Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 06, 2023, 01:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: Айде да ви видя пикапърите :) (малък тест за скайп)  (Прочетена 15814 пъти)
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 61

Профил
« -: Ноември 06, 2009, 19:19 »

Който изкопчи от тая скайп го признавам ,а който неуспее да засили тренировките  Засрамен
Изкопчета скайпа на тая http://www.impulse.bg/sex_blondink1
Активен
hitman321
PuP Player
PuP Форум Гуру

Неактивен Неактивен

Публикации: 503

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2009, 19:55 »

Пич какво и с е кефиш на тази толкова-за мен не е нищо особено-без грим(а даже и с него не ме кефи) тази е крокозъбел,супер глезла и егоцентризам като за световно-всичко с е върти около нея(целия свят и даже над него)-това е нейната представа за живота.
А тази  е толкова комплексирана,че с малки негчета на правилното място тази направо ще полудее.
(НЕ знам фотошоп ли изпозват но на една снимка става,а на другите е крокозъбел.Това го забелязах в поне 10 профила)
Активен
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 165

Напред и нагоре

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2009, 20:15 »

Такива като тая на път и през път.. Според мен тази си пада малко шефка. Ако и дръпнеш лидерството от самото начало ще ходи след теб като кучка за пес  Засрамен.
Активен
KeysToTheVIP
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2009, 20:50 »

Аве човек ти имаш ли си представа като свали очилата какво се крие отдолу?  Ухилен
На мене ми е минал периода ходил съм с такива момичета и съм се кефел на 15 като бях ама то като и виждаш лицето само 10 % от времето и е мн як0 така Усмивчица
Това моме не бих се занимавал и да го заговарям без да мислиш че е няква надменност ма или е доста куха или се прави щото е в такава среда ;]
Не ти трябва да се занимаваш с такива тва са 50 % от момичетата.Вместо това се опитай да си намериш някоя дето е хубава без очила и да не е красива само под някакъв невзможен ъгъл  Смотан
Като навлезеш малко повече в пикапа ще разбереш към какво се насочват повечето които се занимават
А и мани ги тия скайпове не ти трябват  Плезещ се
Активен
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2009, 21:22 »

Ха не просто я мернах ,а не ми пука ква е.Искам да видя дали някой толкова може да я испикапи ,че да си даде скайпа от импулса ,а на живо би трябвало да е по-лесно ,ако и прайш негчета и калибрираш шитовете  Смотан
Активен
Dante
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 95

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2009, 22:12 »

До неделя ще и взема скайп, щом толкова настояваш.
Активен

ТРУДНИТЕ НЕЩА ГИ ПРАВЯ С ЛЕКОТА, А НЕВЪЗМОЖНИТЕ МАЛКО МЕ ЗАБАВЯТ!

Слабите се стремят към реда, а силните...владеем хаоса! =)
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2009, 23:13 »

Az ne iskam tolkova ne hranq nikakvi simpatii kym taq 6toto si imam fr-ka,no iskam da vidq koi 6te uspee nai-burzo 6toto mi e int kak 6te stane ot online  Намигване Koito uspee da razkaje ako mi haresa 6te go po4erpq  Намигване
Активен
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 23:16 »

a btw gledal sym ako pi6e6 na nqkoq v impulsa nekfo ili samo Намигване s nekyf bazik po4va tq da ti pi6e i da te adva 1va u fr  Смотан tova go testvam neska ot 1 2 4asa i da vi kaja dosta efekt ima okolo 10 gotini par4eta nad 7  Намигване primerno ot predi 5 min slu4ka na nqkakva deto ima 500 600 fen4eta i 10 priqtelq me adna tq Намигване vikam i "biva6 ,no ako znae6e i kak da se obli4a6 ravna nqma da ima6 Намигване" i nqkakvi sami se vyrzvat  Засрамен
PP:izvinqvam se za 6lyokovicata ,no toq glupav flextupe naprao go delnah i slagam phonetic ...
Активен
Marmalad
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 475

Elektro is fine

Профил
« Отговор #8 -: Ноември 07, 2009, 00:21 »

Тогава ти режем ръцете...

По повод импулс, имам един приятел дето 3-те му последни аверки са от импулс O_O А пък не е някъв особен красив...
Активен
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Ноември 07, 2009, 09:56 »

До неделя ще и взема скайп, щом толкова настояваш.
Очаквам и други  Намигване
Активен
qwertzu
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 132

Профил
« Отговор #10 -: Ноември 07, 2009, 17:51 »

абе ти кирилица нямаш ли? да не си мислиш, че някой ще го чете тва, аз се отказан на 10-тата дума...

имаш -реп от мен 

a btw gledal sym ako pi6e6 na nqkoq v impulsa nekfo ili samo Намигване s nekyf bazik po4va tq da ti pi6e i da te adva 1va u fr  Смотан tova go testvam neska ot 1 2 4asa i da vi kaja dosta efekt ima okolo 10 gotini par4eta nad 7  Намигване primerno ot predi 5 min slu4ka na nqkakva deto ima 500 600 fen4eta i 10 priqtelq me adna tq Намигване vikam i "biva6 ,no ako znae6e i kak da se obli4a6 ravna nqma da ima6 Намигване" i nqkakvi sami se vyrzvat  Засрамен
PP:izvinqvam se za 6lyokovicata ,no toq glupav flextupe naprao go delnah i slagam phonetic ...
Активен
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2009, 14:33 »

Да бе доста скапана го написах ,като някакво лапе  Плачещ Я кажи какво стана T.J ?
Активен
Dante
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #12 -: Ноември 08, 2009, 14:47 »

зарибих я само чакам да влезне отново да видя кво ще напише, Усмивчица надявам се че до вечерта ще влезне Усмивчица
Активен

OneTreeHill
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 368

K.A.P.U.T Member

Профил WWW
« Отговор #13 -: Ноември 08, 2009, 19:01 »

О да! Те PUA-тата са нищо без online game  Смотан
Пич, това е глупаво.Дано сам го усазнаваш  Намигване
Активен

?There is a tide in the affairs of men, Which taken at the flood, leads on to fortune. Omitted, all the voyage of their life is bound in shallows and in miseries. On such a full sea are we now afloat. And we must take the current when it serves, or lose our ventures.? - William Shakespeare
Dante
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2009, 19:09 »

Момчето иска да види дали на някой ще му върже аз мразя да вися по-тези сайтове когато бях на 16 бях яко зарибен Усмивчица По добре е по тел. и краен ама яко,яко,яко креан случай скайп. Усмивчица Та на въпроса взимат се и тел, и скайп НО по-трудно отколкото директно ако я заговориш Някаде Усмивчица
Активен

OneTreeHill
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 368

K.A.P.U.T Member

Профил WWW
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2009, 19:12 »

По-трудно е ако не се наакваш на улицата  Смотан
Това са много глупави подходи според мене.Единственото нещо, което може да ти донесе това е яко Approach Anxiety  Готин
Активен

?There is a tide in the affairs of men, Which taken at the flood, leads on to fortune. Omitted, all the voyage of their life is bound in shallows and in miseries. On such a full sea are we now afloat. And we must take the current when it serves, or lose our ventures.? - William Shakespeare
Dante
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2009, 19:20 »

Не всеки преодоява страха си да заговаря момичета, трябва да има хора като Бате слей,Сбой, Илиян така че някои се пробват как могат аз сам го преодолях беше трудно много признавам си Усмивчица но сега не ми дреме и с глупост да ги заговоря надали ще е срещна пак Усмивчица та Важното е ИГРАЙТЕ ВИНАГИ НАВЪН а аз просто се захванах с това "предизвикателсто" да видя кво ще стане Усмивчица
Активен

NoT_So_bAd
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 335

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 10, 2009, 13:57 »

здравейте всички, по принцип не мога да се нарека голям сваляч но имам някав доло горе добър опит с жените  Плезещ се . Така, имам следния случай: писах си с едно момиче- 7ка в импулс, взех й скайп, писахме си единия ден около 3-4 часа  Ъ? , всичко беше ок, каза ми мн си як,кефиш ме, мн си сладак и тем- подобни но работата е там че ако аз не й пиша тя няма да го направи  Ядосан не знам защо, дали се прави на интересна  или просто наистина не се сеща за мен.... дайте някакав съвет моля  Плезещ се ... а иначе сам й взел номера   :police:
Активен

Радвай се на живота, а не на неговия смисъл!
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 165

Напред и нагоре

Профил
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2009, 14:28 »

здравейте всички, по принцип не мога да се нарека голям сваляч но имам някав доло горе добър опит с жените  Плезещ се . Така, имам следния случай: писах си с едно момиче- 7ка в импулс, взех й скайп, писахме си единия ден около 3-4 часа  Ъ? , всичко беше ок, каза ми мн си як,кефиш ме, мн си сладак и тем- подобни но работата е там че ако аз не й пиша тя няма да го направи  Ядосан не знам защо, дали се прави на интересна  или просто наистина не се сеща за мен.... дайте някакав съвет моля  Плезещ се ... а иначе сам й взел номера   :police:

Кое му е трудното за разбиране на "Не играйте по скайп" ?  Ъ?
Активен
Shin
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 440

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 10, 2009, 15:03 »

NoT_So_bAd , какво очакваш ти? Да те скъса от лафене по скайп или да ти се обади и да те покани на среща? Имаш и телефона. Какво още чакаш? Обади и се и излезте! В скайпа трудно ше стане заварката.  Намигване
Активен

Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на: