Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 02, 2023, 13:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво да правя с момиче, с което си пишем по скайп  (Прочетена 10882 пъти)
Lonely_boy
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« -: Декември 03, 2009, 19:52 »

Здравейте.За първи път чета този форум, но мисля,че е страхотен! Просто няма грешка !
 Проблемът ми е следния: преди няколко седмици се запознах с едно момиче по скайп (взех от една нейна приятелка).Това момиче е 2 години по-малко от мен и е съседната врата до моята класна стая.Постоянно се виждаме из даскало,но не си говорим много,но иначе винаги се поздравяваме и е имало малки разговори( но много малки). По скайп си пишем доста често. Вече 4 пъти тя първа ми пише.От тук си правя извода,че явно има някакъв интерес към мен. Та въпроса ми е да направя ли нещо по така,за да я поканя на среща или направо да действам. Един приятел ми каза,че може да ми откаже,защото не сме си говорили много на живо,но тя винаги е с приятелки...
Активен
Racho
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #1 -: Декември 03, 2009, 20:03 »

Скайп е тапня! Зарежи го тоя скайп ,ама изчети материала от тука как да се даржиш на парво време ,че може и да не знаеш.Изводите от скайпа са глупави според мен ,защото на момичето просто може да му е скчучно и да има на кой да дудне  Шокиран

ПС:По Нова Телевизия реклама за сайта ли видя?
Активен
Lonely_boy
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Декември 03, 2009, 20:11 »

Скайп е тапня! Зарежи го тоя скайп ,ама изчети материала от тука как да се даржиш на парво време ,че може и да не знаеш.Изводите от скайпа са глупави според мен ,защото на момичето просто може да му е скчучно и да има на кой да дудне  Шокиран

ПС:По Нова Телевизия реклама за сайта ли видя?

Ами не просто случайно попаднах на него...Може ли линк към това,за което ми говориш ?
Активен
Marmalad
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 475

Elektro is fine

Профил
« Отговор #3 -: Декември 03, 2009, 20:15 »

Щом ти е писала вече 4 пъти първа, не се колебай да действаш. Ескалирай физически контакт при следващото ви виждане! Най-важното е да се харесаш на приятелките й! Отиди и говори с всички тях. Това, че тя е с приятелките си, не трябва да те спира! Ако не предприемеш нещо скоро, тя ще разбере, че те е страх и ще спре да се занимава с теб!
Активен
Racho
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #4 -: Декември 03, 2009, 20:16 »

http://www.troubleinabubble.com/images/peewee%20woman.jpg По изчерпателен не мога да бъда.
Активен
Lonely_boy
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Декември 03, 2009, 20:26 »

http://www.troubleinabubble.com/images/peewee%20woman.jpg По изчерпателен не мога да бъда.

Говорих за това къде да чета точно Усмивчица
Активен
Racho
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

K.A.P.U.T Member

Профил
« Отговор #6 -: Декември 03, 2009, 20:34 »

Приятелю , разгледай хубаво сайта има достатачно информация  Плезещ се
Активен
slayer
Forum Admin
PuP Форум Шампион

Неактивен Неактивен

Публикации: 1606

Профил WWW
« Отговор #7 -: Декември 04, 2009, 12:23 »

Racho,
Ако искаш да даваш съвети го прави качествено!

hri1005kov,
Схемата е простичка. Създаваш интерес и след това вкарваш оферта. Гледаш да я изкараш някъде и я налазваш ? лека по лека.
По скайп също можеш да създадеш интерес макар и по-трудно. Разказвай готини неща за себе си, оставяй и някакви мистерии от типа на ?За това обаче друг път ще ти разказвам като се видим, че не за скайп тая история...? Не се показвай зависим от нея ? напускай скайпа преди нея ? тоест показвай, че си зает с готини неща и я ?отебаваш? заради тях ? така ще провокираш интерес още повече. И в някой ден като ти пише тя нещо ? директно я офертираш ? ?Мими ? нямам много време сега за скайп ? обаче привечер към 6 съм свободен ? айде да се видим на кафенце ... еди къде си...?
Ако се навие ? екстра. Ако не ? показваш лека загуба на интерес ? после пускаш пак малко гювеч и пак оферта.
Активен

I'm a very special kind of monster
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: