Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Оупънъри за бара  (Прочетена 21411 пъти)
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1198

Профил
« Отговор #20 -: Май 06, 2013, 16:08 »

Това за задника действа, аз така съм влизал в няколко сета.
Скачам пред мацето, правилото за 3-те секунди без да мисля, първото нещо коет ми идва е заднка й    Смотан

Това за 3-те секунди е добре , ама това за задника  Ъ? И мацката кво ще си каже "Уауу , я какъв секси секс маниак"  Шокиран Шокиран Последният път ( преди 3-4 дни ) , много добре се получи с репликата "Добър вечер момичета видяхме ви от ей там (където де факто седяхме - бяхме аз с едно приятелче ) и рещихме да дойдем да се запознаем.Завършихме с по телефон на дамите.Сега трябва да ги изведем.
Активен

Никога не се отказвай .
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3830

Профил
« Отговор #21 -: Май 06, 2013, 16:36 »

ама това за задника  Ъ? И мацката кво ще си каже "Уауу , я какъв секси секс маниак"  Шокиран Шокиран Последният път ( преди 3-4 дни ) , много добре се получи с репликата "Добър вечер момичета видяхме ви от ей там (където де факто седяхме - бяхме аз с едно приятелче ) и рещихме да дойдем да се запознаем.Завършихме с по телефон на дамите.Сега трябва да ги изведем.
Е ти май беше по-голям, това върви при студентки, фън да става. Няма да отидеш да го изтърсиш на някоя 35+. Много хубаво това с "видяхме ви ей от там", и браво, че се е получило, ама ако дойдат още 509436490 пича и кажат същото какво става? Защо да изберат точно вас? Браво и за телефоните, но сега да видим дали ще вдигнат, дали ще се навият за среща, дали ще мине добре срещата, и дали ще се стигне до нещо. За сметка на това пък, тоя с "задника" с малко късмет ще ебе още същата вечер, сам можеш да се досетиш защо.
Активен

The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
ins
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1868

Профил
« Отговор #22 -: Май 07, 2013, 04:45 »

Пробвал съм и с готин задник/дупе/рокля/големи цици и с това "видяхме ви от ей там". Просто трябва да прецениш ситуацията и обастановката/енергията и всичко може да се получи. За дневна игра - по-скоро "видяхме ви от ей там"; за бар където градуса на емоцията и фъна е голяма - готин задник би свършило работа Усмивчица. А бе калибрация. А бе аз какво се обяснявам всичко би свършило работа, стига просто да го направиш (в тон с на Кей темата от днес)
Активен
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Май 07, 2013, 08:55 »

Пробвал съм и с готин задник/дупе/рокля/големи цици и с това "видяхме ви от ей там". Просто трябва да прецениш ситуацията и обастановката/енергията и всичко може да се получи. За дневна игра - по-скоро "видяхме ви от ей там"; за бар където градуса на емоцията и фъна е голяма - готин задник би свършило работа Усмивчица. А бе калибрация. А бе аз какво се обяснявам всичко би свършило работа, стига просто да го направиш (в тон с на Кей темата от днес)

Естествено , че е важна калибрацията.Няма как на седнала мацка да и кажеш , че има страшен задник при положение че наистина не си го видял.
За коментара на Кейтарн за дамите 35+ .....ами аз чак 35+ гледам да ги избягвам също и студентки под 21 - 22 , защото една такава 35+ пуска ми сигнали , пуска и като я хванах за готиният задник и .... Шокиран Шокиран Шокиран вика "Кво си мислиш , че правиш?".А сега де ?

П.С. Момичета да са ви споделяли , че не приемат комплименти за външният си вид ( разбирай тяло , очи и т.н. ) с ентусиазъм ?
Активен

Никога не се отказвай .
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3830

Профил
« Отговор #24 -: Май 07, 2013, 09:50 »

Просто трябва да прецениш ситуацията и обастановката/енергията и всичко може да се получи. За дневна игра - по-скоро "видяхме ви от ей там"; за бар където градуса на емоцията и фъна е голяма - готин задник би свършило работа Усмивчица. А бе калибрация.
А, сега като прочетох това се сетих, в една вечер това със задника съм го пробвал....да кажем на над 10 момичета, да кажем, 3-4 не реагираха суперски, просто ме изгледаха странно. Доколкото си спомням, всичките не-реагирали-добре бяха седнали, а тези дето реагираха добре бяха прави и танцуваха/пиеха.
Активен

The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
Paint_it_Black
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 556

Профил
« Отговор #25 -: Май 07, 2013, 23:00 »

Аз използвам този оупънър с нищожен успех.
http://www.youtube.com/watch?v=xnGnl-UElVA&t=3m15s
Активен

You are the Suspect
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Профил WWW
« Отговор #26 -: Май 07, 2013, 23:17 »

Аз използвам този оупънър с нищожен успех.
http://www.youtube.com/watch?v=xnGnl-UElVA&t=3m15s

http://www.youtube.com/watch?v=pi_R2iY7-dY
Активен

Нам хорошо, прижмись ко мне поближе
Ты, ты мое сердце - лишь ты
Ты мое горе и ты, ты мое зеркало, отражение!
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Май 08, 2013, 09:26 »

Много хубаво това с "видяхме ви ей от там", и браво, че се е получило, ама ако дойдат още 509436490 пича и кажат същото какво става? Защо да изберат точно вас? Браво и за телефоните, но сега да видим дали ще вдигнат, дали ще се навият за среща, дали ще мине добре срещата, и дали ще се стигне до нещо. За сметка на това пък, тоя с "задника" с малко късмет ще ебе още същата вечер, сам можеш да се досетиш защо.[/b][/color]

За мое огромно съжаление се оказа прав. Тъжен Нищо не стана.
Но това ме накара да се замисля и се сетих че телефони , които съм взел прекалено лесно и бързо не водят след себе си някакво развитие.Вие как смятате има ли такава зависимост ?
Но лятото чука на вратата и летните барове ни зоват за всякакви подвизи.
Активен

Никога не се отказвай .
Fur1ous
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 167

Профил
« Отговор #28 -: Май 15, 2013, 19:15 »

Тва със задникът е ол-ин фраза за мен. Не съм пробвал кокретно нея , но тези фрази постигат едно от 2те неща - или те отсвирват веднага или предразполагат към интересни преживявания. Kejtarn може само да спечели и от 2та варианта
Активен

Be the guy you want to be around and start living that life.
I believe that you can do it, but only if you act? right now.
ibizabg
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 214

Профил
« Отговор #29 -: Август 15, 2013, 00:47 »

Това със задника дава много добър резултат,всичко мина много добре, запознахме се общи приказки 3,4 минути и загубих сета.Какво да направя за да задържа сета малко повече, да се стигне до клоyз?
Активен

Ако успееш да убедиш себе си, че можеш да направиш дадено
нещо, стига то изобщо да е възможно, ти ще го направиш,
колкото и да е трудно. Ако, обратното, си представиш,
че не можеш да направиш и най-простото нещо на
света, наистина ще ти е невъзможно да го направиш и
къртичините ще са за тебе непристъпни планини.
Емил Куе
amoralen
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Профил
« Отговор #30 -: Септември 13, 2013, 22:08 »

Пичове, търсите моменталното решение и резултат. Не очаквайте такъв, това какво сте казали няма значение, не очаквайте жените да ви пуснат като кажете нещо много умно или се направите на големите алфи. Просто не търсете бързите неща, заговаряне и искане на телефон - нека се случат от само себе си. Отивате и си правите кефа - това е, просто защото когато вие отивате да искате нещо от момичето и тя не би могла да ви почуства естествени. Оставете реакцията и гоненето на бройка и просто се забавлявайте на мига. Точно в този в момент с това момиче и според това дали ви допада вземете някакво решение - дали ще е телефон, среща или просто момента емоция и разговор без никакви планове - това го преценявате вие на момента.
Съвета ми е - забавлявайте се, не търсете бързото, лесното и постигането на някакъв резултат. Просто, защото хубави неща се изживяват и те в никакъв случай не са лесни и бързи. Айде успех от мен!
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: