Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  
Автор Тема: Полезни съвети за онлайн свалки (II част)  (Прочетена 49721 пъти)
dreamcatcher
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

Профил
« Отговор #60 -: Май 29, 2016, 01:15 »

...показах й че тя има възможността да ме има
Ти пък - чак да те има. Смотан
Покажи й, че има възможност да се бори за теб. Смотан
Сериозно, от обяснения няма нужда - всеки път са едни и същи, пък и рядко имат общо с действителността. Не я кефиш и толкова. И аз много бих искал жените да са искрени, но не са. Пък и за к'во ли ми е - гледам си живота и толкоз.
В Интернет поне са искрени. Само че тук напоследък нещо са се загубили - доставя ми голямо удоволствие да ги чета.
Активен
Valenc
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 852

Профил
« Отговор #61 -: Май 30, 2016, 00:24 »

Цитат
Затова ги мачкай до край  Wink
Има нещо такова за съжаление  Нерешителен Колкото и да съм търсил хармонични отношения с жена, досега не съм намирал. Случайност? Не мисля... Явно наистина разбират само от груба сила и заповеднически тон.

Или както казва един приятел, врял и кипял - "Или ние тях, или те нас!". Харесва ми или не, май е прав човекът...
Активен

Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време разни други хора постоянно му се пречкат...
camouflage
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 213

Профил
« Отговор #62 -: Септември 06, 2016, 13:06 »

С годините прекарани в сайтове съм си изградил няколко основни правила. Никога не отговарям веднага (освен ако и двамата не сме онлайн) - изглежда като че нямам нищо по-добро за правене. Ако тя ми отговаря с час закъснение и аз отговарям с час закъснение. Никога не започвам с комплимент. По-вероятно е да започна с някой бъзик или закачка. Изобщо комплиментите са много опасна зона - по-добре малко,искрени и изненадващи , отколкото тонове от тях и за всичко. Нямам универсален опенър. Мацките ги усещат тия глупости и директно те пращат в зоната : "може би после". Опитвам да се забавлявам - ако настроението ми започне да пада директно измислям интересно оправдание да зачезна ("изчезвам,приятелите ме чакат" , "закъснявам за кино,бар,клуб" ). В събота вечерта точно така си уредих среща след има-няма 20-30 разменени реплики. Влезнах със забавен опенър (специално за нея) и въпреки че тя ми отговаряше през минута аз отговарях през 10-20 минути. В момента,в който я обърках (чудеше се дали се шегувам че имам деца и дали не съм някакъв ненормалник) пуснах поредната шега. Определено беше любопитна и объркана и тогава вече беше още по-лесно. В моментът,в който разговорът ни мина в по-ежедневно русло (работа и т.н. глупости) енергията очевидно започна да пада. Тя започна да отговаря по-рядко и личеше,че вече не й е толкова интересно. Затова отново изместих темата и минах в по-несериозен мод. Шегувах се за работата й, на репликата й,че явно ще си допаднем (заради общите интереси и убеждения) и казах,че не е сигурно и пак се пошегувах. Тогава именно използвах моментът с това,че излизам и ще ми разказва утре пак (демек аз прекратявам разговора точно когато е интересно (това може да се прочете и в темите тук)) . Оказа се,че и тя ще излиза и се разбрахме по някое време да се чуем и ако сме наблизо да се видим. Така и стана. Видяхме се- не правихме секс, но беше приятно. Изобщо - първата реплика е много важна,но дори да е страхотна ако не следва втора/трета и т.н. интересни край. Създадеш ли настроение трябва да го поддържаш. Започне ли да пада излизам бързо за да не минем в скучен обикновен разговор. Друго правило (лично мое си) НИКОГА не сменям чата в приложението (сайта),в който чатим за фейсбук. Разгледа ли ти фейса ставаш ясен - ако шерваш всичко ще те разбере за минути и ставаш поредния тип от фейса. Ако шерваш малко ще реши че криеш нещо. Колко мацки съм губил докато го схвана... Също и не им искам телефона преди да се разберем за среща. Не искам да ме добавят и да ми пишат във вайбър,уатсапп и т.н. Добавят ли ме там всичко става обикновен чат. Вижда се прочел ли си съобщението,не си ли,на линия ли си,изчезнал ли си. Няма какво да чака така.  Някакси ставаш от оня интересния тип от сайта поредния номер в контакт листа. Ми..това бяха моите 5 стотинки по темата Усмивчица
Активен
Valenc
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #63 -: Септември 08, 2016, 13:09 »

Цитат
Ми..това бяха моите 5 стотинки по темата Smiley
5 стотинки - 5 стотинки Усмивчица Доста добре си усетил някои от тънкостите. Но пък не е кой знае каква трагедия дори да стана "поредния номер в контакт листа" - не ми пука особено, в морето има много риба Намигване
Активен

Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време разни други хора постоянно му се пречкат...
camouflage
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 213

Профил
« Отговор #64 -: Септември 08, 2016, 14:33 »

Цитат
Ми..това бяха моите 5 стотинки по темата Smiley
5 стотинки - 5 стотинки Усмивчица Доста добре си усетил някои от тънкостите. Но пък не е кой знае каква трагедия дори да стана "поредния номер в контакт листа" - не ми пука особено, в морето има много риба Намигване

То зависи с каква идея влизаш. Ако търсиш бърза среща и секс е задължително да действаш именно така (размяна на телефони и т.н.) и да рискуваш. Тогава няма смисъл да протакаш нещата. Ако усетиш,че нямате много общо даже това е много по-добрия вариант,защото после така и така ще изгубите интерес.  Сега се сетих и друг съвет,който мога да дам ако някой не се е досетил от самосебе си. Някои сайтове/апликации имат опцията за намигване,лайкване и т.н. глупости за да покажеш интерес - по-добре директно да си кажеш каквото имаш за казване, отколкото да лайкваш и да чакаш одобрение от нейна страна. Според мен е много жалко изпълнение.
Активен
Valenc
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Септември 09, 2016, 11:36 »

Цитат
Някои сайтове/апликации имат опцията за намигване,лайкване и т.н. глупости за да покажеш интерес - по-добре директно да си кажеш каквото имаш за казване, отколкото да лайкваш и да чакаш одобрение от нейна страна. Според мен е много жалко изпълнение.
Именно Намигване Никога не съм използвал бутоните "харесай" или подобните им. Просто е безсмислено.
Активен

ebacci
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 24, 2023, 21:59 »

Цитат
Дори има жени, които се кефят, когато черпят мъжете, това им подхранва още повече егото и прочие (не казвам, че трябва да ги караш да ги черпят, само споменавам).

Е нема как да стане това при мен Намигване Веднъж излизам с една банкерка и тя се опита да ме унижи (точно така го възприемам) по този начин. Тя вече беше оставила пари и упорито отказваше да прибере поне моята част. Аз просто взех тефтерчето с парите и сметката и оставих и моя дял там... Тя се ококори и вика "Защо?!", а аз се хиля и й викам: "Бакшиш за сервитьорката, заслужи си го момичето! (хич не бях обърнал внимание как ни обслужва сервитьорката в интерес на истината, просто банкерката ме издразни)"... И повече не й звъннах на тая пача, дето си мислеше, че може да ме купи Намигване

Интересно ако не се беше дърпал как ли щяха да се развият нещата... Аз не бих имал нищо против да ми плащат сметките че и да ми дават пари, стига да изглеждат добре Ъ??
Активен
Страници: 1 2 3 [4]
  Изпечатай  

Отиди на: