Приятелю самонавиваш се за глупусти...видял си едно красиво момиче което има излъчване и вече по цял ден и цяла нощ неможеш да си я избиеш от главата...това което пишеш неми се струва много нормално и има голяма вероятност да си навредиш психически .
Мисля че това не е първото момиче с което се чувстваш така но досега не е било толкова силно,просто преди ти е минавало за седмица две и си продължавал напред.
Слаб си психически,искаш да си намериш момичето с което да продължиш бъдещето си,и то толкова силно искаш това че като видиш някое момиче което ти харесва като визия и поведение се вманиачаваш по нея и си мислиш че тя е жената на живота ти.
Обаче това което виждаш е малка част от нея,ти виждаш само опаковката,и като я опознаеш по-добре започват да се появяват несъвършенствата и проблемите.
Така че се успокой и се замисли над следното:Какво печелиш като се самоизтезаваш за нещо което неможеш да имаш?
Отговора е много прост-болка,душевна болка и загуба на време.
А сега се замисли как някой друг мъж някаде там си прекарва същото време забавлявайки се с някое красиво момиче..неби ли искал да си на негово място?
Отговорът е ясен,няма нужда да ми отговаряш

разбирасе че ти се иска

Тогава спри да хленчиш и хвани живота здраво в ръцете си,защото той не е за слабите и ако ти ненаправиш нещо по въпроса ще пропилееш този дар навятара!
Знаеш ли какво е да си нещастен ?Да си зигубил всичко което си имал и на което си държал(най скъпите за теб хора),да си научил че ти остават няколко месеца живот,да си претърпял тежък инцидент и никога повече данебъдеш същия....
А знаеш ли че никой не е застрахован от това ?
Нито аз,нито ти,нито всеки който чете това и ако ти пропиляваш ценните мигове от живота си във глупаво самосъжаление когато живота нети е взел нищо и можеш да имаш всичко...ето това е глупост!
Защото онзи мъж при който тя се пребира всяка вечер,поглежда го в осите и му се усмихва,а псоле когато си ляга е изцяло негова...той не е стоял и нее хленчил както ти сега!
Той се е борил за да я има и я е заслужил.Ти кога за псоледно се бори за някое момиче,кога за псоледно си каза край на управданията време е да направя нещо по въпроса защото тя няма да дойде сама при мен и да свърши всичко вместо мен !
Искаш да имаш жената на мечтите си? Знай че и тя търси мъжа на мечтите си и ако ти си поредния сдухан и уплашен от живота женчо който си пропилява живота в рев и глупави управдания защото няма смелост да направи нещо по въпроса...ще си останеш една сянка която просто ще потъмнява все повече и повече след всяко следващо горчиво разочарование!