Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 01:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Болна тема  (Прочетена 4661 пъти)
Lebron
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 29

Профил
« -: Юни 15, 2013, 00:52 »

Здравейте! Както заглавието подсказва, това действително е много чувствителна тема за мен. Дълго време бях тотално хлътнал по една девойка, буквално съм имал дни през които е нямало дори 10 минути без да ми е в главата. Бих искал да отбележа, че не сме имали връзка, дори не е имало интимност между нас.
По темата. Въпреки безкрайно дълбоките ми чувства, въпроса е там, че тя си има приятел в момента. Също така живеят заедно. Знам до кога е на работа, и през това време, така да се каже, дишам спокойто, но след това, сърцето ми се къса от болка.. Минават ми мисли от типа как правят нормалните за една двойка неща, визирам секса, а това ме натоварва.
Наистина страдам ужасно, но не мога някак да го приема, противя се срещу това, и единствено се оплитам още повече. Както споменах, не сме имали нещо общо, но ме боли. Представям си какво им е на хора живяли заедно с години, с разпаднати сериозни връзки, да преглътнат тази мисъл.
Моля ви, ако сте преминали през подобен етап, ще съм ви изключително благодарен за съвет, или рамо в тази объркваща и нараняваща ситуация.
Благодаря предварително на всеки откликнал!
Активен
stronger
PuP Masterpiece
PuP Форум Сенсей
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 391

Профил
« Отговор #1 -: Юни 15, 2013, 01:45 »

Приятелю самонавиваш се за глупусти...видял си едно красиво момиче което има излъчване и вече по цял ден и цяла нощ неможеш да си я избиеш от главата...това което пишеш неми се струва много нормално и има голяма вероятност да си навредиш психически .
Мисля че това не е първото момиче с което се чувстваш така но досега не е било толкова силно,просто преди ти е минавало за седмица две и си продължавал напред.
Слаб си психически,искаш да си намериш момичето с което да продължиш бъдещето си,и то толкова силно искаш това че като видиш някое момиче което ти харесва като визия и поведение се вманиачаваш по нея и си мислиш че тя е жената на живота ти.
Обаче това което виждаш е малка част от нея,ти виждаш само опаковката,и като я опознаеш по-добре започват да се появяват несъвършенствата и проблемите.
Така че се успокой и се замисли над следното:Какво печелиш като се самоизтезаваш за нещо което неможеш да имаш?
Отговора е много прост-болка,душевна болка и загуба на време.
А сега се замисли как някой друг мъж някаде там си прекарва същото време забавлявайки се с някое красиво момиче..неби ли искал да си на негово място?
Отговорът е ясен,няма нужда да ми отговаряш Усмивчица разбирасе че ти се иска Усмивчица
Тогава спри да хленчиш и хвани живота здраво в ръцете си,защото той не е за слабите и ако ти ненаправиш нещо по въпроса ще пропилееш този дар навятара!
Знаеш ли какво е да си нещастен ?Да си зигубил всичко което си имал и на което си държал(най скъпите за теб хора),да си научил че ти остават няколко месеца живот,да си претърпял тежък инцидент и никога повече данебъдеш същия....
А знаеш ли че никой не е застрахован от това ?
Нито аз,нито ти,нито всеки който чете това и ако ти пропиляваш ценните мигове от живота си във глупаво самосъжаление когато живота нети е взел нищо и можеш да имаш всичко...ето това е глупост!
Защото онзи мъж при който тя се пребира всяка вечер,поглежда го в осите и му се усмихва,а псоле когато си ляга е изцяло негова...той не е стоял и нее хленчил както ти сега!
Той се е борил за да я има и я е заслужил.Ти кога за псоледно се бори за някое момиче,кога за псоледно си каза край на управданията време е да направя нещо по въпроса защото тя няма да дойде сама при мен и да свърши всичко вместо мен !
Искаш да имаш жената на мечтите си? Знай че и тя търси мъжа на мечтите си и ако ти си поредния сдухан и уплашен от живота женчо който си пропилява живота в рев и глупави управдания защото няма смелост да направи нещо по въпроса...ще си останеш една сянка която просто ще потъмнява все повече и повече  след всяко следващо горчиво разочарование!
Активен
priZdrachna
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4336

Профил
« Отговор #2 -: Юни 15, 2013, 01:52 »

Ти нормален ли си?! В Африка хората умират от жажда и глад, майки гледат как децата им загиват, в Сирия близо 100 000 души умряха за 2-3 години, от Либия вече нищо не остана, в Европа положението върви все по на зле...на всичко отгоре Делян Пеевски го назначиха за шеф на ДАНС...а ти си седнал да се тревожиш за някаква, дето не ти е никаква и да си мислиш кога е на работа, кога е в тоалетната и кога прави секс с гаджето си...какъв импакт има това над твоето ежедневие?!? Може ли по такъв начин да си изживяваш живота, от който остават още някакви си 50-60 години и то при най-най-оптимистичните планове..."въпреки безкрайно дълбоките ми чувства"...и после защо жените били гадни - е, как да са мили и същевременно да се предпазят от такива клинични случаи...
Натоварвало го, че някакво момиче прави секс...аз разбирам да беше майката на децата ти, та да си прережеш вените от мъка (всъщност и тогава не го разбирам, де...), а то някаква случайна, дето не подозира за твоето съществуване...ужас...

Надявам се осъзнаваш колко нищожно-незначителен е проблемът ти за цялостния ход на света и дори за собствения ти живот, в който подобни неща дори не би трябвало да бъдат регистрирани, камо ли да ти оказват влияние...
Активен

Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. Маркес

Throw moderation to the winds, and the greatest pleasures bring the greatest pains. Democritus

Don't confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, and my attitude depends on who you are.

People will rarely remember what you did or said, but they will always remember how you made them feel
ZoRo
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Профил
« Отговор #3 -: Юни 15, 2013, 09:18 »

Ей, я се стегни, и друг път съм го казвал, излез разходи се, опитай да пикапиш, или поне се огледай около теб, има далеч по готини девойки в изобилие а ти си се побъркал по тая.
На мен също ми се е случвало да мисля за някоя постоянно почти, въпреки че нещата са аут, но това не ми е пречило да се занимавам с други и да си върша ежедневните дейности, без да я търся въобще.
Ето ти едно сравнение, ходя си навън, виждам много яка кола, решил съм да купувам кола, тази ми е взела ума, имам 6000лева, а тя струва 10000лева, но ми е на сърце, обаче няма как да я взема точка, приемам го, търся си такава за 6000, а тази остава, само лек спомен.
Сигурно някоя жена сега ще ме критикува за сравнението но... Готин
Има много неща в живота които няма да имаме, няма и да се докоснем до тях.
Искам яхта за 1 милион, но няма как, тва е.
Просто приеми реалността и не си прави илюзии.
Активен
Kejtarn
PuP Contributor
PuP Форум ЗвЕзДа
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3830

Профил
« Отговор #4 -: Юни 15, 2013, 10:52 »

Natural selection at its best.
Активен

The road I walk is paved in gold. To glorify my platinum soul. I'll buy my way to talk to God. So he can live with what I'm not. The selfish blood runs through my veins. I gave up everything for fame. I am the lie that you adore. I feed the rich and fuck the poor. I got what you want, it just don't stop. This is entertainment; Lies are entertainment .You are down on your knees begging me for more...
Shin
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 440

Профил
« Отговор #5 -: Юли 31, 2013, 13:55 »

Защо тази болна (но в един по-друг смисъл) тема е при рутините?
Активен

Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: