Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Айде да ви видя пикапърите :) (малък тест за скайп)  (Прочетена 15819 пъти)
Somewhere
PuP Masterpiece
PuP Форум Майстор
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Ex Fide Fiducia

Профил
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2009, 15:43 »

Засрамен Засрамен Засрамен Засрамен Айде да смятаме. Тя получава средно по 100 съобщения на ден, влиза един път на 3 дена за по 5 минути (само да види колко пича са и писали, че е красива). Какъв е шанса да види точно твоето съобщение и да ти отговори? Да се пренесем в друга ситуация. Спираш я на улицата и почваш да говориш. Вкарваш и нега за бузките, докосваш ги. После си виждаш пръста блести от фондьотен. Взима нещо да не ти харесва. Я сега ми отговори в коя от 2-те ситуации ти си в по-голяма изгода и с по-висок ранг?
Активен

Животът е кратък и след това умираш, нали знаете?
Kromodor
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 182

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2009, 18:19 »

Съмуеър брато, така е.

Сайтовете за запознанства са надценени яко.

До момента от тях не съм видял мацка, която на живо да е по-готина от колкото на снимките си.
Активен

Границите са там, където сам ги поставиш.
Shin
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 440

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2009, 18:56 »

Аз имам един такъв случай. Принципно си прав, Кромодоре. Ако мацката е 9-ка на снимките в профила си, наживо ше е максимум 7-ца. Само веднъж ми се случи обратното. Една мома, която съдейки по снимките и не бих оценил на повече от 7,5-8, като я видях наживо просто загубих ума и дума. Беше си чиста 10-ка. Дето се вика, нямаше грешчица по нея  Смотан :sleepy:  Уви изплющяхме се два пъти и се оказа, че просто нямаме никакви допирни точки, пък камо ли пресечни. Осен това докато правехме секс имах чувството, че чукам замразено пиле. Уви малко са раздаващите се в леглото 9-ки и 10-ки.  Нерешителен
Активен

Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото.
DzWqR
PuP Форум Ученик
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 130

Профил
« Отговор #23 -: Ноември 14, 2009, 11:49 »

в тия сайтове  народа си сравнява само плюсовете, само най-изпадналите са там за запознанства като последен шанс,
 а това което по-горе спомена някой че ммичето никога не пише първо, то май при всички е така   Плезещ се
Активен
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 61

Профил
« Отговор #24 -: Ноември 14, 2009, 13:03 »

И в края на крайщата какво стана  Усмивчица доста се проточи времето май а ? Я сподели какво направи  Намигване
Активен
GreenHooliganXL
PuP Contributor
PuP Форум Майстор
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 262

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 14, 2009, 17:04 »

Здравейте и от мен,успях да се добера до нея,направо я засипах с негове и голямо съмочуствие,накрая тя искаше да ме види (аз без да имам снимка й пиша)и мисля че там сгреших защото отново показах много голямо самочуствие и я изпуснах...а иначе нищо особено,прочетoх всичко в форума,правя голяма грешка във неговете наблягам само на тях а дето някой беше казал направо така стана "Ранга ми ги смазва" и самички си излизат от сетовете...Но това са глупости играта се играе навън не в импулс...Успех на другите,пробващи се.

Пп:Още не съм се отказал...
Активен

?Never apologize for having high standards. People who really want to be in your life will rise up to meet them.?
?    Unknown
GSTR
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 61

Профил
« Отговор #26 -: Ноември 14, 2009, 23:34 »

Разкрии тактиките си да ти кажем грешките ти  Смотан
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай