Та, дами и господа, пак опираме до тази тема - "Пик-ъп през погледа на момиче". Този път от малко по друг ъгъл, сега ще ви разкажа...
Вчера бяхме с компания в едно кафе/ресторантче, абе нещо като фешънско кафе но си имаше и кухня... Лаф-мохабет, приятелите ми ме знаят че заговарям жени, някои даже са ме виждали - и се бъзикат, ей оная там е сама, иди, другата в ъгъла, русата не знам си къде... Всичко в рамките на приятелския бъзик и амог, знаете как е

Не бях излезнал да заговарям жени(въпреки че имаше готини сетове за заговаряне - по 2-3 девойки, скучаещи и цъкащи си нещо на телефоните), обаче на момичетата с нас явно им стана интересно, защото почнаха и те да ме подкачат - едната искаше да съм идел при една руса кака, да си оставя салфетка с номера

След няколко майтапа й обясних по-сериозно, че не се прави така - да идеш да си оставиш салфетката с номера е лузърско, това тука всички си го знаем, по-добре е да идеш да си поговориш с двете, ама не само с тази която ти харесва, а и с другата също, за да не й е скучно и да те кок-блоква, и накрая да вземеш телефон, ама само на едната, не и на двете... въобще, преразказвам накратко каквото си говорим тука. И на нея, като развърза торбата с шитовете, "Ама ти голям психолог си бил", "Много ги разбираш", "Я да видим на практика"...
После се върнахме пак на темата и разказа за някакъв неин познат, който бил голям смотльо (по нейни думи, аз не го познавам), и ходил да заговаря жените по улиците, ама редовно, през ден-два! И никоя не му вързвала, но той продължавал да опитва и да се излага! Даже си имал нает консултант (нещо като сексолог, ама не точно, преразказвам тя как го описа), който му помагал със съвети и му казвал какво да прави... Звучи ли ви познато? Човекът е започнал това, което всички тук рано или късно започваме - да заговаряме непознати жени, да се разчупваме, да излизаме от комфорт-зоната си, и т.н., а консултантът явно е ПУА инструктор, но той го е замаскирал/не е считал за нужно да навлиза в подробности. Разказът ме подразни - как така ходел той да се излага и да заговаря непознати жени, те да го режат, и той да опитва всеки ден отново и отново... Пак тръгнах да обяснявам, че е нормална реакция на мъж когато една жена му хареса, да иде да я заговори, че мен повече ме е яд ако не съм опитал, отколкото ако съм опитал и не се е получило, и че пичът е на прав път - като вижда че има проблем, потърсил е компетентен човек и работи по отстраняването му... Не й хареса обяснението ми, пак шитваше нещо.
Според мен й стана интересно, но не искаше да си го признае и да ме пита открито нещо по-конкретно. Да отбележа обаче, другата мацка прояви интерес - може беше по-близко до това мислене, или беше по-искрена... Попадал съм и друг път на това, последно се сещам лятото пак с две приятелки, обяснявах нещо като какви мъже се котират, защо лошите момчета се харесват, и пак не ме разбраха... А както виждате и горе, това са базови обяснения, не навлизам в теми които съдържат противоречиви гледни точки, като тези които коментираме тук във форума.
Та така, момчета - стигаме до истината, че мацките не се интересуват по какъв път сме минали, за да станем такива, каквито сме - важното е да сме готини пичове, или и те ни цъкват "некст"(Важи и обратното, за мъжете). Няма да ни питат, колко жени сме заговорили и колко шита сме минали, за да сме така добри, колкото в момента - важното е тук и сега, да сме на топ-ниво, а ако преди това сме тренирали и ляли пот, това даже може да е в наш ущърб - защото подсказва че сме се учили, а не сме натурални... предполагам. В заключение да отбележа, убеден съм че ако горната мацка-скептичка срещне някой умел ПУА ще му падне в краката още преди да се е усетила че е ползвал същия опенър с 15 мацки днес и е разказал същите си рутини на 10 от тях. Но иначе - "Не, на мен тия не ми минават"