GSTR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 61
|
 |
« -: Ноември 06, 2009, 19:19 » |
|
Който изкопчи от тая скайп го признавам ,а който неуспее да засили тренировките  Изкопчета скайпа на тая http://www.impulse.bg/sex_blondink1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hitman321
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2009, 19:55 » |
|
Пич какво и с е кефиш на тази толкова-за мен не е нищо особено-без грим(а даже и с него не ме кефи) тази е крокозъбел,супер глезла и егоцентризам като за световно-всичко с е върти около нея(целия свят и даже над него)-това е нейната представа за живота. А тази е толкова комплексирана,че с малки негчета на правилното място тази направо ще полудее. (НЕ знам фотошоп ли изпозват но на една снимка става,а на другите е крокозъбел.Това го забелязах в поне 10 профила)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 165
Напред и нагоре
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2009, 20:15 » |
|
Такива като тая на път и през път.. Според мен тази си пада малко шефка. Ако и дръпнеш лидерството от самото начало ще ходи след теб като кучка за пес  .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
KeysToTheVIP
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2009, 20:50 » |
|
Аве човек ти имаш ли си представа като свали очилата какво се крие отдолу?  На мене ми е минал периода ходил съм с такива момичета и съм се кефел на 15 като бях ама то като и виждаш лицето само 10 % от времето и е мн як0 така  Това моме не бих се занимавал и да го заговарям без да мислиш че е няква надменност ма или е доста куха или се прави щото е в такава среда ;] Не ти трябва да се занимаваш с такива тва са 50 % от момичетата.Вместо това се опитай да си намериш някоя дето е хубава без очила и да не е красива само под някакъв невзможен ъгъл  Като навлезеш малко повече в пикапа ще разбереш към какво се насочват повечето които се занимават А и мани ги тия скайпове не ти трябват
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GSTR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2009, 21:22 » |
|
Ха не просто я мернах ,а не ми пука ква е.Искам да видя дали някой толкова може да я испикапи ,че да си даде скайпа от импулса ,а на живо би трябвало да е по-лесно ,ако и прайш негчета и калибрираш шитовете 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dante
PuP Форум Зарибен
Неактивен
Публикации: 95
K.A.P.U.T Member
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2009, 22:12 » |
|
До неделя ще и взема скайп, щом толкова настояваш.
|
|
|
Активен
|
ТРУДНИТЕ НЕЩА ГИ ПРАВЯ С ЛЕКОТА, А НЕВЪЗМОЖНИТЕ МАЛКО МЕ ЗАБАВЯТ!
Слабите се стремят към реда, а силните...владеем хаоса! =)
|
|
|
GSTR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2009, 23:13 » |
|
Az ne iskam tolkova ne hranq nikakvi simpatii kym taq 6toto si imam fr-ka,no iskam da vidq koi 6te uspee nai-burzo 6toto mi e int kak 6te stane ot online  Koito uspee da razkaje ako mi haresa 6te go po4erpq 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GSTR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 23:16 » |
|
a btw gledal sym ako pi6e6 na nqkoq v impulsa nekfo ili samo  s nekyf bazik po4va tq da ti pi6e i da te adva 1va u fr  tova go testvam neska ot 1 2 4asa i da vi kaja dosta efekt ima okolo 10 gotini par4eta nad 7  primerno ot predi 5 min slu4ka na nqkakva deto ima 500 600 fen4eta i 10 priqtelq me adna tq  vikam i "biva6 ,no ako znae6e i kak da se obli4a6 ravna nqma da ima6  " i nqkakvi sami se vyrzvat  PP:izvinqvam se za 6lyokovicata ,no toq glupav flextupe naprao go delnah i slagam phonetic ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Marmalad
|
 |
« Отговор #8 -: Ноември 07, 2009, 00:21 » |
|
Тогава ти режем ръцете...
По повод импулс, имам един приятел дето 3-те му последни аверки са от импулс O_O А пък не е някъв особен красив...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GSTR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: Ноември 07, 2009, 09:56 » |
|
До неделя ще и взема скайп, щом толкова настояваш.
Очаквам и други 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
qwertzu
PuP Форум Ученик

Неактивен
Публикации: 132
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 07, 2009, 17:51 » |
|
абе ти кирилица нямаш ли? да не си мислиш, че някой ще го чете тва, аз се отказан на 10-тата дума... имаш -реп от мен a btw gledal sym ako pi6e6 na nqkoq v impulsa nekfo ili samo  s nekyf bazik po4va tq da ti pi6e i da te adva 1va u fr  tova go testvam neska ot 1 2 4asa i da vi kaja dosta efekt ima okolo 10 gotini par4eta nad 7  primerno ot predi 5 min slu4ka na nqkakva deto ima 500 600 fen4eta i 10 priqtelq me adna tq  vikam i "biva6 ,no ako znae6e i kak da se obli4a6 ravna nqma da ima6  " i nqkakvi sami se vyrzvat  PP:izvinqvam se za 6lyokovicata ,no toq glupav flextupe naprao go delnah i slagam phonetic ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GSTR
PuP Форум Зарибен
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2009, 14:33 » |
|
Да бе доста скапана го написах ,като някакво лапе  Я кажи какво стана T.J ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dante
PuP Форум Зарибен
Неактивен
K.A.P.U.T Member
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 08, 2009, 14:47 » |
|
зарибих я само чакам да влезне отново да видя кво ще напише,  надявам се че до вечерта ще влезне 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
OneTreeHill
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 08, 2009, 19:01 » |
|
О да! Те PUA-тата са нищо без online game  Пич, това е глупаво.Дано сам го усазнаваш 
|
|
|
Активен
|
?There is a tide in the affairs of men, Which taken at the flood, leads on to fortune. Omitted, all the voyage of their life is bound in shallows and in miseries. On such a full sea are we now afloat. And we must take the current when it serves, or lose our ventures.? - William Shakespeare
|
|
|
Dante
PuP Форум Зарибен
Неактивен
K.A.P.U.T Member
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2009, 19:09 » |
|
Момчето иска да види дали на някой ще му върже аз мразя да вися по-тези сайтове когато бях на 16 бях яко зарибен  По добре е по тел. и краен ама яко,яко,яко креан случай скайп.  Та на въпроса взимат се и тел, и скайп НО по-трудно отколкото директно ако я заговориш Някаде 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
OneTreeHill
|
 |
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2009, 19:12 » |
|
По-трудно е ако не се наакваш на улицата  Това са много глупави подходи според мене.Единственото нещо, което може да ти донесе това е яко Approach Anxiety 
|
|
|
Активен
|
?There is a tide in the affairs of men, Which taken at the flood, leads on to fortune. Omitted, all the voyage of their life is bound in shallows and in miseries. On such a full sea are we now afloat. And we must take the current when it serves, or lose our ventures.? - William Shakespeare
|
|
|
Dante
PuP Форум Зарибен
Неактивен
K.A.P.U.T Member
|
 |
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2009, 19:20 » |
|
Не всеки преодоява страха си да заговаря момичета, трябва да има хора като Бате слей,Сбой, Илиян така че някои се пробват как могат аз сам го преодолях беше трудно много признавам си  но сега не ми дреме и с глупост да ги заговоря надали ще е срещна пак  та Важното е ИГРАЙТЕ ВИНАГИ НАВЪН а аз просто се захванах с това "предизвикателсто" да видя кво ще стане 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NoT_So_bAd
|
 |
« Отговор #17 -: Ноември 10, 2009, 13:57 » |
|
здравейте всички, по принцип не мога да се нарека голям сваляч но имам някав доло горе добър опит с жените  . Така, имам следния случай: писах си с едно момиче- 7ка в импулс, взех й скайп, писахме си единия ден около 3-4 часа  , всичко беше ок, каза ми мн си як,кефиш ме, мн си сладак и тем- подобни но работата е там че ако аз не й пиша тя няма да го направи  не знам защо, дали се прави на интересна или просто наистина не се сеща за мен.... дайте някакав съвет моля  ... а иначе сам й взел номера :police:
|
|
|
Активен
|
Радвай се на живота, а не на неговия смисъл!
|
|
|
goikoo
PuP Форум Майстор

Неактивен
Публикации: 165
Напред и нагоре
|
 |
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2009, 14:28 » |
|
здравейте всички, по принцип не мога да се нарека голям сваляч но имам някав доло горе добър опит с жените  . Така, имам следния случай: писах си с едно момиче- 7ка в импулс, взех й скайп, писахме си единия ден около 3-4 часа  , всичко беше ок, каза ми мн си як,кефиш ме, мн си сладак и тем- подобни но работата е там че ако аз не й пиша тя няма да го направи  не знам защо, дали се прави на интересна или просто наистина не се сеща за мен.... дайте някакав съвет моля  ... а иначе сам й взел номера :police: Кое му е трудното за разбиране на "Не играйте по скайп" ? 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shin
|
 |
« Отговор #19 -: Ноември 10, 2009, 15:03 » |
|
NoT_So_bAd , какво очакваш ти? Да те скъса от лафене по скайп или да ти се обади и да те покани на среща? Имаш и телефона. Какво още чакаш? Обади и се и излезте! В скайпа трудно ше стане заварката.
|
|
|
Активен
|
Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
|
|
|
|