Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Август 13, 2022, 02:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Животът е това, което се случва, докато вие си правите други планове“ - Джон Ленън

Предстоящо практическо обучение в София в началото на август 2022г. Овладей силата на истинския пикап, научи се как да заговаряш жените, които искаш!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Сваляне на жени. Моят опит и методи, с които омайвам жените  (Прочетена 54917 пъти)
viktor_ian
PuP Форум Новак
*

Репутация: +22/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« -: Септември 21, 2009, 18:48 »

Здравейте момчета и мъже, които пишете и четете тук,

От дълго време следя форума и се радвам, че в България има място, в което отдадени и сериозни хора изследват, практикуват и предават своите умения по сваляне на жени, правилните и работещи методи, начини, трикове и стилове, с които да свалиш всяко момиче, което ти харесва. Радостен съм и от факта, че аудиторията не е предимно от тийнейджъри, а сериозни и зрели хора, които знаят какво търсят от жените и как да го получат. Хора, които имат опит, както в съблазняването така и в секса и не задават и отговарят предимно на глупави въпроси за жените. Имам предвид най-вече секцията с теориите за свалянето на жени, където си личи класата на пишещите.

След тези хубави думи за всички вас, хората пишещи тук, нека се представя. Аз се казвам Виктор и съм на 52 години. Животът ме е научил, че от скромност файда няма, така че аз съм един мъж, който още от 18 годишен, едно време не беше толкова свободно, колкото е сега, се е интересувал и се е занимавал с това да сваля жени и да ги вкарва в леглото си. Успехите ми са стотици и жените, с които съм правил секс са десетки. Винаги ми се е искало някой ден да оставя след себе си моите тайни, методи, начини и наблюдения , с които съм имал успех сред жените. Мислел съм дори за издаване на книга по съблазняване в България, но ако съм честен едва ли ще успея да осъществя тази своя идея, но знае ли човек. Както и да, сега имам възможност да напиша поне основни неща за жените и как да ги сваляте тук, а ако ви харесат съм готов да отговарям на въпросите ви и да пиша още неща по специфични въпроси.
Ето още малко информация за мен. Никога не съм бил красавец, но изглеждам доста прилично и приятно. Ако трябва да оценя себе си по десето-балната система съм 5.5 или 6  може би. Поддържам фигурата си, доколкото мога на тези години и, макар че съм плешив вече се старая и винаги съм се старал лицето и главата ми да изглеждат добре и поддържани. Развивам собствен бизнес, който е на средно ниво и, макар че не съм богат човек мога да си позволя доста неща и всичко, от което имам нужда и ми трябва. Нямам много приятели, но всичките са хора, на които мога да разчитам като на братя и сестри. Живея в центъра на София. Женил съм се три пъти и съм имал и имам много приятелки и любовници.

Нека минем по същество:
Първото нещо, което аз открих още на младини и тогава приятели мои нямаше Интернет, нямаше книги по съблазняване, беше, че поведението и как се отнасяш с една жена е най-важното нещо, за да успееш да правиш секс с нея. Трябваха ми години опити и късмет и може би хиляди провали и падения докато успея да разбера и придобия правилното поведение за сваляне на жени. А то е много просто и се описва в следното мото:
-Никога не се дръж постоянно по един и същ начин с определена жена?.
Аз съм човек, който освен от собствения си опит се учи много и от своите наблюдения. Наблюдавал съм хиляди мъже, кога успяват с жените, защо успяват, как успяват, кога се провалят и защо и как се провалят.
Мислите си, че да сте кавалер води до провал? Мислите си, че да сте лошо момче води до успех? Мислите си, че да и донесете кафе в работата е лошо, мислите си, че да опонирате винаги и да се правите на голяма работа ще накара жените да си свалят гащичките и да се хвърлят в прегръдките ви. В голямо заблуждение сте, ако вярвате в тези неща. Аз съм изпитвал всички начини на поведение и ви казвам, че няма нищо лошо ако си кавалер, няма нищо лошо ако правиш жестове, няма лошо ако се правиш на велик, няма лошо ако и опонираш, дори ако се държиш зле с жените. Лошото е тогава, когато залитнеш в точно определен тип поведение и използваш само него. И това е най-трудното за проумяване и променяне във всеки мъж.
Нека разгледаме мъжът кавалер за пример. Аз съм работил и познавам много такива мъже. Той ходи и купува кафе за всички в офиса, включително за красивите жени. Той им държи вратата на излизане и влизане, той винаги е готов да помогне с компютърен или друг проблем, зарязвайки своята си работа за красивите и некрасивите жени, той винаги изслушва жените и не ги прекъсва и винаги прави всички тези неща едно след друго.
Нека сега разгледаме мъжът тип лошо момче. Той не носи кафе на никой. Мисли винаги за себе си. Излиза пръв и не държи вратата на никой. Готов е да се заяде и да опонира на всеки и да покаже, че той е прав, прекъсва грубо и не се интересува от мнението на другите. Мислите си, че той чука всички тези красиви жени. Съвсем не. И той има същата успеваемост, както и кавалера, че дори и по-лоша.
Проблемът на тези типове поведение е, че са предсказуеми и еднакви. Жените не обичат такива мъже. Жените не искат да знаят какво могат да очакват от теб във всеки момент. Жените искат галантен, забавен, грижовен мъж, но и мъж, който да може да се кара, да се бие и да бъде над тях. За да свалите и правите секс с красиви жени е много важно комбинирано да използвате части от различни поведения. И това е много трудно, пак ви казвам на мен ми трябваха много години не само, за да забележа това, но и за да се науча как да променям поведението си.
Ето какво се случи скоро на вечеря с една от моите любовница. Аз я взех от работа, с колата, аз избрах заведението, аз и дръпнах стол да седне. Но когато тя започна да ми се оплаква с някакви маловажни проблеми кротко, но уверено я прекъснах и и казах -Занимаваш ме с маловажни неща. Порасни най-после. Тя се усмихна и отвърна -Да прав си, извинявай. Дори се извини.
Трябва да усещате кога да бъдете кавалер и кога лошо момче. Симбиозата между двете поведения е неустоима за жените и те с радост ще си разтворят краката пред вас.

Второто нещо, което ви препоръчвам е хубава кола.
Чел съм сайта и форума и съм съгласен, че материалните придобивки не бива да имат голямо значение. Но повярвайте, манталитетът в България е такъв, че колата е поставена на пиедестал. Така беше преди 30 г., така е и сега, не се заблуждавайте, че нещата са се променили. Правил съм всякакви опити и с хубава кола жените се свалят около пет пъти по-лесно, не се шегувам, отколкото без кола или с бричка. Да имаш маркови дрехи, хубав апартамент в центъра, да имаш пари за харчене, да си купуваш скъпи неща, всички тези неща са нищо пред това да имаш хубава кола. Под хубава кола имам предвид ефектна кола. Не е нужно да е кола за 100 хиляди лева.
Пак за финал повтарям. Не бих сложил това нещо на второ място, ако не беше толкова важно. Бил съм в много страни, правя бизнес с чужбина. България е уникална с това, че колата е най-таченият предмет, никъде другаде няма култ към хубавата кола, не и в такъв мащаб, както у нас.

Третото нещо са компаниите и групите от приятели.
Опитвал съм и съм свалял непознати жени. Ей така по импулс примерно докато чакат на спирката или си купуват сладолед от някоя будка. Трудно е, и не е отново в манталитета на жените в България. Същите жени в Щатите, а и доста по-красиви, с удоволствие са и по-сериозни, когато вземеш техен телефонен номер в супермаркет например. За сметка на това в България силата, която можеш да имаш при добро представяне в една група вкарва жените в леглото ти много по-бързо, отколкото в чужбина. Българите и Българките са по-недоверчиви към непознатите, но ако някой, особено жени се изказват ласкаво за теб, разказват за теб, начина ти на живот, бизнеса, който имаш, колата, която караш, тогава повярвайте не е нужно да си красавец или да имаш сериозни умения в свалянето на жени. Нещата ще започнат просто да се случват. Да имаш такива групи от приятели и различни компании, не е лесно. Трябва да инвестираш пари, емоции и много време, но това е мястото и начинът да имате жени. Жените също се стремят към различни компании и групи и постоянно ще имате поток от нови жени, особено, ако групата е ценна. Използвайте и всякакви бизнес мероприятия, като семинари, презентации, промоции и подобни, за завързване на контакти. Много по-лесно е да правите секс с жена от такива мероприятия, отколкото, ако случайно сте се запознали с нея в пиано бар.

Пиша вече доста време и стана дълга тема. Та нека за сега това са трите основни неща, върху които да помислите. Дори и едно от тях да успеете да научите или направите аз гарантирам, че успехите ви с жените и момичетата ще нараснат многократно.

Ако имате въпроси пишете тук моля.
Активен

"Никога не казвай Никога"
goikoo
PuP Форум Майстор
***

Репутация: +21/-13
Неактивен Неактивен

Публикации: 165


Напред и нагоре


Профил
« Отговор #1 -: Септември 21, 2009, 19:39 »

А как постъпваш при самото запознаване със дадена жена защото всички знаем ,че ако не направим добро първо впечатление нещата се провалят и как гледаш да не влизаш в групата "приятел" на дадена жена
Активен
miracle
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
*

Репутация: +163/-30
Неактивен Неактивен

Публикации: 288Профил
« Отговор #2 -: Септември 21, 2009, 21:06 »

Здравей и добре дошъл!
Определено човек с богат житейски опит като твоя би бил едно добро екзотично допълнение към нашето микрообщество. Наскоро се замислях относно някои семинари, които съм гледал и изучавал: в тях основната аудитория обикновено е съставена в болшинство от мъже на възраст 40-50 години, което ме накара да се зачудя кога ли (и дали воубще) тук ще се появи представител на това поколение. И честно казано съм леко изненадан.

Сега малко относно написаното от теб. Относно поведението е ясно ? определено непредсказуемостта е силен атрибут, а монотонното поведение си е обречено на провал не само с жените, но и с болшинството от хората, с които ще се наложи или искаме да общуваме.

Колата и компаниите. Сългасен съм с написаното ? определено е чудесно да слезнеш от скъпа лъскава кола на много от селянките ще им събереш точките и ранга ти (социалната ти стойност) ще се качат сериозно. Също така и ласкателства, комплименти и хвалби от обкръжението ти спява излишни напъвания да се доказваш. НО ? при много от нас скъпата кола е все още в целите ни, а обкръжението ни не е с нас на всяка една крачка, а красиви жени срещаме ежедневно и по много във всякакви ситуации, съответно целта ни е да напипаме мекото на това, как да имаме сериозна успеваемост при всякакви ситуации, разчитайки единствено на това, което представляваме като социален образ.

Наистина хората в нашата държава са силно недоверчиви на моменти, но и с това се справяме Усмивчица Въпрос на подход, висока енергия, желание и умение за забавление, правилни и положителни възгледи за заобикалящия ни свят, приличен / максимално добър външен вид и хигиена, самочувствие, чувство за хумор и т.н.

Очаквам да чета още от теб.
Активен

have fun
ilian_790112
Forum Admin
PuP Форум Гуру
*******
*******
*******

Репутация: +547/-29
Неактивен Неактивен

Публикации: 975Профил WWW
« Отговор #3 -: Септември 22, 2009, 07:06 »

Несъмнено темата е много добра  Усмивчица
Това за непредсказуемостта е едно от основните неща, които учим тук.
Хубавата кола и компанията придават висок ранг, допълнителен ранг, но не трябва да ставаш зависим от това.
Това на което се набляга тука е да бъдеш способен да сваляш жени във всяка ситуация, независимо от материалното ти състояние, това е предизвикателството. С допълнителен ранг всеки може  Намигване
Съветите наистина са верни и произхождат от човек с богат житейски опит, но все пак нека погледнем на нещата малко по-надълбоко. Честно казано ако се покажа пред една жена с готина кола и я сваля, никога не бих бил напълно сигурен какво точно я привлича в мен. Затова предпочитам да свалям жени без да демонстрирам допълнителен ранг. Това разбира се, не означава, че един мъж не трябва да се стреми към успех, социално положение и материални придобивки. Просто предпочитам първо да сваля някоя жена и едва след това да излезе наяве всичко друго, което имам.
От друга страна каква мотивация би имал някой да работи върху себе си и характера си ако знае, че всичко, което му трябва е хубава кола?  Усмивчица
Активен

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ЖИВОТА СИ
http://ilian790112.wordpress.com
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион
*******
*******

Репутация: +640/-60
Неактивен Неактивен

Публикации: 1605


Профил WWW
« Отговор #4 -: Септември 22, 2009, 11:08 »

Здравей Викторе,

Честит ти първи пост и Благодаря за добрите думи от името на всички, които пишат във Форума на Pick-Up Project.
От написаното горе си личи сериозният опит и желание да научиш другите на правилните и точни неща, по отношение свалянето на жени.

Аз имам въпрос към теб. Каква ти е "таргет групата" от жени, които сваляш, и с които правиш секс. Предимно: на колко години са, от какви социални групи са, как са като мислене и т.н. Искам да проверя дали догадките ми ще се окажат правилни.

Продължавай с добрите постове.
- SL
Активен

I'm a very special kind of monster
Marmalad
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +70/-19
Неактивен Неактивен

Публикации: 475


Elektro is fine


Профил
« Отговор #5 -: Септември 22, 2009, 12:53 »

Благодаря за 3-те съвета, мисля да поработя върху първия, много ми хареса.
Активен
viktor_ian
PuP Форум Новак
*

Репутация: +22/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 3


Профил
« Отговор #6 -: Септември 22, 2009, 19:52 »

А как постъпваш при самото запознаване със дадена жена защото всички знаем ,че ако не направим добро първо впечатление нещата се провалят и как гледаш да не влизаш в групата "приятел" на дадена жена

Точно така е. От начало не показвам интерес към жената дори и да ме интересува сексуално. Най-често вече тя има изградена първоначална представа за мен. Или е от компания или от някакво мероприятие, в което сме участвали заедно. Впечатлението, което оставям е на нормален, спокоен мъж, който обаче си знае цената и не се впечатлява лесно. Това ми помага, както и фактът, че приятелите и приятелките ми ме ценят и това се забелязва веднага. Обичам да съм от полза. Ако например жената се прибира в моята посока я откарвам до вкъщи. Правя и на другите си приятели подобни услуги разбира се и това се забелязва и отново действа в моя полза. Не се натрапвам и не се нахвърлям върху жената, колкото и красива да е тя. Това също прави впечатление. Дали влизам в група ?приятел? или не, това е малко на късмет и зависи и от интереса на жената. Не се стремя да сваля никоя жена на всяка цена. Жени много.

НО ? при много от нас скъпата кола е все още в целите ни, а обкръжението ни не е с нас на всяка една крачка, а красиви жени срещаме ежедневно и по много във всякакви ситуации, съответно целта ни е да напипаме мекото на това, как да имаме сериозна успеваемост при всякакви ситуации, разчитайки единствено на това, което представляваме като социален образ.

Разбирам, че е така. И аз не бих се зарадвал да ме харесват заради колата ми или заради апартамента, но в реалния живот това се случва често. Такава е природата на жените. И тези неща помагат много. Иначе ако успяваш и без тях да се справяш със свалянето на жени имаш едно голямо ?евала? от мен.

Аз имам въпрос към теб. Каква ти е "таргет групата" от жени, които сваляш, и с които правиш секс. Предимно: на колко години са, от какви социални групи са, как са като мислене и т.н. Искам да проверя дали догадките ми ще се окажат правилни.

Сигурно ще се окажат правилни. Излизам с жени от 32-35 г. нагоре. Не обичам да се занимавам с малки момиченца. Една жена на 35-40 г. е достатъчно зряла във всяко отношение, финансово, сексуално, опит, уважение. Тази жена знае какво иска и какво търси. В леглото разликата също е осезаема, ако сравниш с някое неопитно 25 г. момиче. Обичам жените да са наясно със себе си, а когато са под 30 г. моят опит е, че са доста непостоянни.
Активен

"Никога не казвай Никога"
Kromodor
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +84/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 182Профил
« Отговор #7 -: Септември 24, 2009, 15:26 »

52 - яко !

Не очаквах 52 годишен човек да пише по форуми и по интересното - да ползва техническите форумни приоми за форматиране. Това е добро!

Повечето 50+ които познавам не знаят от къде де спира машината, камо ли форуми, схеми и т.н.

За колата е така мамка му.

Ебаси схемата луда, на запад хората купуват кола, която била 3-4% от благосъстоянието им. в България купуват кола, която е 200% от същото състояние. Не е това никак случайно. По тоя тренд след 10 години да взема да си купя космодрум. Да не говорим че много от хората с готини коли, които срещам по улиците имат широк набор от комплекси. Чак някой път се чудя тия изобщо имат ли близки хора. Явно колата е доста силен фактор.

Друг пример - в т.н. сайтове за запознанства в България:
Нормална, положителна снимка, готин профил - за крива слива не ме бръснат.

Слагам снимка с колата.
ЧАКААЙ МАЛКОООООО! Все едно ако си шматка в тоя сайт има "Search by CAR value" бутон. Чак е плашещо деба. Че и ми писаха разни, които иначе уж ме бяха блокнали. (В тоя момент ми стана лошо, точно догади ми се).

Така че колата, мамка и мръсна, е ебати схемата.

П.С. Илиян тук много прав (за мен) - Т.е. като някой те хареса заради характера и прочието личностни черти, тогава се вадят "козовете", ако се прецени че човека отсреща заслужава. "Цакане" на голо никога не ме е кефело.
Активен

Границите са там, където сам ги поставиш.
qwertzu
PuP Форум Ученик
**

Репутация: +24/-4
Неактивен Неактивен

Публикации: 132


Профил
« Отговор #8 -: Септември 30, 2009, 16:49 »

Несъмнено темата е много добра  Усмивчица
Това за непредсказуемостта е едно от основните неща, които учим тук.
Хубавата кола и компанията придават висок ранг, допълнителен ранг, но не трябва да ставаш зависим от това.
Това на което се набляга тука е да бъдеш способен да сваляш жени във всяка ситуация, независимо от материалното ти състояние, това е предизвикателството. С допълнителен ранг всеки може  Намигване
Съветите наистина са верни и произхождат от човек с богат житейски опит, но все пак нека погледнем на нещата малко по-надълбоко. Честно казано ако се покажа пред една жена с готина кола и я сваля, никога не бих бил напълно сигурен какво точно я привлича в мен. Затова предпочитам да свалям жени без да демонстрирам допълнителен ранг. Това разбира се, не означава, че един мъж не трябва да се стреми към успех, социално положение и материални придобивки. Просто предпочитам първо да сваля някоя жена и едва след това да излезе наяве всичко друго, което имам.
От друга страна каква мотивация би имал някой да работи върху себе си и характера си ако знае, че всичко, което му трябва е хубава кола?  Усмивчица


Много много добре написано! Подкрепям с две ръце. Моето мнение също е такова.

ПС: Имаше тема в която се питаше какво разбирам под това, че аз съм наградата. В поста на Илиян е моята философия по този въпрос. Т.е. след като сваля някоя мацка, тя да рзбере, че наистина си заслужава да е с мен и всеки ден да продължава да се убеждава в това. Тогава самата тя ще разбере, че е спечелила награда  Усмивчица
Активен
Мартин Пенчев
PuP Форум Новак
*

Репутация: +1/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 15Профил
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2009, 01:49 »

Viktor_ian,много съм съгласен с теб,за това,че да имаш хубава кола,да си добре облечен,да живееш на хубаво място в приятен,уютен(а защо не и в луксозен) дом е изключително важно,особено когато става въпрос за по-класни жени.За да постигнеш изброените привелегии,трябва да си решителен,самоуверен и способен мъж,тоест това не са само красиви опаковки,те съдържат много за това,какъв е мъжа и неговия характер,а жените съзнателно и подсъзнателно биха предпочели именно този тип.Ти си на 52,аз съм на 20,долу-горе нещата при мен са същите,както при теб-имам хубава нова кола,живея в центъра на града,участвам в бизнес и съм студент.Тоест искам да ти кажа,че те разбирам какво говориш  Намигване.Обаче едно не разбрах...обясни,че предпочиташ жени над 30 години.А жените под 30 предпочитат ли теб ?  Завърти очи
Активен

Ако живота ти поднесе лимони...направи си лимонада
filsun
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 7


Профил
« Отговор #10 -: Март 06, 2010, 02:08 »

А как постъпваш при самото запознаване със дадена жена защото всички знаем ,че ако не направим добро първо впечатление нещата се провалят и как гледаш да не влизаш в групата "приятел" на дадена жена

Точно така е. От начало не показвам интерес към жената дори и да ме интересува сексуално. Най-често вече тя има изградена първоначална представа за мен. Или е от компания или от някакво мероприятие, в което сме участвали заедно. Впечатлението, което оставям е на нормален, спокоен мъж, който обаче си знае цената и не се впечатлява лесно. Това ми помага, както и фактът, че приятелите и приятелките ми ме ценят и това се забелязва веднага. Обичам да съм от полза. Ако например жената се прибира в моята посока я откарвам до вкъщи. Правя и на другите си приятели подобни услуги разбира се и това се забелязва и отново действа в моя полза. Не се натрапвам и не се нахвърлям върху жената, колкото и красива да е тя. Това също прави впечатление. Дали влизам в група ?приятел? или не, това е малко на късмет и зависи и от интереса на жената. Не се стремя да сваля никоя жена на всяка цена. Жени много.


Готин човек сте и ми харесвате. Но доколкото разбирам, без да се обиждате вие стреляте на посоки. Посоки много, жени много пък каквото падне. При мен е друг принцип. Аз си набелязвам жена или цел и докрай я преследвам. Единствения проблем е при мен, че на последък няма добри цели.
Бившата ми цел ми отне 4 години, защото аз исках  да стане точно така както аз искам. Не всеки би го разбрал и не държа. Но удоволствието  да спа с най-трудната жена ми прави голям кеф Усмивчица
Активен
Club.Life
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +47/-5
Неактивен Неактивен

Публикации: 69Профил
« Отговор #11 -: Март 06, 2010, 13:21 »

Готин човек сте и ми харесвате. Но доколкото разбирам, без да се обиждате вие стреляте на посоки. Посоки много, жени много пък каквото падне. При мен е друг принцип. Аз си набелязвам жена или цел и докрай я преследвам. Единствения проблем е при мен, че на последък няма добри цели.
Бившата ми цел ми отне 4 години, защото аз исках  да стане точно така както аз искам. Не всеки би го разбрал и не държа. Но удоволствието  да спа с най-трудната жена ми прави голям кеф Усмивчица

А при такова 4 годишно преследване не се ли показваш като лепка и мноого нийди?
Активен

Всички сме дело на самите себе си, но само успелите го признават!

/// Pick-up Библиотека! ///
filsun
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 7


Профил
« Отговор #12 -: Март 06, 2010, 18:35 »

Готин човек сте и ми харесвате. Но доколкото разбирам, без да се обиждате вие стреляте на посоки. Посоки много, жени много пък каквото падне. При мен е друг принцип. Аз си набелязвам жена или цел и докрай я преследвам. Единствения проблем е при мен, че на последък няма добри цели.
Бившата ми цел ми отне 4 години, защото аз исках  да стане точно така както аз искам. Не всеки би го разбрал и не държа. Но удоволствието  да спа с най-трудната жена ми прави голям кеф Усмивчица

А при такова 4 годишно преследване не се ли показваш като лепка и мноого нийди?
Зависи от гледната точка. И а какво  целиш. Те и баба ми и дядо ми са били  един за друг лепки,  50 години брак имат и  си умряха залепени. Аз това  целя. Искам  стабилно залепена жена за мен. Е тука на дали е правилния сайт де. Но търся  информация  на всякъде. Но познавам един приятел  който ходи по цветовете. Абе  и неговото не e щастие и това ми го е казал той. Както казвам. Въпрос на избор е. Важно e е да сме щастливи.  Kой както може.
   А правилна страна няма.
Активен
gorgon
PuP Форум Новак
*

Репутация: +2/-2
Неактивен Неактивен

Публикации: 16


Профил
« Отговор #13 -: Октомври 31, 2011, 21:20 »

Според мен Виктор се превръща в целта, този, когото момичетата свалят, вместо обратното. Риби много, 50+ едва ли му пука колкото на нас за някоя конкретна за 1ната вечер.

@filsun разбирам те много добре, 4 години исках да спя с 1 момиче. Но @clublide тя самата го разбра едва вечерта когато се случи (;. Знаех, че иначе нямам шанс и бавно трупах това, от което имах нужда докато се получи. Психическата награда продължава да ме изпълва месеци след като физическият спомен заглъхва.
Активен
vdigam
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


Профил
« Отговор #14 -: Май 25, 2018, 08:01 »

Почти 10 години по-късно, много добре написано. Това за колата беше много полезно. За мен колата е пасив /liability/ и без да изпадам в крайности клоня към надеждни стари коли. Това за събирането на очите на селянките беше отварящо очите.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines