Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:54 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Песента на чукчите  (Прочетена 2354 пъти)
Carlsson
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« -: Юли 31, 2013, 03:23 »

На всеки му се е случвало трудната ситуация, когато е с момиче и да мълчи, чудейки се какво да каже, да не се сеща нищо.

Не знам дали го има този  рутин в форума , но сега ще обясня за какво става въпрос, аз съм го чел преди време, но върши доста добра работа.

Намирате се някъде навън с момичето, или с група от момичета и ви е свършила теорията и не знаете какво да кажете, тогава идва песента на чукчите: Вървите или стоите е все едно, виждаш на улицата минава кола, и започваш на базик ли или сериозно я питате въпрос свързан с кола.

Пример:
Ей имаш ли книжка?
Ако каже да, казваш бас ловя че си много опасна, казвай ми като си с колата, да знам да не излизам. Смотан

Какъвто и предмет да видите, може да почнете за него да говорите независимо дали ще се шегувате с нея или ще я питате нещо свързано с него.

Общо взето на момичетата какво и да им се говори, все се кефят, случвало ми се да питам момиче 8чка от къде мога да си намеря пресен лук, че ще си правя фасул, тя хем се засмя, хем почна да ми обяснява от къде да си взема.

Така че следващия път, когато блокирате и нищо не ви идва на ум, както се казва и въображението ви се е спекло, видите ли нещо, то е вашето спасение!
Активен

Победи себе си,защото това е нещото което може да те спре ,победиш ли се, то значи че никой не може да те спре!
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: