iLikeCake
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« -: Октомври 23, 2011, 23:37 » |
|
Окей хора аз съм момче на 15 и имам проблем.. Обикновенно нямам проблеми с ерекцията и такива лайна, вдигам го без проблеми по всяко време, но преди няколко дена с приятелката ми бяхме в нас и аз я питах дали иска да го направим, тя отговори с да и аз нали някъф кефя се зимам презарватив, слагам го и ОПА увисна....... Незнам що кат' си сложа гума ми увисва.. Пробвах да го дигна, опипвах я, целувахме се - не, махнах го на 1-вата минута го дигнах.. Някви съвети? И не ми казвайте да пробвам без - НЯМА ШАНС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1554
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2011, 00:18 » |
|
1. Когато пишеш тема, заглавието трябва да подсказва за конкретния проблем. 2. Когато описваш състоянието си давай подробна информация. Например: - Каква мислиш, че е причината да става така - имало ли е някакво събитие, което да ти е повлияло негативно? - Тя как се държа преди и след това? - Преди винаги с презерватив ли го правихте? - Имаш ли някакви вътрешни притеснения за нещо, или просто не си бил в настроение?
Относно самия проблем - предложи й да пие хапчета против забременяване или ползвайте спермициден гел.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iLikeCake
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2011, 00:22 » |
|
Охх пич извиняям се просто не съм бил в тия форуми преди попаднах е така и реших тук да питам, иначе няям си идеята ква е причината, тя ддз държа се нормално каза че някой друг път ш' пробваме смисъл де да знам не реагира много остро, а и не - няям притеснения и бях в настроение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1554
|
 |
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2011, 00:35 » |
|
Отново ще попитам:
Преди винаги с презерватив ли го правихте?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iLikeCake
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Октомври 24, 2011, 00:51 » |
|
Не съм го правил преди, девствен съм затва питам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ave
|
 |
« Отговор #5 -: Октомври 24, 2011, 08:09 » |
|
вземи мастурбирай с презерватив.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lupus
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 40
|
 |
« Отговор #6 -: Октомври 24, 2011, 13:44 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vankata91
PuP Форум Новак
Неактивен
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2011, 20:50 » |
|
Пич проблема ти е на психологическа основа. според мен се притесняваш от това как ще се представиш, защото подсъзнателно знаеш,че с поставянето на презерватива започва същинската част. Друго важно нещо е самото поставяне на презерватива. ако не знаеш как става и докато се суетиш ти спадa. Затова взимаш 5-10 презерватива от 20ст. и започваш да тренираш поставянето. щом свикнеш да си го слагаш правилно ще придобиеш увереност и няма да ти спада толкова лесно. И най-важното отпусни се и се наслаждавай на преживяването си с гаджето. не мисли за глупости, дали и как ще я задоволиш, дали ще свършиш бързо и др. подобни, които провалят удоволствието. Успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hipopotam
PuP H4ck3R
PuP Форум Сенсей
Неактивен
Публикации: 421
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2011, 21:50 » |
|
Първо - на 15 години си, а гаджето ти сигурно е на 12, доста сте малки за секс, макар че явно много ви се иска. Поизкачай поне 1 година и пробвай пак, тогава може и опит да си натрупал. До тогава карайте на чикий и свирки, ако пак спада - изчакай още. В края на краищата живота е пред теб, ебането няма да ти избяга.
|
|
|
Активен
|
Странно нещо са жените. Слагат си изкуствени мигли, коси, гърди, нокти. Гримират се с часове!!! А накрая се оплакват, че няма Истински мъже 
|
|
|
breaker
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 166
Just Artist... връзват ми на късмет :D
|
 |
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2011, 22:04 » |
|
Не е проблема от възрастта.На 18 съм и като цяло имах този проблем,когато отворя презерватива,преди да съм го сложил и увисва.Нормално е това е ново чувство,което преди не си изпитвал.След няколко неуспешни опита,всичко почна да си идва на мястото.Не съм фен на гумите,сериозната приятелка си има предимства.Не се притеснявай с времето няма да има проблеми,когато се представиш добре няколко пъти ще добиеш увереност и няма да имаш проблем с гумите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
diplodon
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 49
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2011, 10:57 » |
|
Пич проблема ти е на психологическа основа. според мен се притесняваш от това как ще се представиш, защото подсъзнателно знаеш,че с поставянето на презерватива започва същинската част.
Сигурно си прав, но как ще обясниш факта, че махайки го веднага му става? Понеже и аз имам този проблем, тръгна ли да надявам гумата малкия се противи и каквото и да правя докато не махна презерватива не мирясва, след това е готов отново за секунди. Тя същинската част така или иначе е дошла, така че дали с презерватив, дали без, ако се притеснявах от представянето, той пак нямаше да стане. Та на мен последният път ми се наложи да действам без презерватива и рискувах само защото до известна степен имах доверие в жената, но после пак седях на тръни няколко дена докато се успокоя че всичко е било чисто наистина.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Razputin
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2011, 23:01 » |
|
Към автора ... Братле стар проблем е това, и аз губя "компресия" в такива случаи, обикновенно се получава когато много време си спал с "сериозно гадже" без "капут". Мойте съвети: 1. Вземи 2-3 презервтива по 20 ст. и си удари някоя ч***я  ( някой го беше писал в форума) 2. Спри Чекиите (ама верно ги спри)  3. Пий 100 гр. алкохол преди секс 4. Ако "изгубиш компресия" през нощта измъкни се с достойнство от ситацията, сутринта опитай пак. УСпех... П.С. - ДА не ти пука 
|
|
|
Активен
|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. Това което не ни убива, може да ни осакати за цял живот 
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2011, 23:27 » |
|
Е то на всеки му се случва - давай докато стане, само не се панирай, макар че по-лошото е да ти стане смешно - един път толкова смешно ми стана, че се наложи да прекратя всичко. Нито съм се видял в чудо нито нищо, просто ми стана ужасно смешно - лежи мацката и аз не мога да се оправа хахаха  Тва е по-лошия вариант, тогава съвсем няма оправия.
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
hipopotam
PuP H4ck3R
PuP Форум Сенсей
Неактивен
Публикации: 421
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 01, 2011, 23:28 » |
|
Razputin, нали осъзнаваш, че даваш тези съвети на 15/ ПЕТНАЙСЕТ/ годишен?!?! (8 клас, първия срок, пишката е почнала да му става от преди 4 седмици, косми още няма никъде, а младежките пъпки го чакат тепърва)
|
|
|
Активен
|
Странно нещо са жените. Слагат си изкуствени мигли, коси, гърди, нокти. Гримират се с часове!!! А накрая се оплакват, че няма Истински мъже 
|
|
|
Elite
PuP Knight
PuP Форум Шампион

Неактивен
Публикации: 1009
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 01, 2011, 23:30 » |
|
Razputin, нали осъзнаваш, че даваш тези съвети на 15/ ПЕТНАЙСЕТ/ годишен?!?!
А като е толкова малък, да се беше обърнал към тийнпроблем. Тука така си говорим.
|
|
|
Активен
|
Множество добри мъже са стигали до под моста заради жена.
|
|
|
iLikeCake
PuP Форум Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: Ноември 03, 2011, 02:40 » |
|
hipopotam - и какво като съм на 15? никъде не пише, че трябва да съм на X възраст за да правя секс и тва дали/къде имам косми си е моя работа, също както и размерът (тва пък въобще не е проблем ха-ха), а и приятелката ми не е на 12 не съм някъв' извъртеняк  , а и ако имаш някакви проблеми с това, че съм решил да пробвам от по-малък не е мой проблем Благодаря на другите за отговорите доста го оценявам! Пробвах да се отпусна колкото мога, пийнах 1 чашка уиски преди приятелката ми да дойде и всичко мина по ток и жица както се казва  бях притеснен отначало за това как ще се справя, но си казах мамка му и просто всичко си стана както си трябва и отново ви благодаря за съветите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|