Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: За директния апроуч?  (Прочетена 10207 пъти)
kiko_sexa
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« -: Август 01, 2013, 00:11 »

Здравейте, искам вашето мнение за директния апроуч, без заучени фрази, без лигавщини, направо на темата, право куме в очи както се казва. Какво мислите - дали действа? Дали "Много ме кефиш, ща спася!", "Ей, секси искаш ли да помачкаме чаршафите?", "Що си сама? Дай да ти правя компания!" би подействало по-добре от по-често чуваните и банални вече "Здравей, много ми харесваш", "Искам мнението ти за ..." и подобни клишета?
Активен
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1198

Профил
« Отговор #1 -: Август 01, 2013, 07:25 »

Здравейте, искам вашето мнение за директния апроуч, без заучени фрази, без лигавщини, направо на темата, право куме в очи както се казва. Какво мислите - дали действа? Дали "Много ме кефиш, ща спася!", "Ей, секси искаш ли да помачкаме чаршафите?", "Що си сама? Дай да ти правя компания!" би подействало по-добре от по-често чуваните и банални вече "Здравей, много ми харесваш", "Искам мнението ти за ..." и подобни клишета?

Пробвай и ще разбереш. Според мен , чак толкова директен подход едва ли ще сработи на напълно непозната мацка , освен ако не е от профитата.
Активен

Никога не се отказвай .
PU_як
PuP Форум ЗвЕзДа

Неактивен Неактивен

Публикации: 2184

Профил
« Отговор #2 -: Август 01, 2013, 07:36 »

"Ей, секси искаш ли да помачкаме чаршафите?"

Пич, това не е директен подход, а простотия
Активен

Fake it 'til you make it!
CONQUISTADOR
PuP Player
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1198

Профил
« Отговор #3 -: Август 01, 2013, 07:53 »

"Ей, секси искаш ли да помачкаме чаршафите?"

Пич, това не е директен подход, а простотия

Директен подход е ама струва 50 лв / ч  Засрамен
Активен

Никога не се отказвай .
stone
PuP Hero
PuP Форум ЗвЕзДа
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3996

Профил
« Отговор #4 -: Август 01, 2013, 08:34 »

Да не забравиш като се запознаваш с тях да кажеш "Приятно ми е, аз съм Кико Секса".
Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 823

Профил
« Отговор #5 -: Август 01, 2013, 09:09 »

Това не е директен подход, а по скоро прилича на хлапашките подвиквания и подсвирвания, които АФЦ-тата практикуват.

"Много ме кефиш, ща спася!", "Ей, секси искаш ли да помачкаме чаршафите?", "Що си сама? Дай да ти правя компания!"
Показват лигня, съчетана с нисък ранг. Някоя може и да спре на такова, но само за да се погаври с теб и да те нахрани. Помисли как би протекъл разговор с непозната в подобен стил. Едно е да демонстрираш, че си я харесъл и да покажеш, че искаш да я опознаеш, съвсем друго е да точиш лиги и да демонстрираш, че искаш да я чукаш без да има нищо между вас - с други думи показваш липса на критерии.
 Директния подход е в излъчването и субкомуникацията, не толкова в репликата "Харесваш ми/Симпатична си ми " и тн. А правилната субкомуникация е - Аз съм готин пич, мисля, че и ти си готина и може да си изкараме добре заедно. Показваш начален интерес и използваш енергията от него за да започнеш разговора, но и даваш шанс и на нея да се представи и да ти демонстрира качества.
 След като тя е спряла и вече говорите , постепенно в сета твоят интерес леко спада , а нейния се покачва, като същевременно всеки натрупва впечатления за другия. Накрая ако всичко е протекло добре и двамата ще се кефите един на друг и ще искате да се видите пак.
 Твоята начална енергия, излъчването ти, смелостта да я спреш по този начин действат като импулс, който да създаде положителна емоция в нея и тя да поиска да те опознае повече. Но ако в края на сета интереса не е изравнен няма да се стигне до следваща среща пък камо ли директно до кревата.
Активен
anonimen
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 172

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2015, 20:40 »

За мен директен подход е да демонстрираш че я харесваш с някакъв комплимент и да се запознаеш с нея. По-добре е така да се действа отколкото да овърташ и например да питаш кога ще пристигне автобуса и други подобни. При директния подход има шанс да не ти даде контак за обратна връзка но при питане за автобуса  можеш да отложиш и да не кажеш че ти харесва и това да не изпрати във френд зоната. Лично аз практикувам директен подход.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: