзка все пак трябва да се поддържа и от двамата и е хубаво, ако не всеки ден, то поне през известно време да има изненади, емоции и тръпка, за да не влиза връзката в коловоза на рутината и скуката? П.С. Разбира се, че "да се обади просто" не е достатъчно...майка ми ми се обажда просто, приятелите ми ми се обаждат просто, като не съм си платила интернета, от доставчика ми се обаждат просто...с човека до мен връзката ми е специална и ако той не се старае да вълнува света ми и аз неговия, кой тогава, комшията може би... П.С.2 Не, не трябва той постоянно да ме забавлява...аз не съм на цирк и той не е циркова атракция...трябва двамата заедно постоянно да се забавляваме...дали правейки готин секс, дали гледайки хубав филм, дали карайки се и сдобрявайки се в леглото, дали хранейки се с грозде, дали връзвайки се, дали липсвайки си, дали пиейки кафе, дали разсмивайки се през повечето време, дали натъжавайки се от време на време, дали говорейки, дали запазвайки мълчание, дали гледайки звездите, дали броейки звездите в очите на другия, дали избухвайки безпричинно, дали прощавайки с причина... Емоциите са важни за една връзка...както хубавите, така и лошите, дори и от тях има нужда...стига първите да са в много по-големи количества от вторите... Хората, които тотално не са емоционални, са мъртви отвътре...което не е толкова лошо, де, но си има цена - не можеш да се натъжиш на лошото, но и не можеш да се зарадваш на хубавото...
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
tiger
|
 |
« Отговор #71 -: Януари 23, 2013, 01:27 » |
|
Има нещо друго...сигурно сега пейнт него ще изтъкне. Ако жената има желание и си държи на семейството тя винаги може да се поддържа, да пита мъжа си за бира, да прави хубави свирки и т.н., да иска секс. Докато мъжът може много да държи на семейството/връзката, да се опитва всячески да угоди на жена си, но и с голямо желание да не може да създаде тези така бленувани емоции на жената( а пък примерно преди ги е създавал). И даже още по-лошо, колкото повече се старае, толкова по зле става положението. Тогава кво праим?    Мое лично мнение, че тези две неща не може да се сравняват. И колкото е важен сексът за жените, толкова и за мъжете. Мъжете се възбуждат не толкова от външния вид на жената, колкото от отношението й. Колкото по възбудени са, толкова по спокойни са и обратното. Следователно не външният вид успокоява, а характерът й. Така че, каквото търси жената(спокойствие), за мен го търси и мъжът. Не съм чел всички постове горе де, извинете ме ако ви разводнявам темата. П.С.2 Не, не трябва той постоянно да ме забавлява...аз не съм на цирк и той не е циркова атракция...трябва двамата заедно постоянно да се забавляваме...дали правейки готин секс, дали гледайки хубав филм, дали карайки се и сдобрявайки се в леглото, дали хранейки се с грозде, дали връзвайки се, дали липсвайки си, дали пиейки кафе, дали разсмивайки се през повечето време, дали натъжавайки се от време на време, дали говорейки, дали запазвайки мълчание, дали гледайки звездите, дали броейки звездите в очите на другия, дали избухвайки безпричинно, дали прощавайки с причина... Емоциите са важни за една връзка...както хубавите, така и лошите, дори и от тях има нужда...стига първите да са в много по-големи количества от вторите...
Това беше много добре написано:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #72 -: Януари 23, 2013, 01:50 » |
|
Е, откъде накъде жената винаги трябва да може да е хубава, усмихната, поддържана, носеща бира и имаща желание за секс...а мъжът не може да си напъне сивото вещество и да си впрегне желанието едно хубаво и романтично преживяване да измисли, една дребна изненада, един жест?! Никой не говори за околосветско пътешествие..за няколко часа/уикенд в спа хотел, дето ги има под път и над път, да отидете и се сменя обстановката веднага...но ако ви мързи и ви е най-добре вкъщи пред телевизора и да не си помръднете задника изобщо да я изведете тая жена някъде (в темата се чуха мнения "Някой да я сваля пред мен в дискотека?! Как така ще съм излязъл с гаджето си?!?! Ние излизаме поотделно..." А-а-а, ама вие с жените си и излизате ли? Е-е-е, така кажете...
...ами излизайте, но не се сърдете, че и секс ще правите поотделно...) не се сърдете тогава, че чувствата и емоциите са си отишли и на тяхно място се е настанила скуката...прекарването на време вкъщи с партньора няма нищо общо с това да отидете на билярд, боулинг, спа, ваканция, ски, кънки, кино, кафе, ресторант, водна пързалка, море, къща с духове, зоопарк, скок с парашут, лунапарк, палатки, за риба, на мач и каквото още ви душа иска...както сексът между чаршафите е добре да се разнообразява със секс на всевъзможни места, за предпочитане публични  П.С. Във връзка с това, което добави...отношението на единия зависи от отношението на другия, взаимно свързани са нещата... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PU_як
|
 |
« Отговор #73 -: Януари 23, 2013, 08:39 » |
|
Все повече се убеждавам, че в такава ситуация май човек най-добре да реагира (ако може) само с пасивност и насмешка към двамата млади влюбени - гаджето ти и натрапника. Тук ще подскочат жените - какъв е този мухльо, щом не реагира за мен! Ми да, ама нас ни режат с репликата "Имам си приятел", така че жените явно знаят как да я използват когато искат. Щом не я е използвала към натрапника пред очите на гаджето, значи прекрачва една граница, която не е трябвало да прекрачва. Тества те? Защо ще те тества - тествай я и ти да видиш докъде ще стигне. Ясно е че каквото и да направиш ако е решила да ти изневери ще го направи - ако реагираш си сдухан, ако не реагираш си мухльо. А пък очаква от теб да се сбиеш с натрапника е най-голямата тъпня. Защо да се биеш - не я е нападнала глутница кучета, не и е скочил циганин да я изнасилва.....дошъл е някакъв и тя му се лигави Та мисля ако има човек желязна психика, най-добре просто да е пълен пас ....
|
|
|
Активен
|
Fake it 'til you make it!
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3994
|
 |
« Отговор #74 -: Януари 23, 2013, 10:21 » |
|
@Здрач - този път с моите камъни по моята глава, демек извадиха ми думите от контекста и ги използваха срещу мен (както аз съм правил понякога).
С жена си на дискотека наистина не помня откога не съм ходил, че да се е налагало да се намесвам ако някой я сваля. За сметка на това пък редовно ходим по ресторанти, а уикендите през седмица сме извън София. Лятото един месец като си погледнах кредитната карта бях дал 800 лева само за бензин.
Ясно ми е, че ако вися пред телевизора и не я водя никъде много бързо ще й стане скучно и ще почне да си търси нещо интересно. То и на мен самия ще ми е скучно да си седя пред ТВ, де. И на мен ми се ходи.
@Пейнт - ми много ясно, че готината мацка винаги ще настоява за изненади, емоции, пътешествия, вечери, черпни, и жестове. Защото винаги има мераклии да й ги осигурят. То за какво много хора не искат да ходят с много лъскава мацка - защото за тях се казва, че са high maintenance, демек поддръжката струва много, като на луксозна кола. Това е цената да си с готина млада жена. Ако не щеш да й даваш тези неща - чао, аут си, ще се намери кой друг да й ги даде. Можеш ли да я виниш, че осребрява биологичния капитал, който природата й е дала? Само че и на тях им идва времето. Като мине разцвета на силите, да не мислиш че ще ги водят и ще ги забавляват така? На Здрач сега й е лесно да има високи изисквания, защото е млада и хубава (май) ама след 10 години мъжа й като я е ебал 5,000 пъти и е купувал цветя 500 пъти и я е водил на хотел и на бънджи 50 пъти, да не мислиш че още ще прави тези неща?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
huck
|
 |
« Отговор #75 -: Януари 23, 2013, 15:07 » |
|
Нека я свалят брат, ако изпаднеш в душевен конфликт най-вероятно не ти пука много много за нея и без това. Като си имаш мацка на която държиш и не искаш да загубиш, действията ще ти преминат в автоматика. За емоциите които трябва да се носят си мислех точно тия дни. Изводите до които стигнах са, че е хубаво да имаш пари и свободно време. При липса на едно от 2те е въпрос на време да затихнат емоциите.
|
|
|
Активен
|
Not all of the lions that chase the zebra catch it. But all that caught it, chased it.
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #76 -: Януари 23, 2013, 23:20 » |
|
@Здрач - този път с моите камъни по моята глава, демек извадиха ми думите от контекста и ги използваха срещу мен (както аз съм правил понякога).
Какво му беше изваденото от контекста...Кейтарн каза, че не иска сдухана киселячка за жена, за да не му скапва и неговото настроение и да не му е тъпо като излизат, а ти каза, че проблемът явно е в това, че някои хора изобщо излизат с жените си... Вече очаквах и включване "Ааааа, ама вие с жените си и секс ли правите...Еееее..." Казах ви, момчета...като искате да правите всичко поотделно, няма проблем, но и секс ще правите поотделно... С жена си на дискотека наистина не помня откога не съм ходил, че да се е налагало да се намесвам ако някой я сваля. За сметка на това пък редовно ходим по ресторанти, а уикендите през седмица сме извън София. Лятото един месец като си погледнах кредитната карта бях дал 800 лева само за бензин. Като мине разцвета на силите, да не мислиш че ще ги водят и ще ги забавляват така? На Здрач сега й е лесно да има високи изисквания, защото е млада и хубава (май) ама след 10 години мъжа й като я е ебал 5,000 пъти и е купувал цветя 500 пъти и я е водил на хотел и на бънджи 50 пъти, да не мислиш че още ще прави тези неща?
Я, погледни в твоето тефтерче и кажи ти колко пъти си ебал жена си, да знаем колко още ресторанта и романтични жестове й остават, преди да решиш да я пенсионираш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 3994
|
 |
« Отговор #77 -: Януари 24, 2013, 09:57 » |
|
Я, погледни в твоето тефтерче и кажи ти колко пъти си ебал жена си, да знаем колко още ресторанта и романтични жестове й остават, преди да решиш да я пенсионираш...
Защо, да не би някоя от форума да е кандидатка да заеме мястото й? А изваденото от контекста беше "ааа, ама вие с жените си и излизате ли?" което очевидно беше шега, защото както казах аз също излизам с моята жена - макар и не на дискотека, а на ресторант, кино, или културно/спортно мероприятие.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
|
 |
« Отговор #78 -: Януари 25, 2013, 23:19 » |
|
Защо, да не би някоя от форума да е кандидатка да заеме мястото й?
Е, вече наближава 30-те все пак, сигурно от старост не те разпознава и страда от Алцхаймер и подагра на тази преклонна възраст...тук сме все наши хора, ще ти намерим някоя...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Catalyst
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 16
|
 |
« Отговор #79 -: Февруари 25, 2023, 03:29 » |
|
Малко стара тема, но защо пък да не я възродя? - Ако е некъв смотльо ще оставя на мацката ми да го разкара сама, или по-скоро той да фейлне сам, докато аз се смея отстрани. - Ако е некъв по-отворен и настоятелен ще му покажа, че тва момиче си е моето. Как? Ами ще му кажа да се огледа за някоя друга, защото момичето е с мен. Повечето типове казват нещо от рода на "А верно ли, не знаех брат, сори" и ти стискат ръката. Мацката пък би реагирала по 2 начина на което: 1. Ако е пичка, ще ми се изкефи на това как съм го отсвирил директно - "Въйй, колко мъжкарско"; 2. Ако е някаква пикла, която за нищо не става, ще ми обяснява как съм постъпвал лошо и че момчето е било добро и такива глупости. На такива им казваш да ходят да се е* с него като толкова искат. - Ако пък пича пак продължава, тогава трябва да му влезеш аггро. Винаги е възможно да си ти този, който да си изяде пердаха, но според мен да постъпиш мъжки и да ти насинят окото е по-добре, отколкото да си замълчиш. И все пак аз си мисля, че една точна мацка няма да тръгне да се забива с някой случаен ако наистина държи на теб, освен ако не е курва или иска да те накара целенасочено да ревнуваш. Имах едно гадже, което така ме караше да ревнувам нарочно, при което аз и направих същия номер и изпадна в истерия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|