AlphaStar
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
Неактивен
Публикации: 151
|
 |
« -: Март 02, 2013, 01:13 » |
|
Две различни ситуации: 1.Отиваш на бара и чакаш бармана.До тебе чака мацка
ПУА:Момче и момиче чакат на бара.Кой мислиш че трябва да обслужат първи? ХБ:Мен(почти винаги ще отговори така) ПУА:Имам приятелка барманка (ДХВ), която ми каза, че в такава ситуация тя винаги обслужва първо момичето....ОСВЕН ако момчето не хваща окото.Искаш ли да се обзаложим кой ще обслужат първи?
Като бармана/ката се насочи към нас, може да разсея с нещо мацката и да привлеча вниманието на бармана, за да спечеля баса.
2.Влизаш в диско и виждаш мацки на бара с свободни места до тях.Ако местата до тях ви харесват се настанявате.
ПУА:Малко е съмнително, че местата до вас са свободни.Да не сте откачени и хората да бягат от вас? (представено игриво) ХБ:....... ПУА:Ок, щом ще пием заедно се надявам, че сте забавни.Ако сте скучни ще кажа на управителя да ви изгони.(отново игриво представено)
И да, знам че оупънъра не е от голямо значение....мога да отвора с тонове опинион оупънъри или директни, но тия 2 ме кефат и реших да ги споделя.Втория 2 пъти го филд-тестнах и отвори сетовете добре.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BigDogPlayin
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #1 -: Март 02, 2013, 13:16 » |
|
Лично на мен опънърите от втората ситуация ми изглеждат яко дебилни, но щом ти вършат работа супер.  Обикновено когато видиш голяма ИЗЦЯЛО женска компания на дискотека, много ясно, че всички ще са прекарали по 2-3 часа пред огледалото преди да излязат и ще се зарадват на внимание от мъжка страна,(вместо цяла вечер да си говорят помежду си) - все пак нали затова са се гласили толкова преди да излязат.Тъй че опънъра наистина не е от такова значение...важно е да можеш да им задържиш вниманието след това. Успех.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
Публикации: 3830
|
 |
« Отговор #2 -: Март 02, 2013, 14:43 » |
|
Аз пък последните 2-3 пъти като излизам ползвам почти винаги един и същ опенър - "Ей, готин задник" и различните му вариации "Мисля, че имаш готин задник", "Приятеля ми отсреща мисли че имаш готин задник" (това ако уингвам).
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен
Публикации: 4336
|
 |
« Отговор #3 -: Март 04, 2013, 21:51 » |
|
"Приятеля ми отсреща мисли че имаш готин задник" (това ако уингвам).
Много тъпо.."приятелят ти да не е глухоням, че не може да го каже сам?"
|
|
|
Активен
|
Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес
Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus
Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.
People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Март 04, 2013, 22:01 » |
|
Много тъпо.."приятелят ти да не е глухоням, че не може да го каже сам?" Пропуснах добавянето "....защото е срамежлив" . Пък и нали знаеш, не е важно какво казваш, а как го казваш.
|
|
|
Активен
|
The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
|
|
|
TheMan
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 38
|
 |
« Отговор #5 -: Март 04, 2013, 22:48 » |
|
Аз пък последните 2-3 пъти като излизам ползвам почти винаги един и същ опенър - "Ей, готин задник" и различните му вариации "Мисля, че имаш готин задник", "Приятеля ми отсреща мисли че имаш готин задник" (това ако уингвам). Пропуснах добавянето "....защото е срамежлив" . Пък и нали знаеш, не е важно какво казваш, а как го казваш.
Ти си го закопал с такова уингване. Не е ли идеята да вдигнеш неговия ранг, вместо да алфееш за негова сметка? Я кажи как така го представяш като алфа, докато в същото време ѝ внушаваш, че няма топки да дойде сам да ѝ го каже? А ясно как - той е срамежлив алфа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BERSERK
|
 |
« Отговор #6 -: Март 04, 2013, 23:39 » |
|
Много тъпо.."приятелят ти да не е глухоням, че не може да го каже сам?" Пропуснах добавянето "....защото е срамежлив" . Пък и нали знаеш, не е важно какво казваш, а как го казваш. Това е много яко ДЛВ за приятеля ти Една вечер за бъзик го бяхме пробвали с един мой приятел. Аз отивам и им казвам: Абе моя приятел те е харесал (и другите разновидности ) и иска да се запознае с теб, но е много срамежлив. Имаше случай, в които даже 5-ци и 6-ци го режеха при такава оферта. Просто по този начин влиза в сетовете с много нисък ранг и ако наистина е срамежлив това направо го закопава. Една голяма част от привличането се създава точно от факта, че имаш топки да подходиш смело и без страх/срам. По този начин по-скоро го амогваш и имаш шанс ти да продължиш свалката, вместо да го включиш него. Иначе ако пича наистина е срамежлив и го е страх да заговаря може ти да влезеш на мацките и да ги разговориш, а след време като им стане интересно да го викнеш и него. Представяш им го като голям пич, насочваш разговора към него, даваш му няколко нишки и се изнизваш от сета или отиваш да покриваш приятелките на таргета му - това обикновено действа колкото и да е спечен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cancun
|
 |
« Отговор #7 -: Март 05, 2013, 00:02 » |
|
Хмм...аз защо ли си мисля, че тези реплики, с които уж заявяваш интереса на приятеля ти, могат много често да се интерпретират именно като липса на топки при теб самия (заговарящия) и така да се самозакопаете ритуално и двамата. Де да знам, сигурно зависи от енергията и настроението, но немалко жени са ми казвали, че го намират за супер банално и нескопосано, ако искаш да завържеш контакт с тях в заведение по този начин. Не е ли по-печелившо да надъхаш уж стеснителния ти приятел (ако наистина уингваш на някого) да иде той самия да се запознае с мацето, отколкото да рискуваш да закопаеш и себе си и него? 
|
|
|
Активен
|
"Socializing with women just to be social is ridiculous. There is literally no end payout. A woman can't help you move, they never give you a ride, they can't back you up in a fight, they can't hit the bars with you, etc. If the chances of getting laid aren't in the cards I don't waste my time, period"
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: Март 05, 2013, 15:03 » |
|
Сега да напиша това, което вчера не можах, защото нещо форумът се прецакваше (напоследък не знам само на мен ли ми се случва). Да, грешно го казах, това е по-скоро за сам като съм, даже той може да си стои на 10 метра и да не знае за какво става въпрос, или пък да посочиш някой непознат. Въпросът е, че съм получавал реакции от рода на "а ти какво мислиш?!", обръщам я, оглеждам я, хващам да стисна "ми да, бива", Тя: "как ще ме пипаш така?" и ме хваща силно и мен. Така че...дето говорим не е толкова важно какво се казва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lacoste
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 86
|
 |
« Отговор #10 -: Март 06, 2013, 01:38 » |
|
Сега да напиша това, което вчера не можах, защото нещо форумът се прецакваше (напоследък не знам само на мен ли ми се случва). Да, грешно го казах, това е по-скоро за сам като съм, даже той може да си стои на 10 метра и да не знае за какво става въпрос, или пък да посочиш някой непознат. Въпросът е, че съм получавал реакции от рода на "а ти какво мислиш?!", обръщам я, оглеждам я, хващам да стисна "ми да, бива", Тя: "как ще ме пипаш така?" и ме хваща силно и мен. Така че...дето говорим не е толкова важно какво се казва.
В първия пост в скобите поясни, че го ползваш като уингваш? Или имаше предвид като уингваш на себе си? ахаха Това дето сега го каза, е пълна тъпотия, не виждам коя мацка ще потърси мнението ти за задника и без да се познавате, и ще ти даде да го пипнеш при положение, че нямаш визията на Брат Пит..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: Март 06, 2013, 06:23 » |
|
Еми...какво друго да ти кажа (по твоята логика) освен CONGRATZ you met Brad Pitt!
А относно това "коя би ти потърсила мнението" - питай след като го пробваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lacoste
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: Март 07, 2013, 23:28 » |
|
Така като ти гледам аватара, точно на Брат Пит ми мязаш  И няма да го пробвам, ако пробвах всичко което четях в интернет ( още повече от двойници на Брат Пит ) да съм се отказал от пикъпьорството отдавна..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: Март 07, 2013, 23:38 » |
|
И да не мязам на него, явно по твоята логика не му отстъпвам, щом ми се е получавало горе споменатото. Дай да те видим теб и тогава ще мислим защо на теб не ти се получава. Пробвай каквото си искаш, на мен ми е все тая. И продължавай да се водиш от "коя мацка ще ми иска мнението за задника й", и само си давай мнението когато някоя го поиска, пък ще видим колко ще напреднеш в областта. Няма сега да сядам да ти чета лекции на тема излизане от зоната си на комфорт.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lacoste
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: Март 09, 2013, 00:35 » |
|
Даже не ми се спори с теб, толкова си ми безразличен.. Дори не изпитвам нужда да ти докажа, че не си прав и че пишеш колкото да се самозалъгваш, че си голям пикапьор 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: Март 09, 2013, 02:00 » |
|
Кво викаш? Не чувам? Когато ти пораснат достатъчно топки, че да отидеш при непозната и да й кажеш "готин задник", може и да те чуя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lacoste
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #16 -: Март 09, 2013, 18:00 » |
|
от постовете ти лъха на комплекси.. маи не осъзнаваш, че имаш проблем със себе преценката си? Какво остава да преценяваш другите.. Наистина мога само да ти съчуствам и съжалявам п.п това е последния ми пост в спора 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
Неактивен
|
 |
« Отговор #17 -: Март 09, 2013, 18:23 » |
|
Казах ти. Отиди, кажи на някоя непозната, че има як задник. После напиши 2000 поста тук, и пак ще си говорим относно на какво лъха от чии постове.Това дето сега го каза, е пълна тъпотия, не виждам коя мацка ще потърси мнението ти за задника и без да се познавате, и ще ти даде да го пипнеш при положение, че нямаш визията на Брат Пит..
btw Това изоообщо не "лъха на комплекси". 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
devy
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 37
|
 |
« Отговор #18 -: Май 05, 2013, 12:08 » |
|
Не закачайте Кейтан той е велик PUA
|
|
|
Активен
|
|
|
|
You are the Suspect
|
 |
« Отговор #19 -: Май 05, 2013, 12:58 » |
|
Това за задника действа, аз така съм влизал в няколко сета. Скачам пред мацето, правилото за 3-те секунди без да мисля, първото нещо коет ми идва е заднка й 
|
|
|
Активен
|
Нам хорошо, прижмись ко мне поближе Ты, ты мое сердце - лишь ты Ты мое горе и ты, ты мое зеркало, отражение!
|
|
|
|