С годините прекарани в сайтове съм си изградил няколко основни правила. Никога не отговарям веднага (освен ако и двамата не сме онлайн) - изглежда като че нямам нищо по-добро за правене. Ако тя ми отговаря с час закъснение и аз отговарям с час закъснение. Никога не започвам с комплимент. По-вероятно е да започна с някой бъзик или закачка. Изобщо комплиментите са много опасна зона - по-добре малко,искрени и изненадващи , отколкото тонове от тях и за всичко. Нямам универсален опенър. Мацките ги усещат тия глупости и директно те пращат в зоната : "може би после". Опитвам да се забавлявам - ако настроението ми започне да пада директно измислям интересно оправдание да зачезна ("изчезвам,приятелите ме чакат" , "закъснявам за кино,бар,клуб" ). В събота вечерта точно така си уредих среща след има-няма 20-30 разменени реплики. Влезнах със забавен опенър (специално за нея) и въпреки че тя ми отговаряше през минута аз отговарях през 10-20 минути. В момента,в който я обърках (чудеше се дали се шегувам че имам деца и дали не съм някакъв ненормалник) пуснах поредната шега. Определено беше любопитна и объркана и тогава вече беше още по-лесно. В моментът,в който разговорът ни мина в по-ежедневно русло (работа и т.н. глупости) енергията очевидно започна да пада. Тя започна да отговаря по-рядко и личеше,че вече не й е толкова интересно. Затова отново изместих темата и минах в по-несериозен мод. Шегувах се за работата й, на репликата й,че явно ще си допаднем (заради общите интереси и убеждения) и казах,че не е сигурно и пак се пошегувах. Тогава именно използвах моментът с това,че излизам и ще ми разказва утре пак (демек аз прекратявам разговора точно когато е интересно (това може да се прочете и в темите тук)) . Оказа се,че и тя ще излиза и се разбрахме по някое време да се чуем и ако сме наблизо да се видим. Така и стана. Видяхме се- не правихме секс, но беше приятно. Изобщо - първата реплика е много важна,но дори да е страхотна ако не следва втора/трета и т.н. интересни край. Създадеш ли настроение трябва да го поддържаш. Започне ли да пада излизам бързо за да не минем в скучен обикновен разговор. Друго правило (лично мое си) НИКОГА не сменям чата в приложението (сайта),в който чатим за фейсбук. Разгледа ли ти фейса ставаш ясен - ако шерваш всичко ще те разбере за минути и ставаш поредния тип от фейса. Ако шерваш малко ще реши че криеш нещо. Колко мацки съм губил докато го схвана... Също и не им искам телефона преди да се разберем за среща. Не искам да ме добавят и да ми пишат във вайбър,уатсапп и т.н. Добавят ли ме там всичко става обикновен чат. Вижда се прочел ли си съобщението,не си ли,на линия ли си,изчезнал ли си. Няма какво да чака така. Някакси ставаш от оня интересния тип от сайта поредния номер в контакт листа. Ми..това бяха моите 5 стотинки по темата